BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #583278 przez ferritka
Gosia, no widzisz, przechodziłam koło tych odżywek milion razy i dobrze że napisałaś że Ci dobrze ona robi.
muszę poczytać o tej serii też.
ostatnio robie koczek na głowie i staram się nie prostować, ale też do prostowania zawsze jedwab. :lol: :lol: B)

Pani, no ja sobie ekstra olejek rycynowy kupiłam ale dla moich włosów jest za cięzki nawet z żółtkiem i oliwką :dry:

Cudnie, że jesteś spokojniejsza że lekarz Ci wszystko ładnie wytłumaczył... Pani Pani jesteś w najfajniejszym momencie swojego życia wiesz :blush: :blush: dbaj o siebie :kiss: tak mnie naszło jakos ,troszke zazdrośnie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #583279 przez gabi28
dzien dobry Dziewczynki.
weszłam na chwilkę..
Gosiak.. fajne są odzywki w spreju DAVE,takie dwufazowe... o taką jedną mam www.superkoszyk.pl/product-pol-16867-DOV...-Spray-Oil-Care.html naprawde fajna..polecam.
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #583280 przez MoNiaaa
pani to super i fajnie ze tak czesto wizyty :)
a ci=o ciekawego gin ci powiedzial moze i nam sie przydadza swieze informacje :)

gabi co tam u ciebie fajnie ze zagladasz :)

http

]
11 lata 10 miesiąc temu #583295 przez gabi28
MoNiaaa u mnie? hmm.. dobrze,bardzo dobrze. Tydzien temu złożyłam w sądzie pozew,teraz czekam na rozprawe.. chociaż bardzo się boję konfrontacji z moim bylym..
11 lata 10 miesiąc temu #583307 przez MoNiaaa
gabi jak pozamykasz stare sprawy w koncu bedziesz mogla sie cieszyc zyciem i zaczac naprawde wszystko od nowa teraz to pewnie tylko forlamnosc 3mam kciuki za ciebie :)

http

]
11 lata 10 miesiąc temu #583310 przez Gosia 2712
Ferritka one nie sa drogie a na moje wlosy dzialaja :) a powiem Ci ze dlugo nie umialam znalesc dobrej odzywki do moich wlosow bo nie dosc ze sie kreca i pusza to sa suche od farbowania i zniszczone od prostowania :S

Pani to dobrze ze Cie lekarz uspokoil :) i ze jest wszystko oki :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #583320 przez anoda89
Ferri wiesz co ja ostatnio robiłam sobie maseczkę olejku rycrnowego + żółtko + oliwa z oliwek i zostawić na noc może pomoże jedwab do włosów daje sobie radę albo zainwestować w maskę do włosów i to najlepiej w sklepie fryzjerskim. dcdpaznokcie.pl/sklep/Stapiz-Maska-z-jed...e-1000ml,,,3627.html
ja takiej maski używałam i byłam zadowolona z tym że jak włosy zaczynają się przetłuszczać to trzeba ją odstawić na jakiś czas tak mówiła mi fryzjerka.
11 lata 10 miesiąc temu #583322 przez pani_p
A bo wiecie jestem teraz w trakcie końcówki remontu i zaraz przeprowadzka i pytałam na ile sobie mogę pozwolić w sprzątaniu, czy moge łazienkę szorowac, pytałam o te okna nieszczęsne, no i jeżeli się dobrze czuję to spokojnie mogę. Wiadomo, że jeżeli będę słaba to zrobi to ktoś inny ;-) fasolka najważniejsza :-)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
11 lata 10 miesiąc temu #583325 przez ferritka
Anoda, ja właśnie taką maseczke zrobiłam i masakra była, pół ghłowy włosów spłukałam wraz z tą "maską". Okropieństwo. Olej rycynowy nie jest dobry na moje wlosy- strasznie cięzka ta maska jest.
czytam o siemiu lnianym haiirmania.blogspot.com/2013/01/jak-zrob...sow-z-siemienia.html chyba zastosuje to ,hmmm

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #583331 przez anoda89
Ja nie widziałam żadnej różnicy i do tego miałam białko we włosach bo źle oddzieliłam ;)Siemię na wszystko dobre to może i na włosy pomoże :laugh:
11 lata 10 miesiąc temu #583353 przez iwonta_kg
Monia jaki awatarek super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a gdzie twoja fotka z Julką????

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 10 miesiąc temu #583395 przez MoNiaaa
jakos tak mnie naszlo na zmiany a nie mam nic nowego Julki wiec wynalazlam taki :P

http

]
11 lata 10 miesiąc temu #583397 przez emka
Feri Mi fryzjerka poleciła jakiś taki olejek, ale nie wiem z jakiej firmy. Podobno lepsze od lnu bo nie zawiera alkoholu. Dwie krople biore na rękę i wcieram w końcówki.

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
11 lata 10 miesiąc temu #583510 przez ferritka
ale jestem zła :angry: a bo se kciałam zamówić te testy owu na allegro z nudów chyba. se kliknełam kup teraz ale nie popatrzyłam na koszty przesyłki a nie wyszły one automatycznie tylko trzeba było z palca wpisać, no to se wróciłam i se sprawdzilam ale jak wróciłam do zapłaty to w sztukach było już 5 !! po kij mi 100 testów owulacyjnych :angry: :angry: :angry:

i teraz nie wiem co począc :( jak ja kce tylko 20 sztuk a nie 100 :dry:
mam nadzieje, że sprzedawca bedzie wyrozumiały bo bachnęłam mu maila że zaszła pomyłka :dry:

frog. dopadł mnie wiosenny spadek formy i mózg jeszcze w trybie zimowym.

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #583517 przez nefretete666
masz racje Ferri po co ci te testy jak ty masz groszka hehehe:)Ale co do liczby sztuk to znajoma kiedys przez pomyłke zamowila 4 placze po 200zł heheh ale sprzedawca okazal sie spoko i to cofnal:)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia