- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #586501 przez ferritka
8 dzień dziś Monia ale nie mam żadnego objawu!! kawa smakuje, nie mam sluza, bólów cyca, kłuć, nie jestem senna no nic a nic. Cyc mi urósł znowu- ale to normalne.
nie mam więc co świrować, tylko na @ czekać
ależ mnie się kce tych przygotowań weselnych. Złapałam wiatr w żagle przeglądam zaproszenia ,podziękowania, normalnie mnie rozsadza energia ;> tylko nie wiem jakie atrakcje zrobić wypasione w kosmos extra
nie mam więc co świrować, tylko na @ czekać
ależ mnie się kce tych przygotowań weselnych. Złapałam wiatr w żagle przeglądam zaproszenia ,podziękowania, normalnie mnie rozsadza energia ;> tylko nie wiem jakie atrakcje zrobić wypasione w kosmos extra
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
Temat został zablokowany.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 46
11 lata 10 miesiąc temu #586504 przez MoNiaaa
ja przy Julce nie mialam ani jednego objawu ciazy...dopiero w troche pozniejszym tc mdlosci mnie meczyly ale bez zygania i w 12tc jak rekal odjal i to wszystkie moje ciazowe objawy
zreszta kazda ciaza jest inna i nie musisz miec ksiazkowych objawow ale czekaj dalej
ja dzis pizze robie na kolajce:)
kurka skonczyl mi sie fluid a sklep juz zamkniety
zreszta kazda ciaza jest inna i nie musisz miec ksiazkowych objawow ale czekaj dalej
ja dzis pizze robie na kolajce:)
kurka skonczyl mi sie fluid a sklep juz zamkniety
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 10 miesiąc temu #586508 przez studentkaae
a ja dziś na kolacyjkę robię tortille
wesele to taka fajna impreza, ale coś w tym mimo wszystko jest, że na swoim to się człowiek najgorzej bawi i głodny z wesela wychodzi
wesele to taka fajna impreza, ale coś w tym mimo wszystko jest, że na swoim to się człowiek najgorzej bawi i głodny z wesela wychodzi
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #586516 przez ferritka
noo słyszałam właśnie, że tak na swoim to człowiek nic nie pamięta i głodny chodzi
A ze samówił jakiegoś kucharza co mu ze śwuniakiem płonacym wjedzie- no uparł sie to co mu poradze. ale chciałabym zrobić coś co wszystkim zapadnie w pamięć tylko nie mam planu.
Bedziemy mieć tą fotobudkę i każdy sobie foto walnie i wklei je do księgi gości
A ze samówił jakiegoś kucharza co mu ze śwuniakiem płonacym wjedzie- no uparł sie to co mu poradze. ale chciałabym zrobić coś co wszystkim zapadnie w pamięć tylko nie mam planu.
Bedziemy mieć tą fotobudkę i każdy sobie foto walnie i wklei je do księgi gości
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #586522 przez studentkaae
noo, to super - ale z tą fotobudką to się jeszcze na żadnym weselu nie spotkałam, ale pomysł świetny - pewnie fotki będą zajebiaszcze i pamiątka przefajowska na lata
my też mieliśmy płonącego świniaka - w zupełnej ciemności wjechał na salę przy muzyce jakiejś takiej apropos tego świniaka, nie pamiętam już co to za nuta była... wstępnie myśleliśmy, żeby świniaka zastąpić płonącymi pstrągami, ale nie każdy ryby lubi no i po północy gorzej ludzie widzą po alko więc baliśmy się, żeby ktoś się ością nie zadławił
no i ważne, żeby jakieś zabawy były na rozruszanie towarzystwa
my też mieliśmy płonącego świniaka - w zupełnej ciemności wjechał na salę przy muzyce jakiejś takiej apropos tego świniaka, nie pamiętam już co to za nuta była... wstępnie myśleliśmy, żeby świniaka zastąpić płonącymi pstrągami, ale nie każdy ryby lubi no i po północy gorzej ludzie widzą po alko więc baliśmy się, żeby ktoś się ością nie zadławił
no i ważne, żeby jakieś zabawy były na rozruszanie towarzystwa
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #586525 przez studentkaae
Elmirka my sie stąd nigdzie nie wynosimy Kochana
to idę robić tą kolację, bo zaraz "ugotowani" polecą i mi żołądek z głodu wypali
to idę robić tą kolację, bo zaraz "ugotowani" polecą i mi żołądek z głodu wypali
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez studentkaae.
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #586529 przez ferritka
Anodka, no ostatnio 9 dni. No to jutro powinna przyjść. ale jakoś serio nie mam czucia żeby to Groszek i Groszek był podobno się ma przeczucie a ja jedyne przeczucie jakie mam to ...że w h&m bedą boskie wyprzedaże i se kodzuke dźinsową wyhaczacze wypaśną
Elmirka nooo, mi tu dobrze, ale cieszę się, że kontakt też na fb jest bo tam to z telefona potrafie wleźć a tu to nie wiem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mam nadzieje, że ta fotobudka to strzal w dziesiątkę będzie, moja swiadkowa ,świadowała teraz na weselu i taka była, mowiła że kupa smiechu i fajnie to wyjszło
ale myslę o czymś co zwali wszystkich z nóg... lampiony odpadają bo to oklepane, tance z ogniem tez , hmmmm
Elmirka nooo, mi tu dobrze, ale cieszę się, że kontakt też na fb jest bo tam to z telefona potrafie wleźć a tu to nie wiem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mam nadzieje, że ta fotobudka to strzal w dziesiątkę będzie, moja swiadkowa ,świadowała teraz na weselu i taka była, mowiła że kupa smiechu i fajnie to wyjszło
ale myslę o czymś co zwali wszystkich z nóg... lampiony odpadają bo to oklepane, tance z ogniem tez , hmmmm
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez ferritka.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #586534 przez bidol
Dziękuję za komplementa
Sylwuś - kofffana - chętnie bym Ci pokazała kuchnię jak bym miała co pokazać mam ohydną przedpotopową i paskudną kuchnię - że aż wstyd
ale moja siostra robi aktualnie - i to z ikei i jak jej coś sensownego wyjdzie to pokaże- jak tak lubisz paczeć
oj nie łatwo zrobić coś z niczego - dom niby nie stary - no ale 10 lat ma - no i budowany był na potrzeby i gusta moich rodziców więc domyślacie sie jak Łazienka nam nawet wyszła bo była robiona od podstaw no ale z resztą ciężko - schody chciała bym ciemne- no ale to wszystkie drzwi trzeba zmienić i panele i listwy - łoj dużo tego - salon dopiero co malowany i już wszędzie poobijany teraz tylko sypialnie porobić musimy
swoją drogą - uwielbiam remonty
Sylwuś - z migdałkiem to tak jak dziewczyny piszą - różne szkoły są
Seba miał usuwany w wieku 3 lat- ale to dlatego że musiał - miał już niedosłuch spowodowany częstym zapaleniem uszu i kilka paracentez na uszy i powiem Ci że odkąd wycieliśmy migdały - to słuch się polepszył ale i jest duuużo zdrowszy praktycznie nie choruje
a dla porównania powiem że był dość chorowitym dzieckiem - do 3 roku życia był 8 razy w szpitalu i miał 5 zapaleń płuc
Dave- Mateusz powiadasz- baaardzo ładnie
Ferritka- ooo to super- ślub powiadasz- łał - warto - - na ja jakoś nie czytam etykiet idę z innym nastawieniem a tych zakamarków w łazience mamy duuużo - i są super- tera było nie posprzątane ale jak tak się wezmę i posprzątam - to pochowane są wszystkie kosmetyki i jest luxxx
studentka - ojj no spora - ok 10m 2
a ja se piernika upiekłam - i zara wtrząchne całego chyba
Sylwuś - kofffana - chętnie bym Ci pokazała kuchnię jak bym miała co pokazać mam ohydną przedpotopową i paskudną kuchnię - że aż wstyd
ale moja siostra robi aktualnie - i to z ikei i jak jej coś sensownego wyjdzie to pokaże- jak tak lubisz paczeć
oj nie łatwo zrobić coś z niczego - dom niby nie stary - no ale 10 lat ma - no i budowany był na potrzeby i gusta moich rodziców więc domyślacie sie jak Łazienka nam nawet wyszła bo była robiona od podstaw no ale z resztą ciężko - schody chciała bym ciemne- no ale to wszystkie drzwi trzeba zmienić i panele i listwy - łoj dużo tego - salon dopiero co malowany i już wszędzie poobijany teraz tylko sypialnie porobić musimy
swoją drogą - uwielbiam remonty
Sylwuś - z migdałkiem to tak jak dziewczyny piszą - różne szkoły są
Seba miał usuwany w wieku 3 lat- ale to dlatego że musiał - miał już niedosłuch spowodowany częstym zapaleniem uszu i kilka paracentez na uszy i powiem Ci że odkąd wycieliśmy migdały - to słuch się polepszył ale i jest duuużo zdrowszy praktycznie nie choruje
a dla porównania powiem że był dość chorowitym dzieckiem - do 3 roku życia był 8 razy w szpitalu i miał 5 zapaleń płuc
Dave- Mateusz powiadasz- baaardzo ładnie
Ferritka- ooo to super- ślub powiadasz- łał - warto - - na ja jakoś nie czytam etykiet idę z innym nastawieniem a tych zakamarków w łazience mamy duuużo - i są super- tera było nie posprzątane ale jak tak się wezmę i posprzątam - to pochowane są wszystkie kosmetyki i jest luxxx
studentka - ojj no spora - ok 10m 2
a ja se piernika upiekłam - i zara wtrząchne całego chyba
Ostatnio zmieniany: 11 lata 10 miesiąc temu przez bidol.
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Elmirka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
Mniej Więcej
11 lata 10 miesiąc temu #586556 przez sylwus136
bidolku nie ma sprawy
jak siostra zrobi to chętnie zobaczę
co do migdałków to jeśli lekarz mi kiedykolwiek zaleci to wytnę ale jeśli to ma być tylko chore widzi-misie babci to dziękuje bardzo...
Elmirka my się tylko na FB znalzłyśmy i wiemy teraaa jak wyglądamy hehe
ale na forum zostaniemy noo jak by mogło być inaczej
kurka mózg mnie boli...chyba zmęczenie daje sie we znaki
ale Kapi czuje się już lepiej i widać to po nim wiec jestem mega szczęsliwa
a ja dziś nie mam nic fajnego na kolację... pewnie zjem kanapkę i to tyle...
jak siostra zrobi to chętnie zobaczę
co do migdałków to jeśli lekarz mi kiedykolwiek zaleci to wytnę ale jeśli to ma być tylko chore widzi-misie babci to dziękuje bardzo...
Elmirka my się tylko na FB znalzłyśmy i wiemy teraaa jak wyglądamy hehe
ale na forum zostaniemy noo jak by mogło być inaczej
kurka mózg mnie boli...chyba zmęczenie daje sie we znaki
ale Kapi czuje się już lepiej i widać to po nim wiec jestem mega szczęsliwa
a ja dziś nie mam nic fajnego na kolację... pewnie zjem kanapkę i to tyle...
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 10 miesiąc temu #586569 przez gosiak
Mi kiedyś lekarz zlecił usunięcie migdałów ale sie bałam odwlekałam i teraz jeszcze starsza i strach większy, i jak tylko choróbsko mnie bierze to od razu gardło boli i zawalone a się boję bo u nas jeden facet poszedł na wycięcie i nie wrócił
Ugotowanych się naoglądałam i jak zwykle smaka robią, ide lodzika se zjeść
Ugotowanych się naoglądałam i jak zwykle smaka robią, ide lodzika se zjeść