BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #581827 przez Mała
Ferritka ja wciągnęłam w ćwiczenia jedną wrześniówkę i krócej ode mnie ćwiczy a widzi że coś jest na rzeczy. Więc ty mi nie pitol, że nie widzisz, jak już ok miesiąca się katujesz :S
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #581838 przez ferritka
Poważnie Mała, słowo Staraczki :S
oprócz kondycji dobrej - walę całego skalpela i trening z mel b za jednym zamachem :blush:
moim wyznacznikiem są dżinsy, póki co bez zmian na nich -a raczej w nich :dry:
obiecuję i klnę się na mój płaski brzuch, że sie w piątek pomierze w każdej szerokości i bedę zdawać z pomiaru uczciwy raport B) B) :lol: :lol: :kiss: :kiss:

aa jutro tap model się zaczyna i tak se myslę Mała że wystratujemy z naszymi nowymi ciałami w nastepnej edycji B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #581839 przez nefretete666
Nie znam tego pasztetu takze nie wiem kochana:)moj ulubiony pasztet to podlaski i mimo tego ze zdrowy nei jest to jem ale tego pieczonego to jzu nie ruszam eheh
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #581854 przez Martynka__89
Już po odwiedzinach :) My z T. zawsze ulotki razem sprawdzamy :blink:
Iwonta a skąd jesteś ? Jako że nie mam własnego podwórko to odwiedziłam bym Cię z Dudusiem i została do jesieni ;) Pasztet to mamy swój Mąż z Bratem robili i szynki też swojskie jak krupnioki i te drugie chyba żymloki (ale nienawidzę tego i nie jem ;) )

Ps. Kochane tu prawie każda ze startu dostała by się do Tap madel (jak mówi Dżoana Krupówna ;) )

Moja Kropeczka:(9.02.2015
11 lata 10 miesiąc temu #581902 przez Mirella
No właśnie, prawie, czyli ja się nie dostanę :(
11 lata 10 miesiąc temu #581908 przez Martynka__89
Mirella ja to miałam tylko siebie na myśli. Gdzie kartofla chcą :( :dry:

Moja Kropeczka:(9.02.2015
11 lata 10 miesiąc temu #581910 przez Lacrijka
Dziewczynki, co moge sobie zaaplikowac na dziwne uczucie przy siku ?? I tak mnie brzuchol dołem boli wiec podejrzewam jakąś infekcje moczową, do gina lize za tydzień dopiero.. Ostatnio w moczu wyszły mi liczne bakterie, teraz w sobote bede powtarzała badanko..Źrem Żurawit ale uja mi pomaga :dry:
11 lata 10 miesiąc temu #581913 przez monika1984lodz
Lacrijka kup sobie Kali pomagali- nadmanganian potasu i zrób sobie nasiadówkę

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
11 lata 10 miesiąc temu #581921 przez nefretete666
Lacrijka ja na zapalenie pecherza bralam w ciazy urosept to jest ziolowe takze bezpieczne w ciazy mi lekarz to przepisal wlasnie tylko ja mialm tak silna infekcje ze skonczylo sie antybiotykiem ktory tez nie pomogl i skutek byl taki ze kuba urodzil sie z zapaleniem pecherza ktore wykryli dopiero jak mial 6 tyg:/takze dolecz to dobrze i zrob z tym szybko porzadek u mnei ciagnelo sie pol ciazy niestety
11 lata 10 miesiąc temu #581922 przez sylwus136
Dave podeślę miseczkę priorytetem :)
Feri mój M też uwielbia żurek dlatego też robię :) sama tez lubię ale on to uwielbia :)

co do tap madl to ja chyba podziękuję :D tam trzeba pewnie szeroko nogi rozstawiać dla wszystkich panów z góry więc zbytnio by mnie to nie interesowało hehe :P

Lacara ja się niestety nie znam więc nie pomogę kochana. Jeśli byś robiła te nasiadówki to nie z gorącą wodą jedynie z letnią.
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #581923 przez ferritka
Lacrijka, kurka rurka ja nie znam się ale może to tantum rosa i też se posiedź w tym- tylko nie wiem czy w ciąży można, ale skoro można po porodzie na rane to chyba nie zaszodzi.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #581936 przez Mirella
Z tego co pamiętam to Madziaska walczyła w ciązy z problemami moczowymi, to trzeba by do niej uderzyć ;)

A jak Ci wychodzą bakterie w moczu to posiew zrób, trzeba wiedzieć jakie bakterie żeby je zwalczyć.
11 lata 10 miesiąc temu #581950 przez pani_p
Witam się z samego rańca. Coś mi się poprzestawiało i dłużej niż do 6 spać nie mogę :-( chyba mam jakiś swój nietypowy objaw ciążowy :-)

Miłego dnia :-*
11 lata 10 miesiąc temu #581958 przez Dave
dzien dobry!
mialam Was tu juz o 3 witac,ale stwierdzilam ze z ranca wystarczy.
pani-ja w ciazy mecze sie z bezsennoscia, oby Twoje ranne wstawanie nie zmienilo sie w taki wlasníe badziew
milego dnia dziewczynki:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 10 miesiąc temu #581965 przez pani_p
No było by nieciekawie... Tobie kochana współczuję tego braku snu. Musi to być bardzo męczące.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia