BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #582218 przez sylwus136
Feri całuję Cię mocno kochana bo ja to samo przeszłam. Ja miałam taki jakby atak że normalnie coś robiłam w kuchni, obruciłam się i tak mi strzeliło w szyji że upadłam na ziemię. Nie mogła skręcać głową w żadną stronę. NIe mogłam nawet podnosić szyji do góry. Pojechałam na pogotowie. Stwierdzlii że przeskoczył mi jakiś nerw i zyła i że samo się to naprawi. Dostałam leki. Powiem szczerze że do dziś miewam bóle karku i jak czuję że sie zaczyna to przystaje, lekko masuję szyję i jest ok. Smaruje się też amolem, zawiązuje szalikiem i jest w miarę ok :)
Będzie dobrze zobaczysz. Przytulam CIę mocno :kiss: :kiss: :kiss:

Sylka to super że u Kubusia dobrze. Bardzo się cieszę :)
Najważniejsze że już wiesz co to jest i jak się z tym obchodzić :)

pani bidulko to połóż sie popołudniu i odpocznij może bedzie lepiej :)

Ja dzis mam gości wiec mnie nie będzie, także życzę wam miłego i słonecznego dzionka laseczki moje :)
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #582219 przez mesy
ferritka napisał:

dobry,
ja tylko na kwilkę zdać raport z nocy.
byliśmy na pogotowiu bo tak mnie ten kark bolał i przeszlo mi na głow ei myslałam że mi eksploduje.
dostałam jakiś zastrzyk, chyba przeciwbólowy i mam takie paski naklejone.
Pan na pogotowiu powiedział że nie mam jeździć z otwartym oknem i siedzieć w przeciągu bo dobrze że skończyło się blokadą a nie paraliżem mięśni twarzy :( :( :( :(

Pół nocy przepłakałam bo nie umiałam ruszyć głową, ani siedzieć ani leżeć, głowa pęka i buzi otworzyć nie umiałam.
Dzisiaj nie ćwicze :(

buziam i idę odespać :kiss:

Mała, no własnie ja tap model też nie bardzo ,bo mnie jak starą babe połamało :dry:

. Ale kurde chyba mi psycha zwichrowaa bo wstaje rano i kce ćwiczyć :side: :S chyba to te ENDORFINI mnie dopadły - no póki co z efektem ubocznym, ale chyba się wykaraskam :dry: poza tym 01.04 wychodzi książka Ewki z dietą ćwieczeniem i miejscen na swoje pomiary i inne takie ;) będzie w empiku za 33zeta :blink:

Ładnie żeś się załatwiła :dry: a co do Ewki to ma ponoć być w sobotę w Katowicach i ma być z nią trening :P
11 lata 10 miesiąc temu #582241 przez Mirella
Ta Ewka to Was wykończy normalnie ;)

Ferritka przytul się do podusi, a jak koniecznie musisz ćwiczyć to stópkami pomachaj :blink:

Ja sobie dziś okna przetrę z lekka, bo w słońcu widzę że tego potrzebują.
Tak w ogóle wiecie, że mrozy wracają???
11 lata 10 miesiąc temu #582243 przez emka
Iwonka Hmmm nie wiem jak z tym opalaniem, wiem ze miałam zakaz siedzenia na słońcu. Ale może lekarz przewrażliwiony. NIe mam pojęcia. Wiem ze niektóre sie opalają tylko brzuch zakrywają. Ja tam bym nie ryzykowała bo jestem panikara! :silly:

Feri O ja! Mojej kuzynce podobno tak twarz sparalizowało, a jechała na egzamin ustny :) :lol: Zaliczyła :)

Sylka Najważniejsze że wiesz co jest grane, buziaki dla Kubusia. :kiss:

Mała Moze Feri po prostu nie ma z czego :) :silly:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 10 miesiąc temu #582263 przez ferritka
kurcze, palą te paski strasznie :angry:
nie da się spać w dzień, A ciągle chodzi o coś pyta i Leoś nie daje pospać bo poluje to na palce to na włosy :angry:

okna moje też potrzebują mycia ale takiego generalnego, pozimowego z cifem na ramach i w ogóle. Góre- mimo że nie używamy jej też muszę umyć i rolety tam założe w oknach, zey nie wyglądalo tak niezamieszkanie. To co że syf i gruz w pokojach, ważne że kto popatrzy po oknach to czyste zastanie :woohoo:
mam nadzieje, że do soboty mi przejdzie wszystko i bedę mogła się za to zabrac :dry:

hmmm, nie wiem jak z opalaniem, chyba nie chodzi o to żeby plackiem na upale lezec, ale tak w koszulce i spodenkach, albo w pareo przewiewnym nózie i łapki i twarz lekko wystawiając to chyba bardziej prozdrowotne jest, od słonka wit D się robi.. hmmm

mam zdjęcie sprzed 2 tyg se bachnęłam flaka , i zrobie fote dziś i wrzuce na moment żeby się zaprezentować z kaloryferem :blink: :blink: :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582291 przez Lacrijka
Fotłam sie.. Matko Bosko !!! :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Widzicie ta pudzianową łapę ?? Uwaga, bo mogę przypierdzielic, moge haha :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Załączniki:
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582293 przez pani_p
Ferritka kochana wracaj do zdrówka:-* zeby Ci szybko przeszło :-* a i daj znać o której sie będziesz prezentować bo ja też chcę zobaczyć kaloryfera :-D

Ja słyszałam, że w weekend już ma byc zimno, brzydko, szaro buro i ponuro. Ale nie wiem jak długo.

Poki co korzystam z ciepełka, właśnie wróciliśmy z "miasta" bo załatwialiśmy sprawy, kupiłam sobie żółtego storczyka w obi za 16zł :-D trzeci do kolekcji:-)

A teraz idę spać bo się zmęczyłam ;-)

Lacrijka fantastyczny brzusio! Ależ Ty ślicznie rośniesz :-)
11 lata 10 miesiąc temu #582307 przez emka
Lacra Cudny! :kiss: :kiss: :kiss: Wygłaskaj!

Mirella A ja tak na weekend czekam, zeby w słońcu pospacerować! :angry:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 10 miesiąc temu #582308 przez nefretete666
Lacrijka slodki brzusio:)Kurcze jak sobie przypomne jak pozniej ciezko sie schylac z tym brzucholkiem to sie zastanawima jak ja dam rade z moim Kubulkiem...Lacrijka to ywoja lazienka?Jesli tak to jest zaj..... urzadzona:)
11 lata 10 miesiąc temu #582315 przez Lacrijka
No moja moja..moje prywatne 18m2 łazienki.. Gorzej jak trzeba sprzątac ale nie narzekam hihi
11 lata 10 miesiąc temu #582323 przez nefretete666
kolory masz cudne w tej lazience
11 lata 10 miesiąc temu #582325 przez anoda89
Lacrijka pięknie wyglądasz :) Nie martw się będziesz większa :laugh:
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582331 przez Lacrijka
I pierwszy pierdolniczek Lacriuszków.. Szafa sie qńczy :ohmy:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
11 lata 10 miesiąc temu #582338 przez nefretete666
widac mamuska juz szaleje z ubrankami ehheh ale jak ja bym sie dowiedziala ze dziewczynka to zrobie to samo heheh Bo dla chlopca to po kubie mam peeeelno tego:)
11 lata 10 miesiąc temu #582340 przez Mirella
Lacra, bym Ci Duśki szafę pokazała, ta to się dopiero kończy.... nie wiem skąd ona tyle tego ma ;) połowy nie nosi. A brzucholka masz piękniusiego, ja też taki kcem, pamiętaj że jak się rozpakujesz to ja wskakuję na Twoje miejsce.

Emka, u nas słońce ma być tylko do dziś, jutro już buro, Ty wyżej mieszkasz to może jeszcze na jutro się załapiesz, ale na weekend nie licz, no chyba że jakiś cud się stanie ;)

Ferritka w sobotę to Ty raczej okien nie umyjesz :(
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka