BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #577817 przez Agusia83
Ale wczoraj sesja byla. Ja tam zobaczyłam tylko p :( iękna Ferritke z ciemnymi włosami...reszty sie sie udalo :( coś forum i komu mi szwankowal.

Nefretete,ciesze sie,ze maz tak cieplo zareagowal.

A tak w ogóle,to dzień dobry.
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #577878 przez ferritka
dzień dobry :lol:
posprzątane:) okna pootwierane, est wiosennie- muszę skoczyć po zyrtex i claritine zanim mnie dopadną pyłki potworki B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #577893 przez Lacrijka
Feri - to teraz cho do mnie..ja mam zaebisty spadek mocy od wczoraj :dry: :dry: :dry:

A co myślicie o imieniu Zoja i Iga zamiast Aurelia i Anastazja.. Chyba nastąpi u nas zmiana haha
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #577895 przez sylka
Lacra jak dla mnie fajniejsze :) Mniej takie wyniosłe :)

A tak w ogóle dzieńdoberek :)

Kurcze u młodego wysypka postępuje wczoraj wieczorem pojawiła sie na 2 str. ciałka :(
11 lata 10 miesiąc temu #577898 przez ann-sunshine
Cześć

Lacrijka, Zoja to moja kocica :lol: , a Iga - mam dwie koleżanki Igi i obie są odludkami i introwertyczkami. Nie obraź się ale wolę Aurelia i Anastazja.
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #577903 przez ferritka
Lacrijka, poczekaj kwilkę, ja tylko jeszcze szybciutko okna przelecę i do ciebie skoczę :))

ale nie za darmo B) - sprzątanie za Cinek głaskanie :lol: :lol: :lol: :lol:

a mnie się podoba Nastką i Tosia :) ( Anastazja i Antonina - jak będą dużo to ładnie brzmi)
Iga i Ada też fajowsko. :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
Zoja - nie znałam ,hmmm

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:
11 lata 10 miesiąc temu #577907 przez Lacrijka
ann-sunshine napisał:

Cześć

Lacrijka, Zoja to moja kocica :lol: , a Iga - mam dwie koleżanki Igi i obie są odludkami i introwertyczkami. Nie obraź się ale wolę Aurelia i Anastazja.

czemu mam sie obrazic, przeciez zapytalam o opinie :)

A co do wypowiedzi Sylki to mnie sie właśnie tez tak zdaje.. że te imiona to takie dla panienek z dobrego domu.. czyli do nas nie bazo pasują..eMek chodzi i woła juz Zoja i Iga :laugh:
11 lata 10 miesiąc temu #577913 przez Mirella
Lacra, to może całkiem swojsko: Kryśka i Maryśka? albo Pola i Tola? Polka i Tolka byloby fajnie :)

U mnie też słoneczko świeci, ciekawe jak długo wytrzyma ;) a jutro ma wiać, w tym moim lesie to sie boję ;)
11 lata 10 miesiąc temu #577915 przez emka
Heja, powiem Wam po naszemu: No jo, ja znowu nic nie widziałam! :(

Lakra Tola, Pola dla mnie bomba :) JUż je widze w tych rockowych wdziankach i w glanach :) :silly: Ja szukam własnie fajnych martensów dla wiki , zółte mi sie bardzo podobają :)

Dla wszystkich czekających :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 10 miesiąc temu #577920 przez MoNiaaa
ojjj ja sie tak nie bawie nikogo nei widzialam :(:(:( a mirelli to juz wogole pewnie nei uda mi sie zlookac :(((((

my wczoraj bylismy u lekarza julka ma paskudne gardlo dostala antybiotyk a na to czerwone miedzy nogami to lekarka sama nie wie co to i idziemy na badania moczu i zobaczymy co dalej

u nas tez dzis sloneczko swieci :)

http

]
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #577922 przez emka
MOnia Ja tu ponad rok siedze i Mireli nie widziałam :silly: Ale powiem Ci ze wszystkie które widziałam to szczena opada takie lachony :)

Pokaż się nam czrownico Ty nasza :) :silly:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 10 miesiąc temu #577928 przez Ingrid29
Lacrijka napisał:

ann-sunshine napisał:

Cześć

czemu mam sie obrazic, przeciez zapytalam o opinie :)

A co do wypowiedzi Sylki to mnie sie właśnie tez tak zdaje.. że te imiona to takie dla panienek z dobrego domu.. czyli do nas nie bazo pasują..eMek chodzi i woła juz Zoja i Iga :laugh:

Mi się podobają obie wersje: aurelka i nastusia oraz zojka i igusia.

Błagam Lacrijka tylko nie Antonia - czytaj zdrobniale Tosia- bo teraz co druga dziewczynka to Tosia. A poza tym wyobraź sobie jak będzie już dużą panną i tekst jestem Antonina B) :S o may god :dry:
11 lata 10 miesiąc temu #577929 przez MoNiaaa
o tych godzinach co wy sie tu ujawniacie to ja JUlke usypiam wiec nie ma bata zebym trafila na focie :(
ale moze lepiej bo bym sie jesczze zdolowala ze tu takie piekne kobitki a moja figura pozostawia wiele do zyczenia,...:P :blink: :blush:

http

]
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #577932 przez sylka
Ingrid funkcjonuje też w PL imie samodzielne Tola nie tylko jako zdrobnienie Antoniny. Tak jak Kuba i Jakub ;)

Maonia tak narzekasz na figure a nikt jej nie widział :silly: i pewnie wcale nie jest tak źle jak mówisz :blink:
11 lata 10 miesiąc temu #577935 przez nefretete666
hej Laseczki:)
Lacrijka Zoya i Iga łądniejsze jak dla mnie:) Ale Mirelka dala super pomysł :)MI sie osobiscie Tosia podoba moja prababcia,ktora juz nie zyje miała tak na imie a bardzo kochana kobieta była:)
Kurde wczoraj jak foty pokazywalyscie to moj Kuba darł sie w nieboglosy i forum miałam wlaczone ale nie było jak patrzec, dzis juz Kubus goraczki nie ma ale ma wysypke myslicie ze to mzoe byc trzydniowka?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia