BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #50484 przez Asik
Magduska to jak wróci to zmolestuje miska coby mi powiedział i od razu Ci poślę a Ty dawaj na te ciach przepis :D ja uwielbiać takie rzeczy mnamm mniammm :) a te skrzydełka to właśnie sa pikantne :) ale w miodzie :D uhhhh i wychodzą że czujesz ostre a potem takie słodkawe :D nie da sie opisać :D ale jedno jest pewne że wszystkim zawsze smakują :D

Gosiak ja tez mierzyłam róznie,mówią że do 9powinno sie mierzyc ale też czasami jak pospałam to i o 9:30 zmierzyłam :D a spadek tempki możesz miec implantacyjny :D póki @ nie ma to jest ok :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #50490 przez angellika1
magduska napisał:

a tak wracajac do sexu asik,ja znam duzo kobiet,ktore jak zaszly w ciaze odstawily swoich mezow na bok na rowne 9 miesiecy,zadnego sexu!!!

Magda nawet nie chce o tym myśleć :( :( dokładnia tak jak Asik pisze sex w ciąży jest suuupeeerr!!
Marta jak miałam 1 usg to dzidzia wydawała sie młodsza o 2 tygodnie a teraz jest równo z terminem @ :) tak jak mówi moja gin ciąża to nie matematyka :D :D
13 lata 11 miesiąc temu #50495 przez gosiak
no już sama nie wiem okaże się na dniach, powiem Wam że w ogóle apetytu nie mam, nawet mi sie śniadania nie chce teraz tylko kawa linijka czekolady i tak moje śniadanie wygląda potem pewnie znowu cos słodkiego w między czasie i na wieczór jak mój przyjedzie to obiadokolacje tak ostatnio moje dni wyglądają :huh: czuję że zmizerniałam, budzę się zmęczona, czekam na ten okres bo chcę iść do dentysty chce sie do gina zapisać a czekam na ten okres...wszystko idzie jak po grudzie

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #50499 przez angellika1
gosiak a moze przestań czekać! i nie wywołuj wilka z lasu! Nie czekaj bo jak będziesz czekać to przyjdzie cholera Ty kochana wyczekuj fasolki :)
13 lata 11 miesiąc temu #50500 przez magduska
asik ja akurat ten placek robilam z internetu ze smakera daje ci tu linka:
smaker.pl/przepisy/ciasta-i-desery/przep...acek-z-owocami,39249
a tak pozatym jesli bedziesz robila to dam ci mala rade jak bedziesz dawac cukier to nie dwie szklanki jak w przepisie tylko 1 szklanka wystarczy,wychodzi wtedy z 2 za slodkie,tak pierwszy raz zrobilam,ale potem to juz wiedzialam co bylo nie tak,a jeszcze babka pisze,ze piekla go 1,5h,wcale tyle nie trzeba,zreszta zobaczysz w piekarniku jak ci sie troszke zarumieni sprawdzisz wykalaczka czy jest upieczone,lepsze nie jest spieczone hehe:-)) a tak pozatym ja kupuje sliwki w biedronce i jest przepyszny placek z nimi,smacznego kochana :-)) roboty przy nim jest doslow niecale 10 minut,zeby zmiksowac i wylozyc na blaszke
13 lata 11 miesiąc temu #50503 przez gosiak
Może powinnam jak bewipo zacząć rozmawiać z "fasolką" może mnie usłyszy i się zjawi:) ale ja wiem że ten okres i tak przyjdzie, a tak to mnie blokuje i czekaj tu babo i świra powoli dostawaj :silly: :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 11 miesiąc temu #50509 przez Asik
magduska bosheeee jutro robie :D

13 lata 11 miesiąc temu #50512 przez magduska
gosiak,a strzelilas sobie dzis testa czy nie??? :-))
kochana mojej kolezance,jeden lekarz madry powiedzial,ze nawet najlepsi profesorowie jej nie pomoga,jesli stale bedzie myslala tylko o dziecku,na psychike,to co siedzi w jej glowie nie ma lekarstwa,a najlepsze bylo w jej przypadku,ze o dziecko starali sie 10 lat i nagle jak zaczelo jej sie w zyciu uklada,zaczela prace,ale warunkiem jej bylo,ze nie zajdzie w ciaze,po 3 miesiacach okazalo sie,ze jest w ciazy,ale miala szefa wyrozumialego i na koniec powiedzial jej,ze do tej pory nie moze sobie wydarowac tego,zze dostanie ta prace jak nie zajdzie w ciaze :-)))

wiec moral taki fasolka przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie,jak czasami czlowiek zaczyna sie godzic z ty,ze jej nie ma :-))
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #50515 przez Mała
magduska napisał:

wiec moral taki fasolka przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie,jak czasami czlowiek zaczyna sie godzic z ty,ze jej nie ma :-))

Oj prawda. Moja znajoma starała się 5 lat i w końcu uznali, że czas pomyśleć o adopcji. Przestali się starać, a na 6 rocznicę ślubu urodził im się synek. :laugh:
13 lata 11 miesiąc temu #50517 przez magduska
asik jak zrobisz to daj znac czy ci smakuje,u nas znika cala blaszka w ciagu 2 dni,a tak na marginesie na drugi dzien tez jest mniammmmmm :-))) ;-)))
13 lata 11 miesiąc temu #50519 przez magduska
wlasnie tak jest z tymi fasolkami,pojawiaja sie nie spodziewanie w naszym zyciu i daja tyle radosci,ze nie jest w stanie tego czlowiek opisac :-)) mi narazie nie jest to dane,ale powiem szczerze,ze juz w tej chwili nie umialabym opisac swojego szczesia,ze ona jest we mnie i staralabym sie jej zapewnic wszystko co najlepsze ;-))) taka moja mala dygresja na ten temat,ale mysle,ze wiekszosc z was tak mysli ::___)))) ;-)))
13 lata 11 miesiąc temu #50538 przez Mirella
Agusia z objawami to jest tak że raz są raz ich nie ma, brak objawów nic nie musi oznaczać, nie dołuj się, za dużo neta czytasz zdecydowanie ;)

Asik to że w ciąży jesteś to nie znaczy że Ci wszystko wolno, marynatę na priva????????? no jak Cię..... a humorek od rana mam taki że bez kija nie podchodź :P

gosiak testnij se jak masz zapas :)

A dla wszystkich ciasto najprostsze w świecie:
3/4 szklanki cukru i 4 całe jaja zmiksować, dodać 2 szklanki mąki, cukier waniliowy, łyżeczkę proszku do pieczenia, na koniec pół roztopionej margaryny. Wierzch wyłożyć dowolnymi owocami.
Ja robiłam też z migdałami i orzechami.
Porcja na wąską foremkę.

Nie wiem ile czasu się piecze, ja piekę w kuchni węglowej, "na oko", ale tak myślę ze w piecu to mniej niż godzina
13 lata 11 miesiąc temu #50542 przez nikusia1988
Witam was.
U mnie nic się nie zmieniło, brak objawów, brak @, a dzisiaj testu nie robiłam więc nie wiem co tam by wyszło...
Oj my z Gosiakiem to mamy przechlapane teraz :)
13 lata 11 miesiąc temu #50552 przez Asik
Mirellaaa uuuu okk wstawie dla ogółu :D tylko od razu ostrzegam ..że będzie jeden problem..hmmm..nie da się nikogo od tych skrzydełek odciągnąć a o ostatnie zawsze jest bitwa :D
Nikusia :D nooo brak objawów @ i brak samej @ to super objawy :D

13 lata 11 miesiąc temu #50558 przez magduska
nikusia zrob sobie test wieczorem,cos mi sie wydaje,ze wyjdzie bladziutka kreska u ciebie ;-)) trzymam mocnoo kciuki
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia