BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579915 przez anoda89
Ferritka hahahah nie no na to nie wpadłam żeby sikać do kwiatka :laugh: Leje ze śmiechu :laugh: Chyba muszę wypróbować ten patent ze słoikiem bo mi się nie chcę w nocy leźć do łazienki :woohoo:
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579933 przez ferritka
mnie to zawsze brat podpuścił i miałam przekopane przez niego B)
jego kolega mnie przezywał zawsze na dworze... krzyczał za mną "agata sałata, w którym zamku straszysz" a ja nigdy nie wiedziałam co mam mu powiedzieć i z rykiem do brata. no i tem mi podsunął że jak jeszcze raz zawoła tak za mną, to mam mu odpowiuedzieć. No i nadeszła wielkopomna chwila, ja dumna i blada bo miałam regułkę wyrytą na blaszke... i ten znowu woła " agata sałata..." a ja mu na całe gardło krzycze to co mi brat kazał " NA WAWELU TY SKURWIELU" B) B) MIAŁAM WTEDY MOŻE ZE 4-5 LAT. nO I MIAŁAM PECHA BO SZEDŁ TATA I TO SŁYSZAŁ I MIAŁAM KARE , że brzydko się odzywam :dry:

albo długo nie umiałam czytać i mama mi co wieczór kazała brać bajke i czytac, a jak xle czytalam i dukałam to nie mogłam na dwór wyjść. no to brałam książeczki i ...udawałam, że czytam tylko wymyślałam historyjki :lol: :lol: mama sie nie poczaiła :blink: albo tak ją to bawiło że se z głowy wymyślam że mi odpuszczała :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #579953 przez emka
KUrcze Feri a ja słoika nie mam pod ręką, a sikam z ciebie! :lol: :silly:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 10 miesiąc temu #579955 przez ferritka
emka napisał:

KUrcze Feri a ja słoika nie mam pod ręką, a sikam z ciebie! :lol: :silly:

to do kwiatka :lol: :lol: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579965 przez emka
Nosz kurka... kwiatka też nie ma, ale puszki z farbami są :) :silly: :lol: myślisz że sie kapną klienty??? :silly:

11 lata 10 miesiąc temu #579966 przez ferritka
mama się długo nie kapła, to i klienty pewnie długo też nie :blink: :blink: :silly:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #579971 przez gosiak
Eee czemu ta dziewczyna torebki nie pokazała :unsure: ja bym kulke wezneła bo mi się kończy :laugh:

Feri do kwiotka :lol: ja u babci jak byłam na wakacjach i tez w nocy mi się sikać zachciało to przez takie małe okienko wylazłam na dwór, pod oknem stała ławka więc łatwo było się wydostać, odlałam sie i z powrotem do łóżka ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu #579978 przez Marta M
Dziewczyny a ja do łóżka się zesiakam jak jeszcze Was chwilę poczytam, co za historie :woohoo: :woohoo: :woohoo:
11 lata 10 miesiąc temu #579979 przez gosiak
Lacrijka napisał:

W obuwniczym Kwosiu, łycha do butów ze szcztoką do przetarcia..Nie miałas tekiej nigdy ?? Ja jak byłam mała to mielismy taka z koniem :woohoo:

Hmmm to ja się już domyślam kto nagrał ten filmik :S :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu #579980 przez emka
Gosiak :lol:

Myślicie, że to forum to ciążowe jest??? :silly: :blink:

11 lata 10 miesiąc temu #579983 przez ferritka
heheehehhe B) bardziej ciążowe być nie mogłoby być :laugh: :laugh:
my dbamy tu aby nie być monotematyczne, poruszamy każdy temat bez skrępowania :lol: :lol:

no nie ma nudy u nas, nie ma :blink: :blink: :silly:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #579988 przez emka
W myśl zasady "LUZ, BLUES i BZYKANKO!" Luz blus na forum , bzykanko każda we własnym zakresie :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579989 przez pani_p
Haha dziewczyny, padłam i chyba nie wstane z Was :-D Ferritka co za pomysł z tym sikaniem, no nie wytrzymam :-D

Ja mam moją ulubioną historię z dzieciństwa: jak to na blokach dzieciaki lubily się bawić na trzepaku, ja oczywiście tez, różne akrobacje się wyprawialy. Oczywiście jak tata przyuważył to zabronił włazić. Oczywiście nie posłuchałam i raz tak się wyginalam na tym trzepaku, że nagle puściłam i ręce i nogi i wylądowałam na twarzy. Cała zdarta, krew się leje i z rykiem do domu. A w domu jeszcze manto dostałam, że na trzepak wlaziłam. Już nie wlazłam :-D
11 lata 10 miesiąc temu #579995 przez MoNiaaa
ale historyjki nieziemskie :P
mi wlosy kuzyn obcial...
sam byl takim rozrabiaka ze do tej pory kazdy sie mnie pyta czy on to moj kuzyn...sam kiedys w srodku zymy przykleil sobie jezyk do trzepaka i przyszedl do nas z takim zdartym do skory :side:

feri a twoje sikanie do sloika to hardkor niezlego masz chyba brata

a ta laska jest podstawiona z nivea reklama jak nie wiem...a jak sie dwoma kulkami naraz wymazia to ma ochrone 72 godziny :D
ale perfum z biedronki wymiata :silly:

http

]
11 lata 10 miesiąc temu #579997 przez gosiak
Tyle kulków na tyle godzin że myć się nie trza :lol: a w tle ńie wiem czy mi sie zdaje, ale tak jak by rodzinka obiada szamała :lol: to pewnie było w niedziele po kościele puki torebka na wierzchu :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży