- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #585829 przez ferritka
aa spoko, kiedys tu pokój dałam bo sie oknem chwaliam jak znajdę fote to wrzuce
a kuchnią nie ma sie co chwalić bo malutka jest i nawet sie odwrócić nie można. Ty Lacry pytaj ona ma chate jak belweder to nich foty wrzuca
w ikea też jemy zawsze tylko teraz przez tą konine cholerną to mam uraz
Domi o widzisz, no to dajesz fociaka nam tu
a kuchnią nie ma sie co chwalić bo malutka jest i nawet sie odwrócić nie można. Ty Lacry pytaj ona ma chate jak belweder to nich foty wrzuca
w ikea też jemy zawsze tylko teraz przez tą konine cholerną to mam uraz
Domi o widzisz, no to dajesz fociaka nam tu
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
Temat został zablokowany.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #585831 przez Dave
Ja teraz mam nasz pokój "wielofunkcyjny" ( który za niedługo zostanie salonem ), w kolorkach ciemnego wrzosu, czyli taki fiolecik w połączaniu z czymś podobnym do kości słoniowej
Właśnie jakies takie fiolety za mną chodzą. Łazienka okazała się jasno, szaro, srebrno, grafitowo, wręcz czarna. Hmmm.... taki mix. Jak bedzie gotowa to wam pokażę Jak oczywiście będzie co
Właśnie jakies takie fiolety za mną chodzą. Łazienka okazała się jasno, szaro, srebrno, grafitowo, wręcz czarna. Hmmm.... taki mix. Jak bedzie gotowa to wam pokażę Jak oczywiście będzie co
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Dave.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #585836 przez ferritka
no właśnie fiolet jest dla mnie tak uniwersalnymv kolorem, że można go z każdym połączyć i fajnie bedzie grał
mi się marzy właśnie ciemna łazienka- grafitowo-czarna wręcz a tylko dodatki jasne np zielone albo srebrno-szare
no to czekam Dave na Twoje cudo
Mała nie zrobiłabyś mi tego , kcesz być kuleżanką mojego A
mi się marzy właśnie ciemna łazienka- grafitowo-czarna wręcz a tylko dodatki jasne np zielone albo srebrno-szare
no to czekam Dave na Twoje cudo
Mała nie zrobiłabyś mi tego , kcesz być kuleżanką mojego A
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 10 miesiąc temu #585848 przez sylwus136
Feri będę prosić Lacare tylko pytanie czy bedzie chciała się pokazać :?
No ale Ty kochana jak znajdziesz to też pokaż
Dave na Twoją też będę czekała
Ja w tej chwili kuchnię mam zieloną, pokój żółty a łazienkę niebieską wiec nudaaa. I dlatego szukam czegoś fajnego na przyszłość
co do Ikea i koniny to mnie to nie ruszyło zbytnio... powiem tak sama jezdziłam sportowo konno przez 5 lat...ale mięso typu konina nie robi dla mnie problemu.Klopsików akurat tam nie jadłam no ale
No ale Ty kochana jak znajdziesz to też pokaż
Dave na Twoją też będę czekała
Ja w tej chwili kuchnię mam zieloną, pokój żółty a łazienkę niebieską wiec nudaaa. I dlatego szukam czegoś fajnego na przyszłość
co do Ikea i koniny to mnie to nie ruszyło zbytnio... powiem tak sama jezdziłam sportowo konno przez 5 lat...ale mięso typu konina nie robi dla mnie problemu.Klopsików akurat tam nie jadłam no ale
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #585853 przez ferritka
Mała napisał:
no i chyba Cię A słyszał bo mi adidasy schował i mnie pilnuje
no to masz szczęście ,że kcesz być moja a nie jego, on nie jest rozrywkowy, monotematyczny mozna rzecz -tylko mecze i mecze feeee. a ja to przynajmniej czasami powiem coś śmiesznego
Sylka, ja też nie jadam tych klopsików, tylko A zaesze se je buerze.. ja zupy i bar sałatwkowy okupuje
p.s. tak mnie przeszło przez mysl teraz, czy jak jest Groszek i Groszek to czy im skalpel nie zaszkodziłby hmmm sama nie wiem ,tsk tylko luźno mnie przelecialo
Ferri nie ja chcę być Twoją przyjaciółką Nie chcę żebyś jakieś leczyska dostała, albo jeszcze w jakimś gorsecie wylądowała
no i chyba Cię A słyszał bo mi adidasy schował i mnie pilnuje
no to masz szczęście ,że kcesz być moja a nie jego, on nie jest rozrywkowy, monotematyczny mozna rzecz -tylko mecze i mecze feeee. a ja to przynajmniej czasami powiem coś śmiesznego
Sylka, ja też nie jadam tych klopsików, tylko A zaesze se je buerze.. ja zupy i bar sałatwkowy okupuje
p.s. tak mnie przeszło przez mysl teraz, czy jak jest Groszek i Groszek to czy im skalpel nie zaszkodziłby hmmm sama nie wiem ,tsk tylko luźno mnie przelecialo
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #585859 przez ferritka
Mała napisał:
no to by się jeszcze ze Śwagrem mym czyli Studentkowym małżem zgadali bo śwagier też zimą loce w getrach po boisku i też mecze lubi
Ferri A nadał by się z moim T, on też o sporcie tylko gada, no i o dzieciach czasem
no to by się jeszcze ze Śwagrem mym czyli Studentkowym małżem zgadali bo śwagier też zimą loce w getrach po boisku i też mecze lubi
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 10 miesiąc temu #585867 przez sylwus136
Feri mój M. też klopsiki i klopsiki i teraz ubolewa że je wycofali
Ja tam zawsze biorę też zupy i coś typu warzywa, panierowany camember
Feri jak by był groszek i groszek to nie powinno im to bardzo zaszkodzić. Dzidziolki w pierwszych miesiącach są bardzo chronione przez organizm. To jest tak jak z alko.
Aaa tak w ogole fajny masz avatarek fajne chłopaki czyzbyś chciała mieć chłopców ?? Chłopaki są fajne i straszne przytulanki w końcu jak to się mówi :"synuś mamusi"
Ja tam zawsze biorę też zupy i coś typu warzywa, panierowany camember
Feri jak by był groszek i groszek to nie powinno im to bardzo zaszkodzić. Dzidziolki w pierwszych miesiącach są bardzo chronione przez organizm. To jest tak jak z alko.
Aaa tak w ogole fajny masz avatarek fajne chłopaki czyzbyś chciała mieć chłopców ?? Chłopaki są fajne i straszne przytulanki w końcu jak to się mówi :"synuś mamusi"
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej