- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582680 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Mirella własnie
Pani NIe masz jakiejs znajomej fryzjerki, zaproponuj jej takie cosik, jak w tczewie działa to czemu u was nie A babki uchachane bo na facebooka fotki jak znalazł :)albo na portal randkowy
Pani NIe masz jakiejs znajomej fryzjerki, zaproponuj jej takie cosik, jak w tczewie działa to czemu u was nie A babki uchachane bo na facebooka fotki jak znalazł :)albo na portal randkowy
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez emka.
Temat został zablokowany.
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu #582683 przez ferritka
Mirella napisał:
no co Ty gadasz nam w szkole na lekcjach wychowania sexualnego pani bibliotekarka mowiła, że stosunkowo co 2 dzień należy inaczej ni hu hu
a zresztą po ostatnich przebojach to ja zła na cały świat i nature byłam, a przez cały ten cykl mi A tak na nerwach grał że nie szło inaczej jak tylko z przypadku
w tym cyklu się poprawie, niech no on się tylko zacznie w końcu
ferritka napisał:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
taka duża a nie wie że groszków się na raty nie robi??????
Ferri, na jeżyka, a potem na edukację prorodzinną, nie miałaś nauk przedmałżeńskich w kościele czy jak? Tam do znudzenia te oczywistości tłuką, już teraz wiem dlaczego
no co Ty gadasz nam w szkole na lekcjach wychowania sexualnego pani bibliotekarka mowiła, że stosunkowo co 2 dzień należy inaczej ni hu hu
a zresztą po ostatnich przebojach to ja zła na cały świat i nature byłam, a przez cały ten cykl mi A tak na nerwach grał że nie szło inaczej jak tylko z przypadku
w tym cyklu się poprawie, niech no on się tylko zacznie w końcu
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
11 lata 10 miesiąc temu #582691 przez DoMI*
Ja mam za soba nieudane małrzeństwo maz niemogł miec dzieci i teraz jestem z chłopakiem i 2 raz juz czekam i sie tez niepokoje czy wszystko ok
ale to jak na zale mi sie zebrało. duzo by opowiadac. niejest łatwo widziec kobiety z brzuszkiem gdy sama walcze juz od 2008 roku
ale to jak na zale mi sie zebrało. duzo by opowiadac. niejest łatwo widziec kobiety z brzuszkiem gdy sama walcze juz od 2008 roku
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582693 przez ferritka
Monia, padłam -śpikowaty sluz
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Domi, nasze motto tu brzmi 'luz, blus i bzykanko" wszystkie doskonale wiemy, że łatwo się mówi wrzuć na luz, ale potwierdzą Ci to te co wrzuciły i zaciążyły ślicznie
Domi, nasze motto tu brzmi 'luz, blus i bzykanko" wszystkie doskonale wiemy, że łatwo się mówi wrzuć na luz, ale potwierdzą Ci to te co wrzuciły i zaciążyły ślicznie
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 10 miesiąc temu #582747 przez Mirella
Bibliotekarka na zajęciach z wychowania seksualnego? Padłam normalnie i wstać nie mogę nie żebym coś przeciwko bibliotekarkom miała, ale ta była niewyedukowana i nieodpowiedzialna do kompletu. Jak można coś takiego młodzieży powiedzieć? Przecież jak się to odwróci to wychodzi na to że co czwarty dzień to już antykoncepcja Ferritka, Ty się nas słuchaj, a ja Ci po cichu powiem, że mój szczęśliwy cykl wcale nie miał więcej przytulanek niż Twój
DoMi, niby dużo lat walczysz, ale zmieniłaś partnera to chyba trzeba od nowa liczyć
DoMi, niby dużo lat walczysz, ale zmieniłaś partnera to chyba trzeba od nowa liczyć
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #582759 przez ferritka
;D nop, u nas bibliotekarka robiła te zajęcia w liceum, mówiła też że muszelek nie golić bo od golenia to grzybicy dostać można a najbezpieczniej to jest się kochać @ bankowo się nie zajdzie i to wcale nie tak dawno temu uczęszczałam na te zajęcia
;D nop, u nas bibliotekarka robiła te zajęcia w liceum, mówiła też że muszelek nie golić bo od golenia to grzybicy dostać można a najbezpieczniej to jest się kochać @ bankowo się nie zajdzie i to wcale nie tak dawno temu uczęszczałam na te zajęcia
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 10 miesiąc temu #582770 przez gosiak
Lacra juz pisałam ale jeszcze raz napisze że bosssko Ci z brzuniem, a łapka no....masz czy przyebać jak by co a szaffffa pikna i wypchana, oj przekładała bym te maciupkie ciuszeczki z miejsca na miejsce i z powrotem
Pani super sesyjne malowanko, masz talent więc kombinuj by mieć z tego kasiorkę
Ferri no nieźle Cię poskładało a Ty babo siknij, ja pamiętam ze w poprzednim cyklu jakoś razem miałyśmy sikać, Tobie się o kilka dni opóżnił...a teraz już mam 8 dzień nowego cyklu, wiec u Ciebie jakoś już powinna @ przyjsc...sikaj sikaj
Pani super sesyjne malowanko, masz talent więc kombinuj by mieć z tego kasiorkę
Ferri no nieźle Cię poskładało a Ty babo siknij, ja pamiętam ze w poprzednim cyklu jakoś razem miałyśmy sikać, Tobie się o kilka dni opóżnił...a teraz już mam 8 dzień nowego cyklu, wiec u Ciebie jakoś już powinna @ przyjsc...sikaj sikaj
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72