BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu #587937 przez DoMI*
aaa....ok
studentkae zycze fasolki .. to tydzien po mnie

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu #587965 przez ilona
Ferritka nie widzialam salonow wiec sie nie wypowie,ale wierze dziewczynom na slowo ze jest ladnie :)

Co do dekoloryzacji wlosow polecam w dobrym salonie na dobrych kosmetykach. Rozjasnialam z rok temu na jasny braz z prawie czarnego. Wlosy farbowane z 5 lat gorzka czekolada z palett. Efekt super, a same wlosy w dobrej kondycji. ;)

A tak w ogole wpadlam z ogloszeniami parafialnymi ;)
Posiadamy wolny wakat na stolek moderatora :)
Mam tu kilka kandydatek ale zanim sama Was zglosze dam Wam szanse zebyscie sie same zglosily :)
www.zapytajpolozna.pl/39-miejsce-na-suge...sie-2013.html#587381
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587967 przez studentkaae
Sis - noooo, to rozumiem :) porządna impreza będzie jak nic :silly:

Mirella - ja juz też z tą zimą nie wyrabiam - psycha mi już siada :(
a dziś tak zmarzłam, że szok, nie mogłam sie w ogóle zagrzać w domu

ale ja dzis pierwszy raz widziałam przebisniegi, więc nadzieja jest, że to już niedługo...
11 lata 9 miesiąc temu #587980 przez mesy
ferritka napisał:

Mała no kiedyś to musiało nastąpić :lol: :lol: :lol:
Kamilos duży chlopak da sobie świetnie radę :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: A jak posmakuje "wolności" i samodzielności to klękajcie narody B) B) B) :lol: - nie nadążysz :blink: :blink: :blink: :lol: :lol:

no własnie my póki co nie mamy sypialni, na górze ma być ale prędzej się zestarzeje niż się jej doczekam :dry: :dry:

kark nie boli ale A nie pozwolił mi jeszcze ćwiczyć :dry: ale walne sobie chyba abs i 10 min brzuch bo zapomnę jak to jest :lol: :lol: :lol:

noo Sis :lol: nie chciałam oficjalnie wyskakiwać ale w takim razie, Mesy nie bierz korkociąga -kupie pokuse z odkręcanym korkiem za 4,99 zł :cheer: + kaucja za butelkę :lol: :lol: :lol: :lol:

A do mnie takie słuchy dochodzą , że te wino z plastikowych butelek najbardziej kopie :P :P ferri pierdziel nie bierz Z kaucja , wypijemy i odniesiemy z powrotem :p
11 lata 9 miesiąc temu #587982 przez ilona
Studentka przebisniegi! Wow to moze faktycznie ostatnie podrygi zimy. Brrr.. Ja tez dzis przemarzlam jak chulera i do tej pory chodze po domu w bluzce, swetrze i bluzie eM :)

Ja sie dzis zaopatrzylam w kalosze na wiosenne roztopy :)
Czarny mat :laugh:
Z lidla za 4 dyszki :laugh:
11 lata 9 miesiąc temu #587983 przez Lacrijka
Gosiak, rób popcorn i cho na Młotki :laugh: :laugh: :laugh:

PS. Mirella Wam głowe pourywa hahah
11 lata 9 miesiąc temu #587984 przez sylwus136
dzięki dziewczyny za wsparcie :kiss:

Mirelka no dokładnie z rodziną najlepiej na zdjeciu...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

No to się wyżaliłam...wybaczcie :(
11 lata 9 miesiąc temu #587986 przez ferritka
Ilonka, oddałam swój głos B) :lol:
dobra Mesy to jak nam się nie bedzie kciało cisnąc z domu do sklepu to walniemy se winko pod sklepem B) się coraz cieplej robi to nawet fajnie, przyjemnie :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587988 przez Dave
Hallo, to ja się wbijam na wieczorną zmianę :)

Gdzieś w połowie dnia przestałam być na bieżąco u Was, ale co tam :P

Studentka - superaśny awatarek :woohoo:

Dziś moi fachowcy oszlifowali przedpokój i klatkę schodową, po czym stwierdzili, że nałożą jeszcze jedną warstwę gładzi, więc mam powtórkę z rozrywki.
No i obkleili wszystkie drzwi, co by mi się nie kurzyła za mocno, więc cały dzień kiblowałam u rodziców.

Muszę wejść w dyskusję.

Fakt Mirella nam tu da do wiwatu :silly:

A jaką pijacką imprę Wy tu szykujecie :unsure: :unsure:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587992 przez ferritka
Lacrijka napisał:

Gosiak, rób popcorn i cho na Młotki :laugh: :laugh: :laugh:

PS. Mirella Wam głowe pourywa hahah

Mirellka, :blush: kocham Cię ja to z sympatii :lol: :lol:

Dave my bedziemy testować najnowsze cuda techniki i natury odnośnie znieczulenia nieinwazyjnego B) :lol: Twój poród blisko, się szykujemy, żeby Ci podczas porodu pomóc a nie zawalić :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :blush: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #588001 przez studentkaae
Ilona - nooo, to zakupy wiosenne już zrobiłaś - kaloszki na pewno się przydadzą :)

tak, powiem Wam, że ten widok przebiśniegów wywołał mój poranny uśmiech na ulicy - aż facet z naprzeciwka idący dziwnie na mnie spojrzał - heh pewnie myślał, że to na jego widok tak się cieszę :laugh: :laugh: :laugh:
11 lata 9 miesiąc temu #588004 przez ilona
Ferritka i tak masz przerabane ;)

A tak na serio to poszukiwania sa ukierunkowane na osoby ktore maja duzo czasu na czytanie ;) ja np. Mamus 2013 nie ogarniam. A z dzieckiem to roznie bywa :)
11 lata 9 miesiąc temu #588014 przez DoMI*
halo kobitki nie nadazam czytac hehehehehheheheh

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #588018 przez ferritka
oł noł, a kciałam dobrze :dry: :blush: B) co nie zmienia faktu ,że podtrzymuje i nie uchylam się od odpowiedzialności za kandydaturę którą zgłosiłam. amen B) :lol:

ja też mam kaloszki- różowe- se kiedyś na allegro zamowiłam za całe 19,90 z przesyłka!! ale rok stały na dworze zimą i latem bo tak chinską gumą waliły, ze nie dało się w przedpokoju ustać ;) ;) :blush: i już jest ok z nimi ;)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #588027 przez Dave
Oooo.... mąż poćwiczył i dziś to chyba z Wami nie poklikam. Bo mnie zaraz z kompa wywali.
Znów będę miała tyły, ale nadrobię w nocy jak nie będę mogła spać, to będzie fajna lektura :silly:

A Wy się na tą moją porodówkę dobrze szykujcie. Zegar już tyka coraz głośniej :P

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka