- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 10 miesiąc temu #580961 przez Mirella
Ja w szpitalu ubierałam w co chciałam i żadna piguła mi nigdy uwagi nie zwróciła, nawet jak moje dziecko było ubrane jak na plażę a inne jakby właśnie trzaskający mróz szedł Upały były to całymi dniami w szpitalu trzymałam ją w bodziaku i skarpetkach, czapeczka po kąpieli tylko, i normalnie żal mi było tych grubo poubieranych dzieci. I w ogóle nie wiem co to są kaftaniki, a nie chyba wiem, miałam ze dwa komplety tego, śpiochy plus kaftanik, ale body lepsze kaftanik się zwija na plecach.
Dave, propos badziew, Duśka podłapała ode mnie i teraz wszystko jest badziewne albo niewydarzone
Kubuś
Ktora mi kawę zrobi? Taką z kardamonem cynamonem i goździkami poproszę
Idę zobaczyć co się na tych wrześniówkach dzieje
Dave, propos badziew, Duśka podłapała ode mnie i teraz wszystko jest badziewne albo niewydarzone
Kubuś
Ktora mi kawę zrobi? Taką z kardamonem cynamonem i goździkami poproszę
Idę zobaczyć co się na tych wrześniówkach dzieje
Temat został zablokowany.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #580970 przez Lacrijka
Acha, czyli podsumowując, lepiej zainwestowac w bodziaki z dlugim rękawem, czyli tak jak myślalam. To super, bo tego mam pół szafy W smyku były 3paki po 20zł to sie obkupiłam ostatnio szafa gra
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Lacrijka.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 10 miesiąc temu #580992 przez nefretete666
Matko ale burza na wrześniówkach...Wypowiedziała bym sie na ten temat ale to bez sensu:)Dziekujemy Mirella:*
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
11 lata 10 miesiąc temu #581021 przez Mała
Witam. Pobudka o 6:10, ale to nic, jest taaaak pięknie na dworze, już o 7:40 byłysmy na nóżkach na spacerze, teraz Gwiazda śpi
Dziewczynki ja to połowy rzeczy nie znam, o czym Wy piszecie. Cholernie to niesprawiedliwe, że ci co nie chcą lub nie dbają mają zdrowe dzieci, a ci co dali by się pokroić, tak pod górkę. Ja tam wierzę, że Wam się uda
Moja znajoma miała in vitro, a potem zaszła jeszcze dwa razy sama w ciąży i jakież było jej zdziwienie, jak zaszła z trzecim dzickiem, bo ona przeciez nie może mieć dzieci
Nati słodziaku
Kubuś sto lat, sto lat, samych szczęśliwych dni
Nefretete a jak wysypka, zeszła?
Dziewczynki ja to połowy rzeczy nie znam, o czym Wy piszecie. Cholernie to niesprawiedliwe, że ci co nie chcą lub nie dbają mają zdrowe dzieci, a ci co dali by się pokroić, tak pod górkę. Ja tam wierzę, że Wam się uda
Moja znajoma miała in vitro, a potem zaszła jeszcze dwa razy sama w ciąży i jakież było jej zdziwienie, jak zaszła z trzecim dzickiem, bo ona przeciez nie może mieć dzieci
Nati słodziaku
Kubuś sto lat, sto lat, samych szczęśliwych dni
Nefretete a jak wysypka, zeszła?
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #581043 przez nefretete666
Mała dzieki za zyczonka:) Tak wysypka na szceście zeszła.Mała dobrze piszesz pełno rodzin patologicznych jest a u nich nie ma problemow z zajsciem w ciaze nawet nie ktore nie wiedza ze sa w ciazy i pijane rodzic przyjezdzaja...A normalni ludzie tyle czasu musza sie starc ale twoja znajoma jest przykładem ze jednak mozna:)nawet mimo bezpłodnosci:)piekna historia
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #581056 przez Ingrid29
Mała napisał:
Wszystko mówi za siebie. Zrobiła in vitro, urodziła dziecko i psychika się odblokowała - zaszła w ciąże bez dodatkowej stymulacji. Dziewczyny taka jest prawda psychika jest najważniejsza.
A tam gdzie jest patologia, nie dba o to by zajść w ciąże albo nawet nie chce i ma dziecko za dzieckiem.
A ktoś kto bardzo chce sam sobie często blokuje możliwość zajścia w ciąże, ja tak miałam - bardzo chciałam i nic, odpuściłam sobie i tu nagle ni z tego ni z owego była ciąża (4 lata starań). O i takie już duży jest mój cud :
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moja znajoma miała in vitro, a potem zaszła jeszcze dwa razy sama w ciąży i jakież było jej zdziwienie, jak zaszła z trzecim dzieckiem, bo ona przecież nie może mieć dzieci
Wszystko mówi za siebie. Zrobiła in vitro, urodziła dziecko i psychika się odblokowała - zaszła w ciąże bez dodatkowej stymulacji. Dziewczyny taka jest prawda psychika jest najważniejsza.
A tam gdzie jest patologia, nie dba o to by zajść w ciąże albo nawet nie chce i ma dziecko za dzieckiem.
A ktoś kto bardzo chce sam sobie często blokuje możliwość zajścia w ciąże, ja tak miałam - bardzo chciałam i nic, odpuściłam sobie i tu nagle ni z tego ni z owego była ciąża (4 lata starań). O i takie już duży jest mój cud :
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Ingrid29.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
11 lata 10 miesiąc temu #581059 przez Dave
moja sasiadka tez nie mogla miec. potem udalo sie jedno,ale wzieli sie za adopcje.rozdzielili rodzenstwo. poczym okazalo sie ze jest w ciazy. dziewczyne nie dosc ze wykorzystywali do prac domowych, to ja oddali. a babka jeszcze 3 razy zaciazyla.
to dopiero meksyk.
to dopiero meksyk.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #581062 przez Mała
Ingrid masz rację z tą psychiką. Szwagierka sobie wkręciła, że musi mieć dzicko już i w tej chwili, i co d...a, starali się chyba rok. W końcu olała sprawę, stwierdziła,że jet młoda (20 lat ma) i postanowiła wyjechać za granice do pracy. I nie pojechała a teraz ma małą wścieklizneęw domu
Tylko jak wyłączyć to myślenie, jakby na to znaleźć sposób to by było cuuudnie.
Dave no wziąć dziecko do domu i potem oddać, toż to bezduszni ludzie. Biedne to rodzeństwo
Tylko jak wyłączyć to myślenie, jakby na to znaleźć sposób to by było cuuudnie.
Dave no wziąć dziecko do domu i potem oddać, toż to bezduszni ludzie. Biedne to rodzeństwo
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Mała.
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #581068 przez nefretete666
Boze ja psa bym nei oddala do schoroniska a co dopiero dziecko do domu dziecka...Ale jak ja mieli wykorzystywac dalej to moze i lepiej
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #581147 przez ferritka
Dzień dobry,
u mnie też świeci, czas wyciągnąć wiosenne kurtki i szpilki
ale dzisiaj mnie tak połamało, że ma-sa-kra.
smarkam, psikam, wiedziałam, że jak A się wykuruje to mnie dopadnie. Tak mnie trzepie, że obłędu za chwilę dostane.
Artecki, Natka cudni do wyciomciania, tylko ja nie bedę ich dzisiaj Ciomciolić bo nie daj coś zaraże śliczni oboje Natka modelka, cudna
kaj ten burz wicher na wrześniówkach? spoko jest, wymiana zdań każda se wedle siebie mówi i każda wie lepiej -to norma jak sie tyle hormonów w jednym miejscu spotka
mówicie że blokada psychiczna i dlatego nie da się Zagroszkowac? hmmm mnie to się nawet zda i pewna jestem, że jak raz nam sie uda to potem jedno po drugim bedziemy trafiać
Mesy, i jak po próbnym? mogę kciuki puścić??? pochwal się
stówka dla solenizanta
u mnie też świeci, czas wyciągnąć wiosenne kurtki i szpilki
ale dzisiaj mnie tak połamało, że ma-sa-kra.
smarkam, psikam, wiedziałam, że jak A się wykuruje to mnie dopadnie. Tak mnie trzepie, że obłędu za chwilę dostane.
Artecki, Natka cudni do wyciomciania, tylko ja nie bedę ich dzisiaj Ciomciolić bo nie daj coś zaraże śliczni oboje Natka modelka, cudna
kaj ten burz wicher na wrześniówkach? spoko jest, wymiana zdań każda se wedle siebie mówi i każda wie lepiej -to norma jak sie tyle hormonów w jednym miejscu spotka
mówicie że blokada psychiczna i dlatego nie da się Zagroszkowac? hmmm mnie to się nawet zda i pewna jestem, że jak raz nam sie uda to potem jedno po drugim bedziemy trafiać
Mesy, i jak po próbnym? mogę kciuki puścić??? pochwal się
stówka dla solenizanta
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 10 miesiąc temu #581164 przez Martynka__89
Dzień dobry Kobitki byłam u lekarza i wyniki są bardzo dobre a że ładna pogoda to sobie Mateuszek pojeździł na rowerku biegowym. Zjemy obiad i może znowu pójdziemy na trochę. Natalka i Arturek są bardzo uroczy