- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582361 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Lacra No pięknie! A jeszcze zostały 4 miechy! KObieto łazienkę będziesz na szafe przerabiać My wczoraj z Wiki zaaszalałyśmy , ona miała urodzinki, nie dostała za wiele prezentów tylko kase, a że jej sie wyrosło i co nieco przytyło to musiałyśmy garderobe wymienić. Trafiło się fajnie że przyszła do mnie do sklepu kobietka w potrzebie, a dziecko mniejsze to wydałąm co na Wiki za małe i pustki sie w szafie zrobiły. NO i wczoraj prawie 500zł poszło :)Z jej kieszeni, nie mojej Tak to sie fajnie wydaje. I córcie mam ubraną.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez emka.
Temat został zablokowany.
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu #582367 przez ferritka
Lacruś, boski brzusio, a mnie sie zda, że bardzo kompaktowy i zgrabniutki jak na dwie Cinki w środku pogłaskane i bank mnie się przyklei teraz, no nie na uja
Szafa- jeeejku kolorowa i boska, i fakt pęka powoli w szwach , a gdzie włożysz cała resztę?? a pewnie rodzina i znajomi to albo z pieluszkami albo ciuszkami bedą cisnąc i hmmmm chyba musisz zainwestować w jeszcze jedną taką, dla każdej Cinki osobną
Mirellka, doczytałam w pogodzie że fakt, załamanie ma być, hmmmm to ja se machne tylko w środku w takim razie.
w ogole to chciałabym odświeżyć moją starą łazienkę ale nie kafelkować tylko dodatkami. mamy teraz błękitno-niebieską. pomyslalam o takim mocno zielonych dodatkach - ręczniki, pudełka inne graty. tylko czy niebieski z zielonym to dobry pomysł ???
Zazdroszczę Ci Larcuś tych 18m2, ja mam hmmm 1,5m na 3m, i se nawet na tronie z wyprostowanymi nogami zasiąść nie mogę- tak się zastanawiałam kiedyś jakby tak któreś z nas noge caąłw gipsie miało to by musiało wszystko na stojąco, hmmm
Szafa- jeeejku kolorowa i boska, i fakt pęka powoli w szwach , a gdzie włożysz cała resztę?? a pewnie rodzina i znajomi to albo z pieluszkami albo ciuszkami bedą cisnąc i hmmmm chyba musisz zainwestować w jeszcze jedną taką, dla każdej Cinki osobną
Mirellka, doczytałam w pogodzie że fakt, załamanie ma być, hmmmm to ja se machne tylko w środku w takim razie.
w ogole to chciałabym odświeżyć moją starą łazienkę ale nie kafelkować tylko dodatkami. mamy teraz błękitno-niebieską. pomyslalam o takim mocno zielonych dodatkach - ręczniki, pudełka inne graty. tylko czy niebieski z zielonym to dobry pomysł ???
Zazdroszczę Ci Larcuś tych 18m2, ja mam hmmm 1,5m na 3m, i se nawet na tronie z wyprostowanymi nogami zasiąść nie mogę- tak się zastanawiałam kiedyś jakby tak któreś z nas noge caąłw gipsie miało to by musiało wszystko na stojąco, hmmm
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582380 przez MoNiaaa
lACRA SLICZNY BRZUSIO ZGRABNIUTKI JAK NA DWIE CINKI
a w szafie jakbys poskladala wszystkie ciuszki w kosteczke to moze by ci 2 rzedy weszly?? komoda Julki tez w momentach sie nie dosuwa to sie robi szybie sortowanie i okazuje sie ze polowa za mala i nagle swieci pustkami
kurcze kobitki a moja @ nadal sie nie pojawila nie wiem czy ona juz urlop sobie zaalpanowala czy jak...nadal nie wierze ze moze byc fasolka ale jak sie okaze to prawdziwy cud bedzie bo w tym miechu to uwazalismy naprawde na maxa
nie straszcie tymi mrozami bo ja juz w letniej kurtce chodze a jakos nie badzo mi sie usmiechac wyciagac ta zimowa...;/
anoda a jaki tytul tego programu?
a w szafie jakbys poskladala wszystkie ciuszki w kosteczke to moze by ci 2 rzedy weszly?? komoda Julki tez w momentach sie nie dosuwa to sie robi szybie sortowanie i okazuje sie ze polowa za mala i nagle swieci pustkami
kurcze kobitki a moja @ nadal sie nie pojawila nie wiem czy ona juz urlop sobie zaalpanowala czy jak...nadal nie wierze ze moze byc fasolka ale jak sie okaze to prawdziwy cud bedzie bo w tym miechu to uwazalismy naprawde na maxa
nie straszcie tymi mrozami bo ja juz w letniej kurtce chodze a jakos nie badzo mi sie usmiechac wyciagac ta zimowa...;/
anoda a jaki tytul tego programu?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez MoNiaaa.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 10 miesiąc temu #582419 przez emka
Monia zabezpieczaliście się? Tytuł tego programu "O matko!"
tele.polki.pl/katarzyna-bosacka-o-programie_v_edec.html
tele.polki.pl/katarzyna-bosacka-o-programie_v_edec.html
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582440 przez MoNiaaa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
pokaze wam Julke w wersji swiatecznej
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
pokaze wam Julke w wersji swiatecznej
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez MoNiaaa.
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
11 lata 10 miesiąc temu #582505 przez DoMI*
Witam Was Serdecznie
zawitałam do was ponieważ zaczęłam starania o dzidzi.
chciała bym wam opisaś moj cykl
poniewż miałam @14.02.2013 i trwa on 7 dni po czym 24 zaczelismy staranka..
az do 3.03.
teraz z niecierpliwosscia troszku czekam poniewaz nigdy nie biolały mnie piersi tak szybko po owulacjii czy to jest normalne sa obrzmiałe i bola.. a zaczełu bolec 4.03..tak samo bol jak na okres..
wiec mysle ze nie doszło do zapłodnienia .. i przyjdzie @
jak myslicie?
zawitałam do was ponieważ zaczęłam starania o dzidzi.
chciała bym wam opisaś moj cykl
poniewż miałam @14.02.2013 i trwa on 7 dni po czym 24 zaczelismy staranka..
az do 3.03.
teraz z niecierpliwosscia troszku czekam poniewaz nigdy nie biolały mnie piersi tak szybko po owulacjii czy to jest normalne sa obrzmiałe i bola.. a zaczełu bolec 4.03..tak samo bol jak na okres..
wiec mysle ze nie doszło do zapłodnienia .. i przyjdzie @
jak myslicie?
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #582521 przez ferritka
Monia, Julcia boska, do schrupania... fajny pomysł kartki dla dziadków na święta i dla ciociów też
hej Domi, nop nie pozostaje nic innego jak poczekać jak się sytuacja rozwinie. Pamiętaj, że jak się czegoś bardzo pragnie to ciało może spłatać figla. więc poczekaj cierpliwie co czas przyniesie. Życzę powodzenia
hej Domi, nop nie pozostaje nic innego jak poczekać jak się sytuacja rozwinie. Pamiętaj, że jak się czegoś bardzo pragnie to ciało może spłatać figla. więc poczekaj cierpliwie co czas przyniesie. Życzę powodzenia
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #582528 przez ferritka
MoNiaaa napisał:
póki co wcale ... jestem przeziębiona stawiam na to, i na to że się ebłam przy wyliczeniach
feri a kiedy masz zamiar siknac??
póki co wcale ... jestem przeziębiona stawiam na to, i na to że się ebłam przy wyliczeniach