BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #585828 przez DoMI*
ja mam salon braz bez i fiolet :D

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #585829 przez ferritka
aa spoko, kiedys tu pokój dałam bo sie oknem chwaliam :) jak znajdę fote to wrzuce B)
a kuchnią nie ma sie co chwalić bo malutka jest i nawet sie odwrócić nie można. Ty Lacry pytaj ona ma chate jak belweder to nich foty wrzuca :)

w ikea też jemy zawsze B) tylko teraz przez tą konine cholerną to mam uraz :dry:

Domi o widzisz, no to dajesz fociaka nam tu :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #585831 przez Dave
Ja teraz mam nasz pokój "wielofunkcyjny" ( który za niedługo zostanie salonem ), w kolorkach ciemnego wrzosu, czyli taki fiolecik w połączaniu z czymś podobnym do kości słoniowej :laugh:

Właśnie jakies takie fiolety za mną chodzą. Łazienka okazała się jasno, szaro, srebrno, grafitowo, wręcz czarna. Hmmm.... taki mix. Jak bedzie gotowa to wam pokażę :) Jak oczywiście będzie co :dry:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #585836 przez ferritka
no właśnie fiolet jest dla mnie tak uniwersalnymv kolorem, że można go z każdym połączyć i fajnie bedzie grał B)
mi się marzy właśnie ciemna łazienka- grafitowo-czarna wręcz a tylko dodatki jasne np zielone albo srebrno-szare :lol:
no to czekam Dave na Twoje cudo :blush: :blush:

Mała B) nie zrobiłabyś mi tego :blink: :blink: :side: :S , kcesz być kuleżanką mojego A :blink: :blink: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #585839 przez DoMI*
jak bede w domciu to wam powysyłam jutro .. bo dzis koncze o 22 wiec ide sie myc i nyny :)
ale obiecuje wam podesłać//
tak samo w innym mieszkaniu manalowałam sobie zachod słonca i drzewo na całej scianie..

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 10 miesiąc temu #585841 przez Dave
obaczymy co z tego wyjdzie na tym moim powalającym metrażu :silly:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #585846 przez Mała
Ferri nie ja chcę być Twoją przyjaciółką :lol: :blink: Nie chcę żebyś jakieś leczyska dostała, albo jeszcze w jakimś gorsecie wylądowała
11 lata 10 miesiąc temu #585848 przez sylwus136
Feri będę prosić Lacare tylko pytanie czy bedzie chciała się pokazać :?
No ale Ty kochana jak znajdziesz to też pokaż :)

Dave na Twoją też będę czekała :D

Ja w tej chwili kuchnię mam zieloną, pokój żółty a łazienkę niebieską wiec nudaaa. I dlatego szukam czegoś fajnego na przyszłość :D

co do Ikea i koniny to mnie to nie ruszyło zbytnio... powiem tak sama jezdziłam sportowo konno przez 5 lat...ale mięso typu konina nie robi dla mnie problemu.Klopsików akurat tam nie jadłam no ale :D
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #585853 przez ferritka
Mała napisał:

Ferri nie ja chcę być Twoją przyjaciółką :lol: :blink: Nie chcę żebyś jakieś leczyska dostała, albo jeszcze w jakimś gorsecie wylądowała

no i chyba Cię A słyszał bo mi adidasy schował i mnie pilnuje :blush: :lol:

no to masz szczęście ,że kcesz być moja a nie jego, on nie jest rozrywkowy, monotematyczny mozna rzecz -tylko mecze i mecze feeee. a ja to przynajmniej czasami powiem coś śmiesznego :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :S :blush: :lol: B)

Sylka, ja też nie jadam tych klopsików, tylko A zaesze se je buerze.. ja zupy i bar sałatwkowy okupuje :lol: :lol:

p.s. tak mnie przeszło przez mysl teraz, czy jak jest Groszek i Groszek to czy im skalpel nie zaszkodziłby :dry: :blush: hmmm sama nie wiem ,tsk tylko luźno mnie przelecialo :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #585856 przez Mała
Ferri A nadał by się z moim T, on też o sporcie tylko gada, no i o dzieciach czasem :blush:
11 lata 10 miesiąc temu #585859 przez ferritka
Mała napisał:

Ferri A nadał by się z moim T, on też o sporcie tylko gada, no i o dzieciach czasem :blush:

no to by się jeszcze ze Śwagrem mym czyli Studentkowym małżem zgadali bo śwagier też zimą loce w getrach po boisku i też mecze lubi :lol: B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #585862 przez Mała
Z tym, że mój to nie lata po boisku, niestety :( Ale go dziś zaciągnęłam na Mel B, muszę go odchudzić :silly:
11 lata 10 miesiąc temu #585866 przez ferritka
i jakie miał wrażenia? B) bo mój stary sie zapiera że nie będzie ze mną tego robić, że woli popatrzeć :lol: podejrzewam, ze by mu głupio było jakby wymiękl na począteczku a ja bym cisła do końca :lol: :lol: :lol: B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #585867 przez sylwus136
Feri mój M. też klopsiki i klopsiki i teraz ubolewa że je wycofali :P
Ja tam zawsze biorę też zupy i coś typu warzywa, panierowany camember :D

Feri jak by był groszek i groszek to nie powinno im to bardzo zaszkodzić. Dzidziolki w pierwszych miesiącach są bardzo chronione przez organizm. To jest tak jak z alko.
Aaa tak w ogole fajny masz avatarek :D fajne chłopaki :D czyzbyś chciała mieć chłopców ?? Chłopaki są fajne i straszne przytulanki :D w końcu jak to się mówi :"synuś mamusi"
11 lata 10 miesiąc temu #585868 przez Mała
Chylił czoła, bo ja po abs jeszcze sobie zrobiłam brzuch. On już ledwo, ledwo abs, ale coś czuję że jutro biedny będzie :S
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia