BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #577939 przez MoNiaaa
niestety po ciazy moja fogura zostala mocno zdeformowana :P gruba bardzo moze nie jestem ale do szczuplych tez nie naleze :P

Mirella rzeczywiscie fajne polaczenie imion dala:) fajnie pasuja do siebie :)
lacra a to juz pewne ze dziewuszki?bo chyba nie doczytalam :blush:

http

]
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #577943 przez ferritka
ale Tola to Tola, a Antosia to Tosia- chyba dwa całkiem różne imiona, yyy tak mi się zdaje :blush: :blush:

a w ogóle to Cinki bedą ładne dziewczynki i jakiekolwiek imie dostaną to będzie ładnie im. A i czy do nazwiska pasują też zbadaj :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #577944 przez sylka
Nefretete jak ma wysypke taka plamkową a miał gorączkę 3-4 dni 39-40 to zapewne 3 dniówka. Najpier wysypka jest drobna a nastepnego dnia takie plamki. Wysypka u mojego Kuby pojawiła sie po 2 dniach od gorączki.
11 lata 10 miesiąc temu #577945 przez Mirella
Ferritka czytasz mi w myślach, tak właśnie sobie pomyślałam że Anastazja i Aurelia to do nazwiska nie bardzo ;) a Tola i Tosia to nie to samo, dobrze gadasz :lol: idę robić kawę, polać Ci?
11 lata 10 miesiąc temu #577948 przez ferritka
Mirella napisał:

Ferritka czytasz mi w myślach, tak właśnie sobie pomyślałam że Anastazja i Aurelia to do nazwiska nie bardzo ;) a Tola i Tosia to nie to samo, dobrze gadasz :lol: idę robić kawę, polać Ci?

poproszę, siekiere :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #577954 przez Mirella
Oki, specjalność zakładu :)
Załączniki:
11 lata 10 miesiąc temu #577956 przez ferritka
:blush: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: dziękuję :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #577965 przez Lacrijka
Jesuuu, kawa !! 3 miechy nie piłam :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Feri - Ada tez mi sie podoba ale moj brat ma Ade.. A Zoja to je chamerykanska Zoe (Zołi) tak ma na imie córka Kravitza - BOSSSKOOOO :woohoo: :woohoo: :woohoo:

U nas slonko i juz 5 stopni u cienia..zaraz zdupiam na tarasik :laugh:
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #577971 przez ferritka
Lacrijka napisał:

Jesuuu, kawa !! 3 miechy nie piłam :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Feri - Ada tez mi sie podoba ale moj brat ma Ade.. A Zoja to je chamerykanska Zoe (Zołi) tak ma na imie córka Kravitza - BOSSSKOOOO :woohoo: :woohoo: :woohoo:

U nas slonko i juz 5 stopni u cienia..zaraz zdupiam na tarasik :laugh:

aaa no właśnie nie wiedziałam że Zoja to zpolszczenie Zoe :blush: :S
no to może Zoja i Mija?- z chamerykanskiego Zoe i Mia :side: :S moja znajoma ma mie i naomi :lol: :lol:

tylko się nie strzaskaj na skwarkę :lol: kurcze, ale ja marze o tarasie :blush: też bym se na nim siedziała teraz z siekierą i cieszyła wiosną :blush: :blush: :blush:

u nie synuś będzie Kubuś albo Adaś- wszyscy bylibyśmy na A gdyby był Adaś :blush: :blink:
aaale se mogę marzyć i wybierać :dry: :dry: Frog

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #578021 przez Ingrid29
wiem, ze Tola i Tosia to różne imiona- ktoś tam kiedyś wspominał o Tosi (naprawdę jest sporo dziewczynek o tym imieniu).

A tak wogóle to pewnie jeszcze parę razy zmienicie zdanie.

U nas był do wyboru Wiktor i Artur. Teraz jednak jest dużo chłopców o imieniu Wiktor, Antoni, Jakub i Hubert-tego imienia to wprost nie znoszę, a 4 moje kuzynki nazwały tak swoich synów :S

Pogoda the best, za godzinkę wybywamy na spacer :)
11 lata 10 miesiąc temu #578040 przez ferritka
oj też bym się przeszła :blush: ale A leży plackiem, a sama łazić nie bedę.... a mieszkam na takim zadupiu że tu same babcie mieszkają i emerytki :dry:

no nie mam tu z kim wyjść, z Leonek się od razu kładzie :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #578043 przez Mirella
pieska sobie kup :lol:

nerwa jakiegoś mam dzisiaj, wyryczałam się od rana i wykrzyczałam mężowi że mam dosyć jego kiepskich rządów, nie wiecie co mnie napadło?
11 lata 10 miesiąc temu #578045 przez ferritka
mysleliśmy o tym z A, ale za często wyjeżdżamy i już Leonka pakujemy i z nim wszędzie ciśniemy, a z psem to większy problem :dry:

aaaaj :( psm? albo przesilenie wiosenne Cię dopadło Kochana...wtedy albo deprecha, albo nerwy puszczają....

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #578048 przez Mirella
na pms to chyba jeszcze za wcześnie, na przesilenie wiosenne chyba też?

Szlag mnie trafia bo jak o coś proszę to zamiast grzecznie wykonać to rozważa czy to ma sens, a ja jestem uziemiona bo nie mogę podnieść więcej niż trzy kilo. Chyba jak czegoś potrzebuję to potrzebuję i nie muszę sie z tego tłumaczyć, prawda?????????????
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #578053 przez ferritka
właśnie nie wiem dlaczego chłopy tak mają :dry: do wszystkiego ideologii potrzebują a pytanie" po co? dlaczego? zaraz- to płachty są na byki :angry:

mnie najbardziej złości jak proszę A żeby wc wyszorował- to on uważa, że jak wleje domestosa albo cifa i wode spuści to umyte :dry: a ja domestosa tak leje co wieczór :angry: zero pomocy :dry:

prawda, aaaj widzisz byłaby bliżej to bym Ci pomogła, a tak Ty się wkurzasz, a ja sie nudze :dry:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży