- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587130 przez ferritka
28.09 - no
u nas to A jest zazwyczaj prowodyrem przytulanek. Ja bardzo rzadko wychodze z inicjatywą gorzej niż stara baba jakaś
Mesy
myśmy wczoraj z A wymyslili biznesa i od października zaczynamy. Póki co jest zapał a co z tego wyjdzie się zobaczy. Będę miała zajęcie na zimowe dni bo zaczyna mnie się już w domu nudzić
u nas to A jest zazwyczaj prowodyrem przytulanek. Ja bardzo rzadko wychodze z inicjatywą gorzej niż stara baba jakaś
Mesy
myśmy wczoraj z A wymyslili biznesa i od października zaczynamy. Póki co jest zapał a co z tego wyjdzie się zobaczy. Będę miała zajęcie na zimowe dni bo zaczyna mnie się już w domu nudzić
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.
Temat został zablokowany.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #587165 przez Mirella
Ja dostałam zaproszenie na wesele pocztą i nie robiłam z tego problemu, nie wyobrażałam sobie że ktoś będzie do mnie jechał przez pół Polski żeby mi kopertę wręczyć
Jak moja koleżanka za mąż wychodziła to dzień wcześniej zrobiła w pubie taki wieczorek zapoznawczy dla kolegów i koleżanek, i to był strzał w dziesiątkę, dzięki temu wesele nie rozkręcało się pól nocy bo od razu wszyscy się znali i bawili razem
Spać mi się chce i wścieĸła jestem i zła i w ogóle, bo się okazało że wężownica jednak cieknie, nie pytajcie co to znaczy, ale trzymajcie kciuki żeby do maja wytrzymała
Jak moja koleżanka za mąż wychodziła to dzień wcześniej zrobiła w pubie taki wieczorek zapoznawczy dla kolegów i koleżanek, i to był strzał w dziesiątkę, dzięki temu wesele nie rozkręcało się pól nocy bo od razu wszyscy się znali i bawili razem
Spać mi się chce i wścieĸła jestem i zła i w ogóle, bo się okazało że wężownica jednak cieknie, nie pytajcie co to znaczy, ale trzymajcie kciuki żeby do maja wytrzymała
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587167 przez ferritka
ja też jęczałam o tatooo, to mi A powiedział, ż emam se na czole ebnąć
no to sie teraz na przedłużanie włosów naręciłam - to mi A powiedział że już woli tatoo kciałabym jeszcze przed wyjazdem zrobić zobaczymy
w piątek A ciśnie do wawy najakiegoś mecza i chyba zadzwonie do kolegi co ma tam salona i może mnie wciśnie
no to nawet nie chodzi o to czy pocztą czy nie pocztą, ale jak ja mam cała moją rodzine na miejscu to ich w jeden weekend oblece A ma rodzine w irlandii to oni zostaną telefonicznie poinformowani
Mirellka tylko weź namisz czy ta wężownica to jakiś narząd jest i Ci cieknie czy coś niezwiązanego i ma do maja wytrzymać, bo się bedę martwić
no to sie teraz na przedłużanie włosów naręciłam - to mi A powiedział że już woli tatoo kciałabym jeszcze przed wyjazdem zrobić zobaczymy
w piątek A ciśnie do wawy najakiegoś mecza i chyba zadzwonie do kolegi co ma tam salona i może mnie wciśnie
no to nawet nie chodzi o to czy pocztą czy nie pocztą, ale jak ja mam cała moją rodzine na miejscu to ich w jeden weekend oblece A ma rodzine w irlandii to oni zostaną telefonicznie poinformowani
Mirellka tylko weź namisz czy ta wężownica to jakiś narząd jest i Ci cieknie czy coś niezwiązanego i ma do maja wytrzymać, bo się bedę martwić
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
11 lata 9 miesiąc temu #587170 przez mesy
gosiak napisał:
Heheheh też mam w planie tatoo se ebnąć na ur
ferritka zapraszam do mnie na przedłużanie włosia
Mesy no tak jak baba się upsze na coś to klękajcie narody ja mojemu też jak zawsze pojęczę to dostaję co kce tera o tego urodzinowego tatuaża go nękam
Heheheh też mam w planie tatoo se ebnąć na ur
ferritka zapraszam do mnie na przedłużanie włosia
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587179 przez anoda89
No ja kilka zaproszeń też wysłałam pocztą bo jechać ponad 300 km to mi się nie chciało. Sami kazali wysłać zaproszenia żeby taki kawał nie jeździć i wszyscy się stawili i dobrze się bawili.
Mesy a Ty fryzjerką jesteś?
Mesy a Ty fryzjerką jesteś?
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez anoda89.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
11 lata 9 miesiąc temu #587183 przez gosiak
Mesy jak do Ciebie na przedłużanie? Ty to robisz? Też kiedyś myślałam żeby se przedłużyc, ale tak się namyślałam że same urosły a gdzie mesy kcesz tego tatoo? Ja się nad karczychem zastanawiam tzn troche niżej ale coś koło tego, albo na boku brzucha na dole
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587188 przez mesy
ferri nie taka droga ta impreza dawaj na gg to ci wszystko powiem a rzęsów nie robię
anoda ze mnie taka fryzjerka jak z koziejtrąbka
Nie no skończyłam szkołę fryzjerską ale u mnie w ręce nożyczki jakoś się nie chcą trzymać co innego mnie w tym temacie kręci
gosiak ja chce zaraz pod obojczykiem
na boku brzucha też fajnie mi się jeszcze na łydce podoba ale mój mi powiedział że pierw obojczyk a potem o łydce pogadamy heheh
anoda ze mnie taka fryzjerka jak z koziej
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
dupy
Nie no skończyłam szkołę fryzjerską ale u mnie w ręce nożyczki jakoś się nie chcą trzymać co innego mnie w tym temacie kręci
gosiak ja chce zaraz pod obojczykiem
na boku brzucha też fajnie mi się jeszcze na łydce podoba ale mój mi powiedział że pierw obojczyk a potem o łydce pogadamy heheh
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez mesy.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #587193 przez ferritka
ooo z takich krótkich kce taaakie długie
www.google.pl/search?hl=pl&site=imghp&tb...d%253D95%3B400%3B300
aaaaa cisne szybko !!!!!
aaaaa cisne szybko !!!!!
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587217 przez mesy
anoda89 napisał:
Haha nigdzie
ja ci powiem nie raz miałam przedłużane włosy i w ogóle nie było widać że są przedłuzone zależy jak kto zrobi no i jak kto potem dba
Mesy to gdzie Ty byłaś jak ja ruda wyszłam?
Powiem szczerze że mi to się nie podobają przedłużone włosy. Widać że to nie są swoje włosy chyba że zawsze widziała jak partacz robi.
Haha nigdzie
ja ci powiem nie raz miałam przedłużane włosy i w ogóle nie było widać że są przedłuzone zależy jak kto zrobi no i jak kto potem dba
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez mesy.