- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582840 przez ferritka
Gosiak , aaahahah Leoś z dziewczyną
mysle se że jakbym jeszcze walnęła diety troche i nie piła bronka prawie dzień w dzień spadłby mi flak troszke bardziej
ale po co się katowac
aahaah Gosiak Ty masz na fb koty w znajomych? no to mamy wspólnego znajomka , bo mnie się mój Leoś u kotów właśnie pokazal
mysle se że jakbym jeszcze walnęła diety troche i nie piła bronka prawie dzień w dzień spadłby mi flak troszke bardziej
ale po co się katowac
aahaah Gosiak Ty masz na fb koty w znajomych? no to mamy wspólnego znajomka , bo mnie się mój Leoś u kotów właśnie pokazal
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
Temat został zablokowany.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582851 przez studentkaae
cześć Kochane
Dave -uuuuuuuuuuu, ale remoncik, współczuję Ci Kochana, byle do końca, musisz jakoś wytrwać i uzbroić się w cierpliwość
Lacra - ale brzusio słit i jaka szfa ale Ci zazdrzaszczam tych ciuszków, zakupów, jejuu, śliczności będą miały fajowe ubranka
Ferri - Sis, a Ty co to za nocne wypady na pogotowie? ojo, lepiej Ci już? no tak, ale ten sklapel przyniósł efekty - brzusio super naprawdę było warto, gorzej co na to Twoja szyja, oj. to kiedy testujesz> bo już nie wiem sama?
Pani - nooo Ty to nasza przyszła Mamusiu masz dar niesamowity - super te makijaże robisz
Domi - witaj z nami a może @ nie przyjdzie? głowa do góry!
noo, a ja wróciłam od tego gina nowego - kompetentny mi się bardzo wydał, pierwszy raz porządny wywiad ze mną zrobił gin, zlecił nowe badania i napisał dokładnie w którym dniu cyklu albo nawet dzień kiedy muszę zrobić i czy na czczo czy nie. zbadał, zrobił usg i stwierdził, że nic złego "na oko" nie widzi. mam akurat dni płodne, jajeczko jest jedno i sie starać, a ja sie nie uda o na monitoring przyjsc w następnym cyklu, z wynikami badań no i jak małż chce to, że badania może mu zrobić, ale w next miesiącu raczej, żeby teraz nie marnować cyklu... no to tak w mega skrócie, uff
a, coś Wam pokażę:
kwejk.pl/obrazek/1695889/dziecko-i-pies.html
jakbym siebie za młodu widziała
Dave -uuuuuuuuuuu, ale remoncik, współczuję Ci Kochana, byle do końca, musisz jakoś wytrwać i uzbroić się w cierpliwość
Lacra - ale brzusio słit i jaka szfa ale Ci zazdrzaszczam tych ciuszków, zakupów, jejuu, śliczności będą miały fajowe ubranka
Ferri - Sis, a Ty co to za nocne wypady na pogotowie? ojo, lepiej Ci już? no tak, ale ten sklapel przyniósł efekty - brzusio super naprawdę było warto, gorzej co na to Twoja szyja, oj. to kiedy testujesz> bo już nie wiem sama?
Pani - nooo Ty to nasza przyszła Mamusiu masz dar niesamowity - super te makijaże robisz
Domi - witaj z nami a może @ nie przyjdzie? głowa do góry!
noo, a ja wróciłam od tego gina nowego - kompetentny mi się bardzo wydał, pierwszy raz porządny wywiad ze mną zrobił gin, zlecił nowe badania i napisał dokładnie w którym dniu cyklu albo nawet dzień kiedy muszę zrobić i czy na czczo czy nie. zbadał, zrobił usg i stwierdził, że nic złego "na oko" nie widzi. mam akurat dni płodne, jajeczko jest jedno i sie starać, a ja sie nie uda o na monitoring przyjsc w następnym cyklu, z wynikami badań no i jak małż chce to, że badania może mu zrobić, ale w next miesiącu raczej, żeby teraz nie marnować cyklu... no to tak w mega skrócie, uff
a, coś Wam pokażę:
kwejk.pl/obrazek/1695889/dziecko-i-pies.html
jakbym siebie za młodu widziała
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez studentkaae.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582863 przez ferritka
Studentkaaa, to jak masz jajeczko to szoruj masować małża i przytulać niech aż wióry lecą krosuje Sis kciuki za Ciebie
serce rośnie jak się trafia na kompetentnego gina. I sama widzisz wsio u Ciebie ok, to zapomnij teraz o wszystkim dookoła i pracuj pracuj pracuj
serce rośnie jak się trafia na kompetentnego gina. I sama widzisz wsio u Ciebie ok, to zapomnij teraz o wszystkim dookoła i pracuj pracuj pracuj
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #582870 przez studentkaae
no tak, cieszę się, no naprawdę widać,że facet poważnie podchodzi do tematu, a nie wymądrza sie, że: "a to może jeszcze nie czas na badania, nie widzi potrzeby jeszcze itp."
mnie już olera bierze i uj strzela jak takie coś słyszeę, dalaetego sie ucieszyłam że ten nie jojczał w ten sposób tylko sie zabrał za robotę, a nie
nioo, to chyba z Wami dziś długo nie posiedzę - natura wzywa
dzięki Sis - a ja za Ciebie trzymam mocno i nie puszczam
mnie już olera bierze i uj strzela jak takie coś słyszeę, dalaetego sie ucieszyłam że ten nie jojczał w ten sposób tylko sie zabrał za robotę, a nie
nioo, to chyba z Wami dziś długo nie posiedzę - natura wzywa
dzięki Sis - a ja za Ciebie trzymam mocno i nie puszczam
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 10 miesiąc temu #582876 przez Mirella
Dave, ja się nie znam na ebookach, ale na szybko wypytałam wujka Google i tak myślę, że ta stronka Ci pomoże
www.2epub.com/ a jak nie to powiedz, znajdę co inne, albo zaatakuję kogoś kto się może znać
studentka masz jajeczko i na forum siedzisz?????? jeżyka jej!!!!!
studentka masz jajeczko i na forum siedzisz?????? jeżyka jej!!!!!
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 10 miesiąc temu #582891 przez nefretete666
No Studentka do roboty ehhehe Ferri super efekty widac jak bys sporo schudla a nie przytyla.Dove wpolczuje remontu nie nawidze jak jet rozpiernicz w domu.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #582906 przez studentkaae
buuuuuuu, wyganiacie mnie??
no dobra, dobra idę... ale nie na jeżyka, oj dziś nie
tyko kciałam Wam sie pokazać, że żyję i zdać relację z wizyty, nio, tylko, naprawdę
no dobra, dobra idę... ale nie na jeżyka, oj dziś nie
tyko kciałam Wam sie pokazać, że żyję i zdać relację z wizyty, nio, tylko, naprawdę
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 10 miesiąc temu #582909 przez nefretete666
Lacrijka nie wiem czy czytalas wczesniej moje pytanie do ciebie czy macie juz wozek wybrany??jak tak to sie chwal jaki
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
11 lata 10 miesiąc temu #582916 przez Mała
Sylka super, że wyniki dobre
Ferritka no to się babo zaprawiłaś, zdrówka Daj teraz czas karkowi na regenerację i nie ćwicz
Emka Feri na pewno nie ma z czego
Lacrijka jaki śliczny cinkowy domek, tęskno mi jak tak na Ciebie patrzę
Studentka trzymam kciuki i życzę stosunkowo udanego wieczoru
Ferritka a że ja nie widziłam Twoich kaloryferów gotowam sfochować
Ferritka no to się babo zaprawiłaś, zdrówka Daj teraz czas karkowi na regenerację i nie ćwicz
Emka Feri na pewno nie ma z czego
Lacrijka jaki śliczny cinkowy domek, tęskno mi jak tak na Ciebie patrzę
Studentka trzymam kciuki i życzę stosunkowo udanego wieczoru
Ferritka a że ja nie widziłam Twoich kaloryferów gotowam sfochować