- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579730 przez anoda89
Ja kiedyś mordeczkę sobie obiłam bo biegałam w workiem po boisku w szkole i się zaplątał w nogi. Wargę miała jak bokser po walce albo jakby mi botoksu wstrzyknęli
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez anoda89.
Temat został zablokowany.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 10 miesiąc temu #579732 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
hehe no działo sie działo
Ja pamiętam ze w wakacje po polach lataliśmy i takie trawy rosły puste w środku, takie suchary to je paliłyśmy w sensie jak papierosy, a gryzły w gardło strasznie Nie wiem ile lat mieliśmy 11 moze... Guwniarze
Ja pamiętam ze w wakacje po polach lataliśmy i takie trawy rosły puste w środku, takie suchary to je paliłyśmy w sensie jak papierosy, a gryzły w gardło strasznie Nie wiem ile lat mieliśmy 11 moze... Guwniarze
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579737 przez emka
coś ty! ja myślałam że tylko nam na mózg padło Potem koleżanka zakosiła mamie MEWE, pamiętacie, takie mietowe fajki No i ten paieros to był jak miód, po tych gryzących w gardło chrustach
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez emka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579743 przez gosiak
Ja kiedyś mamie pieniądze zaebałam dwa piątaki, no i chcialam je wydać na batony tylko nie wiedzialam jak mamie powiedziec skąd wziełam pieniądze na nie, to wzielam ta kase, wsiadłam na rower pojechałam gdzies potem przyjechalam i nakłamałam ze znalazłam dwie piątki hahahah
A co do pomalowanych cinek mazakami....to ja i moja siostra jak małe byłyśmy to razem spałyśmy i miałyśmy białą pościel wziełyśmy mazaki i kresek pełno namalowałyśmy, cala pościel od razu kolorowsza była
A co do pomalowanych cinek mazakami....to ja i moja siostra jak małe byłyśmy to razem spałyśmy i miałyśmy białą pościel wziełyśmy mazaki i kresek pełno namalowałyśmy, cala pościel od razu kolorowsza była
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez gosiak.
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579749 przez Martynka__89
Sylka ja przed porodem miałam regularnie co miesiąc a potem się poprzestawiałam, ale wróciłam już na dobry tor. Ale miłe to za bardzo nie było .
Ja jestem najstarsza potem mam rok młodsza siostrę i brata 4 lata, pamiętam że ja tylko od rodziców kazania słuchałam
Gosiak pamiętam jak na komunie dostałam rower górski cóż to była za radość, rodzice wzięli mnie do parku żeby bezpiecznie mogłam jeździć. Rozpędziłam się i chciałam zahamować jak w składaku pedałami i w koszu na śmieci wylądowałam kolana, łokcie zdarte na długie lata miałam blizny. Ale najbardziej ucierpiała moja duma, ponieważ skórka od banana przykleiła mi się do włosów
Moja w Śp. Babcia mieszkała na wsi, a wiadomo jak tam bywa. Plotkarstwo to ich życie numer 1 ale wracając do wątku. Wygłupiałam się z kuzynem i rodzeństwem w pewnym momencie wypadła mi poduszka przez okno. Po południu do mojej babci przyszła zbulwersowana sąsiadka z nad przeciwka. Gdy wyszła babcia mnie zawołała i oburzona krzyczała jak Ja mam czelność na GOLASA PRZEZ OKNO SKAKAĆ jak ja tak mogę katoliczka przecież jestem Musiałam się nie źle tłumaczyć że to tylko poduszka nam wypadła. A zapomniałam dodać ze sąsiadka staruszka babci miała wtedy z 80 lat i okulary typu tynki z jaboli wesoło było. Wszyscy mieli ze mnie polewkę i do dziś to wspominamy.
Ja jestem najstarsza potem mam rok młodsza siostrę i brata 4 lata, pamiętam że ja tylko od rodziców kazania słuchałam
Gosiak pamiętam jak na komunie dostałam rower górski cóż to była za radość, rodzice wzięli mnie do parku żeby bezpiecznie mogłam jeździć. Rozpędziłam się i chciałam zahamować jak w składaku pedałami i w koszu na śmieci wylądowałam kolana, łokcie zdarte na długie lata miałam blizny. Ale najbardziej ucierpiała moja duma, ponieważ skórka od banana przykleiła mi się do włosów
Moja w Śp. Babcia mieszkała na wsi, a wiadomo jak tam bywa. Plotkarstwo to ich życie numer 1 ale wracając do wątku. Wygłupiałam się z kuzynem i rodzeństwem w pewnym momencie wypadła mi poduszka przez okno. Po południu do mojej babci przyszła zbulwersowana sąsiadka z nad przeciwka. Gdy wyszła babcia mnie zawołała i oburzona krzyczała jak Ja mam czelność na GOLASA PRZEZ OKNO SKAKAĆ jak ja tak mogę katoliczka przecież jestem Musiałam się nie źle tłumaczyć że to tylko poduszka nam wypadła. A zapomniałam dodać ze sąsiadka staruszka babci miała wtedy z 80 lat i okulary typu tynki z jaboli wesoło było. Wszyscy mieli ze mnie polewkę i do dziś to wspominamy.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Martynka__89.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579753 przez emka
hehe no rosły se Oj ... a mówią ze dziewczynki grzeczniejsze
Martynka leje z Ciebie JUż Cię widzę z tą skórką na głowie w koszu na śmieci!
MY sie wiecznie ludziom psociliśmy, dzwoniliśmy np i udawaliśmy małe dziecko, albo konkurs ludzie nam na pytania odpowiadali Ale najlepsza była jedna kumpela wtedy ciągle reklamowali jakieś sex telefony no i ona wydzwaniała, a my słychałysmy i beke miałyśmy. Ale za długo to nie trwało, bo jak jej rodzice dostali rachunek telefoniczny to się za głowę złapali!
Martynka leje z Ciebie JUż Cię widzę z tą skórką na głowie w koszu na śmieci!
MY sie wiecznie ludziom psociliśmy, dzwoniliśmy np i udawaliśmy małe dziecko, albo konkurs ludzie nam na pytania odpowiadali Ale najlepsza była jedna kumpela wtedy ciągle reklamowali jakieś sex telefony no i ona wydzwaniała, a my słychałysmy i beke miałyśmy. Ale za długo to nie trwało, bo jak jej rodzice dostali rachunek telefoniczny to się za głowę złapali!
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579762 przez mesy
gosiak napisał:
Gosiak u mnie to było wczoraj .... ja w ogóle tego nie rozumie hehehe
Hahah Martynka dobre
Wiecie o co biega z tym Harlem shake? Cały czas o tym trąbią w radiu...u mnie w mieście tak wyczyniają
Gosiak u mnie to było wczoraj .... ja w ogóle tego nie rozumie hehehe
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez mesy.
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #579763 przez Martynka__89
Nie mam pojęcia o co caman
Jak byłam dzieckiem to chłopczyca ze mnie była mam pełno wesołych opowieści
Jak byłam dzieckiem to chłopczyca ze mnie była mam pełno wesołych opowieści
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579767 przez emka
b]]Gosiak[/b] do nas nie dotarło
A pokaże Wam moją najlepszą fotkę
A historia taka BYliśmy w Turcji ze znajomymi , no i wzięlo nas na fotki ostatniego dnia, takie skałki były, wiec każdy po kolei wchodził i pozował No i moja kolej, wlazłam na te skały już prawie uśmiech nr 5 zastosowałam no i... Pach! Oberwało mi się od fali! No a mąż fotke cyknął akurat i wyszło najlepsze zdjęcie wyjazdu Najlepsze jest to ze tylko mnie się oberwało!
A pokaże Wam moją najlepszą fotkę
A historia taka BYliśmy w Turcji ze znajomymi , no i wzięlo nas na fotki ostatniego dnia, takie skałki były, wiec każdy po kolei wchodził i pozował No i moja kolej, wlazłam na te skały już prawie uśmiech nr 5 zastosowałam no i... Pach! Oberwało mi się od fali! No a mąż fotke cyknął akurat i wyszło najlepsze zdjęcie wyjazdu Najlepsze jest to ze tylko mnie się oberwało!
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 10 miesiąc temu #579771 przez nefretete666
Sluchajcie jak ja mam brata 6 lat starszego i ajk mialm jakies 5 lat to on sie mnei zapytal czy chce miec biale zeby, oczywiscie chcialam kazal mi sie polozyc u niego na kolanach i pomalowal wszytskie kortektorem w pedzelku, kurde ale on puzniej od mamy dostal wpierdziel mowie wam heheheheheh matka biedna musiala mi to zdrapywac pozniej ehheheh
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579772 przez Martynka__89
Gliwice to moje rejony ale nic nie wiem zresztą ja to zawsze ostatnia się dowiaduję.
Ja to przez młodszego brata miałam dłoń szytą jak miałam 7 lat, a on 3.
Ja to przez młodszego brata miałam dłoń szytą jak miałam 7 lat, a on 3.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Martynka__89.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej