- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #578528 przez gosiak
ferritka napisał:
ebłam kuwa ale tez zanim to przeczytałam to se pomyślałam co z tymi co maja dlugie włosy ? Ja np musze szczotować z 15 min i robię to trzymając wlasnie rece w gorze, to jak zajdę to dredy mnie się zrobią jak se nie poczeszę nie no ale każda robi jak ze chce, a jak lekarz zabroni to pewnie ze lepiej nie myć
Ale mam wku..w wczoraj się wyrwałam na zakupy nie bylo mnie w domie jeden wieczór a tu się foty posypały ej no miałyśmy się umówić kuwa noooo Komu jutro pasuje zeby powtórkę jutro zrobić np o 18?
Co ja kciałam jeszce...a studentka witaj w domie po dlugiej przerwie
Noooo i bym zapomniała gratulacje Fasolki Netrefe, czepraszam jak przekręciłam Twoj nick, ale wyleciało mnie z głowy jak dokładnie się pisze
Emcia kartofla ściągłam ze sklepu z aplikacjami z tel HTC za free ją śćiągłam a aplikacja dokładnie nazywa sie Pou
A piżama w deche, kce takom i juz, widzialam kiedys takie w H&M na dziecięcym ale dla większych dziecków ja mam metra 60 wiec czasem kupne cosik na 158 i tez pasi moze jeszcze kiedyś takie wyczaję
Lacra co do imion to Zojcia fajne i znam już jednom fajnom i Ty też więc przemyśl przemyśl, Tole sama kiedyś rozważałam i jest na mojej "liście" co do Igi też fajne a Mirelli pomysł też fajowy "Pola i Tola" takie zawadiackie i pasujące do chłopczyc
No i co jeszcze....no te zdjecia nie przeboleje
A ferri miło że pytałaś o mnie a i też mnie lubisz jestem szczypior a celulit tez mnie dopadł
Mirella napisał:
Jeżeli nie można podnieść rąk do góry żeby okna umyć (tak swoją drogą to ile czasu myjecie jedno okno?) to na górnych pólkach szafy też nie można gmerać?
i jak np pachy ogolić jak rąk do góry nie można dźwignąc?
ebłam kuwa ale tez zanim to przeczytałam to se pomyślałam co z tymi co maja dlugie włosy ? Ja np musze szczotować z 15 min i robię to trzymając wlasnie rece w gorze, to jak zajdę to dredy mnie się zrobią jak se nie poczeszę nie no ale każda robi jak ze chce, a jak lekarz zabroni to pewnie ze lepiej nie myć
Ale mam wku..w wczoraj się wyrwałam na zakupy nie bylo mnie w domie jeden wieczór a tu się foty posypały ej no miałyśmy się umówić kuwa noooo Komu jutro pasuje zeby powtórkę jutro zrobić np o 18?
Co ja kciałam jeszce...a studentka witaj w domie po dlugiej przerwie
Noooo i bym zapomniała gratulacje Fasolki Netrefe, czepraszam jak przekręciłam Twoj nick, ale wyleciało mnie z głowy jak dokładnie się pisze
Emcia kartofla ściągłam ze sklepu z aplikacjami z tel HTC za free ją śćiągłam a aplikacja dokładnie nazywa sie Pou
A piżama w deche, kce takom i juz, widzialam kiedys takie w H&M na dziecięcym ale dla większych dziecków ja mam metra 60 wiec czasem kupne cosik na 158 i tez pasi moze jeszcze kiedyś takie wyczaję
Lacra co do imion to Zojcia fajne i znam już jednom fajnom i Ty też więc przemyśl przemyśl, Tole sama kiedyś rozważałam i jest na mojej "liście" co do Igi też fajne a Mirelli pomysł też fajowy "Pola i Tola" takie zawadiackie i pasujące do chłopczyc
No i co jeszcze....no te zdjecia nie przeboleje
A ferri miło że pytałaś o mnie a i też mnie lubisz jestem szczypior a celulit tez mnie dopadł
Temat został zablokowany.
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 10 miesiąc temu #578530 przez nefretete666
Ann a może jednak wredna małpa do Ciebie nie przyjdzie? Założyłam listopadówki ale żadna nie przychodzi wiec licze na Ciebie:)
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #578540 przez gosiak
Mirella napisał:
Mirella no do domu po 20 dotarlam, ale padnięta byłam a jak mnie widzialas to faktycznie wlazłam ale chyba na najnowszą stronę i szczerze to nie czynęłam o czym pisałyście więc nie cofłam stron, padnieta byłam i pewnie weszlam i wyszlam
Gosiak, to o której Ty na zakupy chodzisz, bo foty były prawie do pólnocy? I tak w ogóle to wczoraj wieczorem byłaś zalogowana i podglądałaś, widziałam Cię
Kto robił porządek na meldunku? Lacrę i Dave cza by do ciężarówek dać
Mirella no do domu po 20 dotarlam, ale padnięta byłam a jak mnie widzialas to faktycznie wlazłam ale chyba na najnowszą stronę i szczerze to nie czynęłam o czym pisałyście więc nie cofłam stron, padnieta byłam i pewnie weszlam i wyszlam
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #578565 przez nefretete666
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez nefretete666.