BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #585871 przez ferritka
nooo Groszki mi się marzą Groszki takie mamusine:lol: :lol: :lol:

no to luz, bo ja w tym miesiącu nie dość że dużo ćwiczyłam to jeszcze bronka se nie żałowałam :blush: :dry: - chyba właśnie przez to mnie sie znowu obsunęło. Albo jeszcze jedna teoria, ja myslę że mam cykle 31 dniowe ( bo tak było) ale teraz mam obsuwy. Ostatnio miałam 9 dni obsuwy, teraz 7 może mnie się cykl wydłużył po prostu, no może tak być :dry: :dry: :unsure:

no Mała to T. to zuch chłopak :blink: masaż mu się należy na zakwasy :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #585879 przez Mała
Dzieci mu pomogą zakwasy rozchodzić :silly:
11 lata 10 miesiąc temu #585886 przez MoNiaaa
kurka rurka zrobilam tego testa wyszedl negatyw wiec schowalam go do szafi i z tego wszystkiego piwko sobie walnelam poszlam teraz do wc i z glupia popatrzylam a tam druga krecha i to taka mocna :ohmy: :ohmy: :ohmy: tylko jak jest na tej obudowie to oznaczenie T to nie jest na rowno tylko bardziej w prawo w strone tej testowej :unsure:
nie wiem co myslec ??:(

http

]
11 lata 10 miesiąc temu #585889 przez Dave
MoNiaa - WOW! dawaj foto!!! Szybko. My na to zerkniemy eksperckim okiem.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #585890 przez ferritka
aaaaaa Monia Monia B) B) ale by było jaja jak berety i cuda na kiju :kiss: :kiss: czaaad :)
waśnie Sylwunia pisała przed chwilką, że bronek nie straszny takiej maciupciej fasolce.

a poka fote :blush: :blush: :blush: bo nie wien czy oficjalnie tu z gratkami mam wyskoczyc :S :S

Mała, kocham Cię normalnie :lol: :lol: :lol: :lol:

a ja se była u Asika Szymka pooglądać i się znowu zakochałam :kiss: :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #585892 przez Dave
MoNiaaa - pamiętasz jak było u mnie :unsure: :unsure: :unsure:
My też uważaliśmy i co ta nasza uważność właśnie mi nogi pod żebra wciska :silly:

11 lata 10 miesiąc temu #585894 przez agnesssa
Inso Urocza parka będzie :lol:

Monia Ojaaaaaa poka poka :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Jak robiłam pierwszy test Maksiowy to też mi wyszedł później. Zrobiłam zobaczyłam negatyw i zaczęłam się do pracy szykować i na wychodne chciałam go zgarnąć i do kosza wyrzucić a tam blada kresunia była :lol: :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #585895 przez sylwus136
W pierwszych tygodniach ciąży mała fasolka chroniona jest przed szkodliwymi czynnikami. Prawda jest taka że wiele mam nie wie że są w ciąży, imprezują i pozniej myślą ile wypiły. Jeśli oglądałyście program Kasi Bosackiej to nawet ona tam mówiła o tym że alko. nie dochodzi do fasolki.

Monia co do testu to na niektórych pisze że wyniku nie powinno się już sprawdzać po jakimś czasie( nie pamiętam jakim) bo wynik może się zmienić i być już niewiarygodny.
11 lata 10 miesiąc temu #585900 przez Dave
MoNiaaa - zlituj się i daj zdjęcie, bo ja zaraz przechodzę na komórkę, a tam to żadnych zdjęć nie widzę :angry:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #585903 przez Lacrijka
zawartosc usunieta przez Lacre :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
11 lata 10 miesiąc temu #585904 przez Mirella
Monia, tak czy inaczej dobrze by było test powtórzyć, bo Sylwuś dobrze mówi, po długim czasie nie powinno się odczytywać wyniku, przy czym długi czas to chyba 5 minut z tego co pamiętam ;)

Łazienka, łazienką, ale wiecie jaką Lacra ma fajną sypialnię????
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #585906 przez ferritka
Dave napisał:

MoNiaaa - zlituj się i daj zdjęcie, bo ja zaraz przechodzę na komórkę, a tam to żadnych zdjęć nie widzę :angry:

podbijam prośbę Dave, ja nie idę na komórkę ale na jeżyka a i owszem :lol: :lol: :lol: i też chcę widzieć Fasolkę kolejną

jest i łazienka :lol: mówiłam ,że są wypasione i jest czarna :lol: :lol: :S
aaaaaaaaaaaaaaaa szaro- czerwona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kocham takie połączenie :lol: :lol: :lol: :blink: :blink: czad B) B) B)

mnie to w sumie nie dziwi, że lacruszka ma taki wypas na chacie, bo ładni ludzie to mają styl B) B) B)
kurka rurka kocham takie mocne kolory :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #585910 przez madziaska
Lacruś, ja juz widze odbite male lapki na tych pieknych scianach ;) :kiss:
11 lata 10 miesiąc temu #585912 przez agnesssa
Lacra a pokaż brzucha bo nie uwidzialam

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
11 lata 10 miesiąc temu #585913 przez Dave
Lakra - gały mi z orbit wylazły, a szczęka walnęła o podłogę :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Kobieto ale masz zajebiście wypasioną chawirę :lol: :lol: :lol: Masz styl i smaczek do wnętrz :side: :side:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka