BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #579722 przez gosiak
A pamiętacie poździerane kolaniska? Ja sobie teraz nie mogę wyobrazić żeby na rowerze się wyglebać i strupol na cale kolano :S i łokcie :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579730 przez anoda89
Ja kiedyś mordeczkę sobie obiłam bo biegałam w workiem po boisku w szkole i się zaplątał w nogi. Wargę miała jak bokser po walce albo jakby mi botoksu wstrzyknęli ;) :woohoo:
11 lata 10 miesiąc temu #579732 przez emka
hehe no działo sie działo
Ja pamiętam ze w wakacje po polach lataliśmy i takie trawy rosły puste w środku, takie suchary to je paliłyśmy w sensie jak papierosy, a gryzły w gardło strasznie :) Nie wiem ile lat mieliśmy 11 moze... Guwniarze :) ;)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 10 miesiąc temu #579733 przez gosiak
Emka ja też takie coś paliłam hahahaha :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579737 przez emka
coś ty! ja myślałam że tylko nam na mózg padło :) Potem koleżanka zakosiła mamie MEWE, pamiętacie, takie mietowe fajki :) No i ten paieros to był jak miód, po tych gryzących w gardło chrustach :) :P

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579743 przez gosiak
Ja kiedyś mamie pieniądze zaebałam :S dwa piątaki, no i chcialam je wydać na batony tylko nie wiedzialam jak mamie powiedziec skąd wziełam pieniądze na nie, to wzielam ta kase, wsiadłam na rower pojechałam gdzies potem przyjechalam i nakłamałam ze znalazłam dwie piątki :lol: hahahah

A co do pomalowanych cinek mazakami....to ja i moja siostra jak małe byłyśmy to razem spałyśmy i miałyśmy białą pościel wziełyśmy mazaki i kresek pełno namalowałyśmy, cala pościel od razu kolorowsza była :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579749 przez Martynka__89
Sylka ja przed porodem miałam regularnie co miesiąc a potem się poprzestawiałam, ale wróciłam już na dobry tor. Ale miłe to za bardzo nie było .

Ja jestem najstarsza potem mam rok młodsza siostrę i brata 4 lata, pamiętam że ja tylko od rodziców kazania słuchałam :silly:

Gosiak pamiętam jak na komunie dostałam rower górski cóż to była za radość, rodzice wzięli mnie do parku żeby bezpiecznie mogłam jeździć. Rozpędziłam się i chciałam zahamować jak w składaku pedałami i w koszu na śmieci wylądowałam kolana, łokcie zdarte na długie lata miałam blizny. Ale najbardziej ucierpiała moja duma, ponieważ skórka od banana przykleiła mi się do włosów :P

Moja w Śp. Babcia mieszkała na wsi, a wiadomo jak tam bywa. Plotkarstwo to ich życie numer 1 :P ale wracając do wątku. Wygłupiałam się z kuzynem i rodzeństwem w pewnym momencie wypadła mi poduszka przez okno. Po południu do mojej babci przyszła zbulwersowana sąsiadka z nad przeciwka. Gdy wyszła babcia mnie zawołała i oburzona krzyczała jak Ja mam czelność na GOLASA PRZEZ OKNO SKAKAĆ jak ja tak mogę katoliczka przecież jestem :P Musiałam się nie źle tłumaczyć że to tylko poduszka nam wypadła. A zapomniałam dodać ze sąsiadka staruszka babci miała wtedy z 80 lat i okulary typu tynki z jaboli :lol: wesoło było. Wszyscy mieli ze mnie polewkę i do dziś to wspominamy.

Moja Kropeczka:(9.02.2015
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579753 przez emka
hehe no rosły se :) Oj ... a mówią ze dziewczynki grzeczniejsze :blink: :silly:

Martynka
leje z Ciebie :) JUż Cię widzę z tą skórką na głowie w koszu na śmieci! :lol: :lol: :lol: :lol:

MY sie wiecznie ludziom psociliśmy, dzwoniliśmy np i udawaliśmy małe dziecko, albo konkurs ludzie nam na pytania odpowiadali :) Ale najlepsza była jedna kumpela wtedy ciągle reklamowali jakieś sex telefony no i ona wydzwaniała, a my słychałysmy i beke miałyśmy. Ale za długo to nie trwało, bo jak jej rodzice dostali rachunek telefoniczny to się za głowę złapali! :silly:

11 lata 10 miesiąc temu #579760 przez gosiak
Hahah Martynka dobre :woohoo:

Wiecie o co biega z tym Harlem shake? Cały czas o tym trąbią w radiu...u mnie w mieście tak wyczyniają :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579762 przez mesy
gosiak napisał:

Hahah Martynka dobre :woohoo:

Wiecie o co biega z tym Harlem shake? Cały czas o tym trąbią w radiu...u mnie w mieście tak wyczyniają :S

Gosiak u mnie to było wczoraj .... ja w ogóle tego nie rozumie hehehe

11 lata 10 miesiąc temu #579763 przez Martynka__89
Nie mam pojęcia o co caman :huh:

Jak byłam dzieckiem to chłopczyca ze mnie była :P mam pełno wesołych opowieści :P

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579767 przez emka
b]]Gosiak[/b] do nas nie dotarło :) :blink:

A pokaże Wam moją najlepszą fotkę :)

A historia taka :) BYliśmy w Turcji ze znajomymi , no i wzięlo nas na fotki ostatniego dnia, takie skałki były, wiec każdy po kolei wchodził i pozował :) No i moja kolej, wlazłam na te skały już prawie uśmiech nr 5 zastosowałam no i... Pach! Oberwało mi się od fali! :silly: No a mąż fotke cyknął akurat :P i wyszło najlepsze zdjęcie wyjazdu :) Najlepsze jest to ze tylko mnie się oberwało! :blink:

Załączniki:
11 lata 10 miesiąc temu #579771 przez nefretete666
Sluchajcie jak ja mam brata 6 lat starszego i ajk mialm jakies 5 lat to on sie mnei zapytal czy chce miec biale zeby, oczywiscie chcialam kazal mi sie polozyc u niego na kolanach i pomalowal wszytskie kortektorem w pedzelku, kurde ale on puzniej od mamy dostal wpierdziel mowie wam heheheheheh matka biedna musiala mi to zdrapywac pozniej ehheheh
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579772 przez Martynka__89
Gliwice to moje rejony ale nic nie wiem :ohmy: zresztą ja to zawsze ostatnia się dowiaduję.

Ja to przez młodszego brata miałam dłoń szytą :( jak miałam 7 lat, a on 3.

11 lata 10 miesiąc temu #579773 przez gosiak
YT to tera od tego będzie zawalone....ponoć ludzie w pracy się nagrywą nawet...ponoć faceci w kopalni coś takiego zmontowali i kilku straciło prace bo nie zachowali ostrożności B)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży