- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #585453 przez MoNiaaa
narazie to ja w pracy jestem ale jak wroce moze sie skusze
nie wiem czy to z glodu czy cus ale tak mi slabo ze szok!!dobrze ze do domu niedlugo ide bo bym chyba tu padla pod biurko i nikt by nawet nie wiedzial ale jakby sie pokazala druga krecha to tym bardzirj sie bede martwic ta krwia...
nie wiem czy to z glodu czy cus ale tak mi slabo ze szok!!dobrze ze do domu niedlugo ide bo bym chyba tu padla pod biurko i nikt by nawet nie wiedzial ale jakby sie pokazala druga krecha to tym bardzirj sie bede martwic ta krwia...
Temat został zablokowany.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
11 lata 10 miesiąc temu #585481 przez Lacrijka
Pozapraszalam Was wszystkie
Kurcze, byłam dzis na badankach i robiłam test obciążenia glukozą, po 1h mam troche za wysoki wynik..doktorek mi zabroni jabłek
I wiecie co , mam pomysła.. Jak sie wyniesiemy na fejsa to Mirelka będzie musiała sie nam ujawnic bo bez nas to ona życ nie moze hihihi..spoko, co ????
Kurcze, byłam dzis na badankach i robiłam test obciążenia glukozą, po 1h mam troche za wysoki wynik..doktorek mi zabroni jabłek
I wiecie co , mam pomysła.. Jak sie wyniesiemy na fejsa to Mirelka będzie musiała sie nam ujawnic bo bez nas to ona życ nie moze hihihi..spoko, co ????
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu #585487 przez ferritka
Lacra, Geniuszu
aj, no to jak zbić żeby wynik był ksiązkowy?? to znaczy,że cukru za dużo?? no to od dziś jogurt i banan?? i mówiłaś że na żele tylko paczysz
u mnie pranie wyprane, ogarnięte... cycki sie rozmrażają dziś ryż w sosie słodko-kwaśnym z cyckiem. nooo można drzemkę wrzucić na spokojnie
aj, no to jak zbić żeby wynik był ksiązkowy?? to znaczy,że cukru za dużo?? no to od dziś jogurt i banan?? i mówiłaś że na żele tylko paczysz
u mnie pranie wyprane, ogarnięte... cycki sie rozmrażają dziś ryż w sosie słodko-kwaśnym z cyckiem. nooo można drzemkę wrzucić na spokojnie
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #585495 przez sylwus136
hej piękne
ja dziś miałam ciężką noc. Kacperek chory...temp.go męczyła i ma problemy z kaszlem...nie może odkaszlnąć i go strasznie dusi...wiec noc miałam nie zbyt dziś. Zmęczona jestem mega...
Cieszę sie że Kacperek się podoba jak śpiewa
Wysłałam paru osobom zaproszenie na Fb ( tego kogo znalazłam) i podpisałam sie że to ja więc powinnyście wiedzieć
Co macie dziś ciekawego na obiad?? BO ja mam dziś pustkę... może coś fajnego podrzucicie
ja dziś miałam ciężką noc. Kacperek chory...temp.go męczyła i ma problemy z kaszlem...nie może odkaszlnąć i go strasznie dusi...wiec noc miałam nie zbyt dziś. Zmęczona jestem mega...
Cieszę sie że Kacperek się podoba jak śpiewa
Wysłałam paru osobom zaproszenie na Fb ( tego kogo znalazłam) i podpisałam sie że to ja więc powinnyście wiedzieć
Co macie dziś ciekawego na obiad?? BO ja mam dziś pustkę... może coś fajnego podrzucicie
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez sylwus136.
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- DoMI*
- Wylogowany