- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #579493 przez nefretete666
E tam Gosiak małe jest piekne nie słyszałas??Albo tego: male do pieszczoty a duze do roboty ehehheh:)
Temat został zablokowany.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
11 lata 10 miesiąc temu #579505 przez Dave
Nefre-racja:-)
ja mam 170, a moj maz 194:-) i jakos nigdy nie zastanawialam sie nad tym jak wygladany.
kocham szpilki,ale juz chyba zapomnialam jak sie w nich chodzi,a maz jak ja w nich wygladam:-P
teraz odkad jest dziecko,to liczy sie wygoda. i cichobiegi najlepsze.
a tu wszystkie poszly spac, a ja mam przerwe w spaniu. ta bezsennosc jest okropna!!!
ja mam 170, a moj maz 194:-) i jakos nigdy nie zastanawialam sie nad tym jak wygladany.
kocham szpilki,ale juz chyba zapomnialam jak sie w nich chodzi,a maz jak ja w nich wygladam:-P
teraz odkad jest dziecko,to liczy sie wygoda. i cichobiegi najlepsze.
a tu wszystkie poszly spac, a ja mam przerwe w spaniu. ta bezsennosc jest okropna!!!
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
11 lata 10 miesiąc temu #579517 przez Ingrid29
cześć dziewczynki - piękny poranek. Słoneczko i mrozik -6.
Jeszcze wczoraj fotki dawałyście, jak poszłam spać. Mirelka ja to Ciebie chyba nigdy nie zobaczę. Albo szybko usuwasz albo już śpię albo mi się forum zawiesza i nie mogę obejrzeć
Jeszcze wczoraj fotki dawałyście, jak poszłam spać. Mirelka ja to Ciebie chyba nigdy nie zobaczę. Albo szybko usuwasz albo już śpię albo mi się forum zawiesza i nie mogę obejrzeć
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 10 miesiąc temu #579604 przez anoda89
Dzień dobry. U mnie dzisiaj piękne słoneczko i pobudza do życie
Dziewuszki jak też jestem z metra cięta a mąż wysoki i muszę przyznać że kiedyś głupio się czułam jak szliśmy koło siebie a teraz już się przyzwyczaiłam i mnie to lata
Sylka kup inny test albo leć na bete bo się wykończysz czekaniem.
Dziewuszki jak też jestem z metra cięta a mąż wysoki i muszę przyznać że kiedyś głupio się czułam jak szliśmy koło siebie a teraz już się przyzwyczaiłam i mnie to lata
Sylka kup inny test albo leć na bete bo się wykończysz czekaniem.
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 10 miesiąc temu #579612 przez Martynka__89
Helloł u nas dziś piękny dzień, swoją drogą szkoda że wczoraj tak nie było. Dziś czekam do 17 i jadę po wyniki, wysepka już prawie całkiem zniknęła więc podłoże było chyba alergologiczne. Dziś mam zamiar zająć się pitami eh...
Sylka ja bym chyba na betę poszła (szkoda że jak zaszłam w ciąże to nie słyszałam o tym ).
Poza tym miłego dnia
Sylka ja bym chyba na betę poszła (szkoda że jak zaszłam w ciąże to nie słyszałam o tym ).
Poza tym miłego dnia
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu #579630 przez ferritka
dzień dobry )
Sylka, ja póki co nie puszczam kciuków, nie ma @ jest nadzieja )
hmm fajnie się macie, że małże takie dryglasy, mój A ma 175 a ja 170 szpilki uwielbiam ale nie mogę w nich chodzić przy nim
u mnie też wiosna pełną parą, ptaszki śpiewają jest bosko
hmm fajnie się macie, że małże takie dryglasy, mój A ma 175 a ja 170 szpilki uwielbiam ale nie mogę w nich chodzić przy nim
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579632 przez sylka
Jutro mamy prywatną konsultację u lekarza o 17.30. zobaczy tę wysypkę, moze czegoś sie dowiem. Jutro lub w srode kupie inny test, ale wydaje mi się że znów sie poprzestawiałam. 25.03 mam wizytę u gin.
Martynka daj znac po wizycie.
U nas ja 166 maż 182 i też smiesznie wygladam ale co tam Ustane na palcach i dam buziaka a on zawsze bez wysiłko w czoło moze mnie całować
Martynka daj znac po wizycie.
U nas ja 166 maż 182 i też smiesznie wygladam ale co tam Ustane na palcach i dam buziaka a on zawsze bez wysiłko w czoło moze mnie całować
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez sylka.
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #579634 przez Martynka__89
Pewnie że dam znać. Sylka ja trzymam podwójnie kciuki za II i za Kubusia.
A do gina to też bym się musiała wybrać na przegląd a chcę zmienić i mam stresa kogo wybrać.
A do gina to też bym się musiała wybrać na przegląd a chcę zmienić i mam stresa kogo wybrać.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #579637 przez sylka
Ja póki co chodziłam 1 raz w roku na przegląd i cytologię do tego który ciąże prowadził. A jak chciałąm zrobić badania hormonalne by nie zbankrutować zapisałam sie na NFZ. Teraz idę do tego na NFZ. Niech sprawdzi co się świeci. Czasem sie zastanawiam czy te moje problemy z @ to oznaki wcześniejszego przekwitania czy co? Czasami @ nie ma po 3 mies. JAk leciałąm na luteinie w czasie cyklu było ok a jak odstawiałam znów szukaj wiatru w polu. Badania ponoś ok, prolaktyna była podwyższona ale po luteinie spadła i jest w normie.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
11 lata 10 miesiąc temu #579639 przez mesy
ferritka napisał:
ferritka chociaż masz trochę zapasu na obcasy ja mam 176 a mój T ma 180 więc nawet jak ubiorę jakis mały obcas to i tak u nas widać różnicę a mało tego ludzie się patrzą na mnie jak na obcego heheheh
dzień dobry )
ferritka chociaż masz trochę zapasu na obcasy ja mam 176 a mój T ma 180 więc nawet jak ubiorę jakis mały obcas to i tak u nas widać różnicę a mało tego ludzie się patrzą na mnie jak na obcego heheheh
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579662 przez Martynka__89
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Martynka__89.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198