BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #578754 przez ilona
Oj nieładnie tak z zaskoczenia :angry:

Ja dzisiaj sobie nastrzelam fotek z Natalka i Wikim i wyśle Lacrusi na emila żeby sobie pooglądała :laugh: :laugh: :laugh: a Wam baby podle nie pokażemy. a już na pewno nie Mirelli :ohmy:

3 lata tu jestem i nie widziałam gadziny :ohmy: :laugh: :laugh:

Iwona brzusio cudo :kiss:
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #578770 przez iwonta_kg
Anoda są takie ksiazeczki gdzie można przykłejąc różne stroje, fryzury do modelek albo wycinanki. W kazdym razie rewię mody napewno można z tego zrobić:) ja moim siostrzenicom kupuje takie ksiazeczki. Jedna ma trzy lata i dobrze sobie radzi z naklejankami ale dwulatce trzeba by bylo troche pomoc:)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 10 miesiąc temu #578772 przez MoNiaaa
mi niestety tez nie bylo pisane..:P mozecie sie umowic na pokazy w poniedzialek ok 18? dzis jedziemy na wies i znowu nie zobacze :(:(:( a fajnie by bylo wiedziec z kim sie pisze

iwonka sliczny brzusio juz fajnie widac :) ty chyba do tych szczuplych nalezysz :)

http

]
11 lata 10 miesiąc temu #578773 przez Mirella
Ilona, to ja się po nocach pokazuję, jak masz święty spokój bo Wiktor śpi, a Ty nie patrzysz, ja nie wiem jak to jest ;)
a dziś o 18.00 to ja do Kościoła idę, i niech nikt się na moją fotkę nie nastawia, od razu mówię, ale sprawiedliwie będzie bo ja też nie zobaczę to nie pyskować proszę. Lacra też niech nie marudzi bo dużo jej nie ominęło :P Ja mam większe braki i nie krzyczę.

Iwonta, pogłaskałam :)
11 lata 10 miesiąc temu #578781 przez iwonta_kg
Mirelka co tam wyczuwasz przy głaskaniu? Sisiorka czy cinkę? ;)

Monia ja do szczupłych?? Blagam Cie... Ważę 60 kg. Po pierwszej ciąży Zostalo mi 5 kilo. To trzeci miesiac a ja jeszcze nic nie przytyłam. Prawie czwarty nawet.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 10 miesiąc temu #578784 przez ilona
Mirella no właśnie Wiki spal dziś u mojej mamy wiec sama rozumiesz :laugh: :blush:
11 lata 10 miesiąc temu #578786 przez ferritka
a ja tu i tak se bedę się kręcić dziń cały, i o 18 se też będę a co a nóz jakaś Natka z Wikusiem przez przypadek tu wpadną i jakieś laski fajowskie też :blush:

poza tym A mnie zaraził i słabo się czuje. :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #578789 przez MoNiaaa
iwonka 60 kg to szczuplak jestes to moja wymarzona waga :blush:

dziolchy to pokazcie sie jutro tj poniedzialek ok 18 by mi pasilo bo w pracy jestem to moge zagladac calky czas :blink:

http

]
11 lata 10 miesiąc temu #578794 przez sylka
Iwonta ja do 4 mies nie tyłam a później co mies 2,5 kg równo szło :P :)
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #578798 przez Martynka__89
Hej :) przeżyłam narty, ale zakwasów mam masę :P Kurczę zdjęcia przegapiłam :( ale dziś dam radę czekać do 12 jak powtórka będzie. Dziś jak mało kiedy spaliśmy wszyscy do 9 :) ;) Mateuszkowi schodzą kropeczki z policzków a jutro będę miała popołudniu wyniki.
Co do mycia okien moje się myje z drabiny i mąż z teściową kategorycznie mi zabronili. Tylko firanki pościągałam i taki opiernicz dostałam że szok :P ale o porządki inne sama dbałam powoli nieśpiesznie :) a pachy goliłam do końca ;) Sylka i kładziesz się do szpitala ?
Ja też późno zaczęłam tyć w ciąży.

Moja Kropeczka:(9.02.2015
11 lata 10 miesiąc temu #578806 przez sylka
Martynka póki co mimo ustalenia telefonicznego pediatra zapomniała wypisać skierowanie. Maz po ppracy zajechał a tu zonk nie ma go. W poniedziałaek jestem umówiona na telefon ze specjalistą od chorób zakaźnych. Mam nadziejeze ustali szybko konsultcję bym wiedziaął co to za wysypka i co z hospitalizacją małego.
11 lata 10 miesiąc temu #578813 przez Martynka__89
Kurczę rzeczywiście pisałaś o tym wcześniej :blush: co ze mnie za gapa :blink: przez zakwasy nie myślę.

Moja Kropeczka:(9.02.2015
11 lata 10 miesiąc temu #578814 przez sylwus136
hej dziewczyny :)

Iwonka śliczny brzusiulek :)

Ja nie wiem czy bedę o 18.00 bo nie wiem co wymyśli M. jak wróci z pracy ale jak będę to się mogę pokazać :)

Życzę miłego dzionka i biorę się za obiadek :)
11 lata 10 miesiąc temu #578816 przez sylka
czyli dis o 18 tak?

Martynka spoko nie szkodzi że zapytałas :)
11 lata 10 miesiąc temu #578817 przez nefretete666
hej dziewczyny ja to od poczatku ciazy tylam i na koniec bylo 16 na plusie Iwonta super brzucholek, ja sie modle zeby pozniej mi wyszedl chociaz wime ze to nie bardzo realne....Z kuba w 12 tyg bylo juz widac
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia