- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 11 miesiąc temu #51089 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Dzieki Diana
magduska to zalezy. Jesli chcesz pieska do wystaw to ok 3-4 tys. I tu uwaga. Sprzedawane sa Domisie tzw pieski do kochania czyli nie na wystawy i kolejna uwaga takie pieski sa tansze ok 1000-1500 zl. Nam kobieta zrobila awanture jak odmowilismy wciskanego cavisia z wadami za 1400 zl. Ten co kupujemy to cavis Wystawowy, po championach, zero wad. Ale my go chcemy jako Domisia, Pani sie spodobalismy i nam go sprzedaje za 1200 Czyli policz ile mniej (pierwsza suma )
Dzien dobry
Uciekam z bratem na rajd Trzymac kciuki prosze bo to moj debiut!!
Ahhh i jeszcze 7 dni!!
magduska to zalezy. Jesli chcesz pieska do wystaw to ok 3-4 tys. I tu uwaga. Sprzedawane sa Domisie tzw pieski do kochania czyli nie na wystawy i kolejna uwaga takie pieski sa tansze ok 1000-1500 zl. Nam kobieta zrobila awanture jak odmowilismy wciskanego cavisia z wadami za 1400 zl. Ten co kupujemy to cavis Wystawowy, po championach, zero wad. Ale my go chcemy jako Domisia, Pani sie spodobalismy i nam go sprzedaje za 1200 Czyli policz ile mniej (pierwsza suma )
Dzien dobry
Uciekam z bratem na rajd Trzymac kciuki prosze bo to moj debiut!!
Ahhh i jeszcze 7 dni!!
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #51091 przez magduska
witajcie dziewczynki,!!!!!!!!!!
powiem szczerze,ze narazie nie mysle o piesku,dla mnie nie musi byc zadnym championem,moze na wiosne postaram sie o nastepnego,ale jak pisalam ja mialam wczwsniej zwyklego pieska-choc w swojej klasie byl "niezwykly" hehe ))))
wiadomo udalo ci sie go kupic za duzo mniej i trzeb sie cieszyc ))
powiem szczerze,ze narazie nie mysle o piesku,dla mnie nie musi byc zadnym championem,moze na wiosne postaram sie o nastepnego,ale jak pisalam ja mialam wczwsniej zwyklego pieska-choc w swojej klasie byl "niezwykly" hehe ))))
wiadomo udalo ci sie go kupic za duzo mniej i trzeb sie cieszyc ))
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #51092 przez Asik
dzień dobry dziewczynki
Ja dzisiaj na prawie cały dzień do rodziców wybywam może mnie nie dopadnie dzisiaj ten płaczliwy nastrój właśnie słucham sobie muzy i nastrajam się optymistycznie do dzionka , mały taneczny aerobik uskuteczniam coby dzidzia od małego pokochała muzykę hmm no bo ja i muzyka to jedność
MagdaM trzymam kciuki za debiut no i gratulacje z zakupu tak ślicznego psiaczka
Ja dzisiaj na prawie cały dzień do rodziców wybywam może mnie nie dopadnie dzisiaj ten płaczliwy nastrój właśnie słucham sobie muzy i nastrajam się optymistycznie do dzionka , mały taneczny aerobik uskuteczniam coby dzidzia od małego pokochała muzykę hmm no bo ja i muzyka to jedność
MagdaM trzymam kciuki za debiut no i gratulacje z zakupu tak ślicznego psiaczka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez Asik.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 11 miesiąc temu #51097 przez bewipo
MagdaM gratuluję pieska. Bardzo mi się one podobają, takie maja kochane mordki Trzymam kciuki za rajd
Asik dzisiaj mam na obiadek skrzydełka z twojego przepisu, już wyglądają pysznie, a wieczorem napiszę jak wyszła ostateczna wersja po usmażeniu
A u mnie dzisiaj pozytywnie, gdzieś ze dwa mies temu pisałam o alergii na buzi i tak się z nią męczę do dzisiaj, ale w piątek byłam u dermatologa (dobrego i drogiego) i w końcu mi schodzi i powoli wyglądam już jak człowiek
Asik dzisiaj mam na obiadek skrzydełka z twojego przepisu, już wyglądają pysznie, a wieczorem napiszę jak wyszła ostateczna wersja po usmażeniu
A u mnie dzisiaj pozytywnie, gdzieś ze dwa mies temu pisałam o alergii na buzi i tak się z nią męczę do dzisiaj, ale w piątek byłam u dermatologa (dobrego i drogiego) i w końcu mi schodzi i powoli wyglądam już jak człowiek
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #51105 przez angellika1
hehehehe bewipo mamy ten sam obiadek no ja co prawda dodatkowo placki ziemniaczane dla syna bo on skrzydełek nie lubi.
Magda trzymam kciuki za debiut
a jeżeli chodzi o stosunek przerywany to przez 10 lat było nasze zabezpieczenie i w ciążę nie zaszłam,
Magda trzymam kciuki za debiut
a jeżeli chodzi o stosunek przerywany to przez 10 lat było nasze zabezpieczenie i w ciążę nie zaszłam,
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #51149 przez Marta M
Witam Was..
Ja to chyba powoli z moim kibelkiem sie zaprzyjazniam..jeszcze nie wymiotowalam, ale mnie tak naciaga...chetnie bym sobie juz paluchy do gardla wlozyla...
Ja to chyba powoli z moim kibelkiem sie zaprzyjazniam..jeszcze nie wymiotowalam, ale mnie tak naciaga...chetnie bym sobie juz paluchy do gardla wlozyla...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 2 miesiąc temu przez Marta M.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #51155 przez magduska
najsmiesniejsze kobitki w tym wszystkim jest to,ze jak tylko okres sie spoznil to kazda myslala (przynajmniej wiekszosc-ja tez hehe ) )ze jest w ciazy i co teraz bedzie,jeszcze jestem za mloda i takie tam,a teraz smieje sie z tego,bo jestem na etapie starania sie i wszystko bym oddala za ta mala kruszynke ) pozdrawiam
a mowia,ze stosunek przerywany nie jest zadnym zabezpieczeniem i zachodzi sie w ciaze,ciekawe na kim oni robia te badania hihi chyba na sobie ))
a ja skrzydelek nie robilam,poza tym bylam na spacerku i wybawilam sie jak dziecko na sniego ) czasami tak mam,cyba dziecinnieje hihi
a mowia,ze stosunek przerywany nie jest zadnym zabezpieczeniem i zachodzi sie w ciaze,ciekawe na kim oni robia te badania hihi chyba na sobie ))
a ja skrzydelek nie robilam,poza tym bylam na spacerku i wybawilam sie jak dziecko na sniego ) czasami tak mam,cyba dziecinnieje hihi
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #51171 przez magduska
a ja jakos dzis sie w miare czuje,gorzej bylo wczoraj,umieralam i na dodatek mialam taki humor,ze lepiej bylo nie podchodzic,jednak dzisiaj pobyt na swiezym powietrzu dobrze mi zrobil i mam nadziej,ze ten cykl kolejny (juz nawet sama nie wiem dokladnie ktory) skonczy sie dla mnie szcesliwie,bo ja juz zaczelam dzialac i oby owocnie kobitki hihi ilez mozna czekac ;-)0 najwyzsza pora,zeby posypaly sie w lutym nowe fasolki
Kobitki razem z mezem do roboty,tej oczywiscie przyjemniejszej hihi )))
Kobitki razem z mezem do roboty,tej oczywiscie przyjemniejszej hihi )))