- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #580471 przez Martynka__89
Sylwus a to powinno być w podstawowej morfologi ?
Pani ja nie wiem co mieszka pod Twoim serduszkiem ale życzę szczęśliwej ciąży, a także rozpakowania. I czy córka czy syn to życzę aby było zdrowiutkie
www.zapytajpolozna.pl/123-x-xii/580456-listopadowki-2013.html Pani to dla Ciebie
Pani ja nie wiem co mieszka pod Twoim serduszkiem ale życzę szczęśliwej ciąży, a także rozpakowania. I czy córka czy syn to życzę aby było zdrowiutkie
www.zapytajpolozna.pl/123-x-xii/580456-listopadowki-2013.html Pani to dla Ciebie
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Martynka__89.
Temat został zablokowany.
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #580475 przez nefretete666
Pani p a lekarz nie powiedzil kiedy termin?Kurcze wlasnie zle wpisalam czy jakas pani moderator mogla by to usunac??? zrpbilam juz nowy watek tam gdzie trzeba
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez nefretete666.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu #580479 przez ferritka
AAAj no Sis , chyba właśnie przez A tak mi sie Groszka chce już to widzę mały kibic
a potem może jeszcze jeden Groszek synuś mamusi ,a potem najmłodsza Cinka, kolorowa różowa i cała w kokardkach
nop załóż wątek listopadowych mamuś 2013 ale on nas nie odchodź, plissssssssssss nie zapomnij o starych ciotkach
a potem może jeszcze jeden Groszek synuś mamusi ,a potem najmłodsza Cinka, kolorowa różowa i cała w kokardkach
nop załóż wątek listopadowych mamuś 2013 ale on nas nie odchodź, plissssssssssss nie zapomnij o starych ciotkach
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 10 miesiąc temu #580484 przez gosiak
Pani na Listopadówki mozesz iść bo tam na razie Nefretete samiutka, ale do Nas masz przyłazić bo to Twój "dom" wiec z każdym zdjątkiem to do Nas obowiązkowo co byśmy się pozarażały.
A tak w ogóle mam do Ciebie pytanko, znasz może tą paletkę? Jeśli tak to jaką masz opinie, warto kupić? Bo na dzień kobiet kce sobie kupić cosik i mnie tak kusi, co by na lato w kolorki się pobawić
allegro.pl/paleta-168-cieni-queenstyle-c...iek-i3057234872.html
A tak w ogóle mam do Ciebie pytanko, znasz może tą paletkę? Jeśli tak to jaką masz opinie, warto kupić? Bo na dzień kobiet kce sobie kupić cosik i mnie tak kusi, co by na lato w kolorki się pobawić
allegro.pl/paleta-168-cieni-queenstyle-c...iek-i3057234872.html
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #580489 przez studentkaae
nio, ja tak myślę Sis, że to pewnie dlatego taka ciągota nasza do Groszków. a teraz to i tak sobie myślę, że cudem będzie w ogóle zajść na początek, a czy to Cinka czy Groszek to już pewnie takie ważne nie będzie. zobaczyć 2 kreski to już tak wiele przecież
noo, Pani - Gosiak ma rację - tu twój "dom" z nami i dlatego z fotkami musisz przychodzić!!!
noo, Pani - Gosiak ma rację - tu twój "dom" z nami i dlatego z fotkami musisz przychodzić!!!
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez studentkaae.
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #580491 przez Martynka__89
Oooo podpisuje się pod Gosiak też chciałam taką paletkę zakupić. Mam cienie z Avonu ale nie opłacają się jeśli paletka jest fajna. A pobawiłam bym się kolorami
Ja mam Grocha to teraz chciałam bym Pipuszkę ale chyba mój Groch wolał by Groszka
Ja mam Grocha to teraz chciałam bym Pipuszkę ale chyba mój Groch wolał by Groszka
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
11 lata 10 miesiąc temu #580503 przez pani_p
Lekarz nie mówił nic o terminie bo ciąża zbyt młoda, a ja nie miesiączkowałam regularnie
Na pewno Was nie opuszczę. Ja się już tu zdążyłam zadomowić
Co do tej paletki to nie miałam z nią do czynienia. Ogólnie rzecz biorąc to polecam takie wielokolorowe palety bo jest duuużo kolorów w jednym miejscu i nie trzeba szukać jak się ma na jakiś ochotę. Kwestia tylko czy pigmentacja tej palety jest fajna, może poszukaj na necie opnii, może na wizażu by było. Ja mam tą:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Na pewno Was nie opuszczę. Ja się już tu zdążyłam zadomowić
Co do tej paletki to nie miałam z nią do czynienia. Ogólnie rzecz biorąc to polecam takie wielokolorowe palety bo jest duuużo kolorów w jednym miejscu i nie trzeba szukać jak się ma na jakiś ochotę. Kwestia tylko czy pigmentacja tej palety jest fajna, może poszukaj na necie opnii, może na wizażu by było. Ja mam tą:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #580508 przez ferritka
oooo cud paletka szkoda że ja się nie cieniuje bo sama bym se kupiła
ja sobie chyba na dzień kobiet pójdę do natury se jakiś fajowski ajlajner kupie
Nefre, odkąd jestem z moim A przytulamy sie bez zabezpieczenia. Od 2 lat świadomie sie staramy. W czerwcu 2012 straciłam ciąże ok 7-8 tyg. Od tego czasu ciągle nic
ja sobie chyba na dzień kobiet pójdę do natury se jakiś fajowski ajlajner kupie
Nefre, odkąd jestem z moim A przytulamy sie bez zabezpieczenia. Od 2 lat świadomie sie staramy. W czerwcu 2012 straciłam ciąże ok 7-8 tyg. Od tego czasu ciągle nic
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 10 miesiąc temu #580519 przez studentkaae
aaa, bo w piątek dzień kobiet przecież... se zapomniałam.
hmmm, to co ja bym sobie kupiła... hmmmm, no nie wiem, nie wiem.
Nefretete - ja ponad rok, w tym 1 Aniołka mam
hmmm, to co ja bym sobie kupiła... hmmmm, no nie wiem, nie wiem.
Nefretete - ja ponad rok, w tym 1 Aniołka mam
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #580520 przez Martynka__89
Ferritka ja bardzo rzadko się cieniuję głównie kreski sobie robię na powiece (a z tym to mam trzy światy sto razy poprawiam zanim zadowoli mnie efekt ). Ale taką paletką nie pogardzę Natchnęło mnie jak wspominałyście o awanturze na sierpniówkach i sobie przeglądam pamiętam jak za czasów dziewczyn z 2010 były awantury o masakra O Mateuszka staraliśmy się tak ok. roku, a póki co specjalnie się o malucha teraz nie staramy.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Martynka__89.
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #580525 przez nefretete666
Kurde masakra współczuje Wam a robiłyście jakies badania?kurde moze Was jakos zarazimy z PaniaP i zafasolkujecie w najblizszym cyklu:)Mi pomogly tety owulacyjne akurat jesli moge polecic:)
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #580528 przez Martynka__89
Sylwus ja robię już tyle lat w jednym laboratorium, a broszurki z wynikami są zawsze inne. Zobaczę co pediatra mi powie.