BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #580613 przez ferritka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

no to właśnie Gosiak mi odebrałaś szczempki nadziei bo myslałam właśnie o inseminacji jakby tak wciąż nic, to może po wrześniu taki prezent poślubny. A to widze kit na wode fotomontaż :( :( :( :( :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #580616 przez Martynka__89
Ferritka to wy macie knajpkę nad morzem ? Kurczę pół roku zapindolania, a drugie pół na regenerację.

Moja Kropeczka:(9.02.2015
11 lata 10 miesiąc temu #580621 przez studentkaae
no tak, jeszcze zaopatrzenie... no to faktycznie nieźle wypluci musicie być. kurcze :( ale może jak nie będziecie myśleć o dzidzi to akurat sie zjawi i zrobi mega niespodzianke :) tak często lubi być - życzę Ci tego Sis z całego serducha :kiss: :kiss: :kiss:
11 lata 10 miesiąc temu #580623 przez gosiak
Ferri no moimi opiniami się nie sugeruj, a nóż Ci się uda, ale Tobie to ja myślę nie będzie to potrzebne :blink:
Ja mialam w styczniu podejść nawet byłam w klinice na wizycie przed IUI potem miał być okres jeszcze jedno usg i zabieg, ale przełożyłam "na potem" po akcji z cycem no i kuwa odwidziało mi się już :dry: na skarbku jedna kuleżanka wlasnie miała IUI i czeka na wynik no i jak jej się uda to może jakieś światełko nadziei się dla mnie zaświeci i może się skusze ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #580634 przez ferritka

Gosiaku to ja poczekam na Twoje wyniki, jak się skusisz... choć uważam że w końcu do starych staraczek uśmiechnie sie mała pucata buzia bez zębów z marchewkowym nochalkiem :blink: :blink: :blink: :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #580639 przez Martynka__89

11 lata 10 miesiąc temu #580640 przez pani_p
Usmiechnie, na pewno :-) :-*

Ja zmykam spac, dobranoc :-*
11 lata 10 miesiąc temu #580645 przez studentkaae
oj Ferritkuś nie smutkaj się, nio, głowa do góry, pierś do przodu i trzeba sie zmierzyć z tymi wspomnieniami i zamienić je na dobre.
w tym roku Wasz ślub, no to może faktycznie Groszek chce być z prawego łoża ;) heh, no może taki uparciuch i nie chce inaczej ;)

będzie dobrze, ale sama wiem jak to jest, deprecha nas dopada... :(
czemu to takie trudne... buuuu
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #580647 przez Mirella
Ferritka, Lacra się w cinki zakopie to nie będzie czasu miała tu zajrzeć a co dopiero esy słać, to już lepiej mnie daj ten nr, ja już sama o sobie otwarcie mówię, że jestem uzależniona i mieszkam w necie ;)

Nefretete, no nie bądź taka, powiedz ile mąż starszy od Ciebie, pliiisssss

Ja mam inną teorię na temat oszczędzania się, jak będę tylko leżeć i pachnieć to mięśnie nigdy do formy nie wrócą, trzeba je trochę zmusić, wiadomo że na początku będę się męczyć ale z czasem będzie lepiej i basta. A dzis po kubek poszłyśmy dla Duśki, no same rozumiecie misja specjalna :lol:

a propos prawego łoża, to jakiś rok przed ślubem mnie tak naszło, że mogę o dziecku zapomnieć dopóki obrączki na palcu nie będę miala. Nie zabezpieczaliśmy się, nawet czekałam na wpadkę, ale w głębi duszy wiedziałam, że nic z tego nie będzie, no i się nie pomyliłam, Duśka urodziła sie dwa lata po ślubie
11 lata 10 miesiąc temu #580649 przez Lacrijka
Gosiak - poniedzialek dziś, masz pomidorowoooom ?? :silly:
11 lata 10 miesiąc temu #580652 przez ilona
Lacra ja mam jak coś :laugh: i zapiekanka makaronowa :laugh:
11 lata 10 miesiąc temu #580657 przez ferritka
Ilonka to ja wpadne za zapiekankę, bo mnie sie tak makarona kce że pęknę za chwile B) B) :blush: :blush: :blush:

Sis :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Mirellka, no coś mnie się zda, że nasz Groszek to taki pobożny typ i też czeka :blush: :blush: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #580659 przez Lacrijka
ilona napisał:

Lacra ja mam jak coś :laugh: i zapiekanka makaronowa :laugh:

'
Nooo, mądraś Ty ?? Co narobiłas ?? teraz musze isc cos zjesc :( :( :( Dobrze ze jeden kiwaczek mi zostal to obejde sie bez kanapki o tej porze :woohoo: :woohoo: :woohoo:
11 lata 10 miesiąc temu #580663 przez studentkaae
Lacra i ja też mam pomidorówkę, kcesz?

noo, czyli coś w tym łożu... prawym jest :) no, ale u nas to cosik nie idzie jak trzeba :dry:

oki, Kochane, mykam do łozia, bo jutro 6:20 budzik zadzwoni.

buziaki i dobrej nocki :kiss: :kiss: :kiss:
11 lata 10 miesiąc temu #580673 przez Martynka__89
Idę spać miłej nocki :* zobaczę sobie tylko ppd :silly:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby