BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu #586721 przez ferritka
Ty Gosiak,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a poważnie, to ja bym sie z moim pod prysznicem nie zmieściła :dry: bo mamy taki malusi że sama jak nogi gole to se drzwi kabiny otworzyć muszę bo nie ma uja żeby se dokładnie bez zacięcia ogolić przy zamkniętych :dry: :dry: :angry:

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #586725 przez Dave
Też myślałam o taki słupku z wbudowanym koszem. ale znowu mi szkoda półeczek na kosz. i babo weź se tu rozplanuj takie hektary :angry:

Ja póki co czekam na brodzik, kibel itp.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #586728 przez ferritka
kufa jak ja bym se miała gdzie taki słupek wcisnąc to byłby git, ale ja nie mam na takiego miejsca wcale :dry: :dry:

za to u góry bedę miała rogową wanne i to co na dole teraz jest łazienką i kuchnią u góry jest tylko łazienką B) B) :lol: :lol:

a w ogóle to jakby któraś chciała mam wanne rogową jedną za flaszkę do oddania B) B) , nówka sztuka nie smigana bo mamy dwie i po co nam dwie :dry: to jedną oddam w dobre ręce :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #586731 przez gosiak
Ferri oszczędność to raz a dwa ma kto plecki umyć, a czasem to ta oszczędność nie do końca jest oszczędna hahah :blush:

A sikanie pod prysznicem to dla Cie pikuś :laugh: do kwiotka sikałaś to i kabina to nie problem :P :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #586734 przez ferritka
o ikaniu do brodzika to nawet sama Madonna wielka mówiła, że to ekonomicznie, ekologicznie i dla stóp dobrze, bo sie grzybicy nie dostanie :lol: :blink:
ale ja nie praktykuje bo jakoś dziwnie mnie tak se po nogach siknąć B) :lol:

ale jak A schudnie i zrobi się naRyana mojego boskiego to go do kabiny wciągnę i go ekonomicznie wykapie :lol: :lol:

co myślicie o facetach we fraku? a bo mnie naszło naA we fraku i muszce z takim pasem na brzuchu, hmmmm
jak sie rozpłacze to może sie zgodzi, prawda?? :dry: :blush: :blink: :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #586736 przez studentkaae
Ferri eee to Ty też będziesz mieć salony łazienkowe. no to będziesz sie mogła gonić po tej łazience pewnie. rogowa wanna - mmmmmmmm, super sprawa, do tego masę świec i klimacik jak ta lala :)

a taka też by byłą fajna nie?
Załączniki:
11 lata 9 miesiąc temu #586741 przez ferritka
aaa Sis, nooo czad B) fajnie że oddzielona i se niby we dwóch lezysz a sama... jakb6ym tak z A leżala i by se siknął to do mnie nie doleci B) B) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #586745 przez studentkaae
ferritka napisał:

aaa Sis, nooo czad B) fajnie że oddzielona i se niby we dwóch lezysz a sama... jakb6ym tak z A leżala i by se siknął to do mnie nie doleci B) B) :lol: :lol: :lol: :lol:

haha - no fakt :) tyle, że taka wanna to pewnie do ekonomicznych nie należy niet?

ale ja żałuję, że nam się wanna nie zmieściła... tak bym se poleżała w pianie
11 lata 9 miesiąc temu #586755 przez ferritka
z wanną to dziwna sprawa jest :dry: bo jak się jej nie ma to się ją kce, a jak sie ją ma to i tak sie w niej nie leży tylko taczej taki szybki prysznic się w niej robi.

mi się marzy teraz tak cieplusiej wody nalać z solą pachnącą i pianą i z ksiązką poleżeć mmmmmmm ale nie wyobrażam sobie z rana w wannie się męczyć tylko rach ciach pod prysznic i gotowe B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #586762 przez Dave
A tam ja wolę prysznic :P :P :P

Lacra - przypomniało mi się i chyba mi się o oczy obiło, że mąż Ci jakąś ksywkę wymyślił.
A mój to mi (już przy Majce) wali - ty nadęty robalu :angry: :angry: Nic tylko plaskacza zapodać :silly:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 9 miesiąc temu #586766 przez Asik
Ja mam dużą łazienkę :) mam wannę , kabinę prysznicową , wnękę na pralkę a nad nią półki , duży pojemnik na pranie, dużą umywalkę z szafką :)kibelek i jeszcze miejsca trochę coby się ganiac :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #586767 przez studentkaae
masz rację Sis - bo my jeszcze na wynajmowanym mieszkaniu mieliśmy wannę i nie leżeliśmy w niej za często tylko tak jak mówisz szybkie w niej prysznice braliśmy. ale czasem, jak nas naszła ochota to razem potrafiliśmy w niej "leżeć" nie powiem :blush:

no, a teraz mamy prysznic i tęsknie za wanną - no kobiecie nie dogodzisz :dry:

niby są opcje 2 w jednym, ale mi i tak się nie zmieściłaby taka i cena zabójcza jak kiedyś patrzyłam

Asik - Ty szczęściaro :woohoo: :woohoo: :woohoo:

oooo, dla Leosia takie coś w łazience zrób:
Załączniki:
11 lata 9 miesiąc temu #586770 przez Lacrijka
Dave napisał:

A tam ja wolę prysznic :P :P :P

Lacra - przypomniało mi się i chyba mi się o oczy obiło, że mąż Ci jakąś ksywkę wymyślił.
A mój to mi (już przy Majce) wali - ty nadęty robalu :angry: :angry: Nic tylko plaskacza zapodać :silly:

Tak, zostałam Obeliksiem albo Bulinkiem hahaha :laugh:
11 lata 9 miesiąc temu #586777 przez Mirella
Monia, policzyłam na palcach i mi wyszło, że dzieci poczęte w marcu rodzą się w grudniu, to kurcze, jak Tobie listopad wyszedł?

Studentka, dawaj przepisa na tortillę, pliiiiissss :kiss:

No i sobie nie pooglądałam łazienek bo mnie nie bylo ;) ale i tak moja najmniejsza, moja to w ogóle klaustrofobiczna jest, nie wiem ile ma długości, ale mniej niż trzy metry, a szerokości ledwo 90 cm. I nie mam wc osobno. A teraz kombinujcie co tam się mieści ;)
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #586780 przez studentkaae
Mirellcia, ale od razu mówię, że ja placków na tortillę sama nie robię bom leniwa - żem zrobiła z kupionymi plackami :silly:

to nie wiem czy na taką tortille przepisa kcesz?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia