- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 10 miesiąc temu #584557 przez Mirella
Ilonka, poszło
Ja mam wszystkie części Ani w domu, bo mi kiedyś mama kupiła. Wtedy uważałam że bez sensu pieniądze wyrzuca, teraz wiem, że miała rację, każda dziewczynka powinna te książki mieć Nie wiem ile razy przeczytałam wszystkie, dużo.
Ja mam wszystkie części Ani w domu, bo mi kiedyś mama kupiła. Wtedy uważałam że bez sensu pieniądze wyrzuca, teraz wiem, że miała rację, każda dziewczynka powinna te książki mieć Nie wiem ile razy przeczytałam wszystkie, dużo.
Temat został zablokowany.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #584558 przez anoda89
Dzięki dziewczyny za przepisy zaraz sprawdzę czy w ogóle ma składniku na ciasto i coś ukręcę
Mirella to bardzo dobrze bo to chyba najgorsze jak uczyć dziecko na siłę i porównywać z innymi. Moja teściowa ma manię porównywania i mnie wkur...ta tym że jak będę miała własne dzieci to będziemy się o to kłócić. No i generalnie dziecka z nią bym nie zostawiła bo wiecznie to ma inne rzeczy do zrobienia mała sama siedzi i kilka razy zdarzyło się że po schodach sama do mnie weszła.
Mirella to bardzo dobrze bo to chyba najgorsze jak uczyć dziecko na siłę i porównywać z innymi. Moja teściowa ma manię porównywania i mnie wkur...ta tym że jak będę miała własne dzieci to będziemy się o to kłócić. No i generalnie dziecka z nią bym nie zostawiła bo wiecznie to ma inne rzeczy do zrobienia mała sama siedzi i kilka razy zdarzyło się że po schodach sama do mnie weszła.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #584586 przez ilona
No Wiktor ma trzy lata prawie i schody ma opanowane do perfekcji. mamy dom pietrowy i jak slysze ze za szybko drepcze to wysylam komende wolniej i od razu stopuje ogolnie to wszystko rozumie co do Niego mowimy tylko nie gada. Nic po polsku tylko po swojemu z roznymi dialektami chyba z najróżniejszych zakątków świata
Wszyscy nas linczuja ze nie mowi. Bylismy u trzech roznych lekarzy i wiem ze slyszy tylko jest po prostu leniwy. Na słowo "powiedz" reaguje mega zloscia. A jak go prosze zeby powiedzial mama potrafi mnie nawet uderzyc. :/ na razie czekamy.
Wszyscy nas linczuja ze nie mowi. Bylismy u trzech roznych lekarzy i wiem ze slyszy tylko jest po prostu leniwy. Na słowo "powiedz" reaguje mega zloscia. A jak go prosze zeby powiedzial mama potrafi mnie nawet uderzyc. :/ na razie czekamy.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #584596 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Mirella Dzęki! Ostatnio wszystkie Anie czytałam jak jeżdziłam na studia. No a z Wiki to tylko 1 cz. Boska jest :)Dzizeci z bulerbym też są przefajne I Pipi. A ja zaczytywałam się w Siesickiej i Musierowicz jako małolata. Ale bym sobie teraz poczytała takiego starocia
Ilonka Spokojnie nauczy się. Ale dobrzeze sprawdziłaś słuch. Pamiętam z Wiki było tak ze dużo mówiła, potem jakoś jej sie nie chciało, a potem jak zaczęła na całego to buzia jej sie nie zamykała Mojej kuzynki córka 9 lat starsza skwitowała ją wtedy "Gdzie sie ją wyłącza?" Myślałąm że padnę !
Ilonka Spokojnie nauczy się. Ale dobrzeze sprawdziłaś słuch. Pamiętam z Wiki było tak ze dużo mówiła, potem jakoś jej sie nie chciało, a potem jak zaczęła na całego to buzia jej sie nie zamykała Mojej kuzynki córka 9 lat starsza skwitowała ją wtedy "Gdzie sie ją wyłącza?" Myślałąm że padnę !
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez emka.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej