BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #578528 przez gosiak
ferritka napisał:

Mirella napisał:

Jeżeli nie można podnieść rąk do góry żeby okna umyć (tak swoją drogą to ile czasu myjecie jedno okno?) to na górnych pólkach szafy też nie można gmerać?

i jak np pachy ogolić jak rąk do góry nie można dźwignąc? :dry: :dry:

:lol: :lol: :lol: :lol: ebłam :lol: :lol: :lol: kuwa :lol: :lol: :lol: ale tez zanim to przeczytałam to se pomyślałam co z tymi co maja dlugie włosy ? Ja np musze szczotować z 15 min i robię to trzymając wlasnie rece w gorze, to jak zajdę to dredy mnie się zrobią jak se nie poczeszę :silly: :lol: nie no ale każda robi jak ze chce, a jak lekarz zabroni to pewnie ze lepiej nie myć :blink:

Ale mam wku..w wczoraj się wyrwałam na zakupy nie bylo mnie w domie jeden wieczór a tu się foty posypały :( ej no miałyśmy się umówić kuwa noooo :dry: Komu jutro pasuje zeby powtórkę jutro zrobić np o 18?

Co ja kciałam jeszce...a studentka witaj w domie po dlugiej przerwie :kiss:

Noooo i bym zapomniała gratulacje Fasolki Netrefe, czepraszam jak przekręciłam Twoj nick, ale wyleciało mnie z głowy jak dokładnie się pisze :silly:

Emcia kartofla ściągłam ze sklepu z aplikacjami z tel HTC za free ją śćiągłam a aplikacja dokładnie nazywa sie Pou :blink:
A piżama w deche, kce takom i juz, widzialam kiedys takie w H&M na dziecięcym ale dla większych dziecków ja mam metra 60 wiec czasem kupne cosik na 158 i tez pasi :blink: moze jeszcze kiedyś takie wyczaję :lol:

Lacra co do imion to Zojcia fajne i znam już jednom fajnom i Ty też :) więc przemyśl przemyśl, Tole sama kiedyś rozważałam i jest na mojej "liście" co do Igi też fajne :blink: a Mirelli pomysł też fajowy "Pola i Tola" :lol: takie zawadiackie i pasujące do chłopczyc :laugh:

No i co jeszcze....no te zdjecia nie przeboleje :(

A ferri miło że pytałaś o mnie :kiss: a i też mnie lubisz B) jestem szczypior a celulit tez mnie dopadł :(

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #578530 przez nefretete666
Ann a może jednak wredna małpa do Ciebie nie przyjdzie? Założyłam listopadówki ale żadna nie przychodzi wiec licze na Ciebie:)
11 lata 10 miesiąc temu #578534 przez Mirella
Gosiak, to o której Ty na zakupy chodzisz, bo foty były prawie do pólnocy? I tak w ogóle to wczoraj wieczorem byłaś zalogowana i podglądałaś, widziałam Cię :P

Kto robił porządek na meldunku? Lacrę i Dave cza by do ciężarówek dać
11 lata 10 miesiąc temu #578536 przez ann-sunshine
Mirella, porządku jeszcze nikt nie robił, Iwonta się do tego zbiera, więc trzeba by jej słówko rzec
11 lata 10 miesiąc temu #578540 przez gosiak
Mirella napisał:

Gosiak, to o której Ty na zakupy chodzisz, bo foty były prawie do pólnocy? I tak w ogóle to wczoraj wieczorem byłaś zalogowana i podglądałaś, widziałam Cię :P

Kto robił porządek na meldunku? Lacrę i Dave cza by do ciężarówek dać

Mirella no do domu po 20 dotarlam, ale padnięta byłam a jak mnie widzialas to faktycznie wlazłam ale chyba na najnowszą stronę i szczerze to nie czynęłam o czym pisałyście więc nie cofłam stron, padnieta byłam i pewnie weszlam i wyszlam ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu #578552 przez sylwus136
gosiak ja też nikogo nie widziałam :D

ja wam mogę wstawić siebie jeśli chcecie i jeśli jeszcze mnie nigdy nie widziałyście ;D ja kiedyś na forum wstawiałam zdjecia ale to wieki temu hehe :)
11 lata 10 miesiąc temu #578555 przez Mirella
chyba kiedyś nawet w avatarku miałaś? i co to w ogóle za głupie pytania?
11 lata 10 miesiąc temu #578556 przez sylwus136
Mirella bo wiesz nie każdy może chcieć mnie oglądać :D są ciekawsze rzeczy do robienia niż oglądanie mnie :P

Tak miałam w awatarku razem z Kacperkiem :)
11 lata 10 miesiąc temu #578558 przez Mirella
A co można innego robić o tej porze :blink: obawiam się tylko, że oglądaczek mało ;) ale jutro będzie większy ruch :)
11 lata 10 miesiąc temu #578559 przez nefretete666
dawaj foto:)czekamy:)
11 lata 10 miesiąc temu #578560 przez gosiak
Dawaj sylwuś :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu #578562 przez Mirella
oooo, od razu sie zbiegły :lol: