BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu #571573 przez ferritka
Mała napisał:

Tak ci powiedział, bo przed @ testów się nie powinno robić, bo nie daj Boże jakby się ciąża nie utrzymała i dostałabyś @ to byłaby ogromna rozpacz

Ferritka a mnie brzuch nie boli tylko uda i łydki, chyba coś źle robiłam :dry: Ja zakochana, już od 1999 r :lol:

kurka flak to może ja robie coś nie tak??? :dry: łydki to mnie nic nie bolą, a to w Melanii pracują one?? mnie tylko brzuch rypie jutro chyba nie wstane :lol:

1999 nooo to pięknie!!! :lol: :lol: to dziwie się, że dopiero teraz w lustrze Ci dobrze się odbija to to :lol: :lol: :blink:

ciekawe jak tam Mirellka po gościnie?? aa wiecie co se pomyślałam, że jak już bedziesz mogła Mirellka bronka bachnąc to po takim poście to będziesz miała bank bańke :side:

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #571577 przez Mała
Ferritka to na pewno ja coś nie tak, chociaż może to zasługa Ewki te łydki i uda, bo na rozgrzewkę zrobiłam chwilę jej

Ja piję winko i po kieliszku jestem na rauszu :blush:
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #571585 przez ferritka
ja jak robie rano abs Meli a wieczorem walnęłam abs na rozgrzewkę i ten 10 minutowy co wrzuciłam to mam masakre :lol: znaczy działa działa :silly:

ja w sumie po bronku też na lekkiej bańce :blush: , bo ja słaba w piciu jestem bardzo :lol: i w ogóle to ja dużo gadam a na większej bańce to nie wiem czy by mi się nie pogorszyło :dry:
aa Mała a jak kiedyś bedę miała córe to będzie ola po tatusiu :blink: tylko czy Ole są grzeczne ??? :side: :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #571587 przez Mała
Ferritka no to my do picia razem byśmy się nadały :S

Moja Ola to póki co chłopczyca, po podłodze chodzi tylko wtedy, jak nie da rady iść po wyżkach, jest wszędzie gdzie nie powinno jej być, ale jest mega kochana, daje całusy, przytula :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #571593 przez ferritka
noo to Ola mi pasuje :silly: :lol: , bo mój A kce na mecze jeździć to taka Ola chłopczyca będzie jak ulał :lol:
a ja się będę po tych meczach się potem tulić i buziakować :woohoo: :side:

aaaaa no cześć śliczna :lol: :lol: !!! ależ ma boskie niebieskie oczyska B) B)
ha, stoi w tych klocuchach jakby chciała powiedzieć " no ja tu porządek robie to chyba Tata porozrzucał " B) :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #571595 przez Mała
Oby dwoje po tatusiu maja niebieskie oczy. Ola to w ogóle mało mówi ale chodzi i tata, tatuś trajluje, a jak przychodzi T do domu to jak Ola słyszy, że drzwi się otwierają to leci na złamanie karku, się tuli i piatkę przybija :lol:
11 lata 9 miesiąc temu #571599 przez ferritka
no niby się mówi, że córunia tatunia a synuś mamusi :cheer: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #571600 przez Asik
Marta M napisał:

Asik napisał:

Gosiaku :D :D nieee nie rozlecialyśmy się :) my na fb jstesmy :) już chyba od roku :) wlazłam na wrzesniówki coby o Agusi się dowiedzieć i się dowiedziłąm innych rzeczy przy okazji....
dalej jest u nas zajbiscie :) kilka dziewczyn starało się nas skłócić ale się ni udało i dalej mamusie sierpniowe mają się dobrze :D

a Agusia , Mała, MartaM to mają pewnie polewkę z tej sytuacji ;) sooorki że tak publicznie to pisałysmy ;)

ehh no cóż :) ważne że istniejemy a to że nas nie ma to plotki :)

Ja czytam tylko nasze wrześniówki i staraczki, więc nie mam pojęcia co się na sierpniówkach dzieje.

gosiaku pewnie że wracamy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :unsure: :unsure:

Marta wiem wiem :) o wrzesniówki mi własnie chodziło :) za to przepraszałam Was :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
11 lata 9 miesiąc temu #571601 przez Mała
ferritka napisał:

u nas jest tak, że jak są ze mną to są dzieci tatusia, a jak są z T to są moje :lol:
11 lata 9 miesiąc temu #571607 przez ferritka
Mała napisał:

ferritka napisał:

u nas jest tak, że jak są ze mną to są dzieci tatusia, a jak są z T to są moje :lol:

ahaha noo oteż bardzo sprawiedliwie :blink: :lol:

aa dziewczyny, co u Gwen ??? no i chyba Dzidzia do nas nie wróci, szkoda bo fajna babka z niej :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #571608 przez Mała
Gwen to chora była, o ile dobrze pamiętam

Dzidzia no cóż, dawno jej nie było
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #571611 przez ferritka
Mała teraz patrze, że u Ciebie Kamilos to duży chłopak już, a jak sie z Olą rozumieją? 5 lat to w sumie ani nie za mała różnica ale jeszcze tak w miare ok, prawda?? yy 4 lata różnicy :blush: :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #571613 przez Mirella
A ja po gościnie całkiem żywa bo goście baardzo fajni. Zresztą innych bym nie zaprosiła. Wypiłam pól piwa ale nic nie zaszumiało, widocznie to za mało było :P

Insomnia, ale Natalka duuuuża, w ogóle nie jak trzytygodniowe tylko trzymiesięczne dziecko wygląda, buziaknij moooocno :kiss:

Ja też się Olą pozarażałam, a co mi tam, charakterne dziewczyny są w cenie :lol:
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #571618 przez Mała
Ferritka Kamil jest dzieckiem niepełnosprawnym i jest trochę opóźniony z rozwojem, to znaczy jeździ na wózku, nie ucieka przed nią co pewnie by się działo przy takiej różnicy wieku u zdrowych dzieci. Różnie to bywa, czasem się bawią, czasem Kamilowi przeszkadza, że Ola mu zabiera, przeszkadza, ale ogólnie to kochają się szalenie i przepadają za sobą, jak Kamil przychodzi z przedszkola to Ola aż piszczy z radości :lol: Jak Ola za długo śpi to Kamil gotów ja budzić, bo mu się nudzi, przytulają się, całują

Mirelka zarażaj się proszę bardzo, oj charakterek to ona ma :S
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #571622 przez ferritka
przepraszam, że pytam, no pamiętam, ze wspomniałaś że Kamilos ma rozszczep kręgosłupa... nie wiem czy czegoś nie mylę - przepraszam jeśli tak :blush:
... moi znajomi mają Barta który urodził sie z rozszczepem kręgosłupa i wodogłowiem - też jeździ na wózku jak rajdowiec B) , miał długi czas problemy z mówieniem, ale już sobie nieźle radzi, niestety ma młodszego brata o którego jest cholernie zazdrosny i robi mu na złość... aa i zapomniałam dodać że jest moim idolem w pisaniu smsów na dwie ręcę robi to z prędkością światła :lol: :blink: i nie bedę ukrywać, że mu tego szczerze zazdroszczę :blush:
więc cudnie, że u Was jednak starszy brat tęskni za siostrą jak za długo śpi :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka