BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #583549 przez ferritka
Nefre, Nefre, Ty sę kochanieńka nie śmiej ze mnie, ja nie zagroszkowałam, bo czuje, że mnie zaleje niebawem :dry: :dry:
:blush: uff uff Pani odpisała, że nic nie poradzi ale amm jej wplacić za tyle sztuk ile kce :lol: tylko :cheer: zapłaciłam z tego wszystkiego za 2xkoszty dostawy. jak to zrobiłam to mi Pani napisała :blush: że koszty przesyłki płace raz B) nooo chyba nie zostane jej ulubioną klientką :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #583550 przez emka
Feri My sprzedajemy przez allegro, często się zdarzają pomyłki, ale spoko wszystko można odkręcić. :blink: Sprzedawca powinien to załatwić z allegro, żeby mu prowizji nie naliczyli, a ty maila od allegro dostaniesz, żeby potwierdzić że sprzedawca nie ściemnia. Ot cała filozofia :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 10 miesiąc temu #583553 przez ferritka
Emka oo widzisz, dziękuję za info :kiss: :kiss: ja mam dzisiaj jakiś słabszy dzień :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #583635 przez Ingrid29
No i jutro w końcu wraca z 2-miesięcznej delegacji mój mężuś :) Jutro jeszcze do Was zajrzę, bo będzie dopiero po 14 00. A potem dopiero w poniedziałek, jak m pójdzie do pracy.
A jak na złość właśnie mi się zaczął
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
. Normalnie nie miał kiedy kurde B) :S

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #583639 przez ferritka
jak mówi stare włoskie porzekadło
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

cieszę się ,że wreszcie wraca małż :lol: :lol: :lol: nacieszcie się sobą za wszystkie czasy w ten weekend B) B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #583649 przez Ingrid29
Ferri małż od 18 marca idzie na 2- tygodnie urlopu tacierzyńskiego, to wtedy się nacieszymy sobą. No i małż w końcu troche się smykiem zajmie, a ja odpocznę i w końcu się do fryzjera wybiorę - na farbowanko i opcinanko :S :)
11 lata 10 miesiąc temu #583656 przez gosiak
ferritka napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

cieszę się ,że wreszcie wraca małż :lol: :lol: :lol: nacieszcie się sobą za wszystkie czasy w ten weekend B) B) B)

Jeszcze jedno jest niesmaczne przysłowie

Przyszły mi cienie juchu, ale to cieszy :) tyle kolorów nie wiadomo którym się mazać :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu #583667 przez Ingrid29
gosiak napisał:

ferritka napisał:

Jeszcze jedno jest niesmaczne przysłowie

Przyszły mi cienie juchu, ale to cieszy :) tyle kolorów nie wiadomo którym się mazać :lol:

Gosiak dobre :blush: :S :lol:
11 lata 10 miesiąc temu #583672 przez emka
Ja znałam tylko to Gosiakowe :) :lol:

Ale wiecie co znalazłam skuteczny środek na odchudzanie :) Która chce skorzystać???

Przychodzi kobieta do apteki:
- Macie jakiś naprawdę skuteczny środek na odchudzanie?
- Tak. Plastry.
- A gdzie się je przykleja?
- Na usta.

:lol: NO skuteczne nie :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 10 miesiąc temu #583678 przez ferritka
co do odchudzania, straszne dzisiaj są "rozmowy w toku" :( :(

Gosiak, też dobre :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #583688 przez Mirella
Wystarczy iść do szpitala na kroplówki i szpitalny kleik i waga leci w dół jak durna, sprawdziłam, i to najwięcej spada stąd skąd powinno czyli z bioder :)

Wysłałam dziecko do piaskownicy i umyłam lodówkę, znaczy zaczyna się robić normalnie, dziecko dorasta, za jakiś czas jak ona będzie siedziała w piaskownicy to ja będę kawę pić :lol: tylko najpierw muszę wreszcie każdą szafeczkę umyć, bo jednak przy dziecku to to sprzątanie jakieś powierzchowne, ja tak nie lubię ;)
11 lata 10 miesiąc temu #583690 przez pani_p
Mnie by się przydały chyba takie plastry na buzię... Ja jestem non stop głodna?! jak tak dalej pójdzie to się w drzwiach nie zmieszczę...
11 lata 10 miesiąc temu #583701 przez mesy
ferritka napisał:

Anoda, ja właśnie taką maseczke zrobiłam i masakra była, pół ghłowy włosów spłukałam wraz z tą "maską". Okropieństwo. Olej rycynowy nie jest dobry na moje wlosy- strasznie cięzka ta maska jest.
czytam o siemiu lnianym haiirmania.blogspot.com/2013/01/jak-zrob...sow-z-siemienia.html chyba zastosuje to ,hmmm

Na regeneracje wlosow polecam siemie lniane :) gotuje Sie 15 min czeka az przestygnie i na wlosie tak z 3 razy w tyg po 20 Min trzymania :)
11 lata 10 miesiąc temu #583718 przez Lacrijka
Ktora mnie przygarnie jak mnie eMus pczegoni z domku jak wróci ?? hihi
11 lata 10 miesiąc temu #583723 przez pani_p
Lacrijka czemu miałby Cię przegonić? :D
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama