- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Ingrid29
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziecko-największy cud świata
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #583137 przez Ingrid29
Monia może kupiłaś prezerwatywy z takiej fabryki
Klient odwiedzający fabrykę wyrobów z gumy jest oprowadzany przez Menedżera do spraw Marketingowych. Na początku przystanęli przy maszynie produkującej smoczki do butelek dla dzieci. Maszyna wydaje różne sycząco stukoczące dźwięki.
- Kiedy pojawia się syk, roztopiona guma jest wstrzykiwana do formy - tłumaczy sprzedawca - Dźwięk stuku to igła robiąca dziurkę na końcu smoczka.
Dalej przeszli do części fabryki gdzie produkowane są prezerwatywy. I ponownie przystanęli przy maszynie, która wydawała dźwięki: syk, syk, syk, syk, stuk; syk, syk, syk, syk, stuk; itd. co zwróciło uwagę gościa.
- Zaraz, chwileczkę - mówi klient - ja rozumiem czym jest ten: syk, ale co to za stukot, który pojawia się tak często?
- Aaaa... to tak samo jak w maszynie smoczków - odpowiada przewodnik - Ta maszyna robi dziurki w co czwartej prezerwatywie.
- Hmm.... to chyba nie jest zbyt dobre dla prezerwatyw?
- Tak ale jest bardzo dobre dla interesu ze smoczkami.
Klient odwiedzający fabrykę wyrobów z gumy jest oprowadzany przez Menedżera do spraw Marketingowych. Na początku przystanęli przy maszynie produkującej smoczki do butelek dla dzieci. Maszyna wydaje różne sycząco stukoczące dźwięki.
- Kiedy pojawia się syk, roztopiona guma jest wstrzykiwana do formy - tłumaczy sprzedawca - Dźwięk stuku to igła robiąca dziurkę na końcu smoczka.
Dalej przeszli do części fabryki gdzie produkowane są prezerwatywy. I ponownie przystanęli przy maszynie, która wydawała dźwięki: syk, syk, syk, syk, stuk; syk, syk, syk, syk, stuk; itd. co zwróciło uwagę gościa.
- Zaraz, chwileczkę - mówi klient - ja rozumiem czym jest ten: syk, ale co to za stukot, który pojawia się tak często?
- Aaaa... to tak samo jak w maszynie smoczków - odpowiada przewodnik - Ta maszyna robi dziurki w co czwartej prezerwatywie.
- Hmm.... to chyba nie jest zbyt dobre dla prezerwatyw?
- Tak ale jest bardzo dobre dla interesu ze smoczkami.
Temat został zablokowany.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 10 miesiąc temu #583147 przez MoNiaaa
ingrid dobre to powinni do tych oprezerwatych smoczek gratis dawac:P
ja wiem ze tu cos jest nie halo tak czy siak za kilka dni musze siknac i innej rady nie bedzie postaram sie do niedzieli wytrzymac:P
jak sie okaze fasolka to bede sie strasznie cieszyc ale boje sie ze to za wczesnie mialam mocne postanowienie odczekania i masz tu babo placek...i boje sie w takiej sytuacji isc do lekarza bo pomysli ze jakas nieodpowiedzialna gowniara jestem...
ja wiem ze tu cos jest nie halo tak czy siak za kilka dni musze siknac i innej rady nie bedzie postaram sie do niedzieli wytrzymac:P
jak sie okaze fasolka to bede sie strasznie cieszyc ale boje sie ze to za wczesnie mialam mocne postanowienie odczekania i masz tu babo placek...i boje sie w takiej sytuacji isc do lekarza bo pomysli ze jakas nieodpowiedzialna gowniara jestem...
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
11 lata 10 miesiąc temu #583197 przez DoMI*
Witam wsa
masz racje ciezko jest wytrzymac i czekac .. nie ma łatwo
ja staram sie tylko obserwowac so sie dzieje ze mna ale mam jeszcze długo droge czekania i niecierpliwienia sie to jest naj gorsze. lepiej nie wiedziec i sie nie spodziewac i miec zaskoczenie gdy spokojnie czekasz na @. a tak starania wykanczaja nasze głowy ,mysli.....
masz racje ciezko jest wytrzymac i czekac .. nie ma łatwo
ja staram sie tylko obserwowac so sie dzieje ze mna ale mam jeszcze długo droge czekania i niecierpliwienia sie to jest naj gorsze. lepiej nie wiedziec i sie nie spodziewac i miec zaskoczenie gdy spokojnie czekasz na @. a tak starania wykanczaja nasze głowy ,mysli.....
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 10 miesiąc temu #583208 przez anoda89
Hejka. Dziewczyny tak chwaliły ćwiczenia z Chodakowską to i ja sobie poćwiczyłam a co na wiosną będę miała super jędrne ciało i może w ud pozbędę się cellulitu Całego programy nie dałam rady ale jestem słaba może jak odpocznę chwilkę to dokończę.
Monia jakby to była fasolka cud i cieszyć się trzeba
a no i Ferritka ja to się nie dziwie że cię połamało po tych ćwiczeniach chyba bo ja czuję kark.
Monia jakby to była fasolka cud i cieszyć się trzeba
a no i Ferritka ja to się nie dziwie że cię połamało po tych ćwiczeniach chyba bo ja czuję kark.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu #583220 przez ferritka
Dzień dobry
Gosiak Cinki na zakupach cudne pewnie szukają kokakolowych
hahaha no obleśni są bardzo, mój przyjaciel Kuba też się dziwi ale mówi że u nigo w orange country jest mase takich agentów
Anodka- kochana no na początku jak nie ma się kondycji to lepiej dawkować sobie skalpela. jest tam ćwiczenie - to pierwsze na nogi co kolano zgięte z przodu potem ta sama noga do tyłu i pogłębianie- ma-sa-kra jak je robie - a teżn ie zawsze to trzymam sie krzesła, bo nie potrafie ustać, jest ciężko
Monia, 3 mam kciuki kochana.
do mnie chyba coś idzie bo mnie cyc rwie coś się ebłam w obliczeniach. ja czekam jutro po testy owu jadę do superowej apreki i pewnie wrzuce w koszyk jeszcze kilka suplementów ,witamin.
Dziewczyny, pomocy, mam okropne włosy i nie wiem jak je ratować. Od tego rozjaśniania to są matowe i suche macie jakieś sprawdzone odżywki? ratunku
Gosiak Cinki na zakupach cudne pewnie szukają kokakolowych
hahaha no obleśni są bardzo, mój przyjaciel Kuba też się dziwi ale mówi że u nigo w orange country jest mase takich agentów
Anodka- kochana no na początku jak nie ma się kondycji to lepiej dawkować sobie skalpela. jest tam ćwiczenie - to pierwsze na nogi co kolano zgięte z przodu potem ta sama noga do tyłu i pogłębianie- ma-sa-kra jak je robie - a teżn ie zawsze to trzymam sie krzesła, bo nie potrafie ustać, jest ciężko
Monia, 3 mam kciuki kochana.
do mnie chyba coś idzie bo mnie cyc rwie coś się ebłam w obliczeniach. ja czekam jutro po testy owu jadę do superowej apreki i pewnie wrzuce w koszyk jeszcze kilka suplementów ,witamin.
Dziewczyny, pomocy, mam okropne włosy i nie wiem jak je ratować. Od tego rozjaśniania to są matowe i suche macie jakieś sprawdzone odżywki? ratunku
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #583231 przez MoNiaaa
feri a moze cyc z inego powodu daje znac o sobie jak do niedzieli nie wyjdziesz z brzegu to sikasz ze mna?? choc mnie jzu korci zeby sprawdzic coraz bardziej o tym mysle ale co za tym idzie coraz bardziej uwazam ze to jakis absurd:P
ja pod swoimi rudymi tez mam pasemka i w tych miejscach mam tak wlosy przesluszone ze masakra przy czesaniu polowe wlosow trace
ja pod swoimi rudymi tez mam pasemka i w tych miejscach mam tak wlosy przesluszone ze masakra przy czesaniu polowe wlosow trace
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nefretete666
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 10 miesiąc temu #583235 przez nefretete666
ferii ja znam super maske na wlosy z elseve
allegro.pl/elseve-arginine-resist-x3-mas...nia-i3075866174.html mi bardzo pomogla a wlosy mialm w stanie oplakanym
allegro.pl/elseve-arginine-resist-x3-mas...nia-i3075866174.html mi bardzo pomogla a wlosy mialm w stanie oplakanym
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #583241 przez ferritka
Gosiak tylko nie syoss!!! jeeesusie, skusiłm się kiedyś na tą serię bez wspomagaczy, takie jasne zielone butelki. Po szamponie włosy były już takie sztywne, a odżywka beznadziejna!!! strasznie się zawiosdłam.
Zapisałam sobie Nefre tą odżywkę, może w sp znajdę.
Musze cos robić ,lato za chwile a w moich włosach zera blasku
Monia ,nie sądze, ja czuje ze z brzegów wyjdę tylko z poślizgiem lekkim. Więc ja do niedzieli nie wytrwam i mnie zaleje
Zapisałam sobie Nefre tą odżywkę, może w sp znajdę.
Musze cos robić ,lato za chwile a w moich włosach zera blasku
Monia ,nie sądze, ja czuje ze z brzegów wyjdę tylko z poślizgiem lekkim. Więc ja do niedzieli nie wytrwam i mnie zaleje
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 10 miesiąc temu #583261 przez Gosia 2712
Witam kobitki
Ale naskrobalyscie
Ferritka ja uzywam tej odzywki wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=33909 mam krecone wlosy i suche od farbowania i prostowania u mnie sie sprawdza i zawsze do prostowania dam jeszcze jedwab wtedy sa takie fajne
Monia Trzymam kciuki zeby to byla fasolka
Ale naskrobalyscie
Ferritka ja uzywam tej odzywki wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=33909 mam krecone wlosy i suche od farbowania i prostowania u mnie sie sprawdza i zawsze do prostowania dam jeszcze jedwab wtedy sa takie fajne
Monia Trzymam kciuki zeby to byla fasolka
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
11 lata 10 miesiąc temu #583272 przez pani_p
Ferritka polecam Ci olejowanie włosów. Tzn. Na noc nakladasz na włosy albo oliwe z oliwek albo olejek z drogerii np alterra z rossmana i spisz sobie tak. Rano myjesz wlosy. Mi te zabiegi pomogly
Byłam u lekarza, dostałam skierowanie na badania, dostałam odpowiedzi na nurtujące mnie pytania i jestem spokojniejsza. Następna wizyta za dwa tyg
Byłam u lekarza, dostałam skierowanie na badania, dostałam odpowiedzi na nurtujące mnie pytania i jestem spokojniejsza. Następna wizyta za dwa tyg