BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu #587537 przez Dave
iwonta-moze lepiej teraz odpuscib,ale ja bym tego tak nie zostawila.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587590 przez ferritka
ja Wam powiem że słyszalam dużo złego o porodówkach i potem oddziałach po na pomorzu.
moja znajoma rodziła w słupsku i urodziła zdrową córkę a na drugi dzień dziecko zmarło. nikt nic nie wie, nikt nic nie widział a szpital umywa sie od odpowiedzialności.
ja byłam też u lekarza ginekologa na pomorzu- jakiś dramat !!!!!!!!!!!!! średniowiecze jakieś, nie mógł mi zrobić usg tego dowcipnego a jak o nie poprosiłam to mnie wyśmia że to nie ameryka i że jestem paniusią rozpieszczoną i wymyslam :dry: jak byłam na wizycie potwierdzić ciąże to mi sie kazał rozebrać ze styanika bo chciał mnie osuchać- powiedziałam mu że nie przyszłam do niego z grypą i nie potrzebuje do potwierdzenia ciąży osłuchu klatki piersiowej. Dodam że był to jedyny lekarz, który zechciał łaskawie mnie przyjąć "z ulicy" podkresle że prywatnie.
W życiu nie chciałabym być zmuszona nawet iśc na wizyte do jakiegokolwiek lekarza w okolicach słupska, ustki, darłowa. Nie mówie że wszyscy tacy są, ja źle trafilam i się zraziłam.

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:
11 lata 9 miesiąc temu #587597 przez MoNiaaa
feri kuchnie masz chyba rozmiarow kuchni mojej mamy..2 osoby to juz tlok i dobrze obrucic sie nie da:P nie wiem kto projektowal takie mieszkania :huh:

http

]
11 lata 9 miesiąc temu #587599 przez ferritka
dokładnie, kuchnia jest maciupinka, więc aneks lacey przy mojej toż to salon z przedsionkiem wśród kuchni B) B) malusia i racja nie wchodzimy do niej parami bo się nie obrucisz,a o otwarciu lodówki nie wspomne :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587658 przez anoda89
Żóżowa kuchnia no no ładna ale mąż z tym różem by mnie pogonił :laugh:

Matko jak ja się ciesze że u mnie w szpitalu porodówka i lekarze ogarnięci. Dzięki Bogu.
Iwonta a czy Ty robiłaś ze swoją sprawą? W głowie się nie miesi że takie rzeczy się dzieją. Normalnie aż się w środku gotuje jak sobie pomyślę. Ciemnota jakaś czy lenistwo żeby dziewczynę do takiego stanu doprowadzić. Aaaa no i wydać że szpital ładny ale poza ładną prezencją to chyba nic więcej.
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587660 przez gosiak
Feri malutkie pomieszczonka, ale przytulne :blink: i widzę patelnioche z ikei :lol: też mieszam korytko w takiej ;)

Lacra a co na tych połyskach palce widać tak? Kurka rurka a mnie się właśnie ciemne podobają, no nic trza bedzie pomyśleć ;) dzięki za rade :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #587661 przez ferritka
eee ona jest krwisto czerwona ino ta z dooopy wyszła ;D i A sam se wybrał tską czerwień

no kawalerowi to starczała ale jak we dwóch to już miejsca mało.
kuchnia i łazienka na dole malusie, pokoje wyglądają małe ale mają po 25m/2 i jadalnia 27m/k mamy na dole jeszcze jeden taki pokój to nasze biuro. Póki co starcza jest git. :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #587671 przez pani_p
Ferri bardzo podobają mi się Twoje wnętrza, fajnie urządzone :-)

Iwonta straszna sprawa... Aż strach myśleć o tym. Ale póki co to nie zajmuj się tym, dla swojego i dzieciątka dobra :-*
11 lata 9 miesiąc temu #587685 przez anoda89
haha a na zdjęciu wygląda jak różowa albo jak daltonistka ;) :laugh:
11 lata 9 miesiąc temu #587697 przez mesy
Ferri a ja zdjęcia nie widziałam :angry:
11 lata 9 miesiąc temu #587728 przez DoMI*
Czesc Dziewczyny :)

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 9 miesiąc temu #587735 przez ferritka
Mesy ,a Ty blisko mieszkasz to się na wino kiedyś umówimy to se zobaczysz w realu B) B)

cze Domi, co tam u Ciebie?? :lol:

Anoda, to rzuciło Ci się na oczy ;D haha ;))

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #587748 przez DoMI*
u mnie .. straszne mam klucie jajnika a..dzis i widziałam ze sluz mi leci jakis taki biały..
i spiaca jestem..
ale samopoczucie ...hm płaczliwa jeste :D

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 9 miesiąc temu #587776 przez studentkaae
witam sie wieczornie :)

se awatarka zmieniłam - widać?

ale mam dziś z doopy dzień, w tej robocie to sie kiedyś wykończę, padnę na zawał albo nerwicy dostanę. buuu - wszystko mnie wkurza, a dzis to wybitnir.e

Ferri - a Ty jakiegos fajnego tego biznesa wymyśliłaś? bo ja już od jakiegoś czasu o własnej działalności myślę, ale jakoś żadnej niszy rynkowej nie widzę B)
i co - @ przylazła jednak? a to szuja - no nic - sexi grudzień jeszcze przed nami na ten rok, a jak nie to może początek 2014 byłby lepszy...
buuuuuuuuu - i ja Twoich salonów nie działam :dry:

Iwonka - wiesz co może teraz przypominanie sobie Twoich przejść w szpitalu tylko niepotrzebnie podniesie Ci ciśnienie, a w Twoim stanie to raczej niec dobrego, więc może nie ma sensu - to tak apropos tego artykułu, no nie wiem, jak uważasz, ale ja bym na Twoim miejscu zrobiła teraz wszystko, żeby mieć spokój, z dala on niepotrzebnych nerwów.

Domi - Ty coś podejrzana jesteś... hmm, a kiedy masz @ dostać??

przedłużanie włosów mówicie - no ja kiedyś miałam długie, takie do pasa prawie, aaa, no i nawet blond też miałam, bo Wam chyba nie mówiłam, ale jakoś tak się nie czułam blondynkowo dobrze i wróciłam do ciemnych, ale przedłużać nie przedłużałam śtućnie.
11 lata 9 miesiąc temu #587778 przez iwonta_kg
anoda89 napisał:

Matko jak ja się ciesze że u mnie w szpitalu porodówka i lekarze ogarnięci. Dzięki Bogu.
Iwonta a czy Ty robiłaś ze swoją sprawą? W głowie się nie miesi że takie rzeczy się dzieją. Normalnie aż się w środku gotuje jak sobie pomyślę. Ciemnota jakaś czy lenistwo żeby dziewczynę do takiego stanu doprowadzić. Aaaa no i wydać że szpital ładny ale poza ładną prezencją to chyba nic więcej.

Ja nic nie zrobiłam. I bardzo tego żałuję. Bo tylko krok dzielił mnie od pójścia do prokuratury. A ten krok uniemożliwiała mi rodzina. Mówiąc że tak będzie dla nas lepiej i chcieli uniknąć tego żebyśmy cierpieli. Qrwa... Jak ja tego żałuję. Może ktoś by za to beknął w końcu...

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka