- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #585770 przez anoda89
Spróbuje napewno Mel B bo jestem ciekawa czy podołam.
Przy sprawdzaniu to trza umyć ręce i najlepiej o tej samej porze to robić i jedną nogę zarzucić np. na kibelek Nie można sprawdzać po kąpieli bo może się rozpulchnić pod wpływem ciepła. Tyle wiem na ten temat. Tempke mierze i też licho to wychodzi
Uciekam do znajomych. Trzymajcie się kochane. Miłego wieczoru
Przy sprawdzaniu to trza umyć ręce i najlepiej o tej samej porze to robić i jedną nogę zarzucić np. na kibelek Nie można sprawdzać po kąpieli bo może się rozpulchnić pod wpływem ciepła. Tyle wiem na ten temat. Tempke mierze i też licho to wychodzi
Uciekam do znajomych. Trzymajcie się kochane. Miłego wieczoru
Temat został zablokowany.
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 10 miesiąc temu #585777 przez sylwus136
tak zmieniając temat kobietki to macie może jakieś fajny pomysły na aranżacje i inspiracje pokoi ?jakieś fajne zdjęcia i pomysły ? Już mówię o co mi chodzi szukam pomysłów na pokój dzienny, sypialnię, pokój dziecięcy i kuchnie Rzeczy z Ikea wchodzą jak najbardziej w grę bo uwielbiam ten sklep
Może któraś z was może mi coś podrzucić
Może któraś z was może mi coś podrzucić
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
11 lata 10 miesiąc temu #585779 przez Insomnia
Agnesssa Maks jest boski, a Natalka aż zaczęła cmokać
Ale będą razem ładnie wyglądali
Jak szyjka jest w dotyku jak czubek nosa to jest twarda a jak płatek ucha to miękka, Na początku cyklu szyjka jest twarda, zamknięta i łatwo dostępna. W miarę zbliżania się jajeczkowania ujście szyjki otwiera się, szyjka staje się miękka, unosi się - coraz trudniej ją dosięgnąć. Po jajeczkowaniu ujście szyjki zamyka się, szyjka staje się twarda, opuszcza się - jest znów łatwiej dostępna.
Ale będą razem ładnie wyglądali
Jak szyjka jest w dotyku jak czubek nosa to jest twarda a jak płatek ucha to miękka, Na początku cyklu szyjka jest twarda, zamknięta i łatwo dostępna. W miarę zbliżania się jajeczkowania ujście szyjki otwiera się, szyjka staje się miękka, unosi się - coraz trudniej ją dosięgnąć. Po jajeczkowaniu ujście szyjki zamyka się, szyjka staje się twarda, opuszcza się - jest znów łatwiej dostępna.
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
11 lata 10 miesiąc temu #585784 przez Dave
Heloł,
Ferri -
sylwus - jestem na podobnym etapie muszę stworzyć łazienkę, salon, sypialnię i pokój dziecinny.
Meble dla Majki już wybrałam, resztę muszę jakoś wyaranżować z tego co mam.
Ale mam pytanko. Jaki materac wybrać dla młodej? Chcę ją przenieść do własnego łóżka i nie wiem na co się patrzeć
Ferri -
sylwus - jestem na podobnym etapie muszę stworzyć łazienkę, salon, sypialnię i pokój dziecinny.
Meble dla Majki już wybrałam, resztę muszę jakoś wyaranżować z tego co mam.
Ale mam pytanko. Jaki materac wybrać dla młodej? Chcę ją przenieść do własnego łóżka i nie wiem na co się patrzeć
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #585789 przez sylwus136
Domi dzięki
Na razie jeszcze nie urządzam ale może już niedługo wiec szukam ispiracji by móc pokazać M. co chce dokładnie już sobie nawet kolory mniej wiecej wybrałam
może macie jakieś zdjęcia chociaż by z neta jakie wam się podobają
Dave nie pomogę niestety co do materaca. Mój mały od tamtych wakacji śpi sam na jednoosobowej rozsuwanej kanapce.
Dave a mebeli jakie masz ? Z jakiej firmy ? Ja dla Kapiego też się zaczynam już rozglądać po malutku
Na razie jeszcze nie urządzam ale może już niedługo wiec szukam ispiracji by móc pokazać M. co chce dokładnie już sobie nawet kolory mniej wiecej wybrałam
może macie jakieś zdjęcia chociaż by z neta jakie wam się podobają
Dave nie pomogę niestety co do materaca. Mój mały od tamtych wakacji śpi sam na jednoosobowej rozsuwanej kanapce.
Dave a mebeli jakie masz ? Z jakiej firmy ? Ja dla Kapiego też się zaczynam już rozglądać po malutku
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #585791 przez ferritka
Sylwuś,
www.makehomeeasier.pl/
www.facebook.com/jedynetakiewnetrza?ref=stream
www.facebook.com/pracowniafreedom?ref=stream
www.facebook.com/IslandOfWhite
i jak lubisz ikea, no to wskakuj w samochód i daj się ponieś wyobraźni... ja zrobiłam tak, że wiedziałam że ce mieć ciemne ściany, no i zrobilismy ciemne, a potem dodatkami rozjaśniam i wszystko nabiera ładnych kształtów
łazienke Lacra ma ładna niech fote ciepnie, a jak ja znajde coś to Ci tu bedę też podrzucąc linki
o ja np takie wnętrza lubie, nowoczesne, ale bardzo minimalistyczne ,prawie sterylne choć nie do końca www.google.pl/search?hl=pl&site=imghp&tb...4945.htm%3B700%3B525
www.makehomeeasier.pl/
www.facebook.com/jedynetakiewnetrza?ref=stream
www.facebook.com/pracowniafreedom?ref=stream
www.facebook.com/IslandOfWhite
i jak lubisz ikea, no to wskakuj w samochód i daj się ponieś wyobraźni... ja zrobiłam tak, że wiedziałam że ce mieć ciemne ściany, no i zrobilismy ciemne, a potem dodatkami rozjaśniam i wszystko nabiera ładnych kształtów
łazienke Lacra ma ładna niech fote ciepnie, a jak ja znajde coś to Ci tu bedę też podrzucąc linki
o ja np takie wnętrza lubie, nowoczesne, ale bardzo minimalistyczne ,prawie sterylne choć nie do końca www.google.pl/search?hl=pl&site=imghp&tb...4945.htm%3B700%3B525
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
11 lata 10 miesiąc temu #585801 przez DoMI*
kobietanaj.pl/6728,Co_powiecie_na_tag%C4...b%C4%99_dla_maluszka
polecam sama bym chciała cos takiego ..
polecam sama bym chciała cos takiego ..
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
11 lata 10 miesiąc temu #585803 przez Dave
Może to nic takiego, ale widziałam w realu i się fajnie prezentują.
Kolor ten wrzosowy (fioletowy). Wybiorę łóżko i coś do tego, bo też nie mam zbyt wiele miejsca.
No i cenowo wychodzą spoko.
dolmar.pl/eshop,1,51,51,podgrupy,7,1.html?reload
A i przedpokój i klatkę schodową też muszę ogarnąć.
Nie wiem właśnie jakie kolory na ścianę wybrać, ale ja tam raczej jestem szybka w podejmowaniu takich decyzji, więc myślę, że spontanicznie coś sklecę
Kolor ten wrzosowy (fioletowy). Wybiorę łóżko i coś do tego, bo też nie mam zbyt wiele miejsca.
No i cenowo wychodzą spoko.
dolmar.pl/eshop,1,51,51,podgrupy,7,1.html?reload
A i przedpokój i klatkę schodową też muszę ogarnąć.
Nie wiem właśnie jakie kolory na ścianę wybrać, ale ja tam raczej jestem szybka w podejmowaniu takich decyzji, więc myślę, że spontanicznie coś sklecę
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #585811 przez sylwus136
dzięki za propozycję
Feri kocham Ikea Obecne meble które mam w mieszkaniu też są w pewnej części z Ikea. Kuchnię mam z BlackRedWhite.
Co do kolorów to takie mam upatrzone:
pokój dzienny- brąz + beż
sypialnia - fiolet + biel
pokój małego - zieleń + pomarańcz
kuchania - brak mi pomysłów kompletnie
łazienka - podoba mi się coś z czernią ale też nie mam jeszcze planów
Lacra zrób foteczkę łazienki bo podobno masz świetną proszę,proszę,proszę
Feri kocham Ikea Obecne meble które mam w mieszkaniu też są w pewnej części z Ikea. Kuchnię mam z BlackRedWhite.
Co do kolorów to takie mam upatrzone:
pokój dzienny- brąz + beż
sypialnia - fiolet + biel
pokój małego - zieleń + pomarańcz
kuchania - brak mi pomysłów kompletnie
łazienka - podoba mi się coś z czernią ale też nie mam jeszcze planów
Lacra zrób foteczkę łazienki bo podobno masz świetną proszę,proszę,proszę
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #585816 przez ferritka
ja mam prawie cały dom fioletowo- malinowo-biały
wszystkie dodatki mam z ikea- kocham ją, bo można co chwile coś nowego wytworzyć a ja lubie tak poprzekladać coś przemalowac
kuchnie mam szaro-czerwoną tez z ikea ( szafki szare, ściany + sufit krwisto czerwone) przedpokoik mam też szary pod kolor kuchni se ebłam a klatkę sschodową bedziemy robić na fioletowo i szaro
a kuchnie to mi się marzy taka otwarta z wyspą i kiedys w przyszlości w miejscu gdzie teraz jest kuchnia bedzie pralnia atu gdzie mamy teraz biuro będzie kuchnia taka jaką sobie wymarzyłam
wszystkie dodatki mam z ikea- kocham ją, bo można co chwile coś nowego wytworzyć a ja lubie tak poprzekladać coś przemalowac
kuchnie mam szaro-czerwoną tez z ikea ( szafki szare, ściany + sufit krwisto czerwone) przedpokoik mam też szary pod kolor kuchni se ebłam a klatkę sschodową bedziemy robić na fioletowo i szaro
a kuchnie to mi się marzy taka otwarta z wyspą i kiedys w przyszlości w miejscu gdzie teraz jest kuchnia bedzie pralnia atu gdzie mamy teraz biuro będzie kuchnia taka jaką sobie wymarzyłam
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #585822 przez sylwus136
o feri to super
ja też uwielbiam fiolet i wybrałam go do sypialni
jeśli możesz to strzel fotkę kuchni i pokoju jak nie chcesz tu umieszczać to mogę podać e-maila
Ikea w ogole jest świetna zawsze można tam znależć coś pasującego do reszty.
No i jak tam zawsze jesteśmy to do restauracji na tanie jedzonko
ja też uwielbiam fiolet i wybrałam go do sypialni
jeśli możesz to strzel fotkę kuchni i pokoju jak nie chcesz tu umieszczać to mogę podać e-maila
Ikea w ogole jest świetna zawsze można tam znależć coś pasującego do reszty.
No i jak tam zawsze jesteśmy to do restauracji na tanie jedzonko