- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #584498 przez Mirella
Znowu czytam Manię czy Anię, opętało mnie. I taki cytacik mi wpadł w oko: Obowiązkiem matki, choćby miała nie wiem ile trosk, jest czuwać nad tym, aby dziecko nie zostało zbyt wcześnie wygnane z raju dzieciństwa.
Te stare książki to jednak mądre były, nie to co teraz
Te stare książki to jednak mądre były, nie to co teraz
Temat został zablokowany.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #584504 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Lacra Mój też brącha Ale ja już nawet Wiki nauczyłam - nie chwal się! A ona ma radoche jak tata nie zauważa że w nowych ciuchach paraduje Faceci...
Lacra współczyje, dla mnie to było najgorsze badanie, ale weź cytrynkę podobno pomaga.
Mirella Własnie chciałam zapytrać skąd Ty te wszystkie mądrości czerpiesz Popieram każde dziecko ma swój własny rytm, nie ma co przyspieszać. I porównywać z innymi
Lacra współczyje, dla mnie to było najgorsze badanie, ale weź cytrynkę podobno pomaga.
Mirella Własnie chciałam zapytrać skąd Ty te wszystkie mądrości czerpiesz Popieram każde dziecko ma swój własny rytm, nie ma co przyspieszać. I porównywać z innymi
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez emka.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #584512 przez anoda89
Mirella wiadomo jedno dziecko szybciej uczy się robić siusiu do nocnika a drugie szybciej nauczy się liczyć. Ja mam akurat takie porównanie z bratanicami bo rok różnicy i ta młodsza szybciej nauczyła się robić siku i jest żywa, wszędzie wejdzie za to starsza intelektualnie wyprzedziła rówieśników za to ruchowo to ciamajda mała Nie będę się mądrzyć bo jak mi przyjdzie dzieci kiedyś chować to zobaczę jak to jest z tym brzdącami
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
11 lata 10 miesiąc temu #584514 przez ilona
Mirella masz pdf ej ksiazki?
ja kocham Korczaka za podejście do dzieci
demotywatory.pl/4014103/Janusz-Korczak
ja kocham Korczaka za podejście do dzieci
demotywatory.pl/4014103/Janusz-Korczak
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #584524 przez Mirella
Anoda no to ja mam z Duśką podobnie, zna cyferki, zna literki, sama wpisuje w jutuba pony jak chce kucyki oglądać albo miś u jak na misia uszatka ją najdzie, skubana rozpoznaje planety na obrazkach i mnie zagina bo ja na oko ze trzy znam a ona wszystkie, za to z pampersa wyrastała długo, a jeść sama nadal nie chce.
Emka, jakie niby ja mądrości czerpię?
Emka, jakie niby ja mądrości czerpię?
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #584526 przez emka
Wiesz Ilonka Wiki mi to przyniosła ze szkoły, ich Pani im to wydrukowała i mieli zrobić ozdobną kopertę i wręczyć rodzicom. Prawie sie poryczałam
Mirella życiowe Te takie oczywiste, ale wiele osób popełnia na nich błędy, Ja np.
Chciałam Cię prosić o ten pdf
Gosia28 Miałam już sie pytać o Ciebie!
Mirella życiowe Te takie oczywiste, ale wiele osób popełnia na nich błędy, Ja np.
Chciałam Cię prosić o ten pdf
Gosia28 Miałam już sie pytać o Ciebie!
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez emka.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #584534 przez anoda89
No i ja poproszę to będę miała na zaś
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Znacie może przepis na jakieś szybkie ciasto Zrobię dla chłopaków i będę częstować tylko tych co kwiatka przyniosą
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Znacie może przepis na jakieś szybkie ciasto Zrobię dla chłopaków i będę częstować tylko tych co kwiatka przyniosą
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez anoda89.
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu #584543 przez ferritka
Anodka, ja dzisiaj robie takie ciasteczka, bo mnie cholernie naszło, nigdy nie robiłam takich ale wyglądają na łatwe
zpierwszegotloczenia.pl/przepis/ciastecz...ekoladowym-wafelkiem
zpierwszegotloczenia.pl/przepis/ciastecz...ekoladowym-wafelkiem
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #584546 przez ilona
Anoda ja polecam murzynka
www.ofeminin.pl/przepisy/najprostszy-prz...urzynek-f197144.html
I w ogóle Ania Starmach robi fajne rzeczy łatwo i szybko
tvnplayer.pl/programy-online/pyszne-25-odcinki,990/
odcinek czekolada i ciastka godny polecenia
www.ofeminin.pl/przepisy/najprostszy-prz...urzynek-f197144.html
I w ogóle Ania Starmach robi fajne rzeczy łatwo i szybko
tvnplayer.pl/programy-online/pyszne-25-odcinki,990/
odcinek czekolada i ciastka godny polecenia
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ilona.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #584549 przez Mirella
Ilonka, mam pdf, też chcesz? Zrobiłam sobie w nocy metodą kombinowaną, bo na chomiku tylko txt było, i mnie wkurzało Dziewczyny sprawdźcie pocztę Anoda to nie na zaś, to na jeden wieczór jest
Emka, no ze starych książek czerpię za jakiś czas pewnie znowu mnie najdzie na Anię z Zielonego Wzgórza poza tym jestem na tyle bezczelna że nie zapisałam się do wyścigu szczurów, mojego dziecka też nie, i mam generalnie gdzieś czy robi coś wcześniej czy później niż inne dzieci. Mnie wystarcza, że swoim tempem idzie do przodu.
Acha, najszybsze ciasto na świecie, 4 jajka zmikserowac z 3/4 szklanki cukru, dodać 10 łyżek mąki, cukier waniliowy, łyżeczkę proszku i pól roztopionej margaryny, albo żeby jeszcze szybciej było 3/4 szklanki oleju, ja daję słonecznikowy bo rzepakowego nie lubię. Na wierzch jakieś owoce i do pieca, a jak nie ma owoców pod ręką to odłożyć trochę mniej niż pól i zmieszać z kakao, i to na wierzch wlać, i też będzie ładnie. Piecze się nie wiem ile, bo nie mam takiego pieca jak Wy. U mnie w kuchni węglowej koło godziny, to w Waszych piekarnikach może być krócej troszkę.
Emka, no ze starych książek czerpię za jakiś czas pewnie znowu mnie najdzie na Anię z Zielonego Wzgórza poza tym jestem na tyle bezczelna że nie zapisałam się do wyścigu szczurów, mojego dziecka też nie, i mam generalnie gdzieś czy robi coś wcześniej czy później niż inne dzieci. Mnie wystarcza, że swoim tempem idzie do przodu.
Acha, najszybsze ciasto na świecie, 4 jajka zmikserowac z 3/4 szklanki cukru, dodać 10 łyżek mąki, cukier waniliowy, łyżeczkę proszku i pól roztopionej margaryny, albo żeby jeszcze szybciej było 3/4 szklanki oleju, ja daję słonecznikowy bo rzepakowego nie lubię. Na wierzch jakieś owoce i do pieca, a jak nie ma owoców pod ręką to odłożyć trochę mniej niż pól i zmieszać z kakao, i to na wierzch wlać, i też będzie ładnie. Piecze się nie wiem ile, bo nie mam takiego pieca jak Wy. U mnie w kuchni węglowej koło godziny, to w Waszych piekarnikach może być krócej troszkę.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Mirella.
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej