BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587130 przez ferritka
28.09 - no :blush:

u nas to A jest zazwyczaj prowodyrem przytulanek. Ja bardzo rzadko wychodze z inicjatywą :dry: gorzej niż stara baba jakaś :( :blush:

Mesy B)

myśmy wczoraj z A wymyslili biznesa i od października zaczynamy. Póki co jest zapał a co z tego wyjdzie się zobaczy. Będę miała zajęcie na zimowe dni bo zaczyna mnie się już w domu nudzić :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #587140 przez anoda89
Wszystko macie do ślubu przygotowane? U nas to wszytko na ostatnią chwilę było :dry: Bolerko do sukni dokupowałam w dniu ślubu bo miało być ciepła a deszcz w końcu padał.
11 lata 9 miesiąc temu #587144 przez ferritka
mamy sale, zespół i fotografa :lol: a za 4 tyg jedziemy nad morze i w sumie to muszę do tego czasu większość ogarnąc i zaproszenia rozwieźć których nie wybrałam jeszcze B) :lol: fajnie nie :S :blink: :silly:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #587154 przez anoda89
No to widzę że Wy się zbieracie tak jak my :laugh: Jakby nie można było pocztą wysłać ;)
11 lata 9 miesiąc temu #587158 przez gosiak
Mesy no tak jak baba się upsze na coś to klękajcie narody :lol: ja mojemu też jak zawsze pojęczę to dostaję co kce :blink: tera o tego urodzinowego tatuaża go nękam :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 9 miesiąc temu #587165 przez Mirella
Ja dostałam zaproszenie na wesele pocztą i nie robiłam z tego problemu, nie wyobrażałam sobie że ktoś będzie do mnie jechał przez pół Polski żeby mi kopertę wręczyć ;)

Jak moja koleżanka za mąż wychodziła to dzień wcześniej zrobiła w pubie taki wieczorek zapoznawczy dla kolegów i koleżanek, i to był strzał w dziesiątkę, dzięki temu wesele nie rozkręcało się pól nocy bo od razu wszyscy się znali i bawili razem :)

Spać mi się chce i wścieĸła jestem i zła i w ogóle, bo się okazało że wężownica jednak cieknie, nie pytajcie co to znaczy, ale trzymajcie kciuki żeby do maja wytrzymała ;)
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587167 przez ferritka
ja też jęczałam o tatooo, to mi A powiedział, ż emam se na czole ebnąć :dry:
no to sie teraz na przedłużanie włosów naręciłam - to mi A powiedział że już woli tatoo B) :lol: kciałabym jeszcze przed wyjazdem zrobić zobaczymy :lol: :cheer:
w piątek A ciśnie do wawy najakiegoś mecza i chyba zadzwonie do kolegi co ma tam salona i może mnie wciśnie :blush: B)

no to nawet nie chodzi o to czy pocztą czy nie pocztą, ale jak ja mam cała moją rodzine na miejscu to ich w jeden weekend oblece B) A ma rodzine w irlandii to oni zostaną telefonicznie poinformowani :lol:

Mirellka tylko weź namisz czy ta wężownica to jakiś narząd jest i Ci cieknie czy coś niezwiązanego i ma do maja wytrzymać, bo się bedę martwić :dry: :blush: :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #587170 przez mesy
gosiak napisał:

Mesy no tak jak baba się upsze na coś to klękajcie narody :lol: ja mojemu też jak zawsze pojęczę to dostaję co kce :blink: tera o tego urodzinowego tatuaża go nękam :silly:

Heheheh też mam w planie tatoo se ebnąć na ur :lol: :lol: :lol:

ferritka zapraszam do mnie na przedłużanie włosia ;)
11 lata 9 miesiąc temu #587178 przez ferritka
Mesy pewnie, tylko kase naciułam, bo jak oglądałam w necie to to przedłużanie to nie tania impreza jest :dry:
a rzęsy też robisz?? to bym sobie może w pakiecie przed ślubem zrobiła :lol: :lol: B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587179 przez anoda89
No ja kilka zaproszeń też wysłałam pocztą bo jechać ponad 300 km to mi się nie chciało. Sami kazali wysłać zaproszenia żeby taki kawał nie jeździć i wszyscy się stawili i dobrze się bawili.

Mesy a Ty fryzjerką jesteś?
11 lata 9 miesiąc temu #587183 przez gosiak
Mesy jak do Ciebie na przedłużanie? Ty to robisz? Też kiedyś myślałam żeby se przedłużyc, ale tak się namyślałam że same urosły :P a gdzie mesy kcesz tego tatoo? Ja się nad karczychem zastanawiam tzn troche niżej ale coś koło tego, albo na boku brzucha na dole

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587188 przez mesy
ferri nie taka droga ta impreza ;) dawaj na gg to ci wszystko powiem ;) a rzęsów nie robię :P
anoda ze mnie taka fryzjerka jak z koziej
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
trąbka :lol: :lol:
Nie no skończyłam szkołę fryzjerską ale u mnie w ręce nożyczki jakoś się nie chcą trzymać :lol: co innego mnie w tym temacie kręci :P :P

gosiak ja chce zaraz pod obojczykiem :lol:
na boku brzucha też fajnie :lol: mi się jeszcze na łydce podoba ale mój mi powiedział że pierw obojczyk a potem o łydce pogadamy heheh
11 lata 9 miesiąc temu #587193 przez ferritka
ooo z takich krótkich kce taaakie długie www.google.pl/search?hl=pl&site=imghp&tb...d%253D95%3B400%3B300
aaaaa cisne szybko !!!!!

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #587205 przez anoda89
Mesy to gdzie Ty byłaś jak ja ruda wyszłam? :laugh:

Powiem szczerze że mi to się nie podobają przedłużone włosy. Widać że to nie są swoje włosy chyba że zawsze widziała jak partacz robi.
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587217 przez mesy
anoda89 napisał:

Mesy to gdzie Ty byłaś jak ja ruda wyszłam? :laugh:

Powiem szczerze że mi to się nie podobają przedłużone włosy. Widać że to nie są swoje włosy chyba że zawsze widziała jak partacz robi.

Haha nigdzie :lol:

ja ci powiem nie raz miałam przedłużane włosy i w ogóle nie było widać że są przedłuzone ;) zależy jak kto zrobi ;) no i jak kto potem dba ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia