- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #584417 przez ferritka
Emka, ależ torcicho
kochana, czy Ty chcesz trafić na 01.2014??? piękne otwarcie roku by było 3mam kciuki za rewelacyjne, podręcznikowe wyniki
ja nie testuje, daje @ "studencki kwartał" poza tym cyc boli na @ i brzuch pobolewa też. Nie mam czego testować mówie Wam. w tamtym miesiącu mnie się 9 dni przesunęła, to pewnie i w tym mnie w konia robi. na luzie to biorę, se od nowego cykla bedę sikać na testy owu
kochana, czy Ty chcesz trafić na 01.2014??? piękne otwarcie roku by było 3mam kciuki za rewelacyjne, podręcznikowe wyniki
ja nie testuje, daje @ "studencki kwartał" poza tym cyc boli na @ i brzuch pobolewa też. Nie mam czego testować mówie Wam. w tamtym miesiącu mnie się 9 dni przesunęła, to pewnie i w tym mnie w konia robi. na luzie to biorę, se od nowego cykla bedę sikać na testy owu
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
Temat został zablokowany.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 32
11 lata 10 miesiąc temu #584433 przez gosia28
Dzieńdoberek.
Wracam po sporszej przerwie. Mnóstwo fajowskich spraw mnie ominęło bo widziałam, że wieczory otwarte z fotami były.
Najpierw pogratulować chciałam fasolki pani i nefre super, że się udało.
Feri większość sukien jakie wrzuciłaś jak dla mnie super, a kiedy mierzenie? Nie zostaje Ci wiele czasu skoro wyjeżdżasz niebawem.
No i najlepsze życzenia dla nas Wszystkich, spełnienia marzeń nie tylko w dniu naszego święta
Wracam po sporszej przerwie. Mnóstwo fajowskich spraw mnie ominęło bo widziałam, że wieczory otwarte z fotami były.
Najpierw pogratulować chciałam fasolki pani i nefre super, że się udało.
Feri większość sukien jakie wrzuciłaś jak dla mnie super, a kiedy mierzenie? Nie zostaje Ci wiele czasu skoro wyjeżdżasz niebawem.
No i najlepsze życzenia dla nas Wszystkich, spełnienia marzeń nie tylko w dniu naszego święta
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 10 miesiąc temu #584441 przez sylwus136
hej dziewczyny
u mnie szaro, buro i pełno śniegu :/
Na 14 idę do lekarza z małym ;/ zaraził się od męża. Mąż na antybiotyku ma zapalenia krtani i górnych dróg oddechowych... mnie boli gardło... normalnie do dupy...
Lacara kocham Twoje podejście i Twoje wypowiedzi Jesteś taka super pozytywna że zawsze miło mi się Ciebie czyta
Monia jeśli się zabezpieczaliście to pewnie Ci się okres przesunął. Możesz sobie siknąć na spróbę ale ja stawiam przesunięcie.
WSZYSTKIEGO NAJ LASECZKI Z OKAZJI DNIA KOBIET ŻYCZĘ WAM KOLEJNYCH PAR BUTÓW, TORBEK I WSZYSTKIEGO CO UWIELBIACIE
u mnie szaro, buro i pełno śniegu :/
Na 14 idę do lekarza z małym ;/ zaraził się od męża. Mąż na antybiotyku ma zapalenia krtani i górnych dróg oddechowych... mnie boli gardło... normalnie do dupy...
Lacara kocham Twoje podejście i Twoje wypowiedzi Jesteś taka super pozytywna że zawsze miło mi się Ciebie czyta
Monia jeśli się zabezpieczaliście to pewnie Ci się okres przesunął. Możesz sobie siknąć na spróbę ale ja stawiam przesunięcie.
WSZYSTKIEGO NAJ LASECZKI Z OKAZJI DNIA KOBIET ŻYCZĘ WAM KOLEJNYCH PAR BUTÓW, TORBEK I WSZYSTKIEGO CO UWIELBIACIE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #584446 przez Mirella
Monia, ja kupuję w Carrefourze, to są pampersy Helen Harper, duża paka chyba 21 zeta czy coś blisko tego, wystarcza na póltora miesiąca, więc się tego wydatku nie czuje. Właściwie powinnam powiedzieć kupowałam, bo wszystko wskazuje na to, że ta paka będzie ostatnią, nareszcie
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #584482 przez anoda89
Powiem wam że u nas bratanica kończy za kilka dni dwa lata i już w pampera nie siusia ani w dzień ani w nocy ale sadzali ją na nocnik jak tylko nauczyła się siedzieć i widzieli że kupa idzie. Gładko im poszło. Znam też przypadek że 4 latek wali jeszcze w pieluchę w ciągu dnia.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #584483 przez Lacrijka
A tak w ramach wyjaśnien z tymi szmatkami dla cinków, to mój eMus wie ze trzeba ubrac te pierdziochy małe.. ale jest na mnie zły, bo co mi da kaske zebym poszła sobie cos kupic to jeb, wracam z siatka dla nich Ciekawe kiedy on pojmie że tak już będzie zawsze
Eeej, macie ktoś napoleonkęęęęę ?? Tak chociaz na powąchanie..bo zjesc to sie boje ale tak niuchnac ...
Fercia - siknij se, nie wolno wstrzymywac
Eeej, macie ktoś napoleonkęęęęę ?? Tak chociaz na powąchanie..bo zjesc to sie boje ale tak niuchnac ...
Fercia - siknij se, nie wolno wstrzymywac
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Lacrijka.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #584491 przez Mirella
A czemu się boisz napoleonkę zjeść???
Powiem Ci że tak ze dwa lata to rzeczywiście tylko cinki będziesz ubierać, ale potem to i o sobie zaczniesz myśleć. U mnie dwa lata to taka granica była, nie wiem dlaczego akurat tyle
A co do nocnika to Duśka się go długo bała, nie wiem dlaczego, od biedy dawała sie posadzić, ale tylko w pampersie Trzeba było to przeczekać, bo jaki sens walczyć? Tak to czasem jest bez sensu z dziećmi. Teraz się upiera że nie będzie sama jadła i mam ją karmić. A że jest niejadkiem pierwszej wody to jak tego nie zrobię to po prostu nie zje, no i jaki mam wybór?
Powiem Ci że tak ze dwa lata to rzeczywiście tylko cinki będziesz ubierać, ale potem to i o sobie zaczniesz myśleć. U mnie dwa lata to taka granica była, nie wiem dlaczego akurat tyle
A co do nocnika to Duśka się go długo bała, nie wiem dlaczego, od biedy dawała sie posadzić, ale tylko w pampersie Trzeba było to przeczekać, bo jaki sens walczyć? Tak to czasem jest bez sensu z dziećmi. Teraz się upiera że nie będzie sama jadła i mam ją karmić. A że jest niejadkiem pierwszej wody to jak tego nie zrobię to po prostu nie zje, no i jaki mam wybór?
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #584492 przez ferritka
Lacrunia, łapaj ze budyniem może byc?
a i dorzucam jeszcze rure z kremem dla każdej
Lacruszku, dokładnie tak jak mówisz, zresztą jak emek już zobaczy w tych wszystkich kreacjach Cinki to sam bedzie im szafe zaopatrywał zamiast sobie, obaczysz
co do nocnika, to jak mój chrześniak był mały i uczył się sikać do nocnika, to miałam przyjemnośc go pilnowac. No i przyszedł do mnie cos tam po swojemu " sik, sik" no to ja go pod pache, nocnik na salon wytargałam, sciąga gacie, sadzam, Mały zaczyna sikać. Ja patrze a on se sika po buzi wszędzie tylko nie do nocnika....
a ja patrze a tu gwizdek nie w nocniku tylko mu się tak zahaczył do góry przynajmniej było śmiesznie i teraz wiem, z ejak sie chłopca na nocnik sadza to najpierw gwizdek, potem pupa
a i dorzucam jeszcze rure z kremem dla każdej
Lacruszku, dokładnie tak jak mówisz, zresztą jak emek już zobaczy w tych wszystkich kreacjach Cinki to sam bedzie im szafe zaopatrywał zamiast sobie, obaczysz
co do nocnika, to jak mój chrześniak był mały i uczył się sikać do nocnika, to miałam przyjemnośc go pilnowac. No i przyszedł do mnie cos tam po swojemu " sik, sik" no to ja go pod pache, nocnik na salon wytargałam, sciąga gacie, sadzam, Mały zaczyna sikać. Ja patrze a on se sika po buzi wszędzie tylko nie do nocnika....
a ja patrze a tu gwizdek nie w nocniku tylko mu się tak zahaczył do góry przynajmniej było śmiesznie i teraz wiem, z ejak sie chłopca na nocnik sadza to najpierw gwizdek, potem pupa
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.