BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #584662 przez ferritka
nop racja racja też wyklikałam :lol: :blink: modelka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #584666 przez anoda89
Jak tapeta nałożona to może i ujdzie a bez make up, szkoda gadać :P No ale dzięki :) :kiss: :kiss: :kiss:
11 lata 10 miesiąc temu #584673 przez iwonta_kg
Wiecie co, zrobiliśmy sobie prezent na dzień kobiet (znaczy ja);) i kupilismy play station 3 :lol:
super sprawa, palce mnie bolą od grania hehe głównie to jeżdżę samochodem po torze bo jakieś wyścigi mamy ale fajna gra :blink:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #584679 przez ferritka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

my mamy kinekta- i jak A się zlituje i kce ze mną zagrać w tenisa, to 2 dni potem mam zakwasy ;D a w darta jestem mistrzem dzielni :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #584682 przez anoda89
Ferri oczy mi z orbit wyszły, jakaś Ty ładna :) :kiss: Uśmiech telewizyjny :)

Iwonta no to przyszalałaś :laugh: Ja kiedyś też grałam często bo brat miała ale 2 i śmiechu kupę było jak się ktoś wczuwał :laugh:
11 lata 10 miesiąc temu #584723 przez ferritka
Anoda :blush: dziękuję, ale ja to mam urodę bardziej radiową :lol: :lol: :lol: B) :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #584751 przez gosia28
emka napisał:

Wiesz Ilonka Wiki mi to przyniosła ze szkoły, ich Pani im to wydrukowała i mieli zrobić ozdobną kopertę i wręczyć rodzicom. Prawie sie poryczałam :silly:

Mirella życiowe :) Te takie oczywiste, ale wiele osób popełnia na nich błędy, Ja np.
Chciałam Cię prosić o ten pdf :blink:

Gosia28 Miałam już sie pytać o Ciebie! :)

A taki ciężki czas miałam, nie chciało mi się nawet pisać i głowę Wam zawracać :)
tera wracam nieco do ludzisk :)

Ania z Zielonego Wzgórza mmmm, mam na półce, chyba odświeżę lekturkę :)

ale narazie spadam na basen, czas się odprężyć tym bardziej, że ze szczupaka zrobiłam się wielorybem :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
11 lata 10 miesiąc temu #584753 przez Mirella
Gosia, zazdroszczę tego basenu ;) a jak się ma ciężki czas to tym bardziej się nam mówi a nie siedzi w kąciku, karny jeżyk Ci się należy, przyjdzie Ferritka to go wyciągnie i Cię posadzi :P
11 lata 10 miesiąc temu #584756 przez sylwus136
BRY :d
Anoda i Feri też was znalazłam na FB :D jak chcecie zaproszenie to mogę wysłać ale nie chce nic na siłę więc wolę zapytać :)

A u nas Kapi przeziębiony... na szczęście nic poważnego
W Środę mamy kontrolę

Ja mam dziś lenia :P Właśnie zjadłam loda czekoladowego i nic mi się nie chce :D
Aaa i kupiłam sobie dziś buty :D
11 lata 10 miesiąc temu #584757 przez Asik
ferritka napisał:

my mamy kinekta- i jak A się zlituje i kce ze mną zagrać w tenisa, to 2 dni potem mam zakwasy ;D a w darta jestem mistrzem dzielni :lol: :lol: :lol:

My też kinecta mamy :) i ja mam zumbę :) ta nową :):D :D polecam :) w darta na kinect też jestem mistrz :)180 to pikus :) szkoda że nie ma Cricket'a bo było by ciekawsze :) a juz jak zawody w pubie mamy to zawsze gramy o piwko i jeszcze nigdy nie stawiałam hahah :D mamy sporta 1 i 2 :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
11 lata 10 miesiąc temu #584758 przez MoNiaaa
mi z kalendarza chlopok wychodzi jakby teraz byla fasolka pozniej cinka a dalej tez chlopok:P tylko ze w moim przypadku z Julka sie nie sprawdzilo cos lipny ten kalendarz :P

http

]
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #584770 przez ferritka

no to kto dzisiaj dostąpi zaszczytu posiedzenia na jeżyku przyjemniaczku :silly: :lol:

Asik kurka rurka, zastanawiam się nad zumbą ale nikt ode mnie nie mial mi pozyczyć na próbę wiec póki co się wstrzymuje z zakupem :lol:
dart jest boski i zjazdy na nartach też lubię :lol: za to o tyczce skoczyć nie potrafie i oszczepem ciepnąc też nie :dry:

Sylwuś, Ty pytasz a wiesz :blink: dajesz zaproszenie ;] ja beszczelnie do Gosiaka wbiłam bez pardonu :lol: :lol: :lol:

frog, pieke ciasteczka owsiane i hmm ładne kulki wlozyłam do piecyka, poszłam zobaczyć a mnie się one rozlału na płasko :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:
11 lata 10 miesiąc temu #584786 przez sylwus136
Feri ja mogę posiedzieć :D taki milutki sie wydaje :D

Zaproszenie wysłane :D
11 lata 10 miesiąc temu #584794 przez Mirella
Przerobiłam tego pedeefa bo mi się zlewał i mnie to wkurzało, jak chcecie wersję z większymi odstępami między linijkami to mówcie :)

ciacha mi się skończyły, a już za późno żeby robić, wrrrrr
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #584799 przez ferritka
:angry: a ja 2 podejścia zrobiłam do owsianych ciasteczek i taki z tego finał, że nie mam na jutro na sniadanie owsianki FROG! z doooopy przepis jakiś mam :dry:
wsio poszło w kosz :(

Sylwuś, a byłaś dziś niegrzeczna B) bo jeśli tak to wskakuj na minutkę na jeżyka... tylko uważaj, bo on na pierwszy rzut oka taki milusi B) a jak siądziesz to wyciąga igiełki :S :S :side: :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka