BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 11 miesiąc temu #51174 przez bewipo
magduska mi też by się przydało na jaki spacerek wyjść, ale jeszcze przeziębiona trochę jestem to wolę posiedzieć w domku.

Dziewczyny czy te suwaczki dobrze liczą, bo mi się wydawało, że pierwszy dzień ostatniej miesiączki jest pierwszym dniem ciąży, a ten suwaczek liczy jakby o jeden dzień za mało.
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #51176 przez baby_55
Bewipo pełny jeden dzień ciąży mija ci następnego dnia i dlatego tak się wydaje, suwaczek pokazuje ile dni ciąży masz za sobą, więc te które w pełni minęły
13 lata 11 miesiąc temu #51181 przez angellika1
Bewipo widze że zmienilas suwaczek? |Chyba ładniejszy nawet :D
A ja przez ostatnie dni budze sie w nocy i około godzinki próbuje zasnąć a tu ani ani !
13 lata 11 miesiąc temu #51219 przez kinia0094
Eh a ja właśnie także odczuwam że @ jest lada dzień :(
a tak bardzo chciałam, by wkońcu się udało ;(
13 lata 11 miesiąc temu #51242 przez bewipo
angelika ładniejszy i ma te podpowiedzi co tam się akurat w brzuszku dzieje ;)
13 lata 11 miesiąc temu #51261 przez Agusia83
czesc dziewczynki..
ja wlasnie wrocilam z pracy i nie marze o niczym jak o kapieli i cieplym lozeczku:) :laugh:
bewipo.....mamy podobne suwaczki, a raczej opisy, jakie na nich sie znajduja:) :laugh:
13 lata 11 miesiąc temu #51275 przez Asik
no laseczki wróciłam od rodziców :) nawet mój brat z bratową i synkiem byli i moje dziecko z chłopakiem przyjechało :) masa ludzi :) tylko mojego miśka nie było :( ale na skype pogadaliśmy :)
hmmmm jestem ciekawa kiedy z kibelkiem skończę się witac bo już mnie to męczy ,co zjem a czasami nawet nie skończę to lecę ..masakraaaa .. aż żal jeść , jak jaka bulimiczka sie czuje,najwięcej popołudniu,tak od obiadu się zaczyna a wieczorem to uuuuuuuuuuuuuuuuu.

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #51299 przez delfinek83
Asik, współczuję Ci, ja nie wiem jak ja to wytrzymam jak na mnie też trafi, bo ja tak lubię jeść :silly: fakt, szkoda tak się najeść pysznego jedzonka, a zaraz potem lecieć do Felka i mu wszystko oddać, i tak w kółko. To Ty pewnie Asik jak na razie to nic nie przytyjesz w ciąży, a nawet wręcz schudniesz jak tak dalej pójdzie :(
A nic Ci nie pomaga na te mdłości i wymioty? jakiś imbir czy coś

kinia0094, nie łam się, @ na razie nie ma to jest ok, może jednak nie przylezie :)

a my wczoraj mieliśmy pierwsze przytulanko w tym cyklu :laugh:
dzisiaj mu odpuściłam, niech zbiera siły na jutro :lol:

aha, a jak to jest z tymi testami owulacyjnymi, bo zamierzam zrobić pierwszy raz ale nie wiem czy można wieczorem czy lepiej z rana?

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
13 lata 11 miesiąc temu #51301 przez Mirella
delfinek o ile pamiętam to na owulacyjnych jest napisane żeby rano nie robić i żeby codziennie o tej samej porze :D
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #51307 przez Asik
Delfinek no mam właśnie tablety z imbirem :) może poprostu z rańca działają a potem jak juz się całkowicie wchłoną to dlatego latam :) no na razie 300 gram przybrałam :)czyli w normie bo święta się obzerałam wolna od spotkań z Felkiem :)

Ide w kimono bo dziś cały dzień na pełnych obrotach i padam :)
papapaapapaapa :kiss:

13 lata 11 miesiąc temu #51310 przez ViFi
może stworzymy nowy post nasze "zachcianki sprawdzone przepisy" ? tam wrzucałybyśmy przepisy np skrzydełka itp ?

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
13 lata 11 miesiąc temu #51311 przez delfinek83
dzięki za info Mirella, hmmm, to lecę zaraz zrobić teścik
nawet wolę robić o tej porze bo jestem typem sowy a nie skowronka :lol:

a że jutro mam wolne to mogę siedzieć nawet do rana :silly:
za to mój ma na 1 zm. więc już chrapie w łóżeczku
ja o tej porze jeszcze zasnąć nie mogę, no chyba że jestem chora to wtedy mogę spać cały dzień

Asik, a nie możesz tych tabletek brać też po południu żeby też działały? czy tylko raz dziennie można?

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
13 lata 11 miesiąc temu #51330 przez Asik
Delfinek jeszcze raz po 21 je biorę ale do tego czasu juz kilka razy zdążę sie z Felkiem przywitać :D

13 lata 11 miesiąc temu #51335 przez angellika1
Asik to Ci nie zazdroszczę :( może spróbuj jeść co 2 godzinki malutkie porcje i może wtedy nie bedzie aż tak. No ja ani razu nie wymiotowałam tylko mam te mdlości i tak sobie myślę że jak bym chociaż raz do wc poszła było by mi lepiej
13 lata 11 miesiąc temu #51339 przez Lacrijka
Magduśka, jak wrocisz dzis od gina to pisz tu szybko co powiedział bo z tego co pisałas to ja mam podobne doligliwosci a ja mam dopiero wizyte w srode i chyba do srody zjem wszystkie paznokcie :/ Mi do tego jeszcze doszły te ostre bole jamy brzusznej, ale to jutro ide na usg brzucha.. Kurcze, mowie Wam jakiego mam stresa.. A najgorsze jest to, ze w piatek odebrałam zaległy wynik cytologii i wyszła mi III grupa, tez jest nieciekawie...:(:(:( Jak sie wali to juz wszystko :(
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia