- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #580613 przez ferritka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no to właśnie Gosiak mi odebrałaś szczempki nadziei bo myslałam właśnie o inseminacji jakby tak wciąż nic, to może po wrześniu taki prezent poślubny. A to widze kit na wode fotomontaż
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no to właśnie Gosiak mi odebrałaś szczempki nadziei bo myslałam właśnie o inseminacji jakby tak wciąż nic, to może po wrześniu taki prezent poślubny. A to widze kit na wode fotomontaż
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
Temat został zablokowany.
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 10 miesiąc temu #580616 przez Martynka__89
Ferritka to wy macie knajpkę nad morzem ? Kurczę pół roku zapindolania, a drugie pół na regenerację.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 10 miesiąc temu #580621 przez studentkaae
no tak, jeszcze zaopatrzenie... no to faktycznie nieźle wypluci musicie być. kurcze ale może jak nie będziecie myśleć o dzidzi to akurat sie zjawi i zrobi mega niespodzianke tak często lubi być - życzę Ci tego Sis z całego serducha
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 10 miesiąc temu #580623 przez gosiak
Ferri no moimi opiniami się nie sugeruj, a nóż Ci się uda, ale Tobie to ja myślę nie będzie to potrzebne
Ja mialam w styczniu podejść nawet byłam w klinice na wizycie przed IUI potem miał być okres jeszcze jedno usg i zabieg, ale przełożyłam "na potem" po akcji z cycem no i kuwa odwidziało mi się już na skarbku jedna kuleżanka wlasnie miała IUI i czeka na wynik no i jak jej się uda to może jakieś światełko nadziei się dla mnie zaświeci i może się skusze
Ja mialam w styczniu podejść nawet byłam w klinice na wizycie przed IUI potem miał być okres jeszcze jedno usg i zabieg, ale przełożyłam "na potem" po akcji z cycem no i kuwa odwidziało mi się już na skarbku jedna kuleżanka wlasnie miała IUI i czeka na wynik no i jak jej się uda to może jakieś światełko nadziei się dla mnie zaświeci i może się skusze
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #580634 przez ferritka
Gosiaku to ja poczekam na Twoje wyniki, jak się skusisz... choć uważam że w końcu do starych staraczek uśmiechnie sie mała pucata buzia bez zębów z marchewkowym nochalkiem
Gosiaku to ja poczekam na Twoje wyniki, jak się skusisz... choć uważam że w końcu do starych staraczek uśmiechnie sie mała pucata buzia bez zębów z marchewkowym nochalkiem
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #580639 przez Martynka__89
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #580645 przez studentkaae
oj Ferritkuś nie smutkaj się, nio, głowa do góry, pierś do przodu i trzeba sie zmierzyć z tymi wspomnieniami i zamienić je na dobre.
w tym roku Wasz ślub, no to może faktycznie Groszek chce być z prawego łoża heh, no może taki uparciuch i nie chce inaczej
będzie dobrze, ale sama wiem jak to jest, deprecha nas dopada...
czemu to takie trudne... buuuu
w tym roku Wasz ślub, no to może faktycznie Groszek chce być z prawego łoża heh, no może taki uparciuch i nie chce inaczej
będzie dobrze, ale sama wiem jak to jest, deprecha nas dopada...
czemu to takie trudne... buuuu
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #580647 przez Mirella
Ferritka, Lacra się w cinki zakopie to nie będzie czasu miała tu zajrzeć a co dopiero esy słać, to już lepiej mnie daj ten nr, ja już sama o sobie otwarcie mówię, że jestem uzależniona i mieszkam w necie
Nefretete, no nie bądź taka, powiedz ile mąż starszy od Ciebie, pliiisssss
Ja mam inną teorię na temat oszczędzania się, jak będę tylko leżeć i pachnieć to mięśnie nigdy do formy nie wrócą, trzeba je trochę zmusić, wiadomo że na początku będę się męczyć ale z czasem będzie lepiej i basta. A dzis po kubek poszłyśmy dla Duśki, no same rozumiecie misja specjalna
a propos prawego łoża, to jakiś rok przed ślubem mnie tak naszło, że mogę o dziecku zapomnieć dopóki obrączki na palcu nie będę miala. Nie zabezpieczaliśmy się, nawet czekałam na wpadkę, ale w głębi duszy wiedziałam, że nic z tego nie będzie, no i się nie pomyliłam, Duśka urodziła sie dwa lata po ślubie
Nefretete, no nie bądź taka, powiedz ile mąż starszy od Ciebie, pliiisssss
Ja mam inną teorię na temat oszczędzania się, jak będę tylko leżeć i pachnieć to mięśnie nigdy do formy nie wrócą, trzeba je trochę zmusić, wiadomo że na początku będę się męczyć ale z czasem będzie lepiej i basta. A dzis po kubek poszłyśmy dla Duśki, no same rozumiecie misja specjalna
a propos prawego łoża, to jakiś rok przed ślubem mnie tak naszło, że mogę o dziecku zapomnieć dopóki obrączki na palcu nie będę miala. Nie zabezpieczaliśmy się, nawet czekałam na wpadkę, ale w głębi duszy wiedziałam, że nic z tego nie będzie, no i się nie pomyliłam, Duśka urodziła sie dwa lata po ślubie
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Mirella.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #580663 przez studentkaae
Lacra i ja też mam pomidorówkę, kcesz?
noo, czyli coś w tym łożu... prawym jest no, ale u nas to cosik nie idzie jak trzeba
oki, Kochane, mykam do łozia, bo jutro 6:20 budzik zadzwoni.
buziaki i dobrej nocki
noo, czyli coś w tym łożu... prawym jest no, ale u nas to cosik nie idzie jak trzeba
oki, Kochane, mykam do łozia, bo jutro 6:20 budzik zadzwoni.
buziaki i dobrej nocki
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej