BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #579678 przez ilona
demotywatory.pl/4067155/Zosia

jakoś tak o Lacry cinkach pomyślałam :laugh: :laugh: :laugh:
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #579679 przez pani_p
Hej dziewuszki :-*
U mnie też słonko ładnie świeci :-) aż chce się żyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

I tak jeszcze dla pewności zrobiłam testa i grube krechy są :-)

Mam nadzieję, że nie przeszkadza Wam, że o tym piszę :-)

Buziole:-*
11 lata 10 miesiąc temu #579681 przez sylka
Pani Gratki :D :D

MArtynka ja od zawsze mam problem z @. Myslałam że po porodzie będzie lepiej i coś sie unormuje a le nic a nic sie nie zmieniło.
11 lata 10 miesiąc temu #579688 przez pani_p
Kurcze Sylka myślalam, że ja mam problemy z @ ale durna byłam. To, ze miałam dluzsze cykle to w porównaniu z Twoim problemem pikus. Może ten nowy lekarz coś poradzi na to.
11 lata 10 miesiąc temu #579690 przez Lacrijka
ilona napisał:

demotywatory.pl/4067155/Zosia

jakoś tak o Lacry cinkach pomyślałam :laugh: :laugh: :laugh:

Hhahaha, dzięki wiesz :P No ale niestety, tak może byc haha
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579695 przez emka
Heja Laseczki :)

No wczoraj udało mi sie zobaczyć Ilonkę i Dave i MOnikę, oj laski :) przy Was to sie można kompleksów nabawić :)

Ilonka :) Jednak nie jesteś podobna do Inso :)

Inso Ja też Mireli nie widziałam :angry:

Pani :kiss: :lol:

Lacra :) Ty się przygotuj :) :blink: bo wiesz moze być nawet gorzej :) MOjej koleżanki córeczka obcieła jej włosy jak spała, ma 3,5 roku :) i sobie też :)

KUrcze miałam cały weekend gości, wikula ma jutro strzał w 10 :) tzn 10 lat jej strzeli :) No i sie zjechało gości :) aż nam miejsc parkingowych zabrakło :) Dziś jestem wykończona ;)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 10 miesiąc temu #579699 przez mesy
emka napisał:

Heja Laseczki :)

No wczoraj udało mi sie zobaczyć Ilonkę i Dave i MOnikę, oj laski :) przy Was to sie można kompleksów nabawić :)

Ilonka :) Jednak nie jesteś podobna do Inso :)

Inso Ja też Mireli nie widziałam :angry:

Pani :kiss: :lol:

Lacra :) Ty się przygotuj :) :blink: bo wiesz moze być nawet gorzej :) MOjej koleżanki córeczka obcieła jej włosy jak spała, ma 3,5 roku :) i sobie też :)

emka z tym obcinaniem włosów w takim wieku to chyba normalka :P my z kuzynką sobie na wzajem grzywki obcinałyśmy hahaha a później od rodziców opieprz bo wyglądałyśmy jak pół
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
zza krzaka :lol:
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579703 przez emka
ja se kiedyś też grzywkę ciachnęłam , oj miała tylko 2cm :) nosiłam potem taką opaskę materiałową :) :P Ja do tej kumpeli mówie: "Dobrze ze Ci rzęs nie ogoliła " :)

11 lata 10 miesiąc temu #579706 przez anoda89
Moja siostra jak miała jakieś 10 lat to sobie brew wygoliła :laugh:
U nas znowu z siostrą rysowałyśmy po zdjęciach i cięłyśmy ubrania. Znowu jak szłam do starszej siostry to ona zawsze mnie malowała, włosy na wałki nakręcała a jak mam mnie wołała to był wielki popłoch żeby się szybko ogarnąć :woohoo:
11 lata 10 miesiąc temu #579707 przez emka
fajnie mieć starszą siostrę :)

11 lata 10 miesiąc temu #579712 przez Mirella
no jak ktoś daje dziecku dostęp do nożyczek to tak jest ;) Duśka by nie dała rady takiego numeru wyciąć :P

a wymazane cinki to nie problem, dwie godziny w wannie i zejdzie :) gorzej jak ściany wysmarują :blink:
11 lata 10 miesiąc temu #579714 przez gosiak
Hahah ilona dobre z Tymi cinkami Lacruszkowymi :lol:

Ja też sobie grzywkę przycinałam i też taką na 2 cm, malowałam paznokiecie markerem i zęby kredkami :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579718 przez emka
Gosiak, no paznokcie to rozumiem , ale zęby :lol: :lol: :lol: :lol: haha

MIrella ma racje trzeba nożyczki chować :) Ale ta córeczka mojej kumpeli to jest nieziemska, ma na imię Marysia :) Słodko wygląda, ale... powiem Wm że takie dziecko pierwszy raz spotkałam. Przyszłam do niej w odwiedziny oczywiście dla dzieciaków jakieś słodycze przyniosłam, bo koleżanka ma trójkę, ta jest najmłodsza. No i siadamy do kawki a mała do mnie co chwile podbiega i raz kopnie, raz walnie i z teksem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a za chwile
Wiecie co jest najgorsze ze człowiek automatycznie zaczyna sie śmiać. A dziecko mysli ze robi coś fajnego. No mamie nie zazdrposzczę , ale w przedszkolu podobno z niej anioł wcielony :)

11 lata 10 miesiąc temu #579719 przez gosiak
No ja nie wiem :silly: malowanie zębów to pikuś, moja kuleżanka jadła kredki świecowe :lol: :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu #579720 przez anoda89
Jak dziecko ma lat już kilka to samo sobie wejdzie, otworzy ile to dla takiego pryncypała roboty ;)

Pamiętam też jak bawiliśmy się w lekarzy i ja jako najmłodsza byłam pacjentem i operacje mi robili, szwy kredkami rysowali :laugh: Siostrze kiedyś oko podbiłam bo ja że schodów znosiłam i gleba była :dry: :woohoo:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia