BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #578430 przez madziaska
nefretete666 napisał:

A własnie Dzieki za odpowiedz o tej wysypce mojego malego, mysle ze to to bo go nie swedzi ani nic i u nas było tak ze goraczka ustapila w 3 dobie i wieczorem krostki dzis tez sa.A ile te krosty sie utrzymuja dziewczyny? pytam bo w razie jak nie znikna w terminie to bym skoczyla z malym do lekarza

U nas też wysypka trwała 2 dni.

Okien w ciąży nie myłam :silly:
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #578437 przez Mała
Ja też lecę do T, miłej nocy :kiss:
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #578443 przez nefretete666
Kochane jesteście i takie pomocne:***** Mirella super masz meża:)
11 lata 10 miesiąc temu #578464 przez iwonta_kg
Nefretete Wracajac do suwaczka twojego to wydaje mi sie ze lekarz i tak bedzie liczył od ostatniej miesiączki termin porodu. Z usg nie wyliczają bo często sie zmienia. Zalezy ile Dzidzius mierzy. Tak ja przynajmniej mialam.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 10 miesiąc temu #578471 przez MoNiaaa
ja w ciazy tez okna mylam i to nawet nie w domu tylko w pracy szef mi kazal a mialam juz spory brzuch :P jak ciaza przebiega prawidlowo to moim zdaniem wszystko mozna robic tylko z umiarem i w swoim tepie...a co do ukladania wlosow przy moich dlugich i gestych wlosach to bardziej sie mecze zeby porzadnego kuzyka zwiazac niz myjac okna :blink:

http

]
11 lata 10 miesiąc temu #578483 przez nefretete666
Monia to wspólczuje takiego szefa. Iwonta zrobiłam specjalnie dla Ciebie uparciuchu ehhe
11 lata 10 miesiąc temu #578486 przez iwonta_kg
nefretete666 napisał:

Monia to wspólczuje takiego szefa. Iwonta zrobiłam specjalnie dla Ciebie uparciuchu ehhe

Hehe dziękuję;D śliczny króliczek:D

Monia miałaś prawo odmówić :dry:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 10 miesiąc temu #578487 przez nefretete666
Ja bym nie umyła i powiedziała ze moge przyniesc zaswiadczenie od lekarza ze w ciazy jest to niewskazane...Dzieki Iwonta twój bocianek też piękny:)
11 lata 10 miesiąc temu #578488 przez MoNiaaa
wiem ze moglam odmowic ale ja twierdze tak jak dziewczyny ze ciaza to nie choroba i nie uwazam ze mycie okien jest zabronione bardziej bym sie bala spadniecia z krzesla niz tego trzymania rak w gorze ale tak czy siak ja nie lubie myc okien i zawsze zostaja mi smugi wiec to dzialka mojego meza bez wzgledu czy jestem w ciazy czy nie :P

http

]
11 lata 10 miesiąc temu #578496 przez nefretete666
Monisia jak nie lubisz to tym bardziej moglas odmowic heheheh nawet ze wzgledu na to ze na bank nie chcialo ci sie robic:):) Wiecie co u mnei nei da rdy zebym na stolki nie wlazila bo mam 157cm i nie siegam do szafek w kuchni ehheh
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #578502 przez Marta M
Dziewczyny jak się ma już jedno dziecko takie jak moja Maja to nie wyobrażam sobie nie umyć okna przynajmniej raz na dwa dni, od wewnątrz, mycie trwa pół minuty więc w ciąży tyle napewno zrobię bo świata bym nie widziała, oto dowód:

Załączniki:
11 lata 10 miesiąc temu #578507 przez nefretete666
Marta M znam ten ból heheh ale takie pol minutowe od srodka to nie mycie tylko przetarcie :)
Ja własnie tylko przecieram tak po Kubie a mycie takie grubsze to dla meża zostawiam bo ja jak umyje to jest wiecej smug niz bylo-taka ze mnei gosposia wlasnie:)
Marta M a ty kiedy rozpoczynasz staranka??
11 lata 10 miesiąc temu #578514 przez ann-sunshine
O kurcze, Nefretete!!! weszłam na forum i zobaczyłam suwaczek. Gratulacje!!!
PS mam tyle samo wzrostu co ty :P
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #578521 przez Marta M
no tak, przetarcie miałam na myśli ;)

nefrete od kolejnego cyklu :)
11 lata 10 miesiąc temu #578522 przez ann-sunshine
Marta M, to może się spotkamy na wątku mamuśkowym :P (jakoś nie czuję że już w ciąży jestem i nastawiam się na kolejny cykl)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia