BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 11 miesiąc temu #51079 przez magduska
bossheee ile bledow narobilam!!!!!! wstyd i hanba :-)))) uciekam lepiej spac ;-))
magda a ile ten piesek kosztuje,jesli moge zapytac i cena to nie tajemnica??? pozdrawiam ;-)))
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #51089 przez MagdaM
Dzieki Diana :kiss:
magduska to zalezy. Jesli chcesz pieska do wystaw to ok 3-4 tys. I tu uwaga. Sprzedawane sa Domisie tzw pieski do kochania czyli nie na wystawy i kolejna uwaga takie pieski sa tansze ok 1000-1500 zl. Nam kobieta zrobila awanture jak odmowilismy wciskanego cavisia z wadami za 1400 zl. Ten co kupujemy to cavis Wystawowy, po championach, zero wad. Ale my go chcemy jako Domisia, Pani sie spodobalismy i nam go sprzedaje za 1200 :) Czyli policz ile mniej (pierwsza suma :) )

Dzien dobry :)
Uciekam z bratem na rajd :laugh: Trzymac kciuki prosze bo to moj debiut!!
Ahhh i jeszcze 7 dni!! :laugh:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 11 miesiąc temu #51091 przez magduska
witajcie dziewczynki,!!!!!!!!!!
powiem szczerze,ze narazie nie mysle o piesku,dla mnie nie musi byc zadnym championem,moze na wiosne postaram sie o nastepnego,ale jak pisalam ja mialam wczwsniej zwyklego pieska-choc w swojej klasie byl "niezwykly" hehe ;-)))))
wiadomo udalo ci sie go kupic za duzo mniej i trzeb sie cieszyc :-)))
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #51092 przez Asik
dzień dobry dziewczynki :)
Ja dzisiaj na prawie cały dzień do rodziców wybywam :) może mnie nie dopadnie dzisiaj ten płaczliwy nastrój :D właśnie słucham sobie muzy i nastrajam się optymistycznie do dzionka :D , mały taneczny aerobik uskuteczniam coby dzidzia od małego pokochała muzykę :) hmm no bo ja i muzyka to jedność :D
MagdaM trzymam kciuki za debiut :D no i gratulacje z zakupu tak ślicznego psiaczka :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 11 miesiąc temu #51097 przez bewipo
MagdaM gratuluję pieska. Bardzo mi się one podobają, takie maja kochane mordki :) Trzymam kciuki za rajd :)
Asik dzisiaj mam na obiadek skrzydełka z twojego przepisu, już wyglądają pysznie, a wieczorem napiszę jak wyszła ostateczna wersja po usmażeniu :)
A u mnie dzisiaj pozytywnie, gdzieś ze dwa mies temu pisałam o alergii na buzi i tak się z nią męczę do dzisiaj, ale w piątek byłam u dermatologa (dobrego i drogiego) i w końcu mi schodzi i powoli wyglądam już jak człowiek ;)
13 lata 11 miesiąc temu #51098 przez magduska
a ja mam zamiar wybrac sie dzisiaj na spacerek i mama nadzieje,ze poprawi mi sie humorek :-))),bo w koncu musze wykorzystac niedziele ;-)))
magdam udanego rajdu
kobitki wy jakos zamilklyscie tu ostatnio!!!!
13 lata 11 miesiąc temu #51099 przez bewipo
Przynajmniej można nadążyć z czytaniem postów ;)
13 lata 11 miesiąc temu #51105 przez angellika1
hehehehe bewipo mamy ten sam obiadek :) no ja co prawda dodatkowo placki ziemniaczane dla syna bo on skrzydełek nie lubi.
Magda trzymam kciuki za debiut :)
a jeżeli chodzi o stosunek przerywany to przez 10 lat było nasze zabezpieczenie i w ciążę nie zaszłam,
13 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #51149 przez Marta M
Witam Was..:)
Ja to chyba powoli z moim kibelkiem sie zaprzyjazniam..jeszcze nie wymiotowalam, ale mnie tak naciaga...chetnie bym sobie juz paluchy do gardla wlozyla...
13 lata 11 miesiąc temu #51151 przez angellika1
Ja mam cały czas mdlości ale na szczęście jeszcze nie wymiotowałam
13 lata 11 miesiąc temu #51155 przez magduska
najsmiesniejsze kobitki w tym wszystkim jest to,ze jak tylko okres sie spoznil to kazda myslala (przynajmniej wiekszosc-ja tez hehe :-)) )ze jest w ciazy i co teraz bedzie,jeszcze jestem za mloda i takie tam,a teraz smieje sie z tego,bo jestem na etapie starania sie i wszystko bym oddala za ta mala kruszynke :-)) pozdrawiam

a mowia,ze stosunek przerywany nie jest zadnym zabezpieczeniem i zachodzi sie w ciaze,ciekawe na kim oni robia te badania hihi chyba na sobie :-)))

a ja skrzydelek nie robilam,poza tym bylam na spacerku i wybawilam sie jak dziecko na sniego ;-)) czasami tak mam,cyba dziecinnieje hihi
13 lata 11 miesiąc temu #51156 przez Mirella
A mnie się chce spać....
Magda zdjęcia z rajdu i zdjęcia z pieskiem jak tylko będą chcemy zobaczyć :)
Cisza bo weekend, orkiestra w dodatku to wszystkie na festynach, jutro znowu się zacznie :)
13 lata 11 miesiąc temu #51163 przez angellika1
Wiesz Mirella senność to jeden z objawów...... :D :D :D :D :D
13 lata 11 miesiąc temu #51169 przez Mirella
Angellika wiem, nieprzespanej nocy, co chwila się budziłam :) a i pogoda jakaś taka senna...
13 lata 11 miesiąc temu #51171 przez magduska
a ja jakos dzis sie w miare czuje,gorzej bylo wczoraj,umieralam i na dodatek mialam taki humor,ze lepiej bylo nie podchodzic,jednak dzisiaj pobyt na swiezym powietrzu dobrze mi zrobil i mam nadziej,ze ten cykl kolejny (juz nawet sama nie wiem dokladnie ktory) skonczy sie dla mnie szcesliwie,bo ja juz zaczelam dzialac i oby owocnie kobitki hihi ilez mozna czekac ;-)0 ;-) najwyzsza pora,zeby posypaly sie w lutym nowe fasolki

Kobitki razem z mezem do roboty,tej oczywiscie przyjemniejszej hihi :-))))
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia