- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #579679 przez pani_p
Hej dziewuszki :-*
U mnie też słonko ładnie świeci aż chce się żyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
I tak jeszcze dla pewności zrobiłam testa i grube krechy są
Mam nadzieję, że nie przeszkadza Wam, że o tym piszę
Buziole:-*
U mnie też słonko ładnie świeci aż chce się żyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
I tak jeszcze dla pewności zrobiłam testa i grube krechy są
Mam nadzieję, że nie przeszkadza Wam, że o tym piszę
Buziole:-*
Temat został zablokowany.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
11 lata 10 miesiąc temu #579690 przez Lacrijka
ilona napisał:
Hhahaha, dzięki wiesz No ale niestety, tak może byc haha
demotywatory.pl/4067155/Zosia
jakoś tak o Lacry cinkach pomyślałam
Hhahaha, dzięki wiesz No ale niestety, tak może byc haha
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579695 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Heja Laseczki
No wczoraj udało mi sie zobaczyć Ilonkę i Dave i MOnikę, oj laski przy Was to sie można kompleksów nabawić
Ilonka Jednak nie jesteś podobna do Inso
Inso Ja też Mireli nie widziałam
Pani
Lacra Ty się przygotuj bo wiesz moze być nawet gorzej MOjej koleżanki córeczka obcieła jej włosy jak spała, ma 3,5 roku i sobie też
KUrcze miałam cały weekend gości, wikula ma jutro strzał w 10 tzn 10 lat jej strzeli No i sie zjechało gości aż nam miejsc parkingowych zabrakło Dziś jestem wykończona
No wczoraj udało mi sie zobaczyć Ilonkę i Dave i MOnikę, oj laski przy Was to sie można kompleksów nabawić
Pani
Lacra Ty się przygotuj bo wiesz moze być nawet gorzej MOjej koleżanki córeczka obcieła jej włosy jak spała, ma 3,5 roku i sobie też
KUrcze miałam cały weekend gości, wikula ma jutro strzał w 10 tzn 10 lat jej strzeli No i sie zjechało gości aż nam miejsc parkingowych zabrakło Dziś jestem wykończona
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez emka.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
11 lata 10 miesiąc temu #579699 przez mesy
emka napisał:
emka z tym obcinaniem włosów w takim wieku to chyba normalka my z kuzynką sobie na wzajem grzywki obcinałyśmy hahaha a później od rodziców opieprz bo wyglądałyśmy jak półzza krzaka
Heja Laseczki
Pani
emka z tym obcinaniem włosów w takim wieku to chyba normalka my z kuzynką sobie na wzajem grzywki obcinałyśmy hahaha a później od rodziców opieprz bo wyglądałyśmy jak pół
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
dupy
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579703 przez emka
ja se kiedyś też grzywkę ciachnęłam , oj miała tylko 2cm nosiłam potem taką opaskę materiałową Ja do tej kumpeli mówie: "Dobrze ze Ci rzęs nie ogoliła "
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 10 miesiąc temu #579706 przez anoda89
Moja siostra jak miała jakieś 10 lat to sobie brew wygoliła
U nas znowu z siostrą rysowałyśmy po zdjęciach i cięłyśmy ubrania. Znowu jak szłam do starszej siostry to ona zawsze mnie malowała, włosy na wałki nakręcała a jak mam mnie wołała to był wielki popłoch żeby się szybko ogarnąć
U nas znowu z siostrą rysowałyśmy po zdjęciach i cięłyśmy ubrania. Znowu jak szłam do starszej siostry to ona zawsze mnie malowała, włosy na wałki nakręcała a jak mam mnie wołała to był wielki popłoch żeby się szybko ogarnąć
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579718 przez emka
Gosiak, no paznokcie to rozumiem , ale zęby haha
MIrella ma racje trzeba nożyczki chować Ale ta córeczka mojej kumpeli to jest nieziemska, ma na imię Marysia Słodko wygląda, ale... powiem Wm że takie dziecko pierwszy raz spotkałam. Przyszłam do niej w odwiedziny oczywiście dla dzieciaków jakieś słodycze przyniosłam, bo koleżanka ma trójkę, ta jest najmłodsza. No i siadamy do kawki a mała do mnie co chwile podbiega i raz kopnie, raz walnie i z teksem
a za chwile
Wiecie co jest najgorsze ze człowiek automatycznie zaczyna sie śmiać. A dziecko mysli ze robi coś fajnego. No mamie nie zazdrposzczę , ale w przedszkolu podobno z niej anioł wcielony
MIrella ma racje trzeba nożyczki chować Ale ta córeczka mojej kumpeli to jest nieziemska, ma na imię Marysia Słodko wygląda, ale... powiem Wm że takie dziecko pierwszy raz spotkałam. Przyszłam do niej w odwiedziny oczywiście dla dzieciaków jakieś słodycze przyniosłam, bo koleżanka ma trójkę, ta jest najmłodsza. No i siadamy do kawki a mała do mnie co chwile podbiega i raz kopnie, raz walnie i z teksem
a za chwile
Wiecie co jest najgorsze ze człowiek automatycznie zaczyna sie śmiać. A dziecko mysli ze robi coś fajnego. No mamie nie zazdrposzczę , ale w przedszkolu podobno z niej anioł wcielony
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #579720 przez anoda89
Jak dziecko ma lat już kilka to samo sobie wejdzie, otworzy ile to dla takiego pryncypała roboty
Pamiętam też jak bawiliśmy się w lekarzy i ja jako najmłodsza byłam pacjentem i operacje mi robili, szwy kredkami rysowali Siostrze kiedyś oko podbiłam bo ja że schodów znosiłam i gleba była
Pamiętam też jak bawiliśmy się w lekarzy i ja jako najmłodsza byłam pacjentem i operacje mi robili, szwy kredkami rysowali Siostrze kiedyś oko podbiłam bo ja że schodów znosiłam i gleba była