- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #585993 przez ferritka
ty Bidol, a co robiłaś na klatce schodowej? bo poszukuje inspiracji
Dave kochana kurka rurka nie mozna tak wciaż nie spac hmmmm szklanka mleka, masaż Małz niech Ci zrobi i masz mi się wyspać Kochana, jutro raporta ze snów nam tu zdasz
Dave kochana kurka rurka nie mozna tak wciaż nie spac hmmmm szklanka mleka, masaż Małz niech Ci zrobi i masz mi się wyspać Kochana, jutro raporta ze snów nam tu zdasz
Temat został zablokowany.
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
11 lata 10 miesiąc temu #585997 przez bidol
ferritka napisał:
No cuda na kiju to moze.nie sa ale cos tam wykombinowalam. Jutro wstawie fotki bo z telefo.u pisze
ty Bidol, a co robiłaś na klatce schodowej? bo poszukuje inspiracji
No cuda na kiju to moze.nie sa ale cos tam wykombinowalam. Jutro wstawie fotki bo z telefo.u pisze
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 10 miesiąc temu #586013 przez Gosia 2712
Heh no ja tez przegabilam fotki Lacry a szkoda bo tez remont robimy i przydaloby mi sie troche pomyslow
Monia chyba ten test cos zaszwankowal moze siknij jutro i wtedy zobaczymy ale czekaj te 5 min a nie od razu do szuflady
Monia chyba ten test cos zaszwankowal moze siknij jutro i wtedy zobaczymy ale czekaj te 5 min a nie od razu do szuflady
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #586018 przez Agusia83
hej dziewczynki...dzis mialam impreze urodzinowa malza...skonczyl 35lat Na szczescie wszystko sie udalo...Emi byla bardzo grzeczna i bawila sie z kuzynka 4 letnia...dawno sie nie widzialy, a lazily za soba non stop i ciagle za raczke
Nie wiem jak Was nadrobie...bo mam mnostwo stron...
Monia, mnie sie wydaje, ze dziwny ten test...bo jednak ta krecha powinna byc ciut dalej, w miejscu literki...a nie pomiedzy nimi...ale czekam na zdjecie jutrzejszego testu.
Widzialam brzuszek Lacry z przed kilku dni...sliczny domek cinkow A szafa z ciuszkami cudna
Domi, szyjka miekka przewaznie jest nisko, (gdy zbliza sie @...i podczas..oraz gdy masz owulke)i jest otwarta, innymi slowy czujesz dziurke...a twarda jest wysoko i czuc taki jakby nosek...guzek...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nie wiem jak Was nadrobie...bo mam mnostwo stron...
Monia, mnie sie wydaje, ze dziwny ten test...bo jednak ta krecha powinna byc ciut dalej, w miejscu literki...a nie pomiedzy nimi...ale czekam na zdjecie jutrzejszego testu.
Widzialam brzuszek Lacry z przed kilku dni...sliczny domek cinkow A szafa z ciuszkami cudna
Domi, szyjka miekka przewaznie jest nisko, (gdy zbliza sie @...i podczas..oraz gdy masz owulke)i jest otwarta, innymi slowy czujesz dziurke...a twarda jest wysoko i czuc taki jakby nosek...guzek...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #586021 przez gosiak
Monia, mnie się wydaje ze siuski farbke rozlaly z tej pierwszej kreski i taki "zaciek"się robił ale powtórz i się wyjaśni
Ja nie widziałam fot lacry tzn kiedyś widziałam, ale na ładne rzeczy to ja lubieę zawsze patrzeć
Ferri a jak tam Ci się spisują ikeowskie meble kuchenne? Bo też czeka mnie remont kuchni i się zastosnawiam nad ikeą, pytam bo mam pułkę jedną z ikei co jestl pod tv i do dupy bo się odkleja cosik tam
Dobranoc
Aguś Emi taka "dorosła" sie tu wydaje super sobie radzi
Ja nie widziałam fot lacry tzn kiedyś widziałam, ale na ładne rzeczy to ja lubieę zawsze patrzeć
Ferri a jak tam Ci się spisują ikeowskie meble kuchenne? Bo też czeka mnie remont kuchni i się zastosnawiam nad ikeą, pytam bo mam pułkę jedną z ikei co jestl pod tv i do dupy bo się odkleja cosik tam
Dobranoc
Aguś Emi taka "dorosła" sie tu wydaje super sobie radzi
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez gosiak.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 10 miesiąc temu #586030 przez studentkaae
02:21 - pewnie wszystkie śpią, a ja nie... bom właśnie z imprezki wróciła i nadrabiam Was
Moniaaa - oj, siknij lepiej z rana, bo ten test zepsuty chyba jest faktycznie, ja go miałam i on takk blisko 2 kresek nie pokazywał - to czekamy na rano
buuuuuuuu, a ja Lacrijki salónów nie widziałam... a żałuję bardzo, bo ja uwielbiam takie tematy. my robilismy generalny remont rok temu i odkryłam swój żywioł niewątpliwie... aranżacja wnętrz - zazdraszczam tym, którzy zajmują się tym zawodowo - super praca
ja łazienkę mam grafitowo-szaro-biało-czerwoną malusia, ale nie narzekam
i to jest u mnie ewenement, bo reszte mieszkania mam raczej w ciepłych tonacjach brąz, beż, pomarańcz
no dobra, mykam do spania - do jutra, a raczej do dziś
Moniaaa - oj, siknij lepiej z rana, bo ten test zepsuty chyba jest faktycznie, ja go miałam i on takk blisko 2 kresek nie pokazywał - to czekamy na rano
buuuuuuuu, a ja Lacrijki salónów nie widziałam... a żałuję bardzo, bo ja uwielbiam takie tematy. my robilismy generalny remont rok temu i odkryłam swój żywioł niewątpliwie... aranżacja wnętrz - zazdraszczam tym, którzy zajmują się tym zawodowo - super praca
ja łazienkę mam grafitowo-szaro-biało-czerwoną malusia, ale nie narzekam
i to jest u mnie ewenement, bo reszte mieszkania mam raczej w ciepłych tonacjach brąz, beż, pomarańcz
no dobra, mykam do spania - do jutra, a raczej do dziś
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
11 lata 10 miesiąc temu #586038 przez pani_p
Hejo.
Jak ja tak będę padać o 21 to mnie tu całe życie towarzyskie ominie no nie widziałam apartamentów Lacrijki. U nas w mieszkaniu to zaszalałam z kolorami. Kuchnia jasny szary z czerwienia, przedpokoj zielony, pokój jak lody jagodowo waniliowe, a łazienka fiolety o dziwo wszystko ładnie współgra
Monia ja też miałam ten test i krechy były bardziej od siebie odsunięte. Czekam na poranny wynik :-*
Jak ja tak będę padać o 21 to mnie tu całe życie towarzyskie ominie no nie widziałam apartamentów Lacrijki. U nas w mieszkaniu to zaszalałam z kolorami. Kuchnia jasny szary z czerwienia, przedpokoj zielony, pokój jak lody jagodowo waniliowe, a łazienka fiolety o dziwo wszystko ładnie współgra
Monia ja też miałam ten test i krechy były bardziej od siebie odsunięte. Czekam na poranny wynik :-*
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
11 lata 10 miesiąc temu #586075 przez anoda89
Heloł
No tak jak zwykle zdjęcia mnie ominęły a mi się inspiracje też by przydały co prawda jeszcze demolki w domu nie mam ale może pod koniec roku coś się będzie działać
Monia dawaj tego testa bo muszę się ogarnąć i śniadanie jakieś zjeść Trzymasz kobieto w napięciu
No tak jak zwykle zdjęcia mnie ominęły a mi się inspiracje też by przydały co prawda jeszcze demolki w domu nie mam ale może pod koniec roku coś się będzie działać
Monia dawaj tego testa bo muszę się ogarnąć i śniadanie jakieś zjeść Trzymasz kobieto w napięciu
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
11 lata 10 miesiąc temu #586080 przez Asik
Morning
mnie też ominęły zdjęcia chawiry od Lacry alee ja widziałam kiedyś wsie zdjęcia i do dzisiaj mam w pamięci łazienkę i pokoik dzieciowy - szuflady elegancko zabudowane pod skosem
a my wczoraj mielismy posiedzenie ze znajomymi i Jack'iem D heheh
mnie też ominęły zdjęcia chawiry od Lacry alee ja widziałam kiedyś wsie zdjęcia i do dzisiaj mam w pamięci łazienkę i pokoik dzieciowy - szuflady elegancko zabudowane pod skosem
a my wczoraj mielismy posiedzenie ze znajomymi i Jack'iem D heheh