BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582680 przez emka
Mirella własnie :)

Pani NIe masz jakiejs znajomej fryzjerki, zaproponuj jej takie cosik, jak w tczewie działa to czemu u was nie :) A babki uchachane bo na facebooka fotki jak znalazł :)albo na portal randkowy :) :lol:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #582682 przez DoMI*
normalnie jakiegos dołałapie...
niechce mi sie miec nadziei ..ach dziewczyny .. ciezkie jest zycie

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 10 miesiąc temu #582683 przez ferritka
Mirella napisał:

ferritka napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

taka duża a nie wie że groszków się na raty nie robi??????
Ferri, na jeżyka, a potem na edukację prorodzinną, nie miałaś nauk przedmałżeńskich w kościele czy jak? Tam do znudzenia te oczywistości tłuką, już teraz wiem dlaczego :P :blink:

no co Ty gadasz :blush: nam w szkole na lekcjach wychowania sexualnego pani bibliotekarka mowiła, że stosunkowo co 2 dzień należy :blink: :silly: inaczej ni hu hu :woohoo:

a zresztą po ostatnich przebojach to ja zła na cały świat i nature byłam, a przez cały ten cykl mi A tak na nerwach grał że nie szło inaczej jak tylko z przypadku :blush: :blush: :lol: :lol:
w tym cyklu się poprawie, niech no on się tylko zacznie w końcu :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #582686 przez emka
Domi Długo sie starasz?

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 10 miesiąc temu #582689 przez MoNiaaa
emka te twopje znajome niezle te metamorfozy robia samej by mi sie przydalo zeby ktos mnie ogarnal :P

mam jakis dziwny sluz takis spikowaty(w barwie i konsystencji)

http

]
11 lata 10 miesiąc temu #582691 przez DoMI*
Ja mam za soba nieudane małrzeństwo maz niemogł miec dzieci i teraz jestem z chłopakiem i 2 raz juz czekam i sie tez niepokoje czy wszystko ok
ale to jak na zale mi sie zebrało. duzo by opowiadac. niejest łatwo widziec kobiety z brzuszkiem gdy sama walcze juz od 2008 roku

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582693 przez ferritka
Monia, padłam -śpikowaty sluz :lol: :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Domi, nasze motto tu brzmi 'luz, blus i bzykanko" wszystkie doskonale wiemy, że łatwo się mówi wrzuć na luz, ale potwierdzą Ci to te co wrzuciły i zaciążyły ślicznie :blink: :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #582697 przez pani_p
Super pomysł z tymi metamorfozami. Ja narazie nie mam takiej znajomej fryzjerki, ale może moje kontakty się o taką rozszerzą i coś uciułamy :) :D
11 lata 10 miesiąc temu #582705 przez DoMI*
postaram się wrzucić na luz ...:)

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 10 miesiąc temu #582746 przez DoMI*
dokucza mi bol brzucha na @

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 10 miesiąc temu #582747 przez Mirella
Bibliotekarka na zajęciach z wychowania seksualnego? Padłam normalnie i wstać nie mogę :lol: nie żebym coś przeciwko bibliotekarkom miała, ale ta była niewyedukowana i nieodpowiedzialna do kompletu. Jak można coś takiego młodzieży powiedzieć? Przecież jak się to odwróci to wychodzi na to że co czwarty dzień to już antykoncepcja ;) Ferritka, Ty się nas słuchaj, a ja Ci po cichu powiem, że mój szczęśliwy cykl wcale nie miał więcej przytulanek niż Twój :blush:

DoMi, niby dużo lat walczysz, ale zmieniłaś partnera to chyba trzeba od nowa liczyć ;)
11 lata 10 miesiąc temu #582757 przez DoMI*
wiem wiem ale raz z głowy nie wymarze .. jak bardzo walczyłam o dziecko.
licze od nowa .. ale teraz jakos wiara z fasolke mnie opuszcza bo zbyt boli na @..

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 10 miesiąc temu #582759 przez ferritka

;D nop, u nas bibliotekarka robiła te zajęcia w liceum, mówiła też że muszelek nie golić bo od golenia to grzybicy dostać można :S a najbezpieczniej to jest się kochać @ bankowo się nie zajdzie B) :lol: i to wcale nie tak dawno temu uczęszczałam na te zajęcia :blink: :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #582770 przez gosiak
Lacra juz pisałam ale jeszcze raz napisze że bosssko Ci z brzuniem, a łapka no....masz czy przyebać jak by co ;) a szaffffa pikna i wypchana, oj przekładała bym te maciupkie ciuszeczki z miejsca na miejsce i z powrotem :kiss:

Pani super sesyjne malowanko, masz talent więc kombinuj by mieć z tego kasiorkę ;)

Ferri no nieźle Cię poskładało B) a Ty babo siknij, ja pamiętam ze w poprzednim cyklu jakoś razem miałyśmy sikać, Tobie się o kilka dni opóżnił...a teraz już mam 8 dzień nowego cyklu, wiec u Ciebie jakoś już powinna @ przyjsc...sikaj sikaj ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu #582773 przez Mirella

DoMi ja rozumiem że z głowy nie wymażesz, ale jednak fakt pozostaje faktem, nowy partner to wszystko idzie od zera niestety.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia