- Otrzymane podziękowania: 95
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #580563 przez studentkaae
o, Elmirka, witaj, dawno Cię nie widziałam tutaj wiesz co do testów owulacyjnych to ja się nie wypowiem, stosowałam jakiś czas i tylko dodatkowo mnie stresowały i efektu nie przyniosły, więc wyrzuciłam w diabły. ale np. Gosia Sz chwali sobie - jej się udało przecież z ich pomocą
Nefretete - no tak, ale po jakimś czasie przestajesz się łudzić, kolejne miesiące i przestajesz powoli wierzyć, że się uda... ciężko
Sis - no ja właśnie znalazłam jakiegoś gina co sie niby to specjalizuje w leczeniu niepłodności partnerskiej, pomaga tym, którzy nie mogą zajść i robi też badania nasionek u facetów. tak się zastanawiam czy do niego nie pójść, a potem może i D też by poszedł...
tylko już czasem nie mam siły kolejnemu ginowi tłumaczyć wszystkiego od początku, całej historii mojego ginekologicznego życia...
Nefretete - no tak, ale po jakimś czasie przestajesz się łudzić, kolejne miesiące i przestajesz powoli wierzyć, że się uda... ciężko
Sis - no ja właśnie znalazłam jakiegoś gina co sie niby to specjalizuje w leczeniu niepłodności partnerskiej, pomaga tym, którzy nie mogą zajść i robi też badania nasionek u facetów. tak się zastanawiam czy do niego nie pójść, a potem może i D też by poszedł...
tylko już czasem nie mam siły kolejnemu ginowi tłumaczyć wszystkiego od początku, całej historii mojego ginekologicznego życia...
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez studentkaae.
Temat został zablokowany.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #580566 przez ferritka
Sis, oo to może kopsnij mi namiar. Może jak A zobaczy, że w innym mieście jakiś szpec to szybciej się zgłosi i ja z nim ktoś na mnie spojrzy innym okiem hmmmm
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 10 miesiąc temu #580568 przez anoda89
Ja myślę że w niektórych wypadkach brak ciąży spowodowany jest blokadą psychiczną, ile dziewczyn zaszło w ciąże kiedy odpuściły. LUZ BLUZ I BZYKANKO a bejbiki się pojawią.
Ja obecnie czekam na zielone światło i mam cichą nadzieje że już wkrótce zaczniemy starania i tak jak większość dziewczyny jestem mamą Aniołkową (23-24 tc)
Ja obecnie czekam na zielone światło i mam cichą nadzieje że już wkrótce zaczniemy starania i tak jak większość dziewczyny jestem mamą Aniołkową (23-24 tc)
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #580569 przez studentkaae
ferritka napisał:
www.bargielmed.pl/ginekologia_i_poloznictwo
ma dobre opinie na necie... hmm, koleżanka mi go poleciła...
no i podobno jest szczery, jak wie, że nic on juz nie pomoze to odsyła ponoć do jakiejś klinki do katowic
Sis, oo to może kopsnij mi namiar. Może jak A zobaczy, że w innym mieście jakiś szpec to szybciej się zgłosi i ja z nim ktoś na mnie spojrzy innym okiem hmmmm
no i podobno jest szczery, jak wie, że nic on juz nie pomoze to odsyła ponoć do jakiejś klinki do katowic
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez studentkaae.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 10 miesiąc temu #580570 przez gosiak
Nefre waham się, bo jestem też na takiej stronie gdzie się wykresy prowadzi, i tam dużo "koleżanek" miało insemke i jeszcze rzadnej sie nie udalo, daje to tylko jakieś 20% szans, a polega to na wstrzyknięciu plemników do macicy omijając wejscie pochwy gdzie moze być ten wrogi śluz ktory zabija chlopaków, i tym samym chłopaki mają krótszą droge do celu
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #580572 przez ferritka
studentkaae napisał:
dziękuję poczytam, sprawdzę.. a nóż widelec GROSZEK
Gosiak ,to mówisz że żadna nie trafiła po inseminacji ??? :O masakra jakaś, kurde młode zdrowe dziewczyny z nas i dlaczego wciaż sie nie udaje??
ferritka napisał:
dziękuję poczytam, sprawdzę.. a nóż widelec GROSZEK
Gosiak ,to mówisz że żadna nie trafiła po inseminacji ??? :O masakra jakaś, kurde młode zdrowe dziewczyny z nas i dlaczego wciaż sie nie udaje??
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #580577 przez studentkaae
ech, może tam jutro zadzwonię, no to juz będzie 3 gin...
ale czego się nie robi, żeby tylko to Groszka przyniosło
ale czego się nie robi, żeby tylko to Groszka przyniosło
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 10 miesiąc temu #580581 przez Martynka__89
Przyjdzie zaraz wiosna to myśli pójdą w innym kierunku i wtedy będzie potężny wysyp Pipuszek i Groszków
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 10 miesiąc temu #580585 przez Mirella
Nefretete a dużo starszy mąż to ile? Ciekawa jestem czy mnie przebiłaś
Ferritko skarbie, ja Was cały czas podczytuję, nie da rady inaczej, ale ledwo żywa dziś jestem, zaliczyłam spory spacerek a to jeszcze nie dla mnie ale jestem jestem, nie bojaj
Ferritko skarbie, ja Was cały czas podczytuję, nie da rady inaczej, ale ledwo żywa dziś jestem, zaliczyłam spory spacerek a to jeszcze nie dla mnie ale jestem jestem, nie bojaj
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #580592 przez ferritka
Mirellka, ufff bo sie wystraszyłam, że może coś Ci sie stało oj to nie szalej póki co na spacerkach, wiem że pogada napawa ochotą do dłuższych przechadzek ale uważaj na siebie
my z A niebawem wyjeżdżamy, nie wiem jak to bedzie tam nad morzem to nawet ochoty na przytulanki nie mam ,bo wracam z knajpy wypluta. Nie mam ochoty tam nawet oka podmalować a co dopiero sie popieścić, zresztą A jest prawie cały czas na obrotach i w sumie się mijamy.. więc od kwietnia nie ma szans żeby Zagroszkować
teraz mam jeszcze jedno zmartwienie, czy znajdę siłę żeby Was czytać, umarłabym chyba z tęsknoty za wami jakbym miała Wam powiedzieć za miesiąc " pa, widzimy się we wrześniu "
my z A niebawem wyjeżdżamy, nie wiem jak to bedzie tam nad morzem to nawet ochoty na przytulanki nie mam ,bo wracam z knajpy wypluta. Nie mam ochoty tam nawet oka podmalować a co dopiero sie popieścić, zresztą A jest prawie cały czas na obrotach i w sumie się mijamy.. więc od kwietnia nie ma szans żeby Zagroszkować
teraz mam jeszcze jedno zmartwienie, czy znajdę siłę żeby Was czytać, umarłabym chyba z tęsknoty za wami jakbym miała Wam powiedzieć za miesiąc " pa, widzimy się we wrześniu "
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 10 miesiąc temu #580594 przez nefretete666
Mozliwe ze chodzi tu o blokade psychiczna bo sie bardzo chce ale jak tu nie myyslec po takim czasie.Ja pamietam jak o kube sie staralam to myslalm tylko o tym non stop i jak sie nie udalo za pierwszym razem to bardzo bylam zawiedziona.W drugim cyklu to mialam normalnie obsesje obliczania dni plodnych seks byl codziennie bo sie balam ze nie trafimy ehhe.A jak dowiedzialam sie ze w ciazy jestem to co chwila do kibla latalam sprawdzic czy nie poronilam i tak do 12 tyg sie schizowalam Teraz drugie starania to juz na spokojnie bo Kuba maly to pomyslalm mamy jescze czas, ale tez bardzo sie boje o poronienie szcegolnie ze Kube duzo nosze na reku a on do lekkich nie nalezy
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #580601 przez studentkaae
Ferri - no nawet nie mów tak, że Ty nas opuścisz i nie będziesz wpadać chociaż na chwilkę codziennie, no co dwa dni chociaż... nio. ja wierzę, że znajdziesz siłę i na nas i na przytulanki z A. chociaż wiem, że przecież Wy tam na wakacje nie jedziecie. pewnie pracujecie od południa do baaardzzzooo późna, nie mylę się, co?
ojoj, a do jakiej miejscowości dokładnie wyjeżdzacie?
ojoj, a do jakiej miejscowości dokładnie wyjeżdzacie?
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #580603 przez gosiak
Feri no nie udaje się tam, bynajmniej nie znam takiej co by po IUI sie udało i to mnie dobija i jeszcze bardziej zniecheca, bo nie dość ze mam nastawienie do tego jakie mam, to jescze za tą "przyjemność" trzeba dać 6 stówek
A i ja się nie zgadzam żebyś na tak długo nas zostawiła, neta tam bedziesz miała? No chyba ze wrócisz z grosiem to będzie Ci wybaczone
A i ja się nie zgadzam żebyś na tak długo nas zostawiła, neta tam bedziesz miała? No chyba ze wrócisz z grosiem to będzie Ci wybaczone
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez gosiak.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 10 miesiąc temu #580611 przez Martynka__89
Ferritka czasem udaję się coś w najmniej oczekiwanym momencie. A nad morze chciałam bym na wakacje pojechać w tamte nie było pogody kiedy T mógł mieć urlop
Nie źle się cenią, a in vitro to chyba dopiero wydatek
Nie źle się cenią, a in vitro to chyba dopiero wydatek