BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582361 przez emka
Lacra No pięknie! A jeszcze zostały 4 miechy! KObieto łazienkę będziesz na szafe przerabiać :lol: My wczoraj z Wiki zaaszalałyśmy , ona miała urodzinki, nie dostała za wiele prezentów tylko kase, a że jej sie wyrosło i co nieco przytyło to musiałyśmy garderobe wymienić. Trafiło się fajnie że przyszła do mnie do sklepu kobietka w potrzebie, a dziecko mniejsze to wydałąm co na Wiki za małe i pustki sie w szafie zrobiły. NO i wczoraj prawie 500zł poszło :)Z jej kieszeni, nie mojej :) Tak to sie fajnie wydaje. :silly: I córcie mam ubraną. :P

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #582364 przez nefretete666
Emka fajnie ze zakupy sie udaly:)Lacrijka a wózek juz wybrałas?jak tak to sie pochwal jaki:)
11 lata 10 miesiąc temu #582367 przez ferritka
Lacruś, boski brzusio, a mnie sie zda, że bardzo kompaktowy i zgrabniutki jak na dwie Cinki w środku :blush: :blush: pogłaskane i bank mnie się przyklei teraz, no nie na uja :blink: :blink: :lol:

Szafa- jeeejku kolorowa i boska, i fakt pęka powoli w szwach :blush: :blush: , a gdzie włożysz cała resztę?? a pewnie rodzina i znajomi to albo z pieluszkami albo ciuszkami bedą cisnąc i hmmmm chyba musisz zainwestować w jeszcze jedną taką, dla każdej Cinki osobną :silly: :silly: B) B)

Mirellka, doczytałam w pogodzie że fakt, załamanie ma być, hmmmm to ja se machne tylko w środku w takim razie.
w ogole to chciałabym odświeżyć moją starą łazienkę ale nie kafelkować tylko dodatkami. mamy teraz błękitno-niebieską. pomyslalam o takim mocno zielonych dodatkach - ręczniki, pudełka inne graty. tylko czy niebieski z zielonym to dobry pomysł ??? :dry:
Zazdroszczę Ci Larcuś tych 18m2, ja mam hmmm 1,5m na 3m, i se nawet na tronie z wyprostowanymi nogami zasiąść nie mogę- tak się zastanawiałam kiedyś jakby tak któreś z nas noge caąłw gipsie miało to by musiało wszystko na stojąco, hmmm

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582380 przez MoNiaaa
lACRA SLICZNY BRZUSIO ZGRABNIUTKI JAK NA DWIE CINKI
a w szafie jakbys poskladala wszystkie ciuszki w kosteczke to moze by ci 2 rzedy weszly?? komoda Julki tez w momentach sie nie dosuwa to sie robi szybie sortowanie i okazuje sie ze polowa za mala i nagle swieci pustkami :blush:

kurcze kobitki a moja @ nadal sie nie pojawila nie wiem czy ona juz urlop sobie zaalpanowala czy jak...nadal nie wierze ze moze byc fasolka ale jak sie okaze to prawdziwy cud bedzie bo w tym miechu to uwazalismy naprawde na maxa

nie straszcie tymi mrozami bo ja juz w letniej kurtce chodze a jakos nie badzo mi sie usmiechac wyciagac ta zimowa...;/

anoda a jaki tytul tego programu?

http

]
11 lata 10 miesiąc temu #582419 przez emka
Monia zabezpieczaliście się? Tytuł tego programu "O matko!" :)

tele.polki.pl/katarzyna-bosacka-o-programie_v_edec.html

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582440 przez MoNiaaa
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

pokaze wam Julke w wersji swiatecznej :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http

]
Załączniki:
11 lata 10 miesiąc temu #582505 przez DoMI*
Witam Was Serdecznie
zawitałam do was ponieważ zaczęłam starania o dzidzi.
chciała bym wam opisaś moj cykl
poniewż miałam @14.02.2013 i trwa on 7 dni po czym 24 zaczelismy staranka..
az do 3.03.
teraz z niecierpliwosscia troszku czekam poniewaz nigdy nie biolały mnie piersi tak szybko po owulacjii czy to jest normalne sa obrzmiałe i bola.. a zaczełu bolec 4.03..tak samo bol jak na okres..
wiec mysle ze nie doszło do zapłodnienia .. i przyjdzie @
jak myslicie?

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 10 miesiąc temu #582507 przez MoNiaaa
hej Domi :)

niestety nikt ci tu nie powie napewno czy sie udalo czy nie a objawy na ciaze sa niemal takie same jak na @ wiec pozostaje tylko czekac i zrobic test

http

]
11 lata 10 miesiąc temu #582512 przez DoMI*
Niby tak ale dziwie sie ze mam tak wczesne bole na @.. to mnie niepokoi

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 10 miesiąc temu #582516 przez MoNiaaa
czasem nasza psychika plata nam takie figle i podsuwa jakies objawy ktore my interpretujemy jako ciazowe ale 3mam kciuki za fasolke

http

]
11 lata 10 miesiąc temu #582520 przez DoMI*
tylko ze ja niewymuszam na sobie tego wrecz bym powiedziała bardziej bym była spokojna jak by nic nie bolało.a tak niewiadomo ..z tego co czytałam a niewiedziałam ze ojawy sa jak na @.. ku mojemu zaskoczeniu

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 10 miesiąc temu #582521 przez ferritka
Monia, Julcia boska, do schrupania... fajny pomysł kartki dla dziadków na święta B) B) B) i dla ciociów też :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

hej Domi, nop nie pozostaje nic innego jak poczekać jak się sytuacja rozwinie. Pamiętaj, że jak się czegoś bardzo pragnie to ciało może spłatać figla. :blink: więc poczekaj cierpliwie co czas przyniesie. Życzę powodzenia

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #582523 przez DoMI*
Przyda sie bo nie ukrywam starania były co dzień :D ale z przyjemnościa a nie dla pozytku :)

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 10 miesiąc temu #582524 przez MoNiaaa
feri a kiedy masz zamiar siknac??

http

]
11 lata 10 miesiąc temu #582528 przez ferritka
MoNiaaa napisał:

feri a kiedy masz zamiar siknac??

póki co wcale :dry: ... jestem przeziębiona stawiam na to, i na to że się ebłam przy wyliczeniach :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka