BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu #585993 przez ferritka
ty Bidol, a co robiłaś na klatce schodowej? bo poszukuje inspiracji B)

Dave kochana kurka rurka nie mozna tak wciaż nie spac :dry: hmmmm szklanka mleka, masaż Małz niech Ci zrobi i masz mi się wyspać Kochana, jutro raporta ze snów nam tu zdasz :blink: :blink: :S :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #585995 przez sylwus136
ja też mykam :)
kolorowych snów wszystkim :kiss:
11 lata 10 miesiąc temu #585997 przez bidol
ferritka napisał:

ty Bidol, a co robiłaś na klatce schodowej? bo poszukuje inspiracji B)

Dave kochana kurka rurka nie mozna tak wciaż nie spac :dry: hmmmm szklanka mleka, masaż Małz niech Ci zrobi i masz mi się wyspać Kochana, jutro raporta ze snów nam tu zdasz :blink: :blink: :S :lol: :lol:

No cuda na kiju to moze.nie sa ale cos tam wykombinowalam. Jutro wstawie fotki :) bo z telefo.u pisze :)
11 lata 10 miesiąc temu #586013 przez Gosia 2712
Heh no ja tez przegabilam fotki Lacry a szkoda bo tez remont robimy i przydaloby mi sie troche pomyslow :P

Monia chyba ten test cos zaszwankowal :S moze siknij jutro i wtedy zobaczymy ale czekaj te 5 min a nie od razu do szuflady :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #586018 przez Agusia83
hej dziewczynki...dzis mialam impreze urodzinowa malza...skonczyl 35lat :laugh: Na szczescie wszystko sie udalo...Emi byla bardzo grzeczna i bawila sie z kuzynka 4 letnia...dawno sie nie widzialy, a lazily za soba non stop i ciagle za raczke :laugh:

Nie wiem jak Was nadrobie...bo mam mnostwo stron...

Monia, mnie sie wydaje, ze dziwny ten test...bo jednak ta krecha powinna byc ciut dalej, w miejscu literki...a nie pomiedzy nimi...ale czekam na zdjecie jutrzejszego testu.

Widzialam brzuszek Lacry z przed kilku dni...sliczny domek cinkow :laugh: A szafa z ciuszkami cudna :laugh:

Domi, szyjka miekka przewaznie jest nisko, (gdy zbliza sie @...i podczas..oraz gdy masz owulke)i jest otwarta, innymi slowy czujesz dziurke...a twarda jest wysoko i czuc taki jakby nosek...guzek...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #586021 przez gosiak
Monia, mnie się wydaje ze siuski farbke rozlaly z tej pierwszej kreski i taki "zaciek"się robił B) ale powtórz i się wyjaśni ;)

Ja nie widziałam fot lacry :( tzn kiedyś widziałam, ale na ładne rzeczy to ja lubieę zawsze patrzeć :)

Ferri a jak tam Ci się spisują ikeowskie meble kuchenne? Bo też czeka mnie remont kuchni i się zastosnawiam nad ikeą, pytam bo mam pułkę jedną z ikei co jestl pod tv i do dupy bo się odkleja cosik tam B)

Dobranoc :blink:

Aguś Emi taka "dorosła" sie tu wydaje :) super sobie radzi :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 10 miesiąc temu #586030 przez studentkaae
02:21 - pewnie wszystkie śpią, a ja nie... bom właśnie z imprezki wróciła i nadrabiam Was :)

Moniaaa - oj, siknij lepiej z rana, bo ten test zepsuty chyba jest faktycznie, ja go miałam i on takk blisko 2 kresek nie pokazywał - to czekamy na rano :)

buuuuuuuu, a ja Lacrijki salónów nie widziałam... a żałuję bardzo, bo ja uwielbiam takie tematy. my robilismy generalny remont rok temu i odkryłam swój żywioł niewątpliwie... aranżacja wnętrz - zazdraszczam tym, którzy zajmują się tym zawodowo - super praca :)

ja łazienkę mam grafitowo-szaro-biało-czerwoną :) malusia, ale nie narzekam :)
i to jest u mnie ewenement, bo reszte mieszkania mam raczej w ciepłych tonacjach brąz, beż, pomarańcz :)

no dobra, mykam do spania - do jutra, a raczej do dziś :)
11 lata 10 miesiąc temu #586031 przez Dave
feri-to masz już raporta.
jest 4:50 a ja se leze i leze.
mleko,melisa i inne cuda na mnie nie działają.
a maz znów w pracy do poniedziałku,więc lipa.
no co ja poradzę na to moje spanie. hmmm...

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 10 miesiąc temu #586038 przez pani_p
Hejo.

Jak ja tak będę padać o 21 to mnie tu całe życie towarzyskie ominie :( no nie widziałam apartamentów Lacrijki. U nas w mieszkaniu to zaszalałam z kolorami. Kuchnia jasny szary z czerwienia, przedpokoj zielony, pokój jak lody jagodowo waniliowe, a łazienka fiolety :-) o dziwo wszystko ładnie współgra :-)

Monia ja też miałam ten test i krechy były bardziej od siebie odsunięte. Czekam na poranny wynik :-*
11 lata 10 miesiąc temu #586053 przez Dave
dzien dobry :-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 10 miesiąc temu #586059 przez DoMI*
Dzień dobry Dave....
jak tam noc?

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 10 miesiąc temu #586067 przez iwonta_kg
Dzień doberek wszystkim! :laugh:

Śnieg padał całą noc i jest tak biało że za oknem nic nie widać!! Armagiedron jak nic... :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Monia - ja też czekam na teścior :laugh: :laugh: :laugh:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
11 lata 10 miesiąc temu #586070 przez DoMI*
ale wam dobrze ja czuje ze nieudało nam sie ..
jakos taka zmarnowana jestem :(

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 10 miesiąc temu #586075 przez anoda89
Heloł :)
No tak jak zwykle zdjęcia mnie ominęły a mi się inspiracje też by przydały co prawda jeszcze demolki w domu nie mam ale może pod koniec roku coś się będzie działać ;) :)

Monia dawaj tego testa bo muszę się ogarnąć i śniadanie jakieś zjeść :) Trzymasz kobieto w napięciu ;)
11 lata 10 miesiąc temu #586080 przez Asik
Morning :)

mnie też ominęły zdjęcia chawiry od Lacry ;) alee ja widziałam kiedyś wsie zdjęcia :D i do dzisiaj mam w pamięci łazienkę :D :D :D :D :D :D :D i pokoik dzieciowy - szuflady elegancko zabudowane pod skosem :D :D :D

a my wczoraj mielismy posiedzenie ze znajomymi i Jack'iem D heheh :D :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży