BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #581984 przez sylka
Cześć kobietki.

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #581996 przez iwonta_kg
Martynka jestem z kolobrzegu:)

Pani ładny suwaczek:)

Sylka dobrze że to nic groźnego:)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 10 miesiąc temu #582009 przez missyy
Cześć dziewuszki :))

Wiosna za oknem, Słonko świeci, brakuje tylko fasoleczki i byłoby pięknie. :lol: zapylamy na wiosne heheh :laugh:
Kolejny miesiąc starań za mną i teraz znów etap oczekiwania, uda się czy się nie uda. Ten czas zawsze najgorzej wspominam bo ostatnie miesiące zawsze mnie organizm oszukiwał, niedobry! :P

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]
11 lata 10 miesiąc temu #582025 przez iwonta_kg
Mi sie marzy juz ten czas kiedy bede wstawac i szykować sie na plażę:)

11 lata 10 miesiąc temu #582034 przez missyy
iwonta_kg napisał:

Mi sie marzy juz ten czas kiedy bede wstawac i szykować sie na plażę:)

Mi też, ciepełko i jeszcze raz ciepełko. :) Choćby na działce!!! hihihi

No i ta moja fasoleczka, której nie mogę się coś doczekać, jeszcze trochę "zjem" wzrokiem wszystkie maluszki w okolicy :lol:

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]
11 lata 10 miesiąc temu #582043 przez iwonta_kg
Co sądzicie o wystawianiu brzuszka na slonce na plaży?

11 lata 10 miesiąc temu #582052 przez Ingrid29
Ja miałam termin na maja i jeździłam z mężem w maju na rybki i wychodziłam na słonko jednak zawsze miałam brzuch zakryty -miałam bluzeczkę bez ramiączek i krótkie spodenki, więc sobie ramiona i nogi opalałam. I tak się dziwili na porodówce, że taką ładne opaleniznę mam, bo żadnych plam nie miałam, tylko równiutko na brąz :)
11 lata 10 miesiąc temu #582053 przez anoda89
Hejoł kobitki. Jak pogoda jest wspaniała i pobudza do życia idę zaraz sprzątać bo to święta za niedługo.

Lacrijka ja w ciąży brałam furaginum bo miałam infekcje i nie pomagała woda z cytryną, kefiry, żurawina a tak mnie pęcherz bolał że łazić nie mogłam. Tak jak piszą dziewczyny kup urosepty + witamina C i powinno przejść. Jeśli nie chcesz faszerować się tabletkami to woda z cytryną tylko musisz sporo wycisnąć żeby kwasior był niezły i jedz codziennie suszoną żurawinę, pij kefiry a co do nasiadówki to nie wiem czy ciężarne mogą tym bardziej że masz krwiaka.

Dave ja Ci współczuje, jak Ty kobieto funkcjonujesz jak śpisz tak mało?
11 lata 10 miesiąc temu #582092 przez Mała
Ferritka top model to nie moja bajka, ale Tobie pokibicuję i owszem :lol:

Lacrijka daj mocz na badanie i najlepiej też na posiew, jak cos to idź z wynikami do ogólnego, bo zapalenie pęcherza w ciąży to nie przelewki
11 lata 10 miesiąc temu #582120 przez anoda89
Oglądałyście nowy program Kasi Bosackiej O Matko!?
Ja wczoraj luknęłam co to jest i powiem wam że całkiem fajny może nic nowego się nie dowiedziałam ale polecam przyszłym mamą :) Wypowiadał się ginekolog i powiedział że wile kobiet w ciąży chce być "Matką Polką" i nie chce brać leków a nie zdaje sobie sprawy z konsekwencji z tego jak choroba może wpłynąć na dziecko. No i że jak kobieta "umiera" w ciąży przez to niech umiera ale niech wie że i dziecko umiera razem z nią. Normalnie wryło mi się w psyche to stwierdzenie.
11 lata 10 miesiąc temu #582147 przez emka
Anoda Włąśnie kiedy to leci, miałam ochote pooglądać, lubię ją bardzo.

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 10 miesiąc temu #582162 przez nefretete666
Hej dziewczynki Iwonta mi w ciazy lekarz kazal unikac slonca i zaslaniac brzuch ale pojechalismy raz nam morze i czulam sie fatalnie mimo tego ze siedzialam pod parasolem straszne duznosci mialam,ale to moze tylko moj organizm tak reagowal.Nie raz widzilam opalajace sie panie w ciazy i wcale nie wygladaly zeby cos im dolegalo i zle sie czuly.Sylwia fajnie ze cie lekarz troche uspokoil ze wiesz jzu co jets przyczyna i ze trafilas na jakiegos normalnego:)A mi sie mega spioch zalacza a moj syn jak na zlosc wczesniej wstal:/
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582167 przez ferritka
dobry,
ja tylko na kwilkę zdać raport z nocy.
byliśmy na pogotowiu bo tak mnie ten kark bolał i przeszlo mi na głow ei myslałam że mi eksploduje.
dostałam jakiś zastrzyk, chyba przeciwbólowy i mam takie paski naklejone.
Pan na pogotowiu powiedział że nie mam jeździć z otwartym oknem i siedzieć w przeciągu bo dobrze że skończyło się blokadą a nie paraliżem mięśni twarzy :( :( :( :(

Pół nocy przepłakałam bo nie umiałam ruszyć głową, ani siedzieć ani leżeć, głowa pęka i buzi otworzyć nie umiałam.
Dzisiaj nie ćwicze :(

buziam i idę odespać :kiss:

Mała, no własnie ja tap model też nie bardzo ,bo mnie jak starą babe połamało :dry:

. Ale kurde chyba mi psycha zwichrowaa bo wstaje rano i kce ćwiczyć :side: :S chyba to te ENDORFINI mnie dopadły - no póki co z efektem ubocznym, ale chyba się wykaraskam :dry: poza tym 01.04 wychodzi książka Ewki z dietą ćwieczeniem i miejscen na swoje pomiary i inne takie ;) będzie w empiku za 33zeta :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #582187 przez nefretete666
Ferritka szybkie powrotu do zdrowia zycze i nie szalej:)
11 lata 10 miesiąc temu #582192 przez anoda89
Emka ja powtórkę oglądałam wczoraj ale chyba w czwartek mają znowu powtarzać o 20.15 :)

Ferritkakurka ale Ci się porobiło. Odpoczywaj teraz i wracaj do formy :kiss:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka