BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #579493 przez nefretete666
E tam Gosiak małe jest piekne nie słyszałas??Albo tego: male do pieszczoty a duze do roboty ehehheh:)
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #579505 przez Dave
Nefre-racja:-)
ja mam 170, a moj maz 194:-) i jakos nigdy nie zastanawialam sie nad tym jak wygladany.
kocham szpilki,ale juz chyba zapomnialam jak sie w nich chodzi,a maz jak ja w nich wygladam:-P
teraz odkad jest dziecko,to liczy sie wygoda. i cichobiegi najlepsze.
a tu wszystkie poszly spac, a ja mam przerwe w spaniu. ta bezsennosc jest okropna!!!

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 10 miesiąc temu #579517 przez Ingrid29
cześć dziewczynki - piękny poranek. Słoneczko i mrozik -6.

Jeszcze wczoraj fotki dawałyście, jak poszłam spać. Mirelka ja to Ciebie chyba nigdy nie zobaczę. Albo szybko usuwasz albo już śpię albo mi się forum zawiesza i nie mogę obejrzeć :S :( B)
11 lata 10 miesiąc temu #579519 przez Dave
dzien dobry!
u mnie tez mrozik i chyba slonko gdzies sie tam chowa. mam nadzieje,ze wyjdzie i bedzie nas grzalo.
milego dnia:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579598 przez sylka
Witajcie kobietki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
11 lata 10 miesiąc temu #579604 przez anoda89
Dzień dobry. U mnie dzisiaj piękne słoneczko i pobudza do życie :)

Dziewuszki jak też jestem z metra cięta a mąż wysoki i muszę przyznać że kiedyś głupio się czułam jak szliśmy koło siebie a teraz już się przyzwyczaiłam i mnie to lata ;)

Sylka kup inny test albo leć na bete bo się wykończysz czekaniem.
11 lata 10 miesiąc temu #579612 przez Martynka__89
Helloł :) u nas dziś piękny dzień, swoją drogą szkoda że wczoraj tak nie było. Dziś czekam do 17 i jadę po wyniki, wysepka już prawie całkiem zniknęła więc podłoże było chyba alergologiczne. Dziś mam zamiar zająć się pitami :angry: eh... :dry:

Sylka ja bym chyba na betę poszła (szkoda że jak zaszłam w ciąże to nie słyszałam o tym :silly: ).

Poza tym miłego dnia :)

Moja Kropeczka:(9.02.2015
11 lata 10 miesiąc temu #579615 przez gosiak
Witam :)

U mnie wiosna za oknem, aż chce się żyć :side:

Sylka puki @ nie ma to wiesz ;) trzymam kciuki nadal :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu #579630 przez ferritka
dzień dobry :))

Sylka, ja póki co nie puszczam kciuków, nie ma @ jest nadzieja :))

hmm fajnie się macie, że małże takie dryglasy, mój A ma 175 a ja 170 :dry: szpilki uwielbiam ale nie mogę w nich chodzić przy nim :(

u mnie też wiosna pełną parą, ptaszki śpiewają jest bosko :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579632 przez sylka
Jutro mamy prywatną konsultację u lekarza o 17.30. zobaczy tę wysypkę, moze czegoś sie dowiem. Jutro lub w srode kupie inny test, ale wydaje mi się że znów sie poprzestawiałam. 25.03 mam wizytę u gin.

Martynka daj znac po wizycie.

U nas ja 166 maż 182 i też smiesznie wygladam :) ale co tam Ustane na palcach i dam buziaka a on zawsze bez wysiłko w czoło moze mnie całować :lol:
11 lata 10 miesiąc temu #579634 przez Martynka__89
Pewnie że dam znać. Sylka ja trzymam podwójnie kciuki za II i za Kubusia.
A do gina to też bym się musiała wybrać na przegląd :blink: a chcę zmienić i mam stresa kogo wybrać.

11 lata 10 miesiąc temu #579637 przez sylka
Ja póki co chodziłam 1 raz w roku na przegląd i cytologię do tego który ciąże prowadził. A jak chciałąm zrobić badania hormonalne by nie zbankrutować zapisałam sie na NFZ. Teraz idę do tego na NFZ. Niech sprawdzi co się świeci. Czasem sie zastanawiam czy te moje problemy z @ to oznaki wcześniejszego przekwitania czy co? Czasami @ nie ma po 3 mies. JAk leciałąm na luteinie w czasie cyklu było ok a jak odstawiałam znów szukaj wiatru w polu. Badania ponoś ok, prolaktyna była podwyższona ale po luteinie spadła i jest w normie.
11 lata 10 miesiąc temu #579639 przez mesy
ferritka napisał:

dzień dobry :))

Sylka, ja póki co nie puszczam kciuków, nie ma @ jest nadzieja :))

hmm fajnie się macie, że małże takie dryglasy, mój A ma 175 a ja 170 :dry: szpilki uwielbiam ale nie mogę w nich chodzić przy nim :(

u mnie też wiosna pełną parą, ptaszki śpiewają jest bosko :lol: :lol: :lol:

ferritka chociaż masz trochę zapasu na obcasy :P ja mam 176 a mój T ma 180 więc nawet jak ubiorę jakis mały obcas to i tak u nas widać różnicę a mało tego ludzie się patrzą na mnie jak na obcego heheheh
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579662 przez Martynka__89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #579672 przez mesy
Martynka__89 napisał:

Proszę bardzo weź sobie nawet 10 cm :P
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka