- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #564060 przez Dave
Helloł
Ale Wasze dziewczyny mają włosy - super
Wróciliśmy od teściów udało się im mnie nie wkurzyć i było całkiem miło.
Majos padała w samochodzie po 17 i od razu poszła spać. Ciekawa jestem, o której nam pobudkę zaserwuje. Obstawiam świt
Ferrietka - co do paputków. Testowałyśmy je i od tej pory Młoda niczego innego nie założy do człapania po domku. Na poczatku jakieś cudaczne mi się wydawały, ale są na prawdę fajne.
Lecę po jakaś marcheweczkę do schrupania No to chrup
Ale Wasze dziewczyny mają włosy - super
Wróciliśmy od teściów udało się im mnie nie wkurzyć i było całkiem miło.
Majos padała w samochodzie po 17 i od razu poszła spać. Ciekawa jestem, o której nam pobudkę zaserwuje. Obstawiam świt
Ferrietka - co do paputków. Testowałyśmy je i od tej pory Młoda niczego innego nie założy do człapania po domku. Na poczatku jakieś cudaczne mi się wydawały, ale są na prawdę fajne.
Lecę po jakaś marcheweczkę do schrupania No to chrup
Temat został zablokowany.
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 10 miesiąc temu #564095 przez Martynka__89
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #564124 przez Agusia83
My tez dzis pol dnia u tesciowej spedzilismy...
Sliczne wloski maja Wasze pociechy...ale loki
Monia, a Julka na tych zdjeciach to po Twoim prostowaniu, tak? To niezle jej sie musza krecic...
Emilce tez sie kreca wlosy...ale po kim? Ani ja ani D. nigdy takowych nie mielismy...a jak ma morke, to juz w ogole wyglada jak baranek
Mnie to sie w ogole podobaja dziewczynki z dlugimi wlosami...pamietam, ze jak szlam do komuni, mialam je za pupe...ale niestety istne druty...dlatego ciocia fryzjerka na koncowkach robila mi trwala...ale po tygodniu juz byly proste
Co do imion, to mnie sie podoba Antos...i Maksymilian.....Ja bede forsowala imie Artur....jak Emi sie miala urodzic, D. byl przekonany, ze nazwiemy ja Karolina...ale mnie sie bardziej podobalo Emilka..no i urodzila sie Emilia Karolina...jakby teraz byla dziewczynka, miala byc Karolina Emilia
Ciagle w radio trabia, ze dzien kota Nawet w tramwajach widzialam w TV shopie, ze o tym mowili
Sliczne wloski maja Wasze pociechy...ale loki
Monia, a Julka na tych zdjeciach to po Twoim prostowaniu, tak? To niezle jej sie musza krecic...
Emilce tez sie kreca wlosy...ale po kim? Ani ja ani D. nigdy takowych nie mielismy...a jak ma morke, to juz w ogole wyglada jak baranek
Mnie to sie w ogole podobaja dziewczynki z dlugimi wlosami...pamietam, ze jak szlam do komuni, mialam je za pupe...ale niestety istne druty...dlatego ciocia fryzjerka na koncowkach robila mi trwala...ale po tygodniu juz byly proste
Co do imion, to mnie sie podoba Antos...i Maksymilian.....Ja bede forsowala imie Artur....jak Emi sie miala urodzic, D. byl przekonany, ze nazwiemy ja Karolina...ale mnie sie bardziej podobalo Emilka..no i urodzila sie Emilia Karolina...jakby teraz byla dziewczynka, miala byc Karolina Emilia
Ciagle w radio trabia, ze dzien kota Nawet w tramwajach widzialam w TV shopie, ze o tym mowili
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 10 miesiąc temu #564174 przez Mirella
Gosiak, a tego kota na fb widziałaś?
www.facebook.com/photo.php?fbid=42072265...38666&type=3&theater
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #564185 przez gosiak
Mirella napisał:
Mirella, ten kot to był u mnie na tapecie przed Panem kotem w cylindrze
A tatuaż z takim kotem chcę se walnąć na 30-che ino nie wiem czy się odważę
No i jeszcze nie wiem gdzie bym miała sobie go ebnąć, do września mam czas na zastanowienie
Gosiak, a tego kota na fb widziałaś? www.facebook.com/photo.php?fbid=42072265...38666&type=3&theater
Mirella, ten kot to był u mnie na tapecie przed Panem kotem w cylindrze
A tatuaż z takim kotem chcę se walnąć na 30-che ino nie wiem czy się odważę
No i jeszcze nie wiem gdzie bym miała sobie go ebnąć, do września mam czas na zastanowienie
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez gosiak.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 10 miesiąc temu #564273 przez anoda89
Hejka
Lakrijka ładne imiona wybraliście U nas Antoś to co drugi chłopiec tak jak Julki, Lenki i Amelki.
Mirella, Monia ale dziewczynki mają długie włosy. Ja jak była w ich wieku miałam włosy obcinane na krótko i wyglądałam jak chłopaczek w sukience
Co do kotów to nie specjalnie za nimi przepadam ale to chyba uraz z dzieciństwa
Lakrijka ładne imiona wybraliście U nas Antoś to co drugi chłopiec tak jak Julki, Lenki i Amelki.
Mirella, Monia ale dziewczynki mają długie włosy. Ja jak była w ich wieku miałam włosy obcinane na krótko i wyglądałam jak chłopaczek w sukience
Co do kotów to nie specjalnie za nimi przepadam ale to chyba uraz z dzieciństwa
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 10 miesiąc temu #564284 przez Gosia 2712
Witam kobitki
Śliczne wloski maja Wasze corki ja mialam zawsze obciete na krotko i wygladalam jak baranek -lok na loku :/ heh i do tej pory mi tak zostalo co prawda teraz farbuje i prostuje wiec teraz juz nie chca sie tak krecic ale co ide do fryzjerki to na mnie wyzywa ze co przyjde do niej to mam wiecej wlosow hehe
Ja to nie nawidze kotow :/ tak mi dzialaja na nerwy ze szok :/
Śliczne wloski maja Wasze corki ja mialam zawsze obciete na krotko i wygladalam jak baranek -lok na loku :/ heh i do tej pory mi tak zostalo co prawda teraz farbuje i prostuje wiec teraz juz nie chca sie tak krecic ale co ide do fryzjerki to na mnie wyzywa ze co przyjde do niej to mam wiecej wlosow hehe
Ja to nie nawidze kotow :/ tak mi dzialaja na nerwy ze szok :/
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #564349 przez iwonta_kg
pani_p napisał:
A gdzie byś chciała i co????
Mój mąż właśnie wczoraj wymyślił sobie ze chce tatuaż! na przedłokciu chcę imię naszego synka. ja też bym chciała chociaż literkę. ale gdzieś dopiero za rok.
Monia Julka super wygląda w prostych włosach wogóle masz śliczną córę
Mirelka, Duśka też śliczna dziewczynka
Gdzie ta emka?????????????????????????????????????
Hej
Fantastyczne ma Julka włoski widać , że dość grube
Mnie się marzy tatuaż, ale muszę to sobie z głowy wybić bo małż jest zagorzałym przeciwnikiem...
A gdzie byś chciała i co????
Mój mąż właśnie wczoraj wymyślił sobie ze chce tatuaż! na przedłokciu chcę imię naszego synka. ja też bym chciała chociaż literkę. ale gdzieś dopiero za rok.
Monia Julka super wygląda w prostych włosach wogóle masz śliczną córę
Mirelka, Duśka też śliczna dziewczynka
Gdzie ta emka?????????????????????????????????????
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez iwonta_kg.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #564351 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Hej babeńki
Najlepsze zyczenia dla Waszych kotków
No i znowu w pracy ale wypoczęłąm powiem Wam chyba lepiej niż latem Najbardziej leniwy weekend w moim życiu ale fajnie było zapodam wam hit wyjazdu No wieczorami trochje nam odwalało
Iwonka Już jestem :)Wiesz szczerze mówiąc to już niebardzo pamietam szczegóły wiesz to było 10 lat temu... Ale pamiętam że byłam przerażona na początku i leżałam w domu, nia miałam usg dopiero po jakimś miesiacu więc nie wiedziałąm czy wszytsko jest ok. Dlatego uważam twoją sytuacje za bardziej komfortową. Ja wstawałam tylko na siusiu :)Strasznie się pilnowałam więc pewnie póki nie usyszałam, że sie krwiak wchłonął to o bzykanku nawet nie myślałam. Ale wiem, że może być ci ciężko bo w ciąży libido często jest wyższe :)Ale ja bym poczekała jeszcze troche :)No i moja rada nie czytaj GREYA Popość jeszcze dla fasolki A jeszcze jedno!!! Babo przestań sprzatać, męża zagoń!!! MIałaś lezeć i pachnieć, a nie się pocić Wiesz co a o ten seksik spytaj lekarza, najlepiej Mi chyba odpowiedział- delikatnie na boczku :0
Lacra Najbardziej ci zazdroszcze tych zakupów. Ja pamiętam ze kupiłam mega drogą pościel bo tak mi się spodobała i nie było obcji Za to dobrałam tanie zwykłe łóżeczko A w tej pościeli jeszce teraz mój chrześniak śpi Ale powiem Ci że za dużo tych bajerów nie ma co bo wtedy dużo prania, prasowania itp. A przy dwójce to Ty sie nudzić nie będziesz MI tez po głowie Antoś chodzi Wygłaskaj brzucholka
Najlepsze zyczenia dla Waszych kotków
No i znowu w pracy ale wypoczęłąm powiem Wam chyba lepiej niż latem Najbardziej leniwy weekend w moim życiu ale fajnie było zapodam wam hit wyjazdu No wieczorami trochje nam odwalało
Iwonka Już jestem :)Wiesz szczerze mówiąc to już niebardzo pamietam szczegóły wiesz to było 10 lat temu... Ale pamiętam że byłam przerażona na początku i leżałam w domu, nia miałam usg dopiero po jakimś miesiacu więc nie wiedziałąm czy wszytsko jest ok. Dlatego uważam twoją sytuacje za bardziej komfortową. Ja wstawałam tylko na siusiu :)Strasznie się pilnowałam więc pewnie póki nie usyszałam, że sie krwiak wchłonął to o bzykanku nawet nie myślałam. Ale wiem, że może być ci ciężko bo w ciąży libido często jest wyższe :)Ale ja bym poczekała jeszcze troche :)No i moja rada nie czytaj GREYA Popość jeszcze dla fasolki A jeszcze jedno!!! Babo przestań sprzatać, męża zagoń!!! MIałaś lezeć i pachnieć, a nie się pocić Wiesz co a o ten seksik spytaj lekarza, najlepiej Mi chyba odpowiedział- delikatnie na boczku :0
Lacra Najbardziej ci zazdroszcze tych zakupów. Ja pamiętam ze kupiłam mega drogą pościel bo tak mi się spodobała i nie było obcji Za to dobrałam tanie zwykłe łóżeczko A w tej pościeli jeszce teraz mój chrześniak śpi Ale powiem Ci że za dużo tych bajerów nie ma co bo wtedy dużo prania, prasowania itp. A przy dwójce to Ty sie nudzić nie będziesz MI tez po głowie Antoś chodzi Wygłaskaj brzucholka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez emka.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu #564381 przez ferritka
dzień dobry
jest u Was też tak zimno??? boszeeee...
Sylka chucham i dmucham jeszcze 2 dni do testowania moja kochana
a gdzie jest nasza gosia Sz??? hallo hallo
Gosiak- tatooo boski, też bym chciała i też na ur sobie ebne tylko właśnie mam problem gdzie to miałoby być, hmmm ale kić boski
www.facebook.com/photo.php?fbid=50384410...97704&type=1&theater
jest u Was też tak zimno??? boszeeee...
Sylka chucham i dmucham jeszcze 2 dni do testowania moja kochana
a gdzie jest nasza gosia Sz??? hallo hallo
Gosiak- tatooo boski, też bym chciała i też na ur sobie ebne tylko właśnie mam problem gdzie to miałoby być, hmmm ale kić boski
www.facebook.com/photo.php?fbid=50384410...97704&type=1&theater