BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu #571628 przez Mała
Ferritka tak Kamil ma rozszczep kręgosłupa i długo czekaliśmy, żeby zaczął po polsku mówić nie po kamilskiemu, za to na kompie i telefonie to wyprawia takie rzeczy, że ja to tylko T wołam, żeby naprawił :S A na wózku jeździ , jak miał 2 lata i jest rajdowcem :lol:
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #571630 przez ferritka
aa widzisz, Kamil Kamikadze B) czyli jest moim drugim telefoniczno- komputerowym idolem :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #571632 przez Mała
Ferritka a jak Twoje zdrowie?
11 lata 9 miesiąc temu #571635 przez ferritka
Mała napisał:

Ferritka a jak Twoje zdrowie?

a dziękuję Kochana, katar się utrzymuje, ale nie przejmuje się nim :dry: choć mi przeszkadza i gardło boli ale ciągle na ssaniu jestem :lol: najważniejsze, że nie mam gorączki i dreszczy. więc będę żyć :blink:

zdenerwowałam się, bo na fb jest akcje poszukiwania domu dla rudo-białego mruczka 18 letniego!!!! bo jego właściciele sie przeprowadzają z domku do bloku i nie mogą mieć sierści w tym mieszkaniu :angry: WTF jak mozna mieć kota 18 lat i pozbyć się go ot tak, jak starych skarpet :angry: :angry: :angry:
A mi przysnął na "kościach" i go przebudziłam i zapytałam czy możemy zrobić dobry uczynek i czy nie przewieziemy tego mruczka cudnego z tych do krakowa -a on taki zaspany do mnie " nie mozesz przewozić zwierząt" :dry: chyba nie skumał o co kaman, podejmę drugą próbę jutro.

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #571637 przez Mała
Feritka ty kociaro :silly:

Do jutra :kiss:
11 lata 9 miesiąc temu #571640 przez ferritka
Mała napisał:

Feritka ty kociaro :silly:

Do jutra :kiss:

dobrej nocy :kiss: :kiss: :kiss: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #571650 przez Mirella
Ferritka a jest jakiś powód dla którego nie mogą mieć tej sierści? Różnie to bywa. Mama mojej koleżanki musiała oddać dwa koty, chyba ponad 10 lat mialy, bo synek tej koleżanki był takim alergikiem, że nawet w gości do niego jeździć nie mogła. Wybór dziecko czy kot zawsze skończy się wybraniem dziecka, na szczęście tamte koty poszly do domu z ogrodem i krzywda im się nie działa.
11 lata 9 miesiąc temu #571669 przez Ingrid29
Lacrijka napisał:

Ingrid29 napisał:

Lacra Lacriuszki to będą stylowe dzieciaczki. Też bym takie ciuch zakupiła tylko w większym rozmiarze :)

Insomnia Natalka jaka śliczna i już duża panienka :kiss:

Nie w większym rozmiarze tylko o malucha sie staraj :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jak Artek podrośnie, to wtedy znów się postaramy. Myślę, że za 2 latka znów przystąpimy do dzieła, bo mężuś chciałby córeczkę :S :side:
11 lata 9 miesiąc temu #571711 przez Lacrijka
Uchudłam 200gr.. Hurrrra !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Kit z chuściem, ważne żeby juz nie przybierac az tyle :laugh:

No i dzień dobry :lol:
11 lata 9 miesiąc temu #571715 przez iwonta_kg
Lacra super wiadomosc:D gratulejszyn:D

A mnie choróbsko dopadłó! Nie moge mówić tak mnie Gardlo boli i do tego leci mi z nosa jak cholera. Przez tą pogode wszystko! ZdradzieckA $ucz! Jak do jutra nie przejdzie czeka mnie wizyta u lekarza.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #571718 przez Asik
Lacrijka ciszki zajebiaszcze :D :D :D ojj bedą te kruszki wygladać jak modele :) super :) potem kurtałki skórzane do kompletu jak podrosną :) :)

Ingrid , doskonale Cie rozumiem , u mnie podobna sytuacja,ale nie taka ekstremalna jak u Ciebie... z tym ze M na tydzien nie zjedzie nigdy , wraca np o 21 a wyjeżdża na drugi dzień o 12 ..czasem zdarzy się weekend ale wygląda tak--- piątek 20 już jest , sobota jedzie na rozładunek i załadunek , w domu o 15 a w niedziele o 10 już w trasę bo towar na poniedziałek musi byc --- nie mam serca go budzić na zakupy :) ja mam wózek tak torbami zawsze obładowany że ledwo go pcham :) własnie wody to mnie do szału doprowadzają, a kupuję je bo ja je pije hahahah :D :D :D
kiedyś jezdził 4 tyg i trzy dni w domu ale podziekowalismy za "taki wypas" jak to okeślił jego szef :)

Lacrijka uchudlaś 200g :) ino jedz normalnie babeńko bo po uj kruszkom ma byc głodno, potem wyjdą i Ci kuku zrobią :)

Iwonka :kiss: kuruj się coby szybko Ci przeszło , zestaw zawsze ten sam :) mleko miód i czosnek :) syrop z cebuli i huh diabelski :D :D ale pomaga :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
11 lata 9 miesiąc temu #571781 przez nefretete666
Lacra ja w Uk mieszkam i niestety nie znalazłam niczego takiego w internecie a szkoda bo tak mi sie te ubranka spodobały:/
Piękne zdjecie małej Natalki nie podejrzewałam że ona ma 3 tyg- dorodny dzidziulek:)
Któras dziewczyna pytała o testy(przepraszam nie pamietam nicku) ja bym powtorzyła wynik bety czy dobrze przyrasta i ja z KUba tez robiłąm chyba 3 dni przed spodziewana mies i wyszla blada kreska a pozniej bieglam na bete i po 2 tyg do gina:)
miłego dnia kobitki:)
11 lata 9 miesiąc temu #571808 przez anoda89
Lacrijka ale z Ciebie wariatka :laugh: Jedz normalnie żeby dzieci duże rosły :)

Tak mi się przypomniała dziewczyna która w ciąży się odchudzała i w szpitalu wylądowała więc Lacrijka uważaj bo możesz sobie i maleństwom zaszkodzić lepiej przytyć trochę więcej niż się martwić że dzieci za malutkie albo że mało przybierają.

Iwonta kuruj się kochana :) Choróbsko wstrętne i najgorsze jest to że nie możesz leków brać.

Ja dzisiaj z teściową w domu :angry: Masakra ale może jakoś się przemęczę ten jeden dzień.
11 lata 9 miesiąc temu #571814 przez nefretete666
ja to się ciesze,że tesciowa mam daleko jak byliśmy na miejscu to mialam ochote nie raz ja udusic gdy np w 9 mies ciazy bylam a ta przyszla do mnie do domu wlazla w zabloconych butach i lazila po pokojach a ja nie moglam podniej dywanu doczyscic...ale gdy otwozyla mi kazda szafke (bo ona oglada jakie szafki mamamy)
11 lata 9 miesiąc temu #571818 przez Mirella
Asik i Ingrid, a Wy nie macie szansy zrobić zakupów przez net? Nie wiem gdzie mieszkacie i jakie tam możliwości, ja raz na jakiś czas robię, oczywiście wtedy to są duuuuże zakupy żeby transport nie wyszedł więcej niż 15 zeta, ale to i tak się opłaca, bo zamawiam z hipermarketu to zawsze ceny parę groszy niższe niż w naszych sklepach.

Lacra, nie szalej, to nie jest dobra opcja odchudzać sie w ciąży, a Ty masz dla kogo być coraz większa.

Tak w ogóle to dzień dobry, wyspalyście się? Ja ledwo na oczy patrzę ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia