- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #582537 przez nefretete666
Ferritka czasem to nie trzeba 5 a jeden raz wystarczy:)
Witam nowa kolezanke mnie jak zaczely bolec piersi po owulacji to wlasnie od ciazy tylko ze ja wiedzialm ze sie cos swieci bo na okres mnie nigdy nic nie boli ani brzuch ani piersi
Witam nowa kolezanke mnie jak zaczely bolec piersi po owulacji to wlasnie od ciazy tylko ze ja wiedzialm ze sie cos swieci bo na okres mnie nigdy nic nie boli ani brzuch ani piersi
Temat został zablokowany.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu #582542 przez ferritka
nawet nie wiem czy owu miałam w tym miesiącu, bo nic nie kłuło- też się nie przysłuchiwałam jakoś specjalnie, zresztą wciąż jakieś zakwasy miałam to może mnie umknęło
pożyjemy --zobaczymy.
Synuś dostał kocimiętkę w skaropecie- pół dnia go nie ma, lezy przy niej, ociera się, mruczy, łazi z tą skarpetą po całym domu, teraz poszedł się z nią napić, tyle szczęścia może dać skarpeta z sianem
pożyjemy --zobaczymy.
Synuś dostał kocimiętkę w skaropecie- pół dnia go nie ma, lezy przy niej, ociera się, mruczy, łazi z tą skarpetą po całym domu, teraz poszedł się z nią napić, tyle szczęścia może dać skarpeta z sianem
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu #582556 przez ferritka
Nefre, nop kiedyś bankowo będzie Groszek
póki co rozglądam sie za testami owu, bo jak mi sie wszystko rozjechało to se w nowym cyklu cykne pare kresek żeby ustalić co i jak teraz u mnie. Muszę na wątek wejść i poczytać z czym to się je
póki co rozglądam sie za testami owu, bo jak mi sie wszystko rozjechało to se w nowym cyklu cykne pare kresek żeby ustalić co i jak teraz u mnie. Muszę na wątek wejść i poczytać z czym to się je
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 10 miesiąc temu #582562 przez MoNiaaa
fei na opakowaniu wszystko ci pisze w jakich godzinach robic i w ktorym dniu cyklu
moim zdaniem zadna filozofia gorzej z odczytywaniem tych kresek czy to jeszcze taki sam odcien a moze ciemniejszy...a jak wyschna to calkiem zmieniaja kolor
probuje na necie znalesc ten odcinek ale nie moge znalesc;/
moim zdaniem zadna filozofia gorzej z odczytywaniem tych kresek czy to jeszcze taki sam odcien a moze ciemniejszy...a jak wyschna to calkiem zmieniaja kolor
probuje na necie znalesc ten odcinek ale nie moge znalesc;/
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #582564 przez nefretete666
U mnei testowa musiala byc ciemniejsza od kontrolnej i byl pozytywny,mi za pierwszym razem sie wlasnie taki pojawil wynik jak robilam no i zagroszkowalam:)
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
11 lata 10 miesiąc temu #582565 przez pani_p
A ja chciałam sobie pospać i lipa:/ To mnie pies obudził, to mi zimno, to siusiu. No szlag mnie trafił... Teraz siedzę i się autentycznie nudzę bo mężulek pojechał pracować w naszym mieszkanku.
Witaj Domi Musisz sobie znaleźć jakieś zajęcie żeby nie myśleć o zbliżającej się @ a raczej wyczekiwania jej braku bo się wykończysz. A co do objawów to co miesiąc też sobie różne rzeczy wmawiałam. Kiedy przestałam się napalać okazało się, że się udało
Chcecie zobaczyć fotkę z sesji, do której malowałam w piątek?
Witaj Domi Musisz sobie znaleźć jakieś zajęcie żeby nie myśleć o zbliżającej się @ a raczej wyczekiwania jej braku bo się wykończysz. A co do objawów to co miesiąc też sobie różne rzeczy wmawiałam. Kiedy przestałam się napalać okazało się, że się udało
Chcecie zobaczyć fotkę z sesji, do której malowałam w piątek?