BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #584553 przez emka
Mirella Ja Anię kilka razy czytłam , raz już z Wiki :)Zakochała sie w niej :) Właśnie dziecko ma być szczęśliwe! :)

Inso Nom :) :lol:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #584557 przez Mirella
Ilonka, poszło :)

Ja mam wszystkie części Ani w domu, bo mi kiedyś mama kupiła. Wtedy uważałam że bez sensu pieniądze wyrzuca, teraz wiem, że miała rację, każda dziewczynka powinna te książki mieć :) Nie wiem ile razy przeczytałam wszystkie, dużo.
11 lata 10 miesiąc temu #584558 przez anoda89
Dzięki dziewczyny za przepisy zaraz sprawdzę czy w ogóle ma składniku na ciasto i coś ukręcę :)

Mirella to bardzo dobrze bo to chyba najgorsze jak uczyć dziecko na siłę i porównywać z innymi. Moja teściowa ma manię porównywania i mnie wkur...ta tym że jak będę miała własne dzieci to będziemy się o to kłócić. No i generalnie dziecka z nią bym nie zostawiła bo wiecznie to ma inne rzeczy do zrobienia mała sama siedzi i kilka razy zdarzyło się że po schodach sama do mnie weszła.
11 lata 10 miesiąc temu #584566 przez Mirella
Anoda to ile mała ma miesięcy/lat, że sama bez opieki po schodach zasuwa???
11 lata 10 miesiąc temu #584571 przez ilona
Mirella dzięki :kiss:
11 lata 10 miesiąc temu #584572 przez ferritka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #584575 przez anoda89
Ma 3 latka i niby po schodach umie wchodzić ale jeszcze potrafi się zachwiać no i teraz znalazła sobie zabawę i tyłkiem po schodach próbuje zjeżdżać albo kota udaje i wchodzi gdzie popadnie.
11 lata 10 miesiąc temu #584581 przez Mirella
Niby trzy lata to nie mało, ale i nie dużo, taki głupi wiek tak naprawdę. Ja do tej pory Duśki nie spuszczam z oka na zbyt długo
11 lata 10 miesiąc temu #584586 przez ilona
No Wiktor ma trzy lata prawie i schody ma opanowane do perfekcji. :) mamy dom pietrowy i jak slysze ze za szybko drepcze to wysylam komende wolniej i od razu stopuje ;) ogolnie to wszystko rozumie co do Niego mowimy tylko nie gada. Nic po polsku tylko po swojemu z roznymi dialektami chyba z najróżniejszych zakątków świata :)
Wszyscy nas linczuja ze nie mowi. Bylismy u trzech roznych lekarzy i wiem ze slyszy tylko jest po prostu leniwy. Na słowo "powiedz" reaguje mega zloscia. A jak go prosze zeby powiedzial mama potrafi mnie nawet uderzyc. :/ na razie czekamy.
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #584591 przez anoda89
Pozwalają jej na schody wchodzić tylko z dorosłym bo u nas barierki żadnej nie ma

No to ciasto zrobiła, nie mam żadnego masła ani margaryny :angry:
11 lata 10 miesiąc temu #584593 przez ferritka
Anoda, w marchewkowym jest szklanka oleju :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #584594 przez ilona
A moze cos z olejem? Mirella chyba kiedys dawała taki przepis
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #584596 przez emka
Mirella Dzęki! Ostatnio wszystkie Anie czytałam jak jeżdziłam na studia. No a z Wiki to tylko 1 cz. Boska jest :)Dzizeci z bulerbym też są przefajne :) I Pipi. A ja zaczytywałam się w Siesickiej i Musierowicz jako małolata. Ale bym sobie teraz poczytała takiego starocia :)

Ilonka Spokojnie nauczy się. Ale dobrzeze sprawdziłaś słuch. Pamiętam z Wiki było tak ze dużo mówiła, potem jakoś jej sie nie chciało, a potem jak zaczęła na całego to buzia jej sie nie zamykała :) Mojej kuzynki córka 9 lat starsza skwitowała ją wtedy "Gdzie sie ją wyłącza?" Myślałąm że padnę ! :silly:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #584600 przez anoda89
Teraz to już nie robię bo moja nietoperka zaraz wróci a nie lubię krzątać się w kuchni przy niej :dry: No to się obudziłam z tym ciastem
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #584601 przez emka
z olejem są mufiny :) zrobisz w pare minut ale trzeba mieć foremki, najlepiej silikonowe :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka