- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Tak ci powiedział, bo przed @ testów się nie powinno robić, bo nie daj Boże jakby się ciąża nie utrzymała i dostałabyś @ to byłaby ogromna rozpacz
Ferritka a mnie brzuch nie boli tylko uda i łydki, chyba coś źle robiłam Ja zakochana, już od 1999 r
kurka flak to może ja robie coś nie tak??? łydki to mnie nic nie bolą, a to w Melanii pracują one?? mnie tylko brzuch rypie jutro chyba nie wstane
1999 nooo to pięknie!!! to dziwie się, że dopiero teraz w lustrze Ci dobrze się odbija to to
ciekawe jak tam Mirellka po gościnie?? aa wiecie co se pomyślałam, że jak już bedziesz mogła Mirellka bronka bachnąc to po takim poście to będziesz miała bank bańke
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja w sumie po bronku też na lekkiej bańce , bo ja słaba w piciu jestem bardzo i w ogóle to ja dużo gadam a na większej bańce to nie wiem czy by mi się nie pogorszyło
aa Mała a jak kiedyś bedę miała córe to będzie ola po tatusiu tylko czy Ole są grzeczne ???
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja Ola to póki co chłopczyca, po podłodze chodzi tylko wtedy, jak nie da rady iść po wyżkach, jest wszędzie gdzie nie powinno jej być, ale jest mega kochana, daje całusy, przytula
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja się będę po tych meczach się potem tulić i buziakować
aaaaa no cześć śliczna !!! ależ ma boskie niebieskie oczyska
ha, stoi w tych klocuchach jakby chciała powiedzieć " no ja tu porządek robie to chyba Tata porozrzucał "
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
- Otrzymane podziękowania: 13
Asik napisał:
Gosiaku nieee nie rozlecialyśmy się my na fb jstesmy już chyba od roku wlazłam na wrzesniówki coby o Agusi się dowiedzieć i się dowiedziłąm innych rzeczy przy okazji....
dalej jest u nas zajbiscie kilka dziewczyn starało się nas skłócić ale się ni udało i dalej mamusie sierpniowe mają się dobrze
a Agusia , Mała, MartaM to mają pewnie polewkę z tej sytuacji sooorki że tak publicznie to pisałysmy
ehh no cóż ważne że istniejemy a to że nas nie ma to plotki
Ja czytam tylko nasze wrześniówki i staraczki, więc nie mam pojęcia co się na sierpniówkach dzieje.
gosiaku pewnie że wracamy
Marta wiem wiem o wrzesniówki mi własnie chodziło za to przepraszałam Was
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ahaha noo oteż bardzo sprawiedliwieferritka napisał:
u nas jest tak, że jak są ze mną to są dzieci tatusia, a jak są z T to są mojeno niby się mówi, że córunia tatunia a synuś mamusi
aa dziewczyny, co u Gwen ??? no i chyba Dzidzia do nas nie wróci, szkoda bo fajna babka z niej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Insomnia, ale Natalka duuuuża, w ogóle nie jak trzytygodniowe tylko trzymiesięczne dziecko wygląda, buziaknij moooocno
Ja też się Olą pozarażałam, a co mi tam, charakterne dziewczyny są w cenie
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mirelka zarażaj się proszę bardzo, oj charakterek to ona ma
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
... moi znajomi mają Barta który urodził sie z rozszczepem kręgosłupa i wodogłowiem - też jeździ na wózku jak rajdowiec , miał długi czas problemy z mówieniem, ale już sobie nieźle radzi, niestety ma młodszego brata o którego jest cholernie zazdrosny i robi mu na złość... aa i zapomniałam dodać że jest moim idolem w pisaniu smsów na dwie ręcę robi to z prędkością światła i nie bedę ukrywać, że mu tego szczerze zazdroszczę
więc cudnie, że u Was jednak starszy brat tęskni za siostrą jak za długo śpi