BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #578823 przez Martynka__89
Sylka bo myślę dużo co u Kubusia słychać biedny z tą wysypką :(

Jak dam radę to będę o 18 :)

Nefre o porodzie możesz i tutaj napisać : )rodziłaś naturalnie ?

Moja Kropeczka:(9.02.2015
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #578835 przez nefretete666
No ok jeśli nikomu to nie przeszkadza to napisze tutaj.Termin miałam na 29.02 bo był to rok przestepny,termin minal a nic sie nie działo w poniedzialek rano 05.03 o godz 7 rano obudzil mnie skurcz dosyc mocny ale postanowilam ze spie dalej o 7.30 byl kolejny skurcz poszlam do lazienki i postanowilam sie jeszce polozyc 8 kolejny i tak co pol godz do 9.O 9 zadzwonilam po mame zeby do mnie przyszla(maz byl w pracy) gdy przyla o 10 skurcze byly co 15 min o 12 zrobily sie co 5 min mama kazala dzwonic do polznej i meza ale ja nie chcialam bo balam sie ze to za szybko i ze bede kwitla w szpitalu, w koncu po 13 uleglam(skurcze byly wtedy chyba co 2-3 min) i zadzwonilam maz byl w ciagu 10 min polozna kazala szybko przyjechac do szpitala.Ja caly czas bylam na nie z tym szpitalem bo slyszalam ze pierworodki rodza ppo 12h to ja wolalam jednak w domu sie pomeczyc mama i maz upierali sie ze sie zbieramy stwierdzilam ze mozemy jechac ale po drodze musimy zajechac do banku podpisac pewne dokumenty zwiazane z naszym kredytem-m i amma sie nie zgodzili no to powiedzialam ze chociaz mame zawieziemy do domu i naszego psa, gdy wsiadlam do samochodu to czulam ze jednak to nie przelewki i zaczyna baaardzo bolec ale nic nie mowilam zeby nie martwic mamy i m o 15 bylam na izbie przyjec po bananiu stwierdzono 7cm rozwarcia o 15.45 urodzil sie Kubulek:) Sorry za bledy ale szybko
pisalam.

Pani P wiec czekam na Ciebie z niecierpliwoscia:)
11 lata 10 miesiąc temu #578840 przez Martynka__89
Zazdroszczę takiej akcji i takiego przebiegu :)

11 lata 10 miesiąc temu #578850 przez gosiak
:kiss: :kiss: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #578853 przez nefretete666
Ja to sie zastanawiam jak drugi porod bedzie szybki to ja chyba do szpitala nie dojade ehehhe.Martynka a twoj porod gdzies opisywalas? daj linka jak mozesz
Gosiak poryczałam sie..jakie to piekne:)
11 lata 10 miesiąc temu #578858 przez sylka
U mnie parte trwały 15 minut :P cały poród 2 godz I faza 15 min II.
11 lata 10 miesiąc temu #578861 przez nefretete666
o Sylka to ty sie do rodzenia nadajesz jak nic:) ja parte mialam 30min jak weszlam 2 pietra wyzej na porodowke to juz mialam 10cm rozwarcia i przec zaczelam tylko Kuba tetno tracił i musieli uzyc vacum
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #578863 przez sylka
Ale wczesniej mies. leżałam z rozwarciem w szpitalu.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #578866 przez ferritka
Sylka, to Ty stworzona do rodzenia jesteś :lol: :lol: :lol: :lol:
kochana ja nic nie widzę, może to wina światła :dry: oby oby bo wciąż 3mam kciukasy za Ciebie B) B)

macie tu wyciskacza, kiedyś mi go Mesy podrzucila i mnie tym rozwaliła..
najbardziej ta mała mikołajka, jak mowi mu " Tatuś? Tatuś! Tęskniłam" :blush: :blush: :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #578879 przez Mirella
Widziałam kiedyś tego wyciskacza, teraz nie oglądam, nie mam czasu ryczeć. Sylka jeszcze raz zrób tylko w innym świetle albo co ;) bo ja sie nie mogę zdecydować czy widzę czy sobie wmawiam.
11 lata 10 miesiąc temu #578882 przez Martynka__89

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #578883 przez sylka
Mirelka nie wychodzi mi lepsze :P
edit

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
11 lata 10 miesiąc temu #578895 przez anoda89
Sylka no ja chyba coś widzę ale trzeba wzrok dobrze wytężyć, za kilka dni strzel jeszcze jeden test :) Trzymam kciuku.

Ja też nie oglądam tego filmiku bo się żem ładnie umalowała. Kiedyś go już oglądałam i ryczałam jak głupia.

Dziewczyny ależ historie porodowe :) Rodzić tylko wam przyszło jak tak łatwo idzie :)
11 lata 10 miesiąc temu #578899 przez ferritka
Sylka, mam nadzieje, że nie będziesz zła, że skopiowałam :blush:

tak jak tu dziewczyny mówią, za 2-3 dni będzie malinowe pole :))

jeszcze 1 i ja 3 wrzuce testa :blush: :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:
11 lata 10 miesiąc temu #578903 przez gosiak
Sylka ja na obydwóch widze na tym z zielonym tłem myślałam ze mi się zdaje bo jakoś blisko siebie te kreski ale na tym drugim tescie widze ja w tym samym miejscu ino wyrazniej :laugh: no to co ciche gratki :woohoo: wow ale fasolki się sypiom i zaś sama zostanę na staraczkach :silly:

A wyciskacz fajny, sobie naszego mesulka wyobraziłam bo jej tatuś też tak przyjeżdża :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży