BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 11 miesiąc temu #50811 przez monami
hej dziewczyny. I jak - ile pozytywnych tescików w ostatnim czasie? trzymanie kciuków przez nas na cos sie zdało? Mirella - monitorujesz ? Pozdrawiamy Was serdecznie :***
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #50834 przez delfinek83
hmmmmmmm, naczytałam się o takich pysznościach i teraz kurczę głodna się znów zrobiłam, a obiecałam sobie że nie będę się na noc przed spaniem obżerać jak zwykle, ehh :)

Aguś, jest ok to super, nie martw się.

Ja dziś mam 7dc, @ poszła "wpizdu" :blush: więc 13 cykl czas zacząć! :lol:
to moja szczęśliwa liczba więc może akurat :silly:

Aha, odnośnie piesków to ja dziewczyny szczerze polecam po prostu pieski ze schroniska. Wiem że nie każdy chce już psa dorosłego, ale są też tam szczeniaki, które są naprawdę słodkie i kochane, a zresztą wszystkie tam takie są. Wbrew pozorom nie są wcale groźne, tylko głośno szczekają i skaczą na klatkę żeby zwrócić uwagę, ale jak się weźmie go na smycz, to leeeeci jak szalony i merda ogonem z radości że wyszedł na spacer, ehh gdybym mogła to wzięłabym je stamtąd wszystkie :(
Jak na razie mam tylko kotka, też znajdę, ale jak tylko się wreszcie przeprowadzimy gdzieś tak w lecie, to obowiązkowo jadę i biorę do domu jakiegoś psiaka :kiss:

Monami, pozdrowionka dla Ciebie i Zuzki, pamiętam jak jeszcze niedawno byłaś w ciąży a tu już mała ma 4 miesiące, szok, jak ten czas leci :ohmy:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #50835 przez Mirella
monami monitorować coraz trudniej, ale staram się :) nie wiem na jakim etapie jesteś, najmłodsze fasolki mamy trzy, brzdące urodzą się we wrześniu :)

tutaj jest lista staraczek:
www.zapytajpolozna.pl/forum/ciaza-forum/...raczki-meldunek.html

Delfinek ja uwielbiam 13 :lol: kiedyś się w szkole z dziewczyną na miejsca w dzienniku zamieniłam bo chciałam być 13 :D także to będzie Twój szczęśliwy miesiąc :kiss:

Kotów miałam kiedyś siedem, ale to szaleństwo było.... Pieska planuję za parę lat, jak już mi się drugie dziecko urodzi i deczko odchowa :)
13 lata 11 miesiąc temu #50853 przez Asik
Siemaneczko wszystkim laseczkom :D ojj jaki ja mam dzisiaj humorek :D :D :D no do tańczenia wprost :D
słucham właśnie zajefajnego radyjka na necie które odkrylismy we włoszech :) m2o uhh tam grają :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 11 miesiąc temu #50856 przez nikusia1988
Dzień doberek :)
U mnie znowu ciiiiiisza :) Śniło mi się dzisiaj że robiłam test i wyszedł cień cienia i wkleiłam wam zdjęcie żebyście też oceniły czy coś widać :D ciekawe czy się spełni sen... :) bo niby sny są odwrotnością do rzeczywistości... :(
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #50861 przez Asik
helloo :) nooo u mnie sny są odzwierciedleniem tego o czym myslę :D
Napewno się spełni :D ja jestem dobrej myśli :D :D :D @ nie ma to extra :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 11 miesiąc temu #50862 przez angellika1
Dziewczyny mam problem :( bolą mnie dziąsła po jednej stronie, aż mi ból do gardła promieniuje i tak od 3 dni. Wizyte u dentysty mam w poiedziałek ale może wiecie co mogę zrobić by złagodzić ból?
13 lata 11 miesiąc temu #50863 przez Iwonka
Witam laseczki i Fasoleczki:)
A u mnie smutno od wczoraj jakoś tak:( już czuję jak @ się zbliża wielkimi krokami brzuch mnie ciągle pobolewa cyce bolą i złośnica się zrobiłam że ojej :(:(:(
13 lata 11 miesiąc temu #50864 przez nikusia1988
Kurcze no, już bym dzisiaj testa walnęła ale się boję że to i tak na marne i że ta @ przyjdzie do mnie tak niespodziewanie jak do Gosiak :(
13 lata 11 miesiąc temu #50868 przez Iwonka
Boshe dlaczego inne mają za dużo dzieci a jak człowiek chce to nie ma:(:(:(Oj cieżki mnie dziś dzień czeka:( chyba jak wróce do domu to się walne do łóżeczka z mężusiem i już bo ciągle spać mi się chce z tego wszystkiego
nikusia najważniejsze że jej nie ma zrób jutro test
13 lata 11 miesiąc temu #50879 przez ViFi
30dc temp do gory czekamy na @.... i nie wiem co mysleć..... :(

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
13 lata 11 miesiąc temu #50885 przez Agusia83
Vifi, a jakie masz cykle?....bo ta temperatura, to cos mi pod fasolke zalatuje....ja dzien po spodziewanym @ mialam 37,1....no i zrobilam test..i byly 2 krechy.....
13 lata 11 miesiąc temu #50897 przez ViFi
U mnie jest 28dni ostatnio 30d ; 31d. wiec nie wiem...to byłby cud .....

ViFi

13 lata 11 miesiąc temu #50898 przez Mirella
Vifi i Nikusia, nie mysleć, testować :)

Angellika, zielony listerine jest dobry na dziąsła, i na jakieś stany zapalne okołozębowe też, ja używam i sobie chwalę.
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #50902 przez ViFi
Test z moczu negatywny .... @ nie ma 30dc. cZekam......

ViFi

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży