BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #581423 przez ferritka
Iwonka, no skusiłaś mnie, zabieram niezbędnik do opalanka i pędzę....
tylko ugh jak Cię zaraże katarem? to ja może lepiej się wstrzymam :dry: :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #581428 przez iwonta_kg
Ja też mam jeszcze troche kataru :dry: ale już kończy się powoli. do weekendu Ci przejdzie Ferritka :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 10 miesiąc temu #581434 przez MoNiaaa
jaki superasny i zielony moj ulubiony :lol:

http

]
11 lata 10 miesiąc temu #581452 przez Mirella
Taras u Iwonki to ja rezerwuję i nie ma to tamto, ona mieszka tam gdzie ja bym chciała najbardziej na świecie to mi się należy :P

Jeżeli chodzi o bociany to wcale nie są na urlopie, najnowsze doniesienia są jednoznaczne: przekroczyły już Bosfor i lecą w naszą stronę, o ile pamiętam to w zeszłym roku w połowie marca przyleciały.

Ja Duśki do przedszkola nie poślę, bo i tak na dziewięć warunków żadnego nie spełnia to się nie dostanie, zawracanie głowy i tyle w naszym przypadku. Poza tym niech sobie jeszcze przez rok będzie zdrowa, może jak będzie miała pięć lat to już nie będzie łapać wszystkiego jak leci. Teraz niby też nie łapie, ale to bardziej dlatego, że nie ma od kogo.

Monia i Ferritka, hmmm..... pożyjemy zobaczymy jak to mądrzy ludzie mówią ;)

Emka Wiki wybuziakuj, najwyżej sie zdziwi :blink: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Idę ciasteczka z bananami piec, mam normalnie taką fazę na słodkie że aż się boję siebie samej ;) ale bez sugestii proszę, to na pewno nie fasolka :P
11 lata 10 miesiąc temu #581463 przez ferritka
u mnie też nie Groszek, bo jakoś nie po drodze nam było z A w tym miesiącu :dry:
pewnie od tego że prawie codziennie browara sączyłam i teraz mam to przeziębienie się poprzesuwało.. więc luz to nie menopauza i Groszek też nie w tym miesiącu B)

ciasteczka bananowe brzmi smaczenie,
a ja mam faze na makaron- dzisiaj spagetti a jak wracałam z banku dzisiaj to se kupiłam pasztet pieczony i wrąbałam w drodze powrotnej cały kawałek :lol: taaaki był pyszny i 100% nie koński tylko taki ze skórką zapiekany :side: :side: :side: :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #581465 przez nefretete666
Emka masz racje dzieci z 5.03 sa super:)Sto lat dla twojej córci:) dziekujemy za piekne torciki,misie i życzonka:)Wiecie co chyba zaczynaj mnie dopadac objawy ciazowe bo dzis spalam w dzien z KUba 2h a nigdy w dzien nie spie ale mialam sen ze Gosiak,Ferritka i jeszce jakas dziewczyna z forum ktora sie dlugo stra zaszly w ciaze>I tak Ferri mysle moze to był proroczy sen?Monia tobie tez zycze zeby spoznienie bylo fasolkowe.Ja bioaronu c nie dawalm wiec sie nie wypowiem.Isomnia piekna coreczka:)AAa Mirrella ty to widze jeszcze lepsza ode mnei jestes z ta roznica wieku ehhehe
11 lata 10 miesiąc temu #581468 przez nefretete666
ferritka napisał:

u mnie też nie Groszek, bo jakoś nie po drodze nam było z A w tym miesiącu :dry:
pewnie od tego że prawie codziennie browara sączyłam i teraz mam to przeziębienie się poprzesuwało.. więc luz to nie menopauza i Groszek też nie w tym miesiącu B)

ciasteczka bananowe brzmi smaczenie,
a ja mam faze na makaron- dzisiaj spagetti a jak wracałam z banku dzisiaj to se kupiłam pasztet pieczony i wrąbałam w drodze powrotnej cały kawałek :lol: taaaki był pyszny i 100% nie koński tylko taki ze skórką zapiekany :side: :side: :side: :S

Ferri opowiedziala bym Ci jak ten twoj pyszny pasztet robia ale sie pochamuje ehheh ale koniy rzeczywiscie tam nie ma hehehehe
11 lata 10 miesiąc temu #581472 przez ferritka
Nefre B) wiem wiem widziałam kiedyś dokument jak sie parówki robi... :dry: :dry:
ogólnie rzecz biorąc to z mięsa jadam tylko cycki kurowe albo udko , czerwonego typu schab, polędwica czy inne cielaczki nie jem. Nie jem też wędlin.

Za to A je nawet tatara i metkę :angry: :angry: i Leoś jest wtedy jego najlepszejszym przyjacielem :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #581473 przez Mirella
Nefretete, możesz mnie opowiedzieć, ja mięsa nie jem to mnie nie ruszy :P Idę te ciasteczka wałkować, potem poczytam :blink: i chyba jakąś pastę do chleba zrobię, tylko kurcze z czym? czemu ja nie kupiłam pieczarek? A wiem, bo mogę nosić tylko do 3kg i pieczarki się w tym nie zmieściły ;) Ale jakby tak machnąć soję z zielonym ogórkiem? Dobre to będzie? A na kolację będzie pizza, dziś mnie nosi na robotę, to jutro palcem o palec nie stuknę :P
11 lata 10 miesiąc temu #581479 przez ferritka
ooo jeee... pasta z makreli :lol: :lol: :lol: :lol: kurka rurka mam smaczka :silly:
Dasz spróbować tej sojowej z ogórkiem :blush: :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #581482 przez Mirella
Nie mam makreli, poza tym coś mi się kojarzy że jest na liście smakołyków zabronionych :( idę soję nastawić, akurat do wieczora się pogotuje, potem wrzucę w robota razem z ogórkiem, jakieś zioła do tego i gotowe, jak wyjdzie taka dobra jak myślę to się pochwalę :blink:
11 lata 10 miesiąc temu #581483 przez anoda89
Mirella mówisz że już wracają boćki i dzieci będą roznosić ;)
Najlepszy pasztet robi moja teściowa z kuraka i warzyw aż ślinotoku dostałam na samo wspomnienie :)

Ja to jurto też się wezmę za jakieś pieczenie. Mam ochotę na cebularze :)
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #581488 przez ferritka
a co to cebularze?? :blush: :blush:

Nefre, teraz o tym Twoim śnie doczytałam, hmmm

a mnie się śniło, że sie pokłóciłam w autobusie z nietoperzycą i mój A sie popłakał i powiedzial że slubu nie bedzie i wyszedł z autobusa :dry: :dry: a ja go potem po mieśce szukałam takie wąskie uliczki były i tak podczas poszukiwań zobaczyłam sklep obuwniczy z wybitą przednią szybą :lol: B) i od razu moja kolezanka że może weźmiemy i przymierzyłam najpiękniejsze szpilki na świecie :blush: :lol: :lol: :dry: :dry:
niech nietopera tu nie wpada, bo wybija mnie ze spokoju mojego :angry: :angry: :angry: mam przez nią koszmary :angry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #581505 przez MoNiaaa
ja pierdziu...[przesladuja mnie ciezarne!!!!
jak nie w sklepie co druga kobita z brzuchem to dzis co nie ogladne tam ciezarna..nawet w kuchennych rewolucjach i ugotowanych :ohmy: :ohmy:

http

]
11 lata 10 miesiąc temu #581548 przez iwonta_kg
Mirelka dla Ciebie też znajdzie się miejsce :) wszystkie się zmieścicie :) mam duży ogródek :) tylko mebli jeszcze na nim brak :angry: dziś siedziałam sobie na taboreciku :angry:

Monia a może to tak podświadomie ma dojść do ciebie że ciągnie swój do swego :laugh: :laugh: :laugh:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka