BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #571338 przez Lacrijka
Dzień dobryyy :)
Kto ma wiosny kawałek odstapic ?? Dam 3 żele :laugh:

Bylismy dziś na Old Time Bazarze i tatuś znów nie mógł sie oprzec hihi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #571362 przez Mirella
boskie są takie zakupy :lol: aż się nie mogę doczekać kiedy Kruszki w nich pokażesz :)
11 lata 9 miesiąc temu #571392 przez gosiak
Nawet cinka w tych bodziakach bedzie fajnie wyglądać, taka mała zadziorka :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 9 miesiąc temu #571403 przez Insomnia
Dobry :)
Powinnam dołączyć do tego zbiorowego chudnięcia :laugh: Ale to jeszcze troszkę jak się zorganizuję bardziej :blink:

Zdrówka dziewczynki :kiss:

Trzymamy kciuki z Natalką za wszystkie starające się i nie starające, i mamusie również :kiss: :kiss:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

11 lata 9 miesiąc temu #571499 przez nefretete666
Ale super ubranka :) co to za bazarek??? Dla Kuby bym coś takiego nabyła:)
11 lata 9 miesiąc temu #571521 przez Lacrijka
nefretete666 napisał:

Ale super ubranka :) co to za bazarek??? Dla Kuby bym coś takiego nabyła:)

oldtimerbazar.pl/ zobacz czy gdzies u Ciebie nie ma :)

Natalka boskaaaaa, jaka duża juz :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
11 lata 9 miesiąc temu #571523 przez Ingrid29
Lacra Lacriuszki to będą stylowe dzieciaczki. Też bym takie ciuch zakupiła tylko w większym rozmiarze :)

Insomnia Natalka jaka śliczna i już duża panienka :kiss:
11 lata 9 miesiąc temu #571525 przez Lacrijka
Ingrid29 napisał:

Lacra Lacriuszki to będą stylowe dzieciaczki. Też bym takie ciuch zakupiła tylko w większym rozmiarze :)

Insomnia Natalka jaka śliczna i już duża panienka :kiss:

Nie w większym rozmiarze tylko o malucha sie staraj :woohoo: :woohoo: :woohoo:
11 lata 9 miesiąc temu #571527 przez Marta M
Asik napisał:

Gosiaku :D :D nieee nie rozlecialyśmy się :) my na fb jstesmy :) już chyba od roku :) wlazłam na wrzesniówki coby o Agusi się dowiedzieć i się dowiedziłąm innych rzeczy przy okazji....
dalej jest u nas zajbiscie :) kilka dziewczyn starało się nas skłócić ale się ni udało i dalej mamusie sierpniowe mają się dobrze :D

a Agusia , Mała, MartaM to mają pewnie polewkę z tej sytuacji ;) sooorki że tak publicznie to pisałysmy ;)

ehh no cóż :) ważne że istniejemy a to że nas nie ma to plotki :)

Ja czytam tylko nasze wrześniówki i staraczki, więc nie mam pojęcia co się na sierpniówkach dzieje.

gosiaku pewnie że wracamy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :unsure: :unsure:
11 lata 9 miesiąc temu #571531 przez monisia100100
Kochane proszę o Waszą opinię bo już zaczynam wariować. W piątek rano zrobiłam test z moczu wyszła druga kreska ale bardzo, bardzo blada,pobiegłam zrobić beta-hCG wynik 13,08( przy normach w wyniku ,kobieta nie bedaca w ciazy <1) . Okres powinnam miec dopiero dziś, wiec za wcześnie chyba robiłam wszystko, ale wiecie jak jest z czekaniem, nie mozna wytrzymać.
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #571538 przez ferritka
Gosia Sz B) no co Ty ja nawet nie wiem kiedy mam spotkanie z @ w tym miesiącu :lol: zacznę se liczyć za 2 cykle, bo teraz to będzie zaskoczenia, a w następnym to się ogarnę jako tako B)

śliczne bodziaki na motory B) mówiłam że Kruszki mają wacki i Pan Tata też to czuje :P B)

a w ogóle to zrobiłam dzisiaj te treningi z Mel i ruszyć sie nie moge, a jak psikam to jakby mi miało żebra rozerwać B) taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki zakwas mam, znaczy że robi się mięsień :blush: :lol:

Mała jakaś wiosna w sercu wiosna w lustrze, czyżbyś była zakochana :kiss: :kiss: :lol:

cześć Natalko :kiss: jesteś śliczna :lol: :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #571539 przez Mała
Monisia no ale co ty chcesz od nas wiedzieć :unsure: !@ przyszła, pewnie nie? 13,08 beta no to ciąża Gratujuję :ohmy: :ohmy:
11 lata 9 miesiąc temu #571547 przez monisia100100
niby tak tylko gin. powiedzial ze mam sie zjawic dopiero za tydzień bo teraz to jeszcze różnie bywa, i mam sie nie cieszyć bo nic nie wiadomo
11 lata 9 miesiąc temu #571558 przez Mała
Tak ci powiedział, bo przed @ testów się nie powinno robić, bo nie daj Boże jakby się ciąża nie utrzymała i dostałabyś @ to byłaby ogromna rozpacz

Ferritka a mnie brzuch nie boli tylko uda i łydki, chyba coś źle robiłam :dry: Ja zakochana, już od 1999 r :lol:
11 lata 9 miesiąc temu #571561 przez Lacrijka
monisia100100 napisał:

niby tak tylko gin. powiedzial ze mam sie zjawic dopiero za tydzień bo teraz to jeszcze różnie bywa, i mam sie nie cieszyć bo nic nie wiadomo

No i dobrze Ci powiedzial.. zrób bete jutro i w środę..Powiemy Ci czy dobrze przyrasta bo to jest ważne.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia