- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587885 przez studentkaae
DoMI* napisał:
Domiś bo taka fasolkowo podejrzana się wydajesz... senna jesteś, kłucie jajnika, biały śluz... dlatego tak se pomyślałam, ale nie nakręcam Cie Kochana, spokojnie czekaj - trzymam kciuki, żebyś nam pokazała za kilka dni 2 krechy tłuste
co u mnie pytasz? no ja już po "tych" dniach, gdzie to ponoć można zasiać fasolki i groszki no i czekam se spokojnie na @ albo nie. się zobaczy co przyniesie los
Mała
Laski se ten korek wbijcie do środka i póżniej widelcem przytrzymujcie jak będzie nalewać
haha - cała trylogia Greya na ręce - patrzcie:
dzemałam .. studentkae mam 16 za pare dni dostac a czemu podejzana?
a co u Ciebie studentkae?
Domiś bo taka fasolkowo podejrzana się wydajesz... senna jesteś, kłucie jajnika, biały śluz... dlatego tak se pomyślałam, ale nie nakręcam Cie Kochana, spokojnie czekaj - trzymam kciuki, żebyś nam pokazała za kilka dni 2 krechy tłuste
co u mnie pytasz? no ja już po "tych" dniach, gdzie to ponoć można zasiać fasolki i groszki no i czekam se spokojnie na @ albo nie. się zobaczy co przyniesie los
Mała
Laski se ten korek wbijcie do środka i póżniej widelcem przytrzymujcie jak będzie nalewać
haha - cała trylogia Greya na ręce - patrzcie:
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez studentkaae.
Temat został zablokowany.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 141
11 lata 9 miesiąc temu #587889 przez Gosia 2712
Domi ja niby ze Ślaska ale do Opola mam jakies 80km
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587890 przez ferritka
Mała, podejrzewałam że to Ty byłaś tylko nie chciałam palcem pokazywać
Gosia, a my szukaliśmy dużego narożnika z funkcją spania i pojemnikiem na pościel- a tem wszystko ma
a siedzi na nim na raz bez cisnoty 12 osób babów i chłopów. stół mamy w pokoju obok - ale i tak nigdy na nim nie jemy. Leon ma do niego skarpetkę z kocimiętką przywiązaną i taka rola stoła w naszym domu
Sis, to wino, które Ty przyniesiesz ze sobą tak otworzymy właśnie
Gosia, a my szukaliśmy dużego narożnika z funkcją spania i pojemnikiem na pościel- a tem wszystko ma
a siedzi na nim na raz bez cisnoty 12 osób babów i chłopów. stół mamy w pokoju obok - ale i tak nigdy na nim nie jemy. Leon ma do niego skarpetkę z kocimiętką przywiązaną i taka rola stoła w naszym domu
Sis, to wino, które Ty przyniesiesz ze sobą tak otworzymy właśnie
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
11 lata 9 miesiąc temu #587901 przez DoMI*
studentkae a kiedy masz termin @?dziekuje ze mi dobrze zyczysz ja tobie tez Kochana i wszystki zycze II kreski fasolkowe
podejzanie no moze ale czekam pierwszy raz dałam sobie spokoj ducha po płaczliwym popoludniu i ranku...sie okaze..
Gosia moze jak bedziesz przejazdem ..a wszystkie zapraszam na kawe
a co.. d
podejzanie no moze ale czekam pierwszy raz dałam sobie spokoj ducha po płaczliwym popoludniu i ranku...sie okaze..
Gosia moze jak bedziesz przejazdem ..a wszystkie zapraszam na kawe
a co.. d
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
11 lata 9 miesiąc temu #587906 przez Mała
Ferri jak tam Twój kark? Jak znam Cię to już pewnie ćwiczysz?
Mój dzieć jedzie jutro pierwszy raz, bez nas, z przedszkola, autokarem do teatru. Trochę się stresuję, ale babcie z przedszkola poinstruowane co i jak to chyba będzie dobrze Dopiero co się urodził, a już sam na wycieczki jeździ, ja się pytam kiedy to się stało, że tak urósł i czemu tak szybko
Mój dzieć jedzie jutro pierwszy raz, bez nas, z przedszkola, autokarem do teatru. Trochę się stresuję, ale babcie z przedszkola poinstruowane co i jak to chyba będzie dobrze Dopiero co się urodził, a już sam na wycieczki jeździ, ja się pytam kiedy to się stało, że tak urósł i czemu tak szybko
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #587910 przez Gosia 2712
Aha no my osobno bedziemy miec sypialnie wiec nie potrzebny nam taki duzy do spania a jak ktos przyjedzie to mamy jeszcze jeden pokoj gdzie ma byc kiedys pokoj dziecka i jak cos to tam bedzie spac a ja chce stol bo powiem Ci ze te lawy teraz takie robia ze zle sie pije kawe na nich a co dopiero jesc u nas jest 14 osob i jak sa swieta i jak wszystcy sie zjada to nie ma gdzie siedziec
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587913 przez studentkaae
dobra Sis, a jak już nie damy rady to zawsze można z odkręcanym korkiem kupić albo z kartonu haha pewnie bardziej nas kopnie
Domi no @ następną to powinnam tak gdzie po 22 dostać - zobaczymy...
Mała - no tak, upływający czas najlepiej widać po dzieciach
Domi no @ następną to powinnam tak gdzie po 22 dostać - zobaczymy...
Mała - no tak, upływający czas najlepiej widać po dzieciach
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez studentkaae.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
11 lata 9 miesiąc temu #587920 przez Gosia 2712
Domi ja bede to jasne wiesz co powaznie te Twoje objawy dosyc podejrzane
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 120
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587926 przez ferritka
Mała no kiedyś to musiało nastąpić
Kamilos duży chlopak da sobie świetnie radę A jak posmakuje "wolności" i samodzielności to klękajcie narody - nie nadążysz
no własnie my póki co nie mamy sypialni, na górze ma być ale prędzej się zestarzeje niż się jej doczekam
kark nie boli ale A nie pozwolił mi jeszcze ćwiczyć ale walne sobie chyba abs i 10 min brzuch bo zapomnę jak to jest
noo Sis nie chciałam oficjalnie wyskakiwać ale w takim razie, Mesy nie bierz korkociąga -kupie pokuse z odkręcanym korkiem za 4,99 zł + kaucja za butelkę
Kamilos duży chlopak da sobie świetnie radę A jak posmakuje "wolności" i samodzielności to klękajcie narody - nie nadążysz
no własnie my póki co nie mamy sypialni, na górze ma być ale prędzej się zestarzeje niż się jej doczekam
kark nie boli ale A nie pozwolił mi jeszcze ćwiczyć ale walne sobie chyba abs i 10 min brzuch bo zapomnę jak to jest
noo Sis nie chciałam oficjalnie wyskakiwać ale w takim razie, Mesy nie bierz korkociąga -kupie pokuse z odkręcanym korkiem za 4,99 zł + kaucja za butelkę
Ostatnio zmieniany: 11 lata 9 miesiąc temu przez ferritka.
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Gosia 2712
- Wylogowany