BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #580529 przez ferritka
Sis nooo, koniecznie spraw sobie odrobine przyjemności jakimś drobiazgiem w dzień kobiet :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Nefre, ja to mam tendencje do zachodzenia- ale w urojona. nie tylkam się już żadnych testów bo zwariuje.
Powoli sie godzę z tym, że jestem cudną ciocią ale mamusią raczej nie bedę :dry: taka parszywa karma :dry: :dry:

Mój A obiecał że w kwietniu się zbada. ale skoro raz trafił do celu to chyba to ni8e jego wina tylko moja :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #580530 przez madziaska
11 lata 10 miesiąc temu #580531 przez madziaska
Nefretete, ja sie nie staram. Zagladam z sentymentu ;) Tez kiedys bylam "TU" staraczka :) (w trzecim cyklu sie udalo :) )
Kibicuje dziewczynom z calego serca :kiss:
11 lata 10 miesiąc temu #580532 przez Dave
Ale boskie takie paletki.
Dawniej dużo kombinowałam z cieniami. Teraz jakoś odpuściłam. Ale mając takie cudo to bym se kolorowała oczka :silly:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 10 miesiąc temu #580534 przez sylka
Martynka dym byl czasami :p

Pani ja tez ciaze potwierdzilam w 4 tc wg usg bo z @ wskazywalo 7 tc i lekarz od raz terminu mi nie podal.
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #580541 przez studentkaae
no, ja też się obawiam, że mi to jest pisane być fantastyczną, ale ... ciotką tylko. jakoś nie potrafię się z tym pogodzić :(
no tak, raz się też nam udało, ja łażę po ginach, robię badania różne i niby wszystko ok, a nic narazie :( dlatego D też ma się przebadać, może jeszcze w marcu. zobaczymy czy nie stchórzy, ale widzę jak go to strasznie męczy... boi się, że to może jego wina.

no, to może sobie torebkę kupię z okazji dnia kobiet, już dawno nosiłam sie z takim zamiarem to jest okazja :silly:
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #580542 przez Martynka__89
Ja na forum trafiłam będąc już w ciąży, a przed tym traciłam czas na innym :angry: Sylka szukam tego dymu :P

Kochane ja głęboko wierzę że Wam się uda :)

Moja Kropeczka:(9.02.2015
11 lata 10 miesiąc temu #580543 przez Elmirka85
ja na dzień kobiet to sie wybieram z koleżankami z pracy na piwko, na baski wiczorek..hihi :laugh:
a co do testów owulacyjnych (zakupiłam) to pozytywny jest wtedy jak testowa jest tak samo mocna jak kontrolna-tak?? a ma do Was pytanie. bo ja pracuję tylko na rano lub na noc, popołudniu zawsze jestem w domu, więc mogę wtedy robić testy, ale mam pytanko czy jak wieczorem wyjdzie mi pozytywny a będe akurat miała nockę i będziemy dopiero rano sie przytulać to nie będzie za późno?? bo niby tam pisze że pozytywny wynik oznacza że za iles tam godzin będzie owulacja?
Pani sedecznie gratuluję:-)
11 lata 10 miesiąc temu #580548 przez ferritka
no właśnie kochana, ja też łażę do gina,ten mnie oglada, przegląda, mierzy, wymazuje, podgląda od prawej do lewej i od lewej do prawej, wysyła na badania odczytuje i wszystko w normie. No to ja nie wiem już co mogę jeszcze. :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

od tego wszystkiego to mi sie aż zapalić kce :angry: :angry: :angry: :angry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #580550 przez nefretete666
Dziewczyny ale jak sie raz udalo to i bedzie nastepny raz zobaczycie,i nie gadajcie glupot ze nie bedziecie mamusiami bo dostaniecie 3 min karnego jezyka :)Wiecie co ja tak szybko sie postaralam o rodzenstwo dla Kuby bo moj maz jest ode mnei sporo starszy i balam sie ze poznieij bedzie ciezko a chyba bym na leb dostala jakbym tak jak wy sie dlugo starala.Podziwiam Was
11 lata 10 miesiąc temu #580552 przez sylka
haha Martynka starego dymu :p

ja od raz jak spojrzalam na test wiedzialam ze synus bedzie i sprawdzilo sie :D
11 lata 10 miesiąc temu #580554 przez gosiak
Nefretete ja sie bezskutecznie staram 2lata i 9 miesięcy dokładnie :dry: mam za sobą badanka, monitoringi cyklu, HSG, 3 cykle na CLO, mąż zbadany, ja owuluję bez problemu niby wsio oki a dzidka nie było nie ma i... :dry: albo psycha blokuje, albo mam wrogi śluz i się waham przed insemką bo to też takie do dupy :huh:

Pani dzieki :blink: kiedyś juz widziałam Twoja paletkę ale jak dla mnie to za duża, ja się zwykle nie cieniuję, ale jakoś tak mnie kusi zeby sie pobawić :blink: to poczytam sobie jesczze o tej palecie com upatrzyła ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu #580558 przez Martynka__89
Póki co to na razie szukam tego starego dymu ;)
Ja też jakoś sobie myślałam o moim brzuszki On i jak gin mi powiedział że córka to jakoś nie potrafiłam w to uwierzyć ;)

Moja Kropeczka:(9.02.2015
11 lata 10 miesiąc temu #580559 przez ferritka
aa widzisz Gosiak, mi przypomnialaś po 6 cyklach na CLo miałam Groszka ale go straciłam właśnie, potem jeszcze 1 cykl na Clo bez wyniku :dry: :dry: :dry: :dry: .

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #580560 przez nefretete666
A czemu sie Gosiak wahasz? Moze akurat by sie udalo...:)I jak dokladnie wyglada taka inseminacja?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia