BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #586501 przez ferritka
8 dzień dziś Monia :blush: ale nie mam żadnego objawu!! kawa smakuje, nie mam sluza, bólów cyca, kłuć, nie jestem senna no nic a nic. Cyc mi urósł znowu- ale to normalne.
nie mam więc co świrować, tylko na @ czekać B)

ależ mnie się kce tych przygotowań weselnych. Złapałam wiatr w żagle B) :lol: przeglądam zaproszenia ,podziękowania, normalnie mnie rozsadza energia ;> tylko nie wiem jakie atrakcje zrobić wypasione w kosmos extra :cheer: :cheer:

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
11 lata 10 miesiąc temu #586504 przez MoNiaaa
ja przy Julce nie mialam ani jednego objawu ciazy...dopiero w troche pozniejszym tc mdlosci mnie meczyly ale bez zygania i w 12tc jak rekal odjal i to wszystkie moje ciazowe objawy
zreszta kazda ciaza jest inna i nie musisz miec ksiazkowych objawow ale czekaj dalej :P

ja dzis pizze robie na kolajce:)
kurka skonczyl mi sie fluid a sklep juz zamkniety :ohmy:

http

]
11 lata 10 miesiąc temu #586508 przez studentkaae
a ja dziś na kolacyjkę robię tortille :)

wesele to taka fajna impreza, ale coś w tym mimo wszystko jest, że na swoim to się człowiek najgorzej bawi i głodny z wesela wychodzi :silly:
11 lata 10 miesiąc temu #586516 przez ferritka
noo słyszałam właśnie, że tak na swoim to człowiek nic nie pamięta i głodny chodzi B)
A ze samówił jakiegoś kucharza co mu ze śwuniakiem płonacym wjedzie- no uparł sie to co mu poradze. ale chciałabym zrobić coś co wszystkim zapadnie w pamięć tylko nie mam planu.
Bedziemy mieć tą fotobudkę i każdy sobie foto walnie i wklei je do księgi gości :) B) B) :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu #586519 przez anoda89
Ferritka trzymam kciuku żeby @ nie przyszła :) :kiss: Ostatnio ile Ci się spóźniała?

Strzeliłam Skalpela i się nawet nie spociłam ale mięśnie trochi czuje :)
11 lata 10 miesiąc temu #586522 przez studentkaae
noo, to super - ale z tą fotobudką to się jeszcze na żadnym weselu nie spotkałam, ale pomysł świetny - pewnie fotki będą zajebiaszcze i pamiątka przefajowska na lata :)

my też mieliśmy płonącego świniaka - w zupełnej ciemności wjechał na salę przy muzyce jakiejś takiej apropos tego świniaka, nie pamiętam już co to za nuta była... wstępnie myśleliśmy, żeby świniaka zastąpić płonącymi pstrągami, ale nie każdy ryby lubi no i po północy gorzej ludzie widzą po alko :cheer: więc baliśmy się, żeby ktoś się ością nie zadławił :)

no i ważne, żeby jakieś zabawy były na rozruszanie towarzystwa :)
11 lata 10 miesiąc temu #586524 przez Elmirka85
ferritka @ nie przyjdzie już do Ciebie:-)
a dziołchy gdzie Wy się chcecie stąd wynieść?? gdzie Was teraz znajdę? :( :(
11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #586525 przez studentkaae
Elmirka my sie stąd nigdzie nie wynosimy Kochana :)

to idę robić tą kolację, bo zaraz "ugotowani" polecą i mi żołądek z głodu wypali :huh:
11 lata 10 miesiąc temu #586528 przez DoMI*
hej jak tam
ferritka dasz rade .. bedzie fasolka..
ja czekam na @ .. bez silnie czekam do 16 oby juz nastał

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #586529 przez ferritka
Anodka, no ostatnio 9 dni. No to jutro powinna przyjść. ale jakoś serio nie mam czucia żeby to Groszek i Groszek był :( podobno się ma przeczucie a ja jedyne przeczucie jakie mam to ...że w h&m bedą boskie wyprzedaże i se kodzuke dźinsową wyhaczacze wypaśną :lol:

Elmirka nooo, mi tu dobrze, ale cieszę się, że kontakt też na fb jest bo tam to z telefona potrafie wleźć a tu to nie wiem :blush: :blush: :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

mam nadzieje, że ta fotobudka to strzal w dziesiątkę będzie, moja swiadkowa ,świadowała teraz na weselu i taka była, mowiła że kupa smiechu i fajnie to wyjszło :lol:
ale myslę o czymś co zwali wszystkich z nóg... lampiony odpadają bo to oklepane, tance z ogniem tez , hmmmm

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #586534 przez bidol
Dziękuję za komplementa :lol:

Sylwuś - kofffana - chętnie bym Ci pokazała kuchnię jak bym miała co pokazać :S mam ohydną przedpotopową i paskudną kuchnię - że aż wstyd ;)
ale moja siostra robi aktualnie - i to z ikei i jak jej coś sensownego wyjdzie to pokaże- jak tak lubisz paczeć :lol: :lol: :lol: :lol:

oj nie łatwo zrobić coś z niczego - dom niby nie stary - no ale 10 lat ma - no i budowany był na potrzeby i gusta moich rodziców ;) więc domyślacie sie jak :P Łazienka nam nawet wyszła bo była robiona od podstaw :lol: no ale z resztą ciężko - schody chciała bym ciemne- no ale to wszystkie drzwi trzeba zmienić i panele i listwy - łoj dużo tego - salon dopiero co malowany i już wszędzie poobijany :dry: teraz tylko sypialnie porobić musimy :lol:
swoją drogą - uwielbiam remonty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sylwuś - z migdałkiem to tak jak dziewczyny piszą - różne szkoły są :S
Seba miał usuwany w wieku 3 lat- ale to dlatego że musiał - miał już niedosłuch spowodowany częstym zapaleniem uszu i kilka paracentez na uszy :( i powiem Ci że odkąd wycieliśmy migdały - to słuch się polepszył ale i jest duuużo zdrowszy :lol: praktycznie nie choruje :lol:
a dla porównania powiem że był dość chorowitym dzieckiem - do 3 roku życia był 8 razy w szpitalu i miał 5 zapaleń płuc :(

Dave- Mateusz powiadasz- baaardzo ładnie :lol:

Ferritka- ooo to super- ślub powiadasz- łał - warto - :lol: - na ja jakoś nie czytam etykiet :huh: idę z innym nastawieniem :lol: a tych zakamarków w łazience mamy duuużo - i są super- tera było nie posprzątane ale jak tak się wezmę i posprzątam - to pochowane są wszystkie kosmetyki i jest luxxx :lol:

studentka - ojj no spora - ok 10m 2

a ja se piernika upiekłam - i zara wtrząchne całego chyba :woohoo: :P
11 lata 10 miesiąc temu #586535 przez DoMI*
ale masz fajne podejscie..:D
jestes wielka maleńka jak to mowia :D
chce takie same miec jak ty

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 10 miesiąc temu #586539 przez Elmirka85
acha, to coś źle zrozumiałam :laugh:
11 lata 10 miesiąc temu #586556 przez sylwus136
bidolku nie ma sprawy :)
jak siostra zrobi to chętnie zobaczę :)
co do migdałków to jeśli lekarz mi kiedykolwiek zaleci to wytnę ale jeśli to ma być tylko chore widzi-misie babci to dziękuje bardzo...

Elmirka my się tylko na FB znalzłyśmy i wiemy teraaa jak wyglądamy hehe
ale na forum zostaniemy noo jak by mogło być inaczej

kurka mózg mnie boli...chyba zmęczenie daje sie we znaki
ale Kapi czuje się już lepiej i widać to po nim wiec jestem mega szczęsliwa :)

a ja dziś nie mam nic fajnego na kolację... pewnie zjem kanapkę i to tyle...
11 lata 10 miesiąc temu #586569 przez gosiak
Mi kiedyś lekarz zlecił usunięcie migdałów ale sie bałam odwlekałam i teraz jeszcze starsza i strach większy, i jak tylko choróbsko mnie bierze to od razu gardło boli i zawalone :( a się boję bo u nas jeden facet poszedł na wycięcie i nie wrócił :dry:

Ugotowanych się naoglądałam i jak zwykle smaka robią, ide lodzika se zjeść :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży