BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #579844 przez Mirella
Martynka, stryjek to brat ojca, a wujek to brat mamy :)

Lacra, chcesz to Ci Duśkę podrzucę, ona co prawda nie robi mi takich dowcipów, nie mogę narzekać, ale ma rozmach, więc jak jej powiesz że może po wszystkich ścianach farbami przejechać to na pewno żadnej nie przepuści.

I powiem Ci jeszcze że samochód to można w dowolnej chwili kupić, ale malowania przy cinkach to nie polecam absolutnie, może teraz malowanie a na jesieni samochód?
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579854 przez Ingrid29
Te filmiki co pokazałyście to Harlem Shake to świeże (luty 2013), internetowe zjawisko. Chodzi o wirusowe video tworzone przez internautów do jednego, konkretnego 30-sekundowego podkładu muzycznego z gatunku trap'n'bass (mieszanka drum'n'bass, electro i dubstep). Autorem kawałka jest nowojorski DJ Baauer.

W pierwszych scenach każdego z filmików wszystko wydaje się być w porządku poza jedną osobą, która - zazwyczaj w masce czy kasku - tańczy do muzyki techno. Nikogo innego to nie rusza. Potem jest cięcie i w kolejnej scenie wszyscy szaleją, jakby impreza była w pełni i nikt jej nie kontrolował. Pojawiają się Power Rangers, Spiderman, człowiek z głową konia i wszystko, co wymyślą autorzy kontkretnego filmu.

A tu macie u mnie w mieście razem z wywiadem:
11 lata 10 miesiąc temu #579859 przez Martynka__89
Mała śmiech to zdrowie jak spotykamy się z Kaczką (przyjaciółka) to zawsze sobie wspominamy jak to było :P i za każdym razem śmiech powoduje u Nas ból brzuch ;) Ja malowałam pokój na wczesną jesień mimo wietrzenia i spacerowanie Mateuszek niestety się trochę pochorował :dry:

Moja Kropeczka:(9.02.2015
11 lata 10 miesiąc temu #579879 przez mesy

Która to z was nagrała ? przyznać się :lol: :lol: :lol:
interesowała by mnie ta szczotka z łyżeczką hehehehe
11 lata 10 miesiąc temu #579886 przez anoda89
hahahahahah noszę ją raz w tygodniu do kościoła :laugh: Interesująca zawartość ale torebki nie pokazała :laugh:
11 lata 10 miesiąc temu #579888 przez Martynka__89
Mesy myślałam że się nie domyślicie :P

Moja Kropeczka:(9.02.2015
11 lata 10 miesiąc temu #579889 przez sylwus136
dobry laseczki moje :D

Ja dziś na nogach od rana bo byliśmy pita rozliczyć i od razu zawieść do urzędu. Ładny zwrot bedziemy mieli wiec opłacało się rano wstać :D

Co do lat dziecięcych to wiecie co ja zrobiłam :D wzięłam grzebień i zaplątałam sobie włosy ( te z prozdu jak grzywka) po czym nie mogłam odwiązać i obcięłam całość na króciutkie przy samej głowie :D potem w szkole jak mnie pytali czy se obciełam to mówiłam "skąd że przecież tak zawsze miałam" :P
Inna sytuacja to razem z koleżanką na czas wpierdzielałyśmy chusteczki higieniczne :P
Obcinałam lalkom barbie włosy i myślałam że odrosną :D
Bawiłam się lalkami że miały wypadek po czy ścierałam im twarze lakierem do paznokci i nie miały juz ani ust ani oczy :P
Kurde jak to teraz wspominam to śmiać mi sie chce :D

Wiecie co mój syn wymyślił sobie nowe zajecie :D robi siku do nocnika. Podciaga sobie sam ubrania, po czym bierze nocnik, wylewa siuśki do sedesu, spuszcza wodę, odkręca wodę i myje ręce (+moczy sobie całą bluzeczkę) No normalnie pełna samodzielność. Nawet w nocy potrafi się obudzić i tak robić :D a nie ma jeszcze 3 lat :D
11 lata 10 miesiąc temu #579890 przez Lacrijka
ja chce ten perfum z biedronki, wydajne sa przeciez :laugh:
11 lata 10 miesiąc temu #579894 przez mesy
Martynka__89 napisał:

Mesy myślałam że się nie domyślicie :P

Martynka a no widzisz :lol: to teraz mi zdradź gdzie kupiłaś tą szczotkę z łyżeczką hehehhe
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579897 przez Lacrijka
W obuwniczym Kwosiu, łycha do butów ze szcztoką do przetarcia..Nie miałas tekiej nigdy ?? Ja jak byłam mała to mielismy taka z koniem :woohoo:
11 lata 10 miesiąc temu #579902 przez sylwus136
hahah leje z tego filmiku :D nosi raz w tygodniu do kościoła a taka zawartość :D już widzę jak podczas kazania sobie pachy maluje tymi dwoma antypersipratami i usta 4 pomadkami ochronnymi :D a ta szcota z łyżeczka mega zastanawiająca :D
11 lata 10 miesiąc temu #579903 przez mesy
Lacrijka napisał:

W obuwniczym Kwosiu, łycha do butów ze szcztoką do przetarcia..Nie miałas tekiej nigdy ?? Ja jak byłam mała to mielismy taka z koniem :woohoo:

Ale to musi być z łyżeczką :P
dobra jadę na próbne do sklepu :P czymcie kciukiiiiiii :P :P
11 lata 10 miesiąc temu #579911 przez ferritka
:dry: nietoperzyce nas nawiedziła

aahaha wariatki moje, co jedna to lepsza przygoda :silly: :silly:

ja pierwszy raz jak paliłam fajke - koleżanka zawędziła swojemu ojcu maxwela- pamiętacie takie? -i paliłysmy na łąkach w takich duupnych trawach, i jak ona mi odpalała to spaliła mi rzęsy i brew;/ a potem puściła pawia :dry:

a jak byłam mała to zawsze bałam się iść wieczorem do łazienki, to mi brat podsunął pomysł że mam sikać do doniczki :blush: :blush:
no i tak robiłam :lol: , póki mama mi kwiatków z pokoju nie zabrała. No to mi brat polecił żebym sikala do słoika. No i jednej nocy go budze i mówie " Artur artur sikam do słoika i mi sie po ręce leje" a on zaspany do mnie odkręć słoik" no to ja sprawdzam odkręcony , i mowie mu że dalej leci, brat oświecił światlo w pokoju a ja... słoik do góry nogami trzymałam :blush: :blush: :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #579912 przez nefretete666
wiecie co dla mnie to ona jest troche upośledzona....nie ma co sie z chorych smiac chociaz przyznam ze sie musialam powstrzymywac
11 lata 10 miesiąc temu #579914 przez nefretete666
ferritka ty czubku hehe ja to sie zaraz posikam ale ze smiechu.my kiedys z siostra cioteczna zatrzeasnelysmy sie u abbci w kuchni a babacia byla w kosciele, nam sie chcialo sikac wiec nasikalysmy do zlewu(pelnego naczyn)a pierwsze moje papierosy to popularne bez filtra hehehe
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia