- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #50484 przez Asik
Magduska to jak wróci to zmolestuje miska coby mi powiedział i od razu Ci poślę a Ty dawaj na te ciach przepis ja uwielbiać takie rzeczy mnamm mniammm a te skrzydełka to właśnie sa pikantne ale w miodzie uhhhh i wychodzą że czujesz ostre a potem takie słodkawe nie da sie opisać ale jedno jest pewne że wszystkim zawsze smakują
Gosiak ja tez mierzyłam róznie,mówią że do 9powinno sie mierzyc ale też czasami jak pospałam to i o 9:30 zmierzyłam a spadek tempki możesz miec implantacyjny póki @ nie ma to jest ok
Gosiak ja tez mierzyłam róznie,mówią że do 9powinno sie mierzyc ale też czasami jak pospałam to i o 9:30 zmierzyłam a spadek tempki możesz miec implantacyjny póki @ nie ma to jest ok
Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez Asik.
Temat został zablokowany.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 11 miesiąc temu #50490 przez angellika1
magduska napisał:
Marta jak miałam 1 usg to dzidzia wydawała sie młodsza o 2 tygodnie a teraz jest równo z terminem @ tak jak mówi moja gin ciąża to nie matematyka
Magda nawet nie chce o tym myśleć dokładnia tak jak Asik pisze sex w ciąży jest suuupeeerr!!a tak wracajac do sexu asik,ja znam duzo kobiet,ktore jak zaszly w ciaze odstawily swoich mezow na bok na rowne 9 miesiecy,zadnego sexu!!!
Marta jak miałam 1 usg to dzidzia wydawała sie młodsza o 2 tygodnie a teraz jest równo z terminem @ tak jak mówi moja gin ciąża to nie matematyka
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 11 miesiąc temu #50495 przez gosiak
no już sama nie wiem okaże się na dniach, powiem Wam że w ogóle apetytu nie mam, nawet mi sie śniadania nie chce teraz tylko kawa linijka czekolady i tak moje śniadanie wygląda potem pewnie znowu cos słodkiego w między czasie i na wieczór jak mój przyjedzie to obiadokolacje tak ostatnio moje dni wyglądają czuję że zmizerniałam, budzę się zmęczona, czekam na ten okres bo chcę iść do dentysty chce sie do gina zapisać a czekam na ten okres...wszystko idzie jak po grudzie
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #50499 przez angellika1
gosiak a moze przestań czekać! i nie wywołuj wilka z lasu! Nie czekaj bo jak będziesz czekać to przyjdzie cholera Ty kochana wyczekuj fasolki
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
13 lata 11 miesiąc temu #50500 przez magduska
asik ja akurat ten placek robilam z internetu ze smakera daje ci tu linka:
smaker.pl/przepisy/ciasta-i-desery/przep...acek-z-owocami,39249
a tak pozatym jesli bedziesz robila to dam ci mala rade jak bedziesz dawac cukier to nie dwie szklanki jak w przepisie tylko 1 szklanka wystarczy,wychodzi wtedy z 2 za slodkie,tak pierwszy raz zrobilam,ale potem to juz wiedzialam co bylo nie tak,a jeszcze babka pisze,ze piekla go 1,5h,wcale tyle nie trzeba,zreszta zobaczysz w piekarniku jak ci sie troszke zarumieni sprawdzisz wykalaczka czy jest upieczone,lepsze nie jest spieczone hehe:-)) a tak pozatym ja kupuje sliwki w biedronce i jest przepyszny placek z nimi,smacznego kochana ) roboty przy nim jest doslow niecale 10 minut,zeby zmiksowac i wylozyc na blaszke
smaker.pl/przepisy/ciasta-i-desery/przep...acek-z-owocami,39249
a tak pozatym jesli bedziesz robila to dam ci mala rade jak bedziesz dawac cukier to nie dwie szklanki jak w przepisie tylko 1 szklanka wystarczy,wychodzi wtedy z 2 za slodkie,tak pierwszy raz zrobilam,ale potem to juz wiedzialam co bylo nie tak,a jeszcze babka pisze,ze piekla go 1,5h,wcale tyle nie trzeba,zreszta zobaczysz w piekarniku jak ci sie troszke zarumieni sprawdzisz wykalaczka czy jest upieczone,lepsze nie jest spieczone hehe:-)) a tak pozatym ja kupuje sliwki w biedronce i jest przepyszny placek z nimi,smacznego kochana ) roboty przy nim jest doslow niecale 10 minut,zeby zmiksowac i wylozyc na blaszke
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #50512 przez magduska
gosiak,a strzelilas sobie dzis testa czy nie??? )
kochana mojej kolezance,jeden lekarz madry powiedzial,ze nawet najlepsi profesorowie jej nie pomoga,jesli stale bedzie myslala tylko o dziecku,na psychike,to co siedzi w jej glowie nie ma lekarstwa,a najlepsze bylo w jej przypadku,ze o dziecko starali sie 10 lat i nagle jak zaczelo jej sie w zyciu uklada,zaczela prace,ale warunkiem jej bylo,ze nie zajdzie w ciaze,po 3 miesiacach okazalo sie,ze jest w ciazy,ale miala szefa wyrozumialego i na koniec powiedzial jej,ze do tej pory nie moze sobie wydarowac tego,zze dostanie ta prace jak nie zajdzie w ciaze ))
wiec moral taki fasolka przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie,jak czasami czlowiek zaczyna sie godzic z ty,ze jej nie ma )
kochana mojej kolezance,jeden lekarz madry powiedzial,ze nawet najlepsi profesorowie jej nie pomoga,jesli stale bedzie myslala tylko o dziecku,na psychike,to co siedzi w jej glowie nie ma lekarstwa,a najlepsze bylo w jej przypadku,ze o dziecko starali sie 10 lat i nagle jak zaczelo jej sie w zyciu uklada,zaczela prace,ale warunkiem jej bylo,ze nie zajdzie w ciaze,po 3 miesiacach okazalo sie,ze jest w ciazy,ale miala szefa wyrozumialego i na koniec powiedzial jej,ze do tej pory nie moze sobie wydarowac tego,zze dostanie ta prace jak nie zajdzie w ciaze ))
wiec moral taki fasolka przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie,jak czasami czlowiek zaczyna sie godzic z ty,ze jej nie ma )
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #50515 przez Mała
magduska napisał:
Oj prawda. Moja znajoma starała się 5 lat i w końcu uznali, że czas pomyśleć o adopcji. Przestali się starać, a na 6 rocznicę ślubu urodził im się synek.
Oj prawda. Moja znajoma starała się 5 lat i w końcu uznali, że czas pomyśleć o adopcji. Przestali się starać, a na 6 rocznicę ślubu urodził im się synek.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez Mała.
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #50519 przez magduska
wlasnie tak jest z tymi fasolkami,pojawiaja sie nie spodziewanie w naszym zyciu i daja tyle radosci,ze nie jest w stanie tego czlowiek opisac ) mi narazie nie jest to dane,ale powiem szczerze,ze juz w tej chwili nie umialabym opisac swojego szczesia,ze ona jest we mnie i staralabym sie jej zapewnic wszystko co najlepsze )) taka moja mala dygresja na ten temat,ale mysle,ze wiekszosc z was tak mysli ::___)))) ))
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 11 miesiąc temu #50538 przez Mirella
Agusia z objawami to jest tak że raz są raz ich nie ma, brak objawów nic nie musi oznaczać, nie dołuj się, za dużo neta czytasz zdecydowanie
Asik to że w ciąży jesteś to nie znaczy że Ci wszystko wolno, marynatę na priva????????? no jak Cię..... a humorek od rana mam taki że bez kija nie podchodź
gosiak testnij se jak masz zapas
A dla wszystkich ciasto najprostsze w świecie:
3/4 szklanki cukru i 4 całe jaja zmiksować, dodać 2 szklanki mąki, cukier waniliowy, łyżeczkę proszku do pieczenia, na koniec pół roztopionej margaryny. Wierzch wyłożyć dowolnymi owocami.
Ja robiłam też z migdałami i orzechami.
Porcja na wąską foremkę.
Nie wiem ile czasu się piecze, ja piekę w kuchni węglowej, "na oko", ale tak myślę ze w piecu to mniej niż godzina
Asik to że w ciąży jesteś to nie znaczy że Ci wszystko wolno, marynatę na priva????????? no jak Cię..... a humorek od rana mam taki że bez kija nie podchodź
gosiak testnij se jak masz zapas
A dla wszystkich ciasto najprostsze w świecie:
3/4 szklanki cukru i 4 całe jaja zmiksować, dodać 2 szklanki mąki, cukier waniliowy, łyżeczkę proszku do pieczenia, na koniec pół roztopionej margaryny. Wierzch wyłożyć dowolnymi owocami.
Ja robiłam też z migdałami i orzechami.
Porcja na wąską foremkę.
Nie wiem ile czasu się piecze, ja piekę w kuchni węglowej, "na oko", ale tak myślę ze w piecu to mniej niż godzina
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #50542 przez nikusia1988
Witam was.
U mnie nic się nie zmieniło, brak objawów, brak @, a dzisiaj testu nie robiłam więc nie wiem co tam by wyszło...
Oj my z Gosiakiem to mamy przechlapane teraz
U mnie nic się nie zmieniło, brak objawów, brak @, a dzisiaj testu nie robiłam więc nie wiem co tam by wyszło...
Oj my z Gosiakiem to mamy przechlapane teraz
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna