- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #580529 przez ferritka
Sis nooo, koniecznie spraw sobie odrobine przyjemności jakimś drobiazgiem w dzień kobiet
Nefre, ja to mam tendencje do zachodzenia- ale w urojona. nie tylkam się już żadnych testów bo zwariuje.
Powoli sie godzę z tym, że jestem cudną ciocią ale mamusią raczej nie bedę taka parszywa karma
Mój A obiecał że w kwietniu się zbada. ale skoro raz trafił do celu to chyba to ni8e jego wina tylko moja
Nefre, ja to mam tendencje do zachodzenia- ale w urojona. nie tylkam się już żadnych testów bo zwariuje.
Powoli sie godzę z tym, że jestem cudną ciocią ale mamusią raczej nie bedę taka parszywa karma
Mój A obiecał że w kwietniu się zbada. ale skoro raz trafił do celu to chyba to ni8e jego wina tylko moja
Temat został zablokowany.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #580541 przez studentkaae
no, ja też się obawiam, że mi to jest pisane być fantastyczną, ale ... ciotką tylko. jakoś nie potrafię się z tym pogodzić
no tak, raz się też nam udało, ja łażę po ginach, robię badania różne i niby wszystko ok, a nic narazie dlatego D też ma się przebadać, może jeszcze w marcu. zobaczymy czy nie stchórzy, ale widzę jak go to strasznie męczy... boi się, że to może jego wina.
no, to może sobie torebkę kupię z okazji dnia kobiet, już dawno nosiłam sie z takim zamiarem to jest okazja
no tak, raz się też nam udało, ja łażę po ginach, robię badania różne i niby wszystko ok, a nic narazie dlatego D też ma się przebadać, może jeszcze w marcu. zobaczymy czy nie stchórzy, ale widzę jak go to strasznie męczy... boi się, że to może jego wina.
no, to może sobie torebkę kupię z okazji dnia kobiet, już dawno nosiłam sie z takim zamiarem to jest okazja
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez studentkaae.
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #580542 przez Martynka__89
Ja na forum trafiłam będąc już w ciąży, a przed tym traciłam czas na innym Sylka szukam tego dymu
Kochane ja głęboko wierzę że Wam się uda
Kochane ja głęboko wierzę że Wam się uda
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Martynka__89.
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 10 miesiąc temu #580543 przez Elmirka85
ja na dzień kobiet to sie wybieram z koleżankami z pracy na piwko, na baski wiczorek..hihi
a co do testów owulacyjnych (zakupiłam) to pozytywny jest wtedy jak testowa jest tak samo mocna jak kontrolna-tak?? a ma do Was pytanie. bo ja pracuję tylko na rano lub na noc, popołudniu zawsze jestem w domu, więc mogę wtedy robić testy, ale mam pytanko czy jak wieczorem wyjdzie mi pozytywny a będe akurat miała nockę i będziemy dopiero rano sie przytulać to nie będzie za późno?? bo niby tam pisze że pozytywny wynik oznacza że za iles tam godzin będzie owulacja?
Pani sedecznie gratuluję
a co do testów owulacyjnych (zakupiłam) to pozytywny jest wtedy jak testowa jest tak samo mocna jak kontrolna-tak?? a ma do Was pytanie. bo ja pracuję tylko na rano lub na noc, popołudniu zawsze jestem w domu, więc mogę wtedy robić testy, ale mam pytanko czy jak wieczorem wyjdzie mi pozytywny a będe akurat miała nockę i będziemy dopiero rano sie przytulać to nie będzie za późno?? bo niby tam pisze że pozytywny wynik oznacza że za iles tam godzin będzie owulacja?
Pani sedecznie gratuluję
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #580548 przez ferritka
no właśnie kochana, ja też łażę do gina,ten mnie oglada, przegląda, mierzy, wymazuje, podgląda od prawej do lewej i od lewej do prawej, wysyła na badania odczytuje i wszystko w normie. No to ja nie wiem już co mogę jeszcze.
od tego wszystkiego to mi sie aż zapalić kce
od tego wszystkiego to mi sie aż zapalić kce
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #580550 przez nefretete666
Dziewczyny ale jak sie raz udalo to i bedzie nastepny raz zobaczycie,i nie gadajcie glupot ze nie bedziecie mamusiami bo dostaniecie 3 min karnego jezyka :)Wiecie co ja tak szybko sie postaralam o rodzenstwo dla Kuby bo moj maz jest ode mnei sporo starszy i balam sie ze poznieij bedzie ciezko a chyba bym na leb dostala jakbym tak jak wy sie dlugo starala.Podziwiam Was
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 10 miesiąc temu #580554 przez gosiak
Nefretete ja sie bezskutecznie staram 2lata i 9 miesięcy dokładnie mam za sobą badanka, monitoringi cyklu, HSG, 3 cykle na CLO, mąż zbadany, ja owuluję bez problemu niby wsio oki a dzidka nie było nie ma i... albo psycha blokuje, albo mam wrogi śluz i się waham przed insemką bo to też takie do dupy
Pani dzieki kiedyś juz widziałam Twoja paletkę ale jak dla mnie to za duża, ja się zwykle nie cieniuję, ale jakoś tak mnie kusi zeby sie pobawić to poczytam sobie jesczze o tej palecie com upatrzyła
Pani dzieki kiedyś juz widziałam Twoja paletkę ale jak dla mnie to za duża, ja się zwykle nie cieniuję, ale jakoś tak mnie kusi zeby sie pobawić to poczytam sobie jesczze o tej palecie com upatrzyła
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 10 miesiąc temu #580558 przez Martynka__89
Póki co to na razie szukam tego starego dymu
Ja też jakoś sobie myślałam o moim brzuszki On i jak gin mi powiedział że córka to jakoś nie potrafiłam w to uwierzyć
Ja też jakoś sobie myślałam o moim brzuszki On i jak gin mi powiedział że córka to jakoś nie potrafiłam w to uwierzyć
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej